FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 29 jul 2011, 13:59

neko treći je napisao/la:
lisander je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: De ba kritika upucena dvojici-trojici od kojih jedan konstantno lose igra nije okretanje ledja ekipi

Samo se sjeti šta si na pripremnim utakmicama govorio kada je adilović zabijao,svraka u prvenstvu svaku utakmicu odigra na niovu,prava radilica.. Zbog toga i igra kod šefa
Ako cs to gledat prosle godine je i Spahic zabijao na pripremnim, na kojem nivou, pa ne treba nam atleticar na sredini, evidentno je da nam fali zadnji vezni i napadac, stojim iza misljenja da je Lazo bolji od Adilovica

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 jul 2011, 14:00

steta...sinoc jednostavno nije htjela uci...ovo je gotovo ali ne treba ocajavat mi smo napravili fin iskorak ove godine...treba dostojanstveno odraditi i tu tekmu u izraelu i onda se lagano okrenuti PL i prvoj tekmi sa sirokim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 29 jul 2011, 14:04

Jel zna neko razlog sto Stanic sinoc nije ni na klupi bio :!:

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 29 jul 2011, 14:06

Imam jedno pitanje...Postoji li nacin da mi prihvate registraciju na forumu themaniacs.org?
FK Željezničar
Chelsea FC

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 jul 2011, 14:08

Nažalost, jedan od drugova sa naše tribine je nedavno imao operaciju testisa... Sada mu slijedi pregled u Ljubljani za koji je potrebno 450 eura, a poslije toga i hemoterapije koje koštaju i više puta toliko...

Udruženje navijača sutra (subota, 30.07.) organizuje prodaju artikala koji su ostali (majice, naljepnice, šibice) u prostorijama Udruženja od 18:00 do 20:00!

Sav prihod će ići za liječenje oboljelog Manijaka, što znači da kupovinom artikla direktno se uključujete u ovaj humani gest... Također, ako neko želi donirati sredstva može doći u istom terminu...

Pomoći momku koji navija za Želju je već velika stvar, a momku koji je dao veliki doprinos grupi još veća, tako da je naša moralna obaveza uključiti se u ovu akciju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

maximus

Post Postao/la maximus » 29 jul 2011, 14:18

19TM87 je napisao/la:steta...sinoc jednostavno nije htjela uci...ovo je gotovo ali ne treba ocajavat mi smo napravili fin iskorak ove godine...treba dostojanstveno odraditi i tu tekmu u izraelu i onda se lagano okrenuti PL i prvoj tekmi sa sirokim
ipak su oni 10 puta skuplja ekipa.
Cestitke Zelji na izbacivanju Serifa, a sinosnji protivnik je jednostavno bio bolji.
Vratimo Mostaru prijeratni sjaj

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 14:19

maximus je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:steta...sinoc jednostavno nije htjela uci...ovo je gotovo ali ne treba ocajavat mi smo napravili fin iskorak ove godine...treba dostojanstveno odraditi i tu tekmu u izraelu i onda se lagano okrenuti PL i prvoj tekmi sa sirokim
ipak su oni 10 puta skuplja ekipa.
Cestitke Zelji na izbacivanju Serifa, a sinosnji protivnik je jednostavno bio bolji.
bolji nisu bili..al hvala na cestitkama :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 jul 2011, 14:22

space je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
najveci krivac za 2 gol je savic ;) pogledajte na snimci koga medunjanin vrt ko budalu,a ovaj ne zna "pametan" faul napravit ccc
pametan faul na 20 metara haha
:lol: Baš bruku stručnjaka na forumu. Garant isti oni koji po tribinama pametuju a ne znaju igrača prepoznati.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2011, 14:29

Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
za Adilovica je Lazar majstor (dja boze da se varam), ostatak ekipe je dobar jbg greske se desavaju.
Al onoliko sansi i otpadaka oko gola Makabija a da nemamo igraca koji ce pokupit bar jednu loptu s tim nikako nemogu da se pomirim.
Prelazni rok nije gorov dakle u potragu za spicem ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2011, 14:30

Omar500 je napisao/la:Posljedni put smo igrali protiv neke ekipe koja pripada geografski europi 2004 godine protiv Pennarosse :lol: :lol:
Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.
Mi jesmo izgubili ali ne tako sto smo nadigrani ovo je bio duel dva poprilicno ravnnopravna protivnika u kojem smo mi izvukli deblji kraj.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 14:34

propuh je napisao/la:Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
za Adilovica je Lazar majstor (dja boze da se varam), ostatak ekipe je dobar jbg greske se desavaju.
Al onoliko sansi i otpadaka oko gola Makabija a da nemamo igraca koji ce pokupit bar jednu loptu s tim nikako nemogu da se pomirim.
do ove utakmice ste svi govorili da je Adilovic dobar, sad odjednom ne valja...momak nije uopste lose odigrao, a porediti ga sa Lazarom je glupost, onakav se jednom radja..odigrati sezonu u napadu biti najstandardniji a ne postici gol, osim ona 3 leotaru :lol: niko ne spomije promasaje Smajica, pa Selimovica kad puca sa 2 metra posred golmana, to nista jel ? siguran sam 100% da ce se Adilovic nadavati golova ove sezone u Premier ligi..zabit ce 15 minimum...vrijeme ce pokazati da sam upravu :D

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jul 2011, 14:35

Ja kao poznati pesimista prognoziram u revansu 3:1 za nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 14:35

Ma dobro je, iz godine u godinu smo bolji, najbitnije da u slučaju šampionske titule smo nositelji, to je najbitnije, ne znam sad da li bi bili nositelji u drugom pretkolu... Afirmisao je Amar nekoliko mladih igrača, Kvesić, Zolotić, Ramić. Dovedena ciljana pojačanja u vidu Smajića, Adilovića. Mislim da stvari idu zaista dobrim tokom. Još se ekipa treba uigrati malo i popraviti realizaciju. Novac nije problem da se iskešira za nekog igrača, ali mislim da još uvijek postoji strah od slučaja Tica kod Amara i uprave pa su malo stegnuti po tom pitanju, ali znamo da bez rizika nema ni uspjeha, ali polako, uvjeren sam da će sve doći na svoje. Prihodi su konstanti i nisu za odbaciti.

Glavni cilj uprave po meni bi trebao biti rješavanje pitanja stadiona, jer sigurno bi bilo ako ništa dva puta bolja atmosfera nego na lavoru, ako ništa istok i zapad da se osposobe, jer realno teško ćemo mi praviti neke stadione od 50 i više miliona eura. Kako god, nek nam bude sretno u ligi i kupu i da podignemo opet bar jedan trofej dogodine. :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 29 jul 2011, 14:36

Omar500 je napisao/la:Posljedni put smo igrali protiv neke ekipe koja pripada geografski europi 2004 godine protiv Pennarosse :lol: :lol:
Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.
Pa nosilac u drugom kolu,al ponovo u trecem nisi nosilac

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 14:36

Vidim piše se, piše, neka, neka :lol:

Već se vrše i kalkulacije oko zarade od ovih pretkola, a sve će se to na kraju rastaliti :mrgreen: :lol:

Meni je najviše krivo, što na kraju izgleda da su oni nas dobili glatko i rutinski, a uopšte nije tako bilo...

Zaslužili smo taj jedan gol da 'ebe rak raka...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 jul 2011, 14:37

[youtube][/youtube]
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 29 jul 2011, 14:37

Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
Ukoliko su vaše ambicije ponovo kao prethodnih sezona,onda bi trebali naći riješenje na toj poziciji.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2011, 14:40

TMovac990 je napisao/la:
propuh je napisao/la:Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
do ove utakmice ste svi govorili da je Adilovic dobar, sad odjednom ne valja...momak nije uopste lose odigrao, a porediti ga sa Lazarom je glupost, onakav se jednom radja..odigrati sezonu u napadu biti najstandardniji a ne postici gol, osim ona 3 leotaru :lol: niko ne spomije promasaje Smajica, pa Selimovica kad puca sa 2 metra posred golmana, to nista jel ? siguran sam 100% da ce se Adilovic nadavati golova ove sezone u Premier ligi..zabit ce 15 minimum...vrijeme ce pokazati da sam upravu :D
Hajde vrati se jedno 100 stranica pa vidi kad ste svi trazili stoper i golmana, koga sam ja prizeljkivao i dalje je isto
znaci ne priccaj gluposti.

ps. Da dodam neznam sta ste vi gledali al mi smo vise cistih suteve i prilika imali u zadnjih 20 min kad je Amar izbacio napadaca i kad smo igrali bez pravog spica sto samo za sebe govori :roll:
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 29 jul 2011, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 jul 2011, 14:42

Željo- Maccabi, foto

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... i-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 14:42

propuh je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Hajde vrati se jedno 100 stranica pa vidi kad ste svi trazili stoper i golmana, koga sam ja prizeljkivao i dalje je isto
znaci ne priccaj gluposti.
da se vracam.. ne pada mi napamet :!:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, ristagrad i 23 gosta.