FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mandrak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mandrak » 29 jul 2011, 00:14

Pakijevi kmetovi su toliko ograniceni, da je to komedija živa :lol: :lol:
Ljudi nemaju pametnijeg posla, klub im u qurcu totalnom i onda im pada na pamet da porede nekakvo cvrkutalo wilshera sa takvim igracem kakav je Thiago :o :lol: :lol: .
Ne znam odakle Firaunu, Boscu i ostalim kmetovima takve ideje uopšte padaju na pamet :o :shock: ....e jesu se sjetili koga ce porediti :lol: :lol: teški kompleksaši ,misle lijeciti svoje komplekse na ovoj temi sa tim retardiranim djecijim poređenjima tipa "moja tata je jaci od tvog" :lol: ....eto šta njima pada na pamet :shock:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2011, 00:17

Mandrak je napisao/la:Pakijevi kmetovi su toliko ograniceni, da je to komedija živa :lol: :lol:
Ljudi nemaju pametnijeg posla, klub im u qurcu totalnom i onda im pada na pamet da porede nekakvo cvrkutalo wilshera sa takvim igracem kakav je Thiago :o :lol: :lol: .
Ne znam odakle Firaunu, Boscu i ostalim kmetovima takve ideje uopšte padaju na pamet :o :shock: ....e jesu se sjetili koga ce porediti :lol: :lol: teški kompleksaši ,misle lijeciti svoje komplekse na ovoj temi sa tim retardiranim djecijim poređenjima tipa "moja tata je jaci od tvog" :lol: ....eto šta njima pada na pamet :shock:
Nemoj tako izetaga, i meni je tesko nakon poraza, al' cinjenice su cinjenice, jbg...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 jul 2011, 00:33

Mandrak je napisao/la:Pakijevi kmetovi su toliko ograniceni, da je to komedija živa :lol: :lol:
E kraaaalju,pao sam sa stolice kad sam ovo procit'o :mrgreen: :lol:

Evo citam ako propadne transfer Fabregasa(a hoce vjerovatno),klub ce te pare usmjeriti na dovodjenje odbrambenog igraca i jos jednog napadaca.Ne znam,niko se ne spominje sto se tice odbrane,tu je Fontas promovisan,vidjet cemo.

Uglavnom,treba sto prije rijesiti sve oko transfera i kompletirati ekipu za sljedecu sezonu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 02:05

Edin TM87 je napisao/la:Thiago je pravo dobar igrac, sto je i dokaz'o na Audi Cupu, ali porediti ga sa Wilsherom najboljim mladim igracem na svijetu, koji briljira u vezi Arsenala kao da ima 30 i kusur godina je u najmanju ruku smijesno...
Zato Wilshern dominira u Porshe, Ferari, Renault, Nissan, Emirats, Red Bull kupovima :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 jul 2011, 02:22

Franco $ je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Thiago je pravo dobar igrac, sto je i dokaz'o na Audi Cupu, ali porediti ga sa Wilsherom najboljim mladim igracem na svijetu, koji briljira u vezi Arsenala kao da ima 30 i kusur godina je u najmanju ruku smijesno...
Zato Wilshern dominira u Porshe, Ferari, Renault, Nissan, Emirats, Red Bull kupovima :mrgreen:
U cemu vi dominirate :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 02:25

bparena je napisao/la:
Franco $ je napisao/la:
Sad sudije dominiraju.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jul 2011, 02:44

bparena je napisao/la:
Franco $ je napisao/la:
dominiraju sljedecom godinom svake godine.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 jul 2011, 09:25

Danas bi konacno trebala biti zavrsena saga o fabregasu, danas on ima sastanak s Vengerom, poslije cega ce se definitivno znati jel ide ili ostaje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jul 2011, 09:32

Donnie Darko je napisao/la:
dominiraju sljedecom godinom svake godine.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj Fabregas života ti dolazit' :roll: Nadam se da mu neće dat' onaj pedofil da ide, ako može... :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 jul 2011, 09:37

i ja se nadam da ce ga Venger ponovo ubijediti da ostane i da ce propasti i ova ponuda od 36 miliona, ako propadne pise se kako barccelona vise nece slati nikakve ponude i da ce se koncetrisati na dovodjenje nekoga u odbrani, te jos jednog back up napadaca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 jul 2011, 11:18

Samo da topnici ne pristanu ni na kakve dogovore i da se napokon zavrsi ova sapunica. Cesc im ostaje - zadovoljni mi, zadovoljni oni.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 jul 2011, 14:44

VIDEO: Policajka rasterala igrače Barcelone

Nogometaši Barcelone poželjeli su se razgibati pokraj Bijele kuće u Washingtonu, no u tome ih je omela policajka koja je vjerojatno mislila da je riječ o 'običnim' turistima te im objasnila slovo zakona. Nakon predavanja o pravilima osiguranja Barça se pokupila u autobus i otišla.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 jul 2011, 14:46

VIDEO: Messi se 'vratio' fenomenalnim pogotkom

Iako je Lionel Messi službeno na odmoru do 4. kolovoza, Argentinac je odigrao humanitarnu utakmicu u Čileu.
Podijeli

Utakmica kojoj je pokrovitelj bio UNICEF, a prihod išao za žrtve oluje u Čileu, ponudila je pravi spektakl jer su gledatelji mogli vidjeti istinske legende nogometa.

Nogometaši su podijeljeni u dvije momčadi: 'Lionel Messi i prijatelji' te 'Marcelo Salas i prijatelji'. Za Messijevu momčad su u utakmicu krenuli: Roberto Abbondanzieri - Cafu, Lucio, Diego Lugano, Gabriel Milito - Ivan Viafara, Alvaro Gonzalez, Diego Milito, Lionel Messi - Ezequiel Lavezzi i Juan Manuel Martinez. S druge strane igrali su: Nicolas Peric - Pablo Contreras, Miguel Riffo, Jorge Vargas, Emiliano Papa - Arturo Vidal, Walter Gargano, Edgar Davids, Ariel Ortega - Marcelo Salas, Radamel Falcao Garcia, a tijekom utakmice u igru su ušli još mnogi poznati, uglavnom južnoamerički nogometaši.

Iako rezultat u ovakvim utakmicama nije bitan, momčad Lionela Messija je pobijedila rezultatom 7-2, a sam Argentinac je postigao 2 gola. Od njih je posebno upečatljiv onaj drugi u 55. minuti kojeg možete vidjeti nakon jedne minute i 40 sekundi na ovom videu.
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 14:52

ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
jos ako se uzme u obzir da Busquets i Mascherano cesto igraju stopera, Iniesta ponekad krilo...malo je malo...
treba vise prostora dati Thiagu, al i dovesti Cesca, jer ako se povrijedi neko dvojice majstora u sredini sta onda...
malo je 20 igraca za citavu sezonu...makar to bili sve vrhunski igraci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 15:07

warden je napisao/la:VIDEO: Policajka rasterala igrače Barcelone

Nogometaši Barcelone poželjeli su se razgibati pokraj Bijele kuće u Washingtonu, no u tome ih je omela policajka koja je vjerojatno mislila da je riječ o 'običnim' turistima te im objasnila slovo zakona. Nakon predavanja o pravilima osiguranja Barça se pokupila u autobus i otišla.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :mrgreen: sto me nasmija

FK Željezničar

Podrška Papetu

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 29 jul 2011, 15:14

Bosco je napisao/la:De Faraonu popusti omladinu malo, nek pišu o Thiagu, nek misle da je bolji, niko im ne brani, ali druga je stvar što je to skoro pa kretenizam napisat. :lol: To ko da ja kažem Gervinho bolji od Messija. Jest aha, al u Linburgu.

A dotad evo ovima jedna Ilahija da izadju na pravi put, da dođu sebi kad već nemaju kome, možda se i uozbilje, možda im i pomogne.
[youtube][/youtube]
Molim moderatora teme da ukloni ovi lijepu ilahiju sa teme...Mislim da našem poslaniku Muhammedu a.s. nije mjesto da se dovodi u ovakav kontekst i da se njome bilo kome sugerira da izađe na pravi put.Allah dž.š zna ko je na kakavom putu i mislim da ovaj video ovdje nema smisla.Nadam se da će moderator razumijeti i ukloniti video sto prije.;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 jul 2011, 15:56

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
jos ako se uzme u obzir da Busquets i Mascherano cesto igraju stopera, Iniesta ponekad krilo...malo je malo...
treba vise prostora dati Thiagu, al i dovesti Cesca, jer ako se povrijedi neko dvojice majstora u sredini sta onda...
zasto davati 35+ miliona za igraca koji ce sjediti na klupi..drugo bi bilo da thiago nije prekomandovan u prvi tim..al s obzirom da je on tu,nema smisla pljunuti toliku lovu.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 jul 2011, 17:46

T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
zasto davati 35+ miliona za igraca koji ce sjediti na klupi..drugo bi bilo da thiago nije prekomandovan u prvi tim..al s obzirom da je on tu,nema smisla pljunuti toliku lovu.. ;)
Ajde da se svi poselamimo sa tom lovom , jer je kristalno jasno da će ispljunuti tu lovu ove ili slijedeće sezone.
Uglavnom hvala qrcu ako ga dovedu na ovom prelaznom roku , jer bi još godinu dana ove sapunice bilo previše.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 18:07

evo sad gledam statistiku ong malog sto je doso iz Herculesa, Kiko...

prosle sezone odigro 34 utakmice za Hercules, od toga bio starter u 21 utakmici...
dao jedan gol i imao 7 asistencija...nije lose
a cuo sam da je malo jako talentovan..na spisku je za U20 Spanije za WC U20.
mislim da bi mogo on ove sezone dobijati sanse u prvom timu..
a doveden je za sicu, nesto manje od 2 miliona...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 jul 2011, 18:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo sad gledam statistiku ong malog sto je doso iz Herculesa, Kiko...

prosle sezone odigro 34 utakmice za Hercules, od toga bio starter u 21 utakmici...
dao jedan gol i imao 7 asistencija...nije lose
a cuo sam da je malo jako talentovan..na spisku je za U20 Spanije za WC U20.
mislim da bi mogo on ove sezone dobijati sanse u prvom timu..
a doveden je za sicu, nesto manje od 2 miliona...
Ne vjerujem u to , prvo Barca B , ako se pokaže sigurno će dobiti šansu i u prvom timu ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.