haa njima su predobre plate, takve ne dobivaju ni ljudi sa visom skolomunderground je napisao/la:jasta radi, jbg nisu ovim fudbalerima uopste tolko lose plate kolko se zalebabilonTM je napisao/la:Haj makar drži nivo u odabiru kafana, a Boga mi i piva!bez namjere da provociram..samo da kazem da je Jamak jedan hronicni alkos koji je jos dok je nastupao za Celik bio najredovniji gost svake iole bolje kafane u Zenici..znaci lik pije ko lud..eh jos da suta loptu ko sto tamani Tuborge gdje bi mu kraj bio![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e brate i ti ga usra ako ti je ono dobro bilobabilonTM je napisao/la:Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Pa eto vidiš da se ne može najbolje prosuditi. Ipak ušao je bez straha, imao par prodora, šut u okvir gola... Za tih 10 minuta sasvim dovoljno da bi za Premier Ligu bio odličan igrač!diego_TM je napisao/la:e brate i ti ga usra ako ti je ono dobro bilobabilonTM je napisao/la:Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?činjenica jest da se tek oporavio i da je igrao koliko 10 minuta te da se po ovoj utakmici ne može prosuditi ni da je dobar ni loš
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da opet ima nekih koji su nezadovoljni igračima nakon onako odigrane sinočnje utakmice...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako me samo nervira par likova što je bilo oko mene što psuju mater našim igračima, vrhunac je bio kad Nyema nije izbacio dobro jednu loptu, a neki mu poče psovat sve po spisku, nikad ljudima u glavu da to ne ide tako. A onda kroz 5 minuta pjevaju pjesmu "dok drugi traže mane i se-ru sa druge strane". Koja ironija...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kod nas je nekome opsovati mater ko reći mu dobar dan. To je sve dobro dok igrač to ne čuje.Hawking je napisao/la:Kako me samo nervira par likova što je bilo oko mene što psuju mater našim igračima, vrhunac je bio kad Nyema nije izbacio dobro jednu loptu, a neki mu poče psovat sve po spisku, nikad ljudima u glavu da to ne ide tako. A onda kroz 5 minuta pjevaju pjesmu "dok drugi traže mane i se-ru sa druge strane". Koja ironija...
FEDERER= KLOC
TMovac990 je napisao/la:ja nazalost nemam taj osjecajDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu
Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasno
Zadnja izmjena: ninho, dana/u 29 jul 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama...
Dobro je ako su mu samo majku psovali
Ž '21!
Ma nisam često, a na Jugu nisam dosad bio nikad, i mislio sam da barem tamo nema toga... doduše, sad je na Jugu ionako bilo pola ljudi koji inače nikad nisu tamo...Bianconeri1988 je napisao/la:Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama...![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
o sole mio
- Kontakt:
Dobar Željo, lijepo igra... Brzi igraci, fizicki spremni i ne boje se. Jos samo da imamo jednog pavog zadnjeg veznog, onako nekog mangupa koji zna iznieti loptu, dodat smireno do prvog igraca, a ne samo ukopavat i zavaljivat, plus neprecizan pas na 3 metra (Svraka)... Sve u svemu opasna ce biti ovo ekipa, bice **** borba za titulu s borcem koji se solidno pojacava, mada je nasa prednost sigurno jaca klupa...
Kad se samo sjetim onih prica od pitara kada je Željo izgubio od Hapoela, Brkovic namjestao sudije, mi kupovali utakmice, dodje evropa i mi popusismo, cim je sve posteno i sl. Sad ga oni lagano poglabase i nema, tisina sve super ljudi bolji i tako to ( tipicni blekonjini navijaci)...
Kad se samo sjetim onih prica od pitara kada je Željo izgubio od Hapoela, Brkovic namjestao sudije, mi kupovali utakmice, dodje evropa i mi popusismo, cim je sve posteno i sl. Sad ga oni lagano poglabase i nema, tisina sve super ljudi bolji i tako to ( tipicni blekonjini navijaci)...
Stanćeski nije u stanju da igra na svom prepoznatljivom nivou, razlog je bizaran al je istinit... Curi sa kojom živi, nesavjestan vozač je pregazio psa, nemam pojma koja je vrsta, al pas je tako skončao svoj pseći život... Od tada je Stanćeski u teškoj depresiji, slabo jede, loše spava, tako da je veliko pitanje dal će da zaigra u svojoj prepoznatljivoj formi... Eto razloga...nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Seji Bučanu umrla ptica i cufna mu sjebala 
Zadnja izmjena: Švabo, dana/u 29 jul 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Sjecam se ne tako davno selektor Grcke Oto Rehagel je izjavio da dolaze u BiH da odbrane bod,da uopce i ne pomisljaju na pobjedu.ninho je napisao/la:TMovac990 je napisao/la:ja nazalost nemam taj osjecajDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu
Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasnohttp://www.sportsport.ba/ino_fudbal/osi ... zlet/61506" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kraju je rezultat bio BiH-Grcka 0:4.
Osim je lafinas,ne vjeruj Brki ni kad darove nosi
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- KB-TM87
- Kontakt:
Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Nema potrebe pricati o Jamaku,dovoljno govori to sto on nezna trcati,znamo kako se trci prsti,peta,prsti,peta,a kod njeg prvo na petu,kad trci izgleda kao neka Moldavka...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
prosli smo vec jednom, necemo drugi put 90 %Dylan Dog je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Dobit cemo ih 3:1.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- KB-TM87
- Kontakt:
Jamak hat-trickEdin TM87 je napisao/la:Dobit cemo ih 3:1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar - kult glavnog grada
-
MaNiJaK 1312 acab
- Kontakt:
mozel mi neko reci kojim danima se mogu kupit godisnje karte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.