FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jul 2011, 17:55

underground je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
bez namjere da provociram..samo da kazem da je Jamak jedan hronicni alkos koji je jos dok je nastupao za Celik bio najredovniji gost svake iole bolje kafane u Zenici..znaci lik pije ko lud..eh jos da suta loptu ko sto tamani Tuborge gdje bi mu kraj bio
Haj makar drži nivo u odabiru kafana, a Boga mi i piva! ;)
jasta radi, jbg nisu ovim fudbalerima uopste tolko lose plate kolko se zale ;) :D
haa njima su predobre plate, takve ne dobivaju ni ljudi sa visom skolom

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 jul 2011, 18:01

babilonTM je napisao/la:Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?
e brate i ti ga usra ako ti je ono dobro bilo :D činjenica jest da se tek oporavio i da je igrao koliko 10 minuta te da se po ovoj utakmici ne može prosuditi ni da je dobar ni loš
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jul 2011, 18:04

diego_TM je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Selimović je odigrao sasvim solidno, ne znam zašto se ne bi moglo reći za njega da je pojačanje!?
e brate i ti ga usra ako ti je ono dobro bilo :D činjenica jest da se tek oporavio i da je igrao koliko 10 minuta te da se po ovoj utakmici ne može prosuditi ni da je dobar ni loš
Pa eto vidiš da se ne može najbolje prosuditi. Ipak ušao je bez straha, imao par prodora, šut u okvir gola... Za tih 10 minuta sasvim dovoljno da bi za Premier Ligu bio odličan igrač! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 18:08

Ne mogu da vjerujem da opet ima nekih koji su nezadovoljni igračima nakon onako odigrane sinočnje utakmice...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 18:10

Kako me samo nervira par likova što je bilo oko mene što psuju mater našim igračima, vrhunac je bio kad Nyema nije izbacio dobro jednu loptu, a neki mu poče psovat sve po spisku, nikad ljudima u glavu da to ne ide tako. A onda kroz 5 minuta pjevaju pjesmu "dok drugi traže mane i se-ru sa druge strane". Koja ironija...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2011, 18:12

Hawking je napisao/la:Kako me samo nervira par likova što je bilo oko mene što psuju mater našim igračima, vrhunac je bio kad Nyema nije izbacio dobro jednu loptu, a neki mu poče psovat sve po spisku, nikad ljudima u glavu da to ne ide tako. A onda kroz 5 minuta pjevaju pjesmu "dok drugi traže mane i se-ru sa druge strane". Koja ironija...
Kod nas je nekome opsovati mater ko reći mu dobar dan. To je sve dobro dok igrač to ne čuje.
FEDERER= KLOC

ninho
Kontakt:

Post Postao/la ninho » 29 jul 2011, 18:15

TMovac990 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu :mrgreen:
ja nazalost nemam taj osjecaj :(

Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasno ;) http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/osi ... zlet/61506" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ninho, dana/u 29 jul 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 18:16

Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama... :D

Dobro je ako su mu samo majku psovali :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 18:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama... :D

Dobro je ako su mu samo majku psovali :lol:
Ma nisam često, a na Jugu nisam dosad bio nikad, i mislio sam da barem tamo nema toga... doduše, sad je na Jugu ionako bilo pola ljudi koji inače nikad nisu tamo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 29 jul 2011, 18:23

Dobar Željo, lijepo igra... Brzi igraci, fizicki spremni i ne boje se. Jos samo da imamo jednog pavog zadnjeg veznog, onako nekog mangupa koji zna iznieti loptu, dodat smireno do prvog igraca, a ne samo ukopavat i zavaljivat, plus neprecizan pas na 3 metra (Svraka)... Sve u svemu opasna ce biti ovo ekipa, bice **** borba za titulu s borcem koji se solidno pojacava, mada je nasa prednost sigurno jaca klupa...

Kad se samo sjetim onih prica od pitara kada je Željo izgubio od Hapoela, Brkovic namjestao sudije, mi kupovali utakmice, dodje evropa i mi popusismo, cim je sve posteno i sl. Sad ga oni lagano poglabase i nema, tisina sve super ljudi bolji i tako to ( tipicni blekonjini navijaci)...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 jul 2011, 18:31

nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
Stanćeski nije u stanju da igra na svom prepoznatljivom nivou, razlog je bizaran al je istinit... Curi sa kojom živi, nesavjestan vozač je pregazio psa, nemam pojma koja je vrsta, al pas je tako skončao svoj pseći život... Od tada je Stanćeski u teškoj depresiji, slabo jede, loše spava, tako da je veliko pitanje dal će da zaigra u svojoj prepoznatljivoj formi... Eto razloga... :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 29 jul 2011, 18:35

Seji Bučanu umrla ptica i cufna mu sjebala :lol:
Zadnja izmjena: Švabo, dana/u 29 jul 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 18:35

ninho je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu :mrgreen:
ja nazalost nemam taj osjecaj :(

Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasno ;) http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/osi ... zlet/61506" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjecam se ne tako davno selektor Grcke Oto Rehagel je izjavio da dolaze u BiH da odbrane bod,da uopce i ne pomisljaju na pobjedu.
Na kraju je rezultat bio BiH-Grcka 0:4.
Osim je lafinas,ne vjeruj Brki ni kad darove nosi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 18:38

Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 18:39

KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 jul 2011, 18:39

Nema potrebe pricati o Jamaku,dovoljno govori to sto on nezna trcati,znamo kako se trci prsti,peta,prsti,peta,a kod njeg prvo na petu,kad trci izgleda kao neka Moldavka...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jul 2011, 18:41

Dylan Dog je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prosli smo vec jednom, necemo drugi put 90 % :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2011, 18:54

Dobit cemo ih 3:1. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 18:57

Edin TM87 je napisao/la:Dobit cemo ih 3:1. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jamak hat-trick :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 29 jul 2011, 18:58

mozel mi neko reci kojim danima se mogu kupit godisnje karte

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []