FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2011, 13:55

boccaccio je napisao/la:...Medunjanin,koji nije igrac svjetske klase,vec regularan igrac osrednjih fudbalskih evropskih kvaliteta,je sam igrao protiv naseg cijelog veznog reda i to uspjesno...
Mene je on fascinirao, odlican igrac, vanzemaljac za ove nase...jos kad sam vidio da nije zapeo kod prvog slobodnjaka, svaka mu cast...ali nas papanski mentalitet je dosao onda do izrazaja i zao mi je sto nam on nije zabio ona dva gola, a ne onaj kolutasmoj...
Imamo odlicnu ekipu za prvenstvo i biti ce pravo zanimljivo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 jul 2011, 13:58

kako mi mozemo ocekivat na Hadisonu da igramo dobro? nisu igraci navikli na taj stadion ;) toliko evropskih ekipa pa se napate na tuđem...mi smo igrali skoro na gostujućem jer tu Željo odigra 2 utakmice u sezoni ;)

Na grbavici bi vidjeli pravog Želju ;) još kad Jug zagrmi onako blizu.uđe voda u uši igračima protivničkog tima pa da vidiš ;) bilo bi ako ne bi i 3:0

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 30 jul 2011, 14:01

Nažalost, jedan od drugova sa naše tribine je nedavno imao operaciju testisa... Sada mu slijedi pregled u Ljubljani za koji je potrebno 450 eura, a poslije toga i hemoterapije koje koštaju i više puta toliko...

Udruženje navijača sutra (subota, 30.07.) organizuje prodaju artikala koji su ostali (majice, naljepnice, šibice) u prostorijama Udruženja od 18:00 do 20:00!

Sav prihod će ići za liječenje oboljelog Manijaka, što znači da kupovinom artikla direktno se uključujete u ovaj humani gest... Također, ako neko želi donirati sredstva može doći u istom terminu...

Pomoći momku koji navija za Želju je već velika stvar, a momku koji je dao veliki doprinos grupi još veća, tako da je naša moralna obaveza uključiti se u ovu akciju ! (preuzeto sa http://www.themaniacs.org" onclick="window.open(this.href);return false;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jul 2011, 14:05

Vidim da se jos uvijek vodi rasprava o stadionu, istina je da nasoj drzavi treba jedan moderni stadion da barem primi 20 000 i da ispunjava sve UEFA uvjete.

Ali nista od toga i nista od "gradnje-popravke" Grbavice za barem jos 10 godina, ako ne i vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 30 jul 2011, 14:27

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:...Medunjanin,koji nije igrac svjetske klase,vec regularan igrac osrednjih fudbalskih evropskih kvaliteta,je sam igrao protiv naseg cijelog veznog reda i to uspjesno...
Koji bi to igrac Želje imao mjesta u ekipi Maccabija? Mozda neko od mladjih da bi im bio interesantan a cisto sumnjam da bi neko konkurisao za prvih 18, zato i Meduljanin nama izgleda maestralno

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 30 jul 2011, 14:44

Zna li neko radno vrijeme plavog salona u kojem mogu kupiti godišnju ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 30 jul 2011, 14:48

Ba Ze je napisao/la:Zna li neko radno vrijeme plavog salona u kojem mogu kupiti godišnju ?
Čitaj zvanični klupski sajt. ; )

Radnim danom od 9 do 17h.

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 30 jul 2011, 15:51

Ljudi,nemojte biti zalosni jedno je Sparta jedno je Sarajevo jedno je Maccabi jedno je Zeljeznicar oni daju milijarde za tim a kod nas hiljade...Zeljeznicar kao ni Sarajevo nije imao srece nista nije islo jbg. nije bila nasa noc :(

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 jul 2011, 15:56

partibrejker1921 je napisao/la:
Ba Ze je napisao/la:Zna li neko radno vrijeme plavog salona u kojem mogu kupiti godišnju ?
Čitaj zvanični klupski sajt. ; )

Radnim danom od 9 do 17h.
Kad smo kod godisnjih,zna li neko da li i ove godine vrijedi onaj penzionerski popust ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 15:58

Cocin Bubanj je napisao/la:Ljudi,nemojte biti zalosni jedno je Sparta jedno je Sarajevo jedno je Maccabi jedno je Zeljeznicar oni daju milijarde za tim a kod nas hiljade...Zeljeznicar kao ni Sarajevo nije imao srece nista nije islo jbg. nije bila nasa noc :(
nek imaju koliko imaju, ja sam ubjedjen da je usla jedna lopta u prvom poluvremenu, da bi smo ostvarili povoljan rezultat pred gostovanje u izraelu, ali proklete srece nismo imali, oni zabili dva, mi nijedan i tu je kraj sto se evrope tice, sad se okrenuti domacim takmicenjima i pokusati nastaviti donosenje trofeja na grbavicu pod trenerskom palicom jednog jedinog Amara Osima :mrgreen:
Za zivot cijeli!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 jul 2011, 16:34

Ni mi ni vi nismo imali srece na izvlacenju..to je poenta svega...jer da ste imali srece pri izvlacenju...sa onakvom igrom ko protic zidova , dobili bi 3 razlike i otisli rahat na revans.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 16:35

FCS-FCS je napisao/la:Ni mi ni vi nismo imali srece na izvlacenju..to je poenta svega...jer da ste imali srece pri izvlacenju...sa onakvom igrom ko protic zidova , dobili bi 3 razlike i otisli rahat na revans.
ma lave mi smo jos bili nosioci, mozes misliti kakve smo mi srece yebene :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 jul 2011, 16:38

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Ni mi ni vi nismo imali srece na izvlacenju..to je poenta svega...jer da ste imali srece pri izvlacenju...sa onakvom igrom ko protic zidova , dobili bi 3 razlike i otisli rahat na revans.
ma lave mi smo jos bili nosioci, mozes misliti kakve smo mi srece yebene :mrgreen:
:D nek mene šalju na izvlačenje :D kakve sam sreće zaželiću najjačeg a dobicemo najslabijeg :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 jul 2011, 16:44

Plivadon je napisao/la:
:D nek mene šalju na izvlačenje :D kakve sam sreće zaželiću najjačeg a dobicemo najslabijeg :D
umjesto onog celavog idi.ota :mrgreen:
Za zivot cijeli!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 jul 2011, 16:47

Vjeruj mi majstore da sam iste sekunde (kad sam cuo koga smo izvukli..mislim na oba kluba)..reko PA-PA evropa i za jedne i za druge.Samo podjes od nekakvih security sranja...cuj ba , zidovi poslali mosad da izvidi situaciju. Ne vjerujem da im njihova drzava placa to 100%..nego su garant morali uvaliti kvalitetan cip.Znaci pored svih troskova koje imaju , sebi moraju (na to ih njihova drzava tjera) obezbjediti 5-6 agenata da snjuhaju po gradu gdje gostuju ..zamisli te troskove. Sad je zeljo 60% stao na noge i ako bude sve po vasem planu sa 1-2 pojacanja ,mozete se serbez nadati jos bolje rez u evropi.Nego odigrajte u ****-gardu ko na kosevu i svijetla obraza kuci..ne dozvolite im ko prosle god

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 30 jul 2011, 17:04

FCS-FCS je napisao/la:
Vjeruj mi majstore da sam iste sekunde (kad sam cuo koga smo izvukli..mislim na oba kluba)..reko PA-PA evropa i za jedne i za druge.Samo podjes od nekakvih security sranja...cuj ba , zidovi poslali mosad da izvidi situaciju. Ne vjerujem da im njihova drzava placa to 100%..nego su garant morali uvaliti kvalitetan cip.Znaci pored svih troskova koje imaju , sebi moraju (na to ih njihova drzava tjera) obezbjediti 5-6 agenata da snjuhaju po gradu gdje gostuju ..zamisli te troskove. Sad je zeljo 60% stao na noge i ako bude sve po vasem planu sa 1-2 pojacanja ,mozete se serbez nadati jos bolje rez u evropi.Nego odigrajte u **** ko na kosevu i svijetla obraza kuci..ne dozvolite im ko prosle god

ma ja ni jedni ni drugi nisu mogli gore proći u zrijebu. gledam jutros ove druge ekipe koje smo mogli i mi i vi izvuci i tacno me tuga ufati kad vidim da smo izvukli maltene najteze. **** bice valjda bolje to dogodine

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 jul 2011, 18:04

Malo me nerviraju priče, kako smo i mi i Sarajevo dobili, veoma teške protivnike. Dobili, pa šta? Prošle godine je Željo izvukao Hapoela iz T.A. i svi smo govorili da je protivnik prejak, dok se iz pitarskog tabora čula priča o nekim izraelskim levatima.
Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
To me nervira.
U utakmicama Želje protiv Hapoela, kao i Sarajeva protiv Sparte, je očita razlika u kvaliteti takmaca i tu je kraj priče.
Izgubiti od bilo koga i bilo gdje sa 5:0 je sramotan rezultat, samo što tu svoju sramotu neki navijači Sarajeva ne žele da priznaju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 30 jul 2011, 18:05

Identitet je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma lave mi smo jos bili nosioci, mozes misliti kakve smo mi srece yebene :mrgreen:
Vjeruj mi majstore da sam iste sekunde (kad sam cuo koga smo izvukli..mislim na oba kluba)..reko PA-PA evropa i za jedne i za druge.Samo podjes od nekakvih security sranja...cuj ba , zidovi poslali mosad da izvidi situaciju. Ne vjerujem da im njihova drzava placa to 100%..nego su garant morali uvaliti kvalitetan cip.Znaci pored svih troskova koje imaju , sebi moraju (na to ih njihova drzava tjera) obezbjediti 5-6 agenata da snjuhaju po gradu gdje gostuju ..zamisli te troskove. Sad je zeljo 60% stao na noge i ako bude sve po vasem planu sa 1-2 pojacanja ,mozete se serbez nadati jos bolje rez u evropi.Nego odigrajte u **** ko na kosevu i svijetla obraza kuci..ne dozvolite im ko prosle god

ma ja ni jedni ni drugi nisu mogli gore proći u zrijebu. gledam jutros ove druge ekipe koje smo mogli i mi i vi izvuci i tacno me tuga ufati kad vidim da smo izvukli maltene najteze. **** bice valjda bolje to dogodine
Ma prijatelju fazon i jeste sto svake godine cekamo sljedecu godinu, sa tom isto recenicom "bice valjda bolje dogodine"... a godine prolaze, a srece nigdje... tako da sam poceo razmisljat da se ovo ciljano radi ekipama bivse Juge... osim njih par koji imaju neke jace veze u UEFA-i... Mi (Bosanci i Hercegovci) imamo dobre navijace i repka i klubovi, ali UEFA nas ceka na ziceru da nam opali klempu, jos iz vremena rata Fanaticosa sa savezom... pa kao da kazu, **** ove, tjeraj to, ne trebaju nam problemi, jer vjerovatno oni nas gledaju kao problematicne, a za razliku od nekih evropskih ekipa i reprezentacija smo navijaci i po u svim segmentima... evo Splicani... temperamentni, vatreni, samim tim moguc problem, pa evo vam Englezi, pa prodjite sko mozete... ne znam mozda se meni cini ovo, ali mi je nesto palo na pamet nako zrijeba za 3. pretkolo... al hajd, ne vrijedi kukat, nego se trebamo borit i nadat da cemo sljedece godine bolje proci... nema nam druge...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 jul 2011, 18:16

BlueIsTheColor je napisao/la:
Identitet je napisao/la: Vjeruj mi majstore da sam iste sekunde (kad sam cuo koga smo izvukli..mislim na oba kluba)..reko PA-PA evropa i za jedne i za druge.Samo podjes od nekakvih security sranja...cuj ba , zidovi poslali mosad da izvidi situaciju. Ne vjerujem da im njihova drzava placa to 100%..nego su garant morali uvaliti kvalitetan cip.Znaci pored svih troskova koje imaju , sebi moraju (na to ih njihova drzava tjera) obezbjediti 5-6 agenata da snjuhaju po gradu gdje gostuju ..zamisli te troskove. Sad je zeljo 60% stao na noge i ako bude sve po vasem planu sa 1-2 pojacanja ,mozete se serbez nadati jos bolje rez u evropi.Nego odigrajte u **** ko na kosevu i svijetla obraza kuci..ne dozvolite im ko prosle god

Ma prijatelju fazon i jeste sto svake godine cekamo sljedecu godinu, sa tom isto recenicom "bice valjda bolje dogodine"... a godine prolaze, a srece nigdje... tako da sam poceo razmisljat da se ovo ciljano radi ekipama bivse Juge... osim njih par koji imaju neke jace veze u UEFA-i... Mi (Bosanci i Hercegovci) imamo dobre navijace i repka i klubovi, ali UEFA nas ceka na ziceru da nam opali klempu, jos iz vremena rata Fanaticosa sa savezom... pa kao da kazu, **** ove, tjeraj to, ne trebaju nam problemi, jer vjerovatno oni nas gledaju kao problematicne, a za razliku od nekih evropskih ekipa i reprezentacija smo navijaci i po u svim segmentima... evo Splicani... temperamentni, vatreni, samim tim moguc problem, pa evo vam Englezi, pa prodjite sko mozete... ne znam mozda se meni cini ovo, ali mi je nesto palo na pamet nako zrijeba za 3. pretkolo... al hajd, ne vrijedi kukat, nego se trebamo borit i nadat da cemo sljedece godine bolje proci... nema nam druge...[/quote]

nešto imam sličan utisak :?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 30 jul 2011, 18:20

avlami97 je napisao/la:Malo me nerviraju priče, kako smo i mi i Sarajevo dobili, veoma teške protivnike. Dobili, pa šta? Prošle godine je Željo izvukao Hapoela iz T.A. i svi smo govorili da je protivnik prejak, dok se iz pitarskog tabora čula priča o nekim izraelskim levatima.
Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
To me nervira.
U utakmicama Želje protiv Hapoela, kao i Sarajeva protiv Sparte, je očita razlika u kvaliteti takmaca i tu je kraj priče.
Izgubiti od bilo koga i bilo gdje sa 5:0 je sramotan rezultat, samo što tu svoju sramotu neki navijači Sarajeva ne žele da priznaju.
ne rise,ovo je ono najmanje sto ti moze neki navijac Sarajeva reci ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Google Adsense [Bot], Lecler, Orvel, WeekendOffender i 63 gosta.