FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kada bolje skontam i volim sto smo ispali , prosle godine smo od hapoela 5:0 , sada ovde 0:2 od maccabija , da se igracki kadar uvjeri da mogu igrati protiv jacih klubova sljedece godine bez ikakvih raspada u odbrani i sl !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
e svasta ces procitatiragazzidelsud1987 je napisao/la:Kada bolje skontam i volim sto smo ispali , prosle godine smo od hapoela 5:0 , sada ovde 0:2 od maccabija , da se igracki kadar uvjeri da mogu igrati protiv jacih klubova sljedece godine bez ikakvih raspada u odbrani i sl !

zeljo ima najboljeg zadnjeg veznog u ligi a to je perica stanceski al sad zasto momak ne igra ja nezz,dok je bio u borcu drzao je citav tim sve je od njega islo ...neutralan__ je napisao/la:Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
Ukoliko su vaše ambicije ponovo kao prethodnih sezona,onda bi trebali naći riješenje na toj poziciji.
Pročitah da u slučaju osvajanja Premier Lige mi bi bili nositelji u Ligi Šampiona 2. pretkolo 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hoce li biti snimak na BHT danas/sutra ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Daj nemoj biti smijesan Stancerski i najbolji igrac ne ide u istu recenicu a kamoli na terenu, da Dzimija Marica nije bilo taj ni u Borcu nebi igrao, kao sto nije igrao kod Stojnica, ja sam vam to rekao jos kada je dosao kod vas.space je napisao/la:zeljo ima najboljeg zadnjeg veznog u ligi a to je perica stanceski al sad zasto momak ne igra ja nezz,dok je bio u borcu drzao je citav tim sve je od njega islo ...neutralan__ je napisao/la:Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
Ukoliko su vaše ambicije ponovo kao prethodnih sezona,onda bi trebali naći riješenje na toj poziciji.
On ti je najveci promasaj Zelje u poslednje vrijeme, vjeruj mi.
Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ja nazalost nemam taj osjecajDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu

- neutralan__
- Kontakt:
Ne znam zašto Brko njemu ne daje priliku,garantujem da je bolji od Jamaka,sa ovim ostalim je tu negdje u 5 deka.Ali možda se uklopi u tim,pa počne pružati partije kao u Borcu.Njegova najveća greška je što je otišao iz Borca.space je napisao/la:zeljo ima najboljeg zadnjeg veznog u ligi a to je perica stanceski al sad zasto momak ne igra ja nezz,dok je bio u borcu drzao je citav tim sve je od njega islo ...neutralan__ je napisao/la:Vama pod hitno treba makar jedan dobar zadnji vezni.Oni što ih imate na toj poziciji nemaju kvalitet,a ni petlju za to.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Daće njemu ćaća formaciju koja trebaDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Koliko ja znam u ovoj fazi takmicenja ima i revans,ili su se preko noci pravila promijenilaragazzidelsud1987 je napisao/la:Kada bolje skontam i volim sto smo ispali , prosle godine smo od hapoela 5:0 , sada ovde 0:2 od maccabija , da se igracki kadar uvjeri da mogu igrati protiv jacih klubova sljedece godine bez ikakvih raspada u odbrani i sl !

||| FKZeljeznicar |||
hladne glave da napišem šta mislim o igri Željinih prvotimaca:
Karić-po meni on uopšte nije loš golman, onaj drugi gol ja i ne bih toliko stavio na njegovu dušu, jer je frajer slučajno onako opalio i ušla... šta sad, da je ostao na liniji, ne bi valjalo.. izvadio je Želju zato kasnije, i ja njega ne bih mijenjao!
Marković-Želji treba puuuno bolji desni bek nego Marković. Čovjek otkako pratim Želju ne znam jel centaršuta imao, spor je, ispada često... najslabija karika..
Kvesić-beton!! čovjek igrao svoj debi i odigrao fenomenalno, odličan u defanzivi, dobar u ofanzivi, mislim da smo dobili veliko pojačanje. bolji sigurno nego radovanović.
Nyema-komentari mene i sviju oko mene sinoć su bili da Željo odavno nije imao boljeg štopera.. u jednoj situaciji se čovjek gura između 3 igrača (dva naša) da bi intervenisao jer Savić nije.. on je mašina i jedini uz Zebu koji igra konstantno dobro..
Bogičević-sinoć nesiguran, inače je dobar (meni je lošiji od Nyeme), uputi šut glavom u golmana
, al haj, važno je da on posjeduje kvalitet i mislim da će bit nezamjenjiv u tandemu sa Nyemom..
Savić-on meni igra toplo-hladno.. par trenutaka u utakmici zna bljesnut, npr. uradit nešto neočekivano, al dobro za ekipu, al se kasnije izgubi.. po meni bolji u ofanzivi nego defanzivi..
Svraka-sinoć se nije isticao, izgubio se malo, nije odigrao kako zna.. Mislim da mora biti puno pokretljiviji za poziciju koju igra..
Zeba-baš sam pratio, svaki put kad je primio loptu bio je okružen dvojicom, kasnije je imao flastera.. zbog toga nije briljirao, al je igrao dobro i opet bio jedan od glavnih.. davno je on prevazišao ovu ligu..
Smajić-mislim da će Smajke biti najveće Željino pojačanje ove sezone.. čovjek je konstantno opasan, nema puno "srljanja", zna šta hoće kad je sa loptom dok to nije slučaj kod Višće..
Bešlija-iskreno da kažem, mislio sam da je za starog gvožđa, ali čovjek sinoć uopšte nije loše odigrao, nekako na iskustvo i pokazao da se i dalje može računati na njega..
Adilović-čovjek će biti ubitačan za naše lige, borben je, vidi se da hoće, jest da mu malo manjka znanja, al važno je da hoće i da je jak.. u našoj ligi će biti dobar, u najmanju ruku..
--
Višća-ima brzinu, ima odvažnost da opali (što je sinoć našim falilo, jer su previše komplikovali), ali mi se gubi nekako na terenu, momak po meni previše srlja, nadam se da će u ligi zablistat opet..
Selimović-bit će on dobro pojačanje za Želju, čovjek ima znanja to se sinoć vidjelo, još malo uigranosti i mislim da bi mogao konkurisati za prvu postavu!
Jamak-ne znam čemu on služi u Želji, treba Stančeskog forsirat više definitivno.. Djeluje mi kao potrošena roba..
Karić-po meni on uopšte nije loš golman, onaj drugi gol ja i ne bih toliko stavio na njegovu dušu, jer je frajer slučajno onako opalio i ušla... šta sad, da je ostao na liniji, ne bi valjalo.. izvadio je Želju zato kasnije, i ja njega ne bih mijenjao!
Marković-Želji treba puuuno bolji desni bek nego Marković. Čovjek otkako pratim Želju ne znam jel centaršuta imao, spor je, ispada često... najslabija karika..
Kvesić-beton!! čovjek igrao svoj debi i odigrao fenomenalno, odličan u defanzivi, dobar u ofanzivi, mislim da smo dobili veliko pojačanje. bolji sigurno nego radovanović.
Nyema-komentari mene i sviju oko mene sinoć su bili da Željo odavno nije imao boljeg štopera.. u jednoj situaciji se čovjek gura između 3 igrača (dva naša) da bi intervenisao jer Savić nije.. on je mašina i jedini uz Zebu koji igra konstantno dobro..
Bogičević-sinoć nesiguran, inače je dobar (meni je lošiji od Nyeme), uputi šut glavom u golmana

Savić-on meni igra toplo-hladno.. par trenutaka u utakmici zna bljesnut, npr. uradit nešto neočekivano, al dobro za ekipu, al se kasnije izgubi.. po meni bolji u ofanzivi nego defanzivi..
Svraka-sinoć se nije isticao, izgubio se malo, nije odigrao kako zna.. Mislim da mora biti puno pokretljiviji za poziciju koju igra..
Zeba-baš sam pratio, svaki put kad je primio loptu bio je okružen dvojicom, kasnije je imao flastera.. zbog toga nije briljirao, al je igrao dobro i opet bio jedan od glavnih.. davno je on prevazišao ovu ligu..
Smajić-mislim da će Smajke biti najveće Željino pojačanje ove sezone.. čovjek je konstantno opasan, nema puno "srljanja", zna šta hoće kad je sa loptom dok to nije slučaj kod Višće..
Bešlija-iskreno da kažem, mislio sam da je za starog gvožđa, ali čovjek sinoć uopšte nije loše odigrao, nekako na iskustvo i pokazao da se i dalje može računati na njega..
Adilović-čovjek će biti ubitačan za naše lige, borben je, vidi se da hoće, jest da mu malo manjka znanja, al važno je da hoće i da je jak.. u našoj ligi će biti dobar, u najmanju ruku..
--
Višća-ima brzinu, ima odvažnost da opali (što je sinoć našim falilo, jer su previše komplikovali), ali mi se gubi nekako na terenu, momak po meni previše srlja, nadam se da će u ligi zablistat opet..
Selimović-bit će on dobro pojačanje za Želju, čovjek ima znanja to se sinoć vidjelo, još malo uigranosti i mislim da bi mogao konkurisati za prvu postavu!
Jamak-ne znam čemu on služi u Želji, treba Stančeskog forsirat više definitivno.. Djeluje mi kao potrošena roba..
Nil Satis Nisi Optimum
pa da napravis faul i eto,eno vidjeli smo imali su 3 faula iz dobre prilike niti jedan nije bio ni blizu gola i sta je problema tu kad znas da ne znaju? bolje i to nego gol onako primatelSaik je napisao/la:space je napisao/la:pametan faul na 20 metara hahatwisttm87 je napisao/la:
najveci krivac za 2 gol je savicpogledajte na snimci koga medunjanin vrt ko budalu,a ovaj ne zna "pametan" faul napravit ccc
Baš bruku stručnjaka na forumu. Garant isti oni koji po tribinama pametuju a ne znaju igrača prepoznati.

Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
Ne igra zato sto nam fali trkača,a kad bi on igrao bili bi još tanji pozadi.
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
vidio bi ti na 20 metara kako bi ga mudonja zavaliotwisttm87 je napisao/la:]
pa da napravis faul i eto,eno vidjeli smo imali su 3 faula iz dobre prilike niti jedan nije bio ni blizu gola i sta je problema tu kad znas da ne znaju? bolje i to nego gol onako primat
Hoces otvoreno...Amar ga negotivi jer je umisljen i misli da je zvjezda...a ovaj od samog dolaska u zelju se ni ne trudi da promijeni sefovo misljenje,amar ne tolerise zvijezde ili one koji su umisli da to jesu..od prelaska u zelju na prvim pripremama je zakazao i umjesto da to ispravi nastavio je istim tempom i na treninzima pa i na utakmicama,pa se na ovosezonskoj prozivci pokazao jako lose na kondicionom testu,pa opet nezalaganje na treningu,pripremnim utakmicama itd,itd....sve dok on ne promijeni odnos prema dresu želje bit ce tamo gdje mu je mjesto a to je klupa...neosporan je njegov talent i to da zna igrati lopte,zato i grije klupu, ali za prvih 11 kod brke je potrebno i malo vise od toga....nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
E to ti je istina i dabogda da se sta promijeni po pitanju njegove minutaze..
pa bila je priča da je poslije b.čolića najspremniji došao na pripreme...
Koliko gluposti i ne istinelegenda79 je napisao/la:Hoces otvoreno...Amar ga negotivi jer je umisljen i misli da je zvjezda...a ovaj od samog dolaska u zelju se ni ne trudi da promijeni sefovo misljenje,amar ne tolerise zvijezde ili one koji su umisli da to jesu..od prelaska u zelju na prvim pripremama je zakazao i umjesto da to ispravi nastavio je istim tempom i na treninzima pa i na utakmicama,pa se na ovosezonskoj prozivci pokazao jako lose na kondicionom testu,pa opet nezalaganje na treningu,pripremnim utakmicama itd,itd....sve dok on ne promijeni odnos prema dresu želje bit ce tamo gdje mu je mjesto a to je klupa...neosporan je njegov talent i to da zna igrati lopte,zato i grije klupu, ali za prvih 11 kod brke je potrebno i malo vise od toga....nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka

Joint Union
legenda79 je napisao/la:Hoces otvoreno...Amar ga negotivi jer je umisljen i misli da je zvjezda...a ovaj od samog dolaska u zelju se ni ne trudi da promijeni sefovo misljenje,amar ne tolerise zvijezde ili one koji su umisli da to jesu..od prelaska u zelju na prvim pripremama je zakazao i umjesto da to ispravi nastavio je istim tempom i na treninzima pa i na utakmicama,pa se na ovosezonskoj prozivci pokazao jako lose na kondicionom testu,pa opet nezalaganje na treningu,pripremnim utakmicama itd,itd....sve dok on ne promijeni odnos prema dresu želje bit ce tamo gdje mu je mjesto a to je klupa...neosporan je njegov talent i to da zna igrati lopte,zato i grije klupu, ali za prvih 11 kod brke je potrebno i malo vise od toga....nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka

On i Benjo Colic su najspremniji bili.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 31 gost.