prvi je Iain DowieMulder je napisao/la:A prvi je Dirk Kuyt, ne?dubrava je napisao/la:E to, taj, Abel Xaviereliminator je napisao/la:taj drugi je song, a taj portugalc je abel xavier.. Nikako ga se nisam mogao sjetiti kako se zove. Hvala
Mrsko mi sad stavljati fotku, al, svi znamo kako izgleda
Stara škola
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- eliminator
- Kontakt:
Re: Stara škola
Hahaha! Kako njega zaboravih, Dirk je za njega Nuno Gomes!eliminator je napisao/la:prvi je Iain Dowie

A Dowiea najvise znam po ovoj ljepotici...
[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kily Gonzalez

- raul-zakon
- Kontakt:
Zlatko Zahovic, Alen Boksic Zvonimir Boban, Abelardo,Job(ne znam da li jos igra(onaj Kamerunac), Fernando Couto, Hakan Sukur,Danny Mills,Bryan McBride. 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
hehe, dobra tema....pravi mali vremeplov u devedesete
haj da i ja bacim koje ime a koje nije spomenuto na pređašnim stranicama

Noureddine Naybet, komadant odbrane Deportiva više do decenije. I sigurno jedan od najboljih odbrambenih igrača u Španiji u tom vaktu.

Aleksandr Mostovoi, ili kako su ga u Vigu zvali "El Zar", najistaknutiji član najslavnije generacije Celte Vigo. Sjajan, sjajan igrač.

Alfonso Pérez, dugogdišnja prva violina Betisa iz Seville, držao klubski rekord najviše postignutih golova u sezoni (25). Ostaće upamćen i kao jedan do rijetkih koji je nastupao za oba špansk agiganta, Real i Barcu.

Patrice Loko, član one sjajne generacije PSG-a devedesetih koja je uzela Kup kupova 1996, godinu kasnije u finalu istog takmičenja poraženi su od Barce.

Jörg Albertz aka "Zhe Hammer", ponikao u Fortuni D, 93' prelati u HSV gdje vrlo brzo postaje heroj navijača i kapiten i dogurao do dresa tada superjake Njemačke reprezentacije 1996, kasnije prešao u redove Rengersa gdje je također igrao s dost auspjeha. Da bi se ponovo vratio u HSV početkom ovog milenijuma. Nakon 2 godine odlazi negdje na IStok, ako se dobro sjećam, nemam pojma igrali još igdje..

Martin Max aka "Mad Max", čan sjajne generaciej Schalkea iz 1997', svi se sjećamo tog finala protiv Intera, sjajne utakmice koja je na kraju odlučena penalima. To finale ej ujedno i lansiralo tada mlađahnog Jensa Lehmana u orbitu najboljih među stativama. Nakon 4 godine u Shalkeu prelazi u Munchen 1860, gdje je u dvije uzastipne goide bio prvi strijelac Bundeske.

Još jedna bvišna vedeta nebeskoplavih iz Minčena, upisao preko 90 nastupa za nebeskoplave, proglađen najboljim playmakereom bundesku sa sezonu 95/96, te za najboljeg poljskog fudbalera u istoj sezoni.
Nemam više vakta, javim se možda opet. Dets ol fouks!

haj da i ja bacim koje ime a koje nije spomenuto na pređašnim stranicama

Noureddine Naybet, komadant odbrane Deportiva više do decenije. I sigurno jedan od najboljih odbrambenih igrača u Španiji u tom vaktu.

Aleksandr Mostovoi, ili kako su ga u Vigu zvali "El Zar", najistaknutiji član najslavnije generacije Celte Vigo. Sjajan, sjajan igrač.
Alfonso Pérez, dugogdišnja prva violina Betisa iz Seville, držao klubski rekord najviše postignutih golova u sezoni (25). Ostaće upamćen i kao jedan do rijetkih koji je nastupao za oba špansk agiganta, Real i Barcu.
Patrice Loko, član one sjajne generacije PSG-a devedesetih koja je uzela Kup kupova 1996, godinu kasnije u finalu istog takmičenja poraženi su od Barce.
Jörg Albertz aka "Zhe Hammer", ponikao u Fortuni D, 93' prelati u HSV gdje vrlo brzo postaje heroj navijača i kapiten i dogurao do dresa tada superjake Njemačke reprezentacije 1996, kasnije prešao u redove Rengersa gdje je također igrao s dost auspjeha. Da bi se ponovo vratio u HSV početkom ovog milenijuma. Nakon 2 godine odlazi negdje na IStok, ako se dobro sjećam, nemam pojma igrali još igdje..
Martin Max aka "Mad Max", čan sjajne generaciej Schalkea iz 1997', svi se sjećamo tog finala protiv Intera, sjajne utakmice koja je na kraju odlučena penalima. To finale ej ujedno i lansiralo tada mlađahnog Jensa Lehmana u orbitu najboljih među stativama. Nakon 4 godine u Shalkeu prelazi u Munchen 1860, gdje je u dvije uzastipne goide bio prvi strijelac Bundeske.
Još jedna bvišna vedeta nebeskoplavih iz Minčena, upisao preko 90 nastupa za nebeskoplave, proglađen najboljim playmakereom bundesku sa sezonu 95/96, te za najboljeg poljskog fudbalera u istoj sezoni.
Nemam više vakta, javim se možda opet. Dets ol fouks!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Le God.Tritolone je napisao/la:Evo jedan ali vrijedan od mene![]()
Le Tissier, tvorac bezbroj lijepih pogodaka
Jedan od mojih najdrazih igraca ikada.
Da je otisao u neki veci klub, bio bi svjetska zvijezda.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Veterani sokera, sjećatel se ove dvije ubice sa onog prvog PESS-a?

Prvi lijevo, drugi desno, a u sredini Kanu. Nema odbrane a da tricu minimalno ne primi

Prvi lijevo, drugi desno, a u sredini Kanu. Nema odbrane a da tricu minimalno ne primi

Famozna ''trica''.VanBasten je napisao/la:Veterani sokera, sjećatel se ove dvije ubice sa onog prvog PESS-a?![]()

BabangNjida i HAmosekači.

A ako kojim slučaju Kanu ne dođe do lopte, na odbitak naleti Oliseh i BUUUM.

PS: Nowak je bio strašan igrač u taj vakat.
Kad smo već kod Lavova:
Olaf Bodden
Bernd Hobsch
Bernhard Winkler
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Neki postavljaju već postavljene igrače.
Francescoli

Francescoli

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Dan Petresku

Ne znam zasto, al' Celsi mi je od engleskih klubova oduvijek bio najmanje drag (al' radujem se njihovim uspjesima u Evropi),. Al' niko devedesetih nije imao tako gotivne i kultne igrace kao Celsi
. Petresku je bio dosta dobar bocni igrac,.. Dugogodisnji reprezentativac nekada jake Rumunije.
Mario Melkiot

Solidan bocni igrac sa dobrom tehnikom za tu poziciju. Bio prepoznatljiv po svoim jedinstvenom imidzu.
Dzanluka Viali

Popularni celavac ovdje sa kosom na glavi
. Bio dio najjace generacije Samdorie, poslije clan Juvea, Celsija i dugogodisnji reprezentativac Italije. Ja cu ga pamtiti po tandemu sa Ravanelijem i sjajnom volej udarcu
. Njih dvojica nisu nikada bili najbolji napadaci svijeta, al' su bili nekako posebni
.
Marsel Desai

Jedan od najboljih stopera devedesetih,. Krasila ga snaga, inteligencija i elegancija. Izgleda kao neki mesar, ali nije bas tako djelovao na terenu
. Igrao za Milan i Celsi. Francusku odveo do dvi najvece titule u reprezentativnim takmicenjima.
Jos treba pomenuti Zolu, Vajsa, Lebefa, Di Matea, Babajara, Hjuza, Gulita, Floa, Pojeta itd itd,..
Koliko je sarma imao Celsi 90teih,.. Ovaj Abramovicev Celsi je dosadan.

Ne znam zasto, al' Celsi mi je od engleskih klubova oduvijek bio najmanje drag (al' radujem se njihovim uspjesima u Evropi),. Al' niko devedesetih nije imao tako gotivne i kultne igrace kao Celsi

Mario Melkiot

Solidan bocni igrac sa dobrom tehnikom za tu poziciju. Bio prepoznatljiv po svoim jedinstvenom imidzu.
Dzanluka Viali

Popularni celavac ovdje sa kosom na glavi

Marsel Desai

Jedan od najboljih stopera devedesetih,. Krasila ga snaga, inteligencija i elegancija. Izgleda kao neki mesar, ali nije bas tako djelovao na terenu

Jos treba pomenuti Zolu, Vajsa, Lebefa, Di Matea, Babajara, Hjuza, Gulita, Floa, Pojeta itd itd,..
Koliko je sarma imao Celsi 90teih,.. Ovaj Abramovicev Celsi je dosadan.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dion Dublin, Član one sjajne generacije Aston Ville koja je mislim 1998 dugo držala vrh ljestvice, da bi na kraju posustala. Sjajno su igrali.
Ian Harte, sjajni Irac, koji je bio vođa brilijantnog Leedsa od sredien devedesetih sve do početk amilenijuma. Osim odličn eigre u defanzivi ostaće upamćen i po svojoj ubojitoj lijevoj nozi. Mislim da su "topnici" najbolji upamtili njegovu ljevicu.
Gilles de Bilde, nakon sjajnihz par godina u PSV-u pridružuje se Sheffield Wednesdayju, nepredvidiv i jako nezgodan napadač. Iako se nije previše nadavao golova, ostao ej upamćen kod navijača SHeffielda.
- Megamon
- Kontakt:
Znate li ko je ovo?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Lijepo ti to Bastenu. Sliba i obavezna doza istorijeVanBasten je napisao/la:
Gilles de Bilde, nakon sjajnihz par godina u PSV-u pridružuje se Sheffield Wednesdayju, nepredvidiv i jako nezgodan napadač. Iako se nije previše nadavao golova, ostao ej upamćen kod navijača SHeffielda.

A Zil de Bildea svakako ne mogu zaboraviti. Ne zato sto je bio posebno dobar igrac, nego sto je im'o upecatljivo prezime

Megamon
To je Alen Boksic. Jedan od meni najdrazih napadaca ikada,.. Kako je taj im'o dug korak

Colo Colo
Je l' to Kanidza stvarno izjavio sto stoji u tvom potpisu

Je l' istina da se u Srbiji kokain moze nazivati i Kanidza

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Meni lično najbolji napadački tandem ikada. Poznavali su se "u dušu" što bi se reklo. Njihove akcije, dupli pasovi, protrčavanja i Yorke-ov prepoznatljivi široki osmijeh navijači Uniteda će zadugo pamtiti !

Ikona Schalke 04. Sjajan skakač i jako dobar tehničar. Nastupao za Schalke 04 od 1999 godine. Nažalost, imao je i rak testisa koji je ipak uspješno operisan. Bio je prijetnja za golmane, prvenstveno kod kornera i slobodnih udaraca zbog njegovog odraza i sjajne skok igre.

Još jedan sjajan i meni lično jedan od dražih igrača. Prešao iz Real Madrida u njihovog najvećeg rivala Barcelonu 1996 godine u kojoj je i završio karijeru. Bio je univerzalan igrač, poznat po svojoj sjajnoj fizičkoj pripremljenosoti i temperamentu.

Igrač koji je obilježio Chelsea u one 4 godine koliko je nastupao u istom. Snažan i precizan šut, dobra skok igra i brzina su bile su stvari koje su ga krasile. Slažem se sa @ Valenijom, Chelsea je imao simpatične igrače u to vrijeme za razliku od sada. Zola, Melchiot, Desailly, Babayaro . . .
Inače, jako dobra tema, moraću je češće posjećivati !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Graeme Le Saux. Za njega sam u pocetcima mislio da je Francuz,te ga posle video na jednoj utakmici reprezentacije,jbg nije bilo interneta da se odmah informisem.
Tomas Rzasa
Demetrio Albertini

Tomas Rzasa
Demetrio Albertini
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Preteče me, italijanske zaboravljene asove devedesetih sam mislio drugi put. Albertini bi bio prvi na listi. Dugo godina moj najdraži talijanski igrač. Bilo je boljih u taj vakat, al mi ej on nešto bio posebno drag.
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 13 gostiju.