Glavni cilj uprave po meni bi trebao biti rješavanje pitanja stadiona, jer sigurno bi bilo ako ništa dva puta bolja atmosfera nego na lavoru, ako ništa istok i zapad da se osposobe, jer realno teško ćemo mi praviti neke stadione od 50 i više miliona eura. Kako god, nek nam bude sretno u ligi i kupu i da podignemo opet bar jedan trofej dogodine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma dobro je, iz godine u godinu smo bolji, najbitnije da u slučaju šampionske titule smo nositelji, to je najbitnije, ne znam sad da li bi bili nositelji u drugom pretkolu... Afirmisao je Amar nekoliko mladih igrača, Kvesić, Zolotić, Ramić. Dovedena ciljana pojačanja u vidu Smajića, Adilovića. Mislim da stvari idu zaista dobrim tokom. Još se ekipa treba uigrati malo i popraviti realizaciju. Novac nije problem da se iskešira za nekog igrača, ali mislim da još uvijek postoji strah od slučaja Tica kod Amara i uprave pa su malo stegnuti po tom pitanju, ali znamo da bez rizika nema ni uspjeha, ali polako, uvjeren sam da će sve doći na svoje. Prihodi su konstanti i nisu za odbaciti.
Glavni cilj uprave po meni bi trebao biti rješavanje pitanja stadiona, jer sigurno bi bilo ako ništa dva puta bolja atmosfera nego na lavoru, ako ništa istok i zapad da se osposobe, jer realno teško ćemo mi praviti neke stadione od 50 i više miliona eura. Kako god, nek nam bude sretno u ligi i kupu i da podignemo opet bar jedan trofej dogodine.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Pa nosilac u drugom kolu,al ponovo u trecem nisi nosilacOmar500 je napisao/la:Posljedni put smo igrali protiv neke ekipe koja pripada geografski europi 2004 godine protiv Pennarosse![]()
![]()
Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim piše se, piše, neka, neka
Već se vrše i kalkulacije oko zarade od ovih pretkola, a sve će se to na kraju rastaliti
Meni je najviše krivo, što na kraju izgleda da su oni nas dobili glatko i rutinski, a uopšte nije tako bilo...
Zaslužili smo taj jedan gol da 'ebe rak raka...
Već se vrše i kalkulacije oko zarade od ovih pretkola, a sve će se to na kraju rastaliti
Meni je najviše krivo, što na kraju izgleda da su oni nas dobili glatko i rutinski, a uopšte nije tako bilo...
Zaslužili smo taj jedan gol da 'ebe rak raka...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- neutralan__
- Kontakt:
Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
Ukoliko su vaše ambicije ponovo kao prethodnih sezona,onda bi trebali naći riješenje na toj poziciji.
Ukoliko su vaše ambicije ponovo kao prethodnih sezona,onda bi trebali naći riješenje na toj poziciji.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hajde vrati se jedno 100 stranica pa vidi kad ste svi trazili stoper i golmana, koga sam ja prizeljkivao i dalje je istoTMovac990 je napisao/la:do ove utakmice ste svi govorili da je Adilovic dobar, sad odjednom ne valja...momak nije uopste lose odigrao, a porediti ga sa Lazarom je glupost, onakav se jednom radja..odigrati sezonu u napadu biti najstandardniji a ne postici gol, osim ona 3 leotarupropuh je napisao/la:Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
za Adilovica je Lazar majstor (dja boze da se varam), ostatak ekipe je dobar jbg greske se desavaju.
Al onoliko sansi i otpadaka oko gola Makabija a da nemamo igraca koji ce pokupit bar jednu loptu s tim nikako nemogu da se pomirim.
Prelazni rok nije gorov dakle u potragu za spicemniko ne spomije promasaje Smajica, pa Selimovica kad puca sa 2 metra posred golmana, to nista jel ? siguran sam 100% da ce se Adilovic nadavati golova ove sezone u Premier ligi..zabit ce 15 minimum...vrijeme ce pokazati da sam upravu
znaci ne priccaj gluposti.
ps. Da dodam neznam sta ste vi gledali al mi smo vise cistih suteve i prilika imali u zadnjih 20 min kad je Amar izbacio napadaca i kad smo igrali bez pravog spica sto samo za sebe govori
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 29 jul 2011, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Željo- Maccabi, foto
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... i-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... i-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
da se vracam.. ne pada mi napametpropuh je napisao/la:Hajde vrati se jedno 100 stranica pa vidi kad ste svi trazili stoper i golmana, koga sam ja prizeljkivao i dalje je istoTMovac990 je napisao/la:do ove utakmice ste svi govorili da je Adilovic dobar, sad odjednom ne valja...momak nije uopste lose odigrao, a porediti ga sa Lazarom je glupost, onakav se jednom radja..odigrati sezonu u napadu biti najstandardniji a ne postici gol, osim ona 3 leotarupropuh je napisao/la:Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
za Adilovica je Lazar majstor (dja boze da se varam), ostatak ekipe je dobar jbg greske se desavaju.
Al onoliko sansi i otpadaka oko gola Makabija a da nemamo igraca koji ce pokupit bar jednu loptu s tim nikako nemogu da se pomirim.
Prelazni rok nije gorov dakle u potragu za spicemniko ne spomije promasaje Smajica, pa Selimovica kad puca sa 2 metra posred golmana, to nista jel ? siguran sam 100% da ce se Adilovic nadavati golova ove sezone u Premier ligi..zabit ce 15 minimum...vrijeme ce pokazati da sam upravu
znaci ne priccaj gluposti.
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Kada bolje skontam i volim sto smo ispali , prosle godine smo od hapoela 5:0 , sada ovde 0:2 od maccabija , da se igracki kadar uvjeri da mogu igrati protiv jacih klubova sljedece godine bez ikakvih raspada u odbrani i sl !
e svasta ces procitatiragazzidelsud1987 je napisao/la:Kada bolje skontam i volim sto smo ispali , prosle godine smo od hapoela 5:0 , sada ovde 0:2 od maccabija , da se igracki kadar uvjeri da mogu igrati protiv jacih klubova sljedece godine bez ikakvih raspada u odbrani i sl !
zeljo ima najboljeg zadnjeg veznog u ligi a to je perica stanceski al sad zasto momak ne igra ja nezz,dok je bio u borcu drzao je citav tim sve je od njega islo ...neutralan__ je napisao/la:Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
Pročitah da u slučaju osvajanja Premier Lige mi bi bili nositelji u Ligi Šampiona 2. pretkolo 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hoce li biti snimak na BHT danas/sutra ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Daj nemoj biti smijesan Stancerski i najbolji igrac ne ide u istu recenicu a kamoli na terenu, da Dzimija Marica nije bilo taj ni u Borcu nebi igrao, kao sto nije igrao kod Stojnica, ja sam vam to rekao jos kada je dosao kod vas.space je napisao/la:zeljo ima najboljeg zadnjeg veznog u ligi a to je perica stanceski al sad zasto momak ne igra ja nezz,dok je bio u borcu drzao je citav tim sve je od njega islo ...neutralan__ je napisao/la:Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
On ti je najveci promasaj Zelje u poslednje vrijeme, vjeruj mi.
Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ja nazalost nemam taj osjecajDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu
- neutralan__
- Kontakt:
Ne znam zašto Brko njemu ne daje priliku,garantujem da je bolji od Jamaka,sa ovim ostalim je tu negdje u 5 deka.Ali možda se uklopi u tim,pa počne pružati partije kao u Borcu.Njegova najveća greška je što je otišao iz Borca.space je napisao/la:zeljo ima najboljeg zadnjeg veznog u ligi a to je perica stanceski al sad zasto momak ne igra ja nezz,dok je bio u borcu drzao je citav tim sve je od njega islo ...neutralan__ je napisao/la:Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Daće njemu ćaća formaciju koja trebaDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu
Koliko ja znam u ovoj fazi takmicenja ima i revans,ili su se preko noci pravila promijenilaragazzidelsud1987 je napisao/la:Kada bolje skontam i volim sto smo ispali , prosle godine smo od hapoela 5:0 , sada ovde 0:2 od maccabija , da se igracki kadar uvjeri da mogu igrati protiv jacih klubova sljedece godine bez ikakvih raspada u odbrani i sl !
||| FKZeljeznicar |||
hladne glave da napišem šta mislim o igri Željinih prvotimaca:
Karić-po meni on uopšte nije loš golman, onaj drugi gol ja i ne bih toliko stavio na njegovu dušu, jer je frajer slučajno onako opalio i ušla... šta sad, da je ostao na liniji, ne bi valjalo.. izvadio je Želju zato kasnije, i ja njega ne bih mijenjao!
Marković-Želji treba puuuno bolji desni bek nego Marković. Čovjek otkako pratim Želju ne znam jel centaršuta imao, spor je, ispada često... najslabija karika..
Kvesić-beton!! čovjek igrao svoj debi i odigrao fenomenalno, odličan u defanzivi, dobar u ofanzivi, mislim da smo dobili veliko pojačanje. bolji sigurno nego radovanović.
Nyema-komentari mene i sviju oko mene sinoć su bili da Željo odavno nije imao boljeg štopera.. u jednoj situaciji se čovjek gura između 3 igrača (dva naša) da bi intervenisao jer Savić nije.. on je mašina i jedini uz Zebu koji igra konstantno dobro..
Bogičević-sinoć nesiguran, inače je dobar (meni je lošiji od Nyeme), uputi šut glavom u golmana
, al haj, važno je da on posjeduje kvalitet i mislim da će bit nezamjenjiv u tandemu sa Nyemom..
Savić-on meni igra toplo-hladno.. par trenutaka u utakmici zna bljesnut, npr. uradit nešto neočekivano, al dobro za ekipu, al se kasnije izgubi.. po meni bolji u ofanzivi nego defanzivi..
Svraka-sinoć se nije isticao, izgubio se malo, nije odigrao kako zna.. Mislim da mora biti puno pokretljiviji za poziciju koju igra..
Zeba-baš sam pratio, svaki put kad je primio loptu bio je okružen dvojicom, kasnije je imao flastera.. zbog toga nije briljirao, al je igrao dobro i opet bio jedan od glavnih.. davno je on prevazišao ovu ligu..
Smajić-mislim da će Smajke biti najveće Željino pojačanje ove sezone.. čovjek je konstantno opasan, nema puno "srljanja", zna šta hoće kad je sa loptom dok to nije slučaj kod Višće..
Bešlija-iskreno da kažem, mislio sam da je za starog gvožđa, ali čovjek sinoć uopšte nije loše odigrao, nekako na iskustvo i pokazao da se i dalje može računati na njega..
Adilović-čovjek će biti ubitačan za naše lige, borben je, vidi se da hoće, jest da mu malo manjka znanja, al važno je da hoće i da je jak.. u našoj ligi će biti dobar, u najmanju ruku..
--
Višća-ima brzinu, ima odvažnost da opali (što je sinoć našim falilo, jer su previše komplikovali), ali mi se gubi nekako na terenu, momak po meni previše srlja, nadam se da će u ligi zablistat opet..
Selimović-bit će on dobro pojačanje za Želju, čovjek ima znanja to se sinoć vidjelo, još malo uigranosti i mislim da bi mogao konkurisati za prvu postavu!
Jamak-ne znam čemu on služi u Želji, treba Stančeskog forsirat više definitivno.. Djeluje mi kao potrošena roba..
Karić-po meni on uopšte nije loš golman, onaj drugi gol ja i ne bih toliko stavio na njegovu dušu, jer je frajer slučajno onako opalio i ušla... šta sad, da je ostao na liniji, ne bi valjalo.. izvadio je Želju zato kasnije, i ja njega ne bih mijenjao!
Marković-Želji treba puuuno bolji desni bek nego Marković. Čovjek otkako pratim Želju ne znam jel centaršuta imao, spor je, ispada često... najslabija karika..
Kvesić-beton!! čovjek igrao svoj debi i odigrao fenomenalno, odličan u defanzivi, dobar u ofanzivi, mislim da smo dobili veliko pojačanje. bolji sigurno nego radovanović.
Nyema-komentari mene i sviju oko mene sinoć su bili da Željo odavno nije imao boljeg štopera.. u jednoj situaciji se čovjek gura između 3 igrača (dva naša) da bi intervenisao jer Savić nije.. on je mašina i jedini uz Zebu koji igra konstantno dobro..
Bogičević-sinoć nesiguran, inače je dobar (meni je lošiji od Nyeme), uputi šut glavom u golmana
Savić-on meni igra toplo-hladno.. par trenutaka u utakmici zna bljesnut, npr. uradit nešto neočekivano, al dobro za ekipu, al se kasnije izgubi.. po meni bolji u ofanzivi nego defanzivi..
Svraka-sinoć se nije isticao, izgubio se malo, nije odigrao kako zna.. Mislim da mora biti puno pokretljiviji za poziciju koju igra..
Zeba-baš sam pratio, svaki put kad je primio loptu bio je okružen dvojicom, kasnije je imao flastera.. zbog toga nije briljirao, al je igrao dobro i opet bio jedan od glavnih.. davno je on prevazišao ovu ligu..
Smajić-mislim da će Smajke biti najveće Željino pojačanje ove sezone.. čovjek je konstantno opasan, nema puno "srljanja", zna šta hoće kad je sa loptom dok to nije slučaj kod Višće..
Bešlija-iskreno da kažem, mislio sam da je za starog gvožđa, ali čovjek sinoć uopšte nije loše odigrao, nekako na iskustvo i pokazao da se i dalje može računati na njega..
Adilović-čovjek će biti ubitačan za naše lige, borben je, vidi se da hoće, jest da mu malo manjka znanja, al važno je da hoće i da je jak.. u našoj ligi će biti dobar, u najmanju ruku..
--
Višća-ima brzinu, ima odvažnost da opali (što je sinoć našim falilo, jer su previše komplikovali), ali mi se gubi nekako na terenu, momak po meni previše srlja, nadam se da će u ligi zablistat opet..
Selimović-bit će on dobro pojačanje za Želju, čovjek ima znanja to se sinoć vidjelo, još malo uigranosti i mislim da bi mogao konkurisati za prvu postavu!
Jamak-ne znam čemu on služi u Želji, treba Stančeskog forsirat više definitivno.. Djeluje mi kao potrošena roba..
Nil Satis Nisi Optimum
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, voltron30 i 28 gostiju.