FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 20:37

Torlako nije htio da se proda u inostranstvo zato i nije pozvan! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 01 avg 2011, 20:41

zato sto je stoper samo za premijer lige bih i to mu je maksimum i treba biti realan da je to tako

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 20:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Gledam poziv za prijateljsku protiv Grcke a onda bolje pogledam ko nam igra na stoperu. Bolji je Torlak i od Mravca i od Pandze uvjeren sam! Od ovog prvog pogotovo, plus sto je sad u formi dobroj.Trebao ga je Susic pozvati makar na prijateljsku pa vidjeti cime raspolaze.

Ali imam osjecaj da kad bi ga i pozvao da bi bio najizlozeniji kritikama. Svaki primljeni go bi se njemu pripisivao jer je iz PL BIH a kad neko od ovih gore pogrjesi puno se drugacije gleda jer oni igraju u Europskim klubovima
Ne znam drug, ali ne djelim tvoje misljenje. Realno, Torlak je sasvim prosjecan stoper i mislim da zadnji prelazni rok govori meni u prilog. Cini me, ako grijesim ispravite me, da je Torlaku bio istekao ugovor. E sad, da se radi o toliko dobrom stoperu, kakvo misljenje imaju navijaci Sarajeva , što je u krajnjem slucaju i sasvim normalno, zbog cega onda nije bilo ponuda, zbog cega nije otisao negdje sta zaraditi. Nemojmo se zavaravati, ali ova tekma u Pragu je pokazalo, o kakvom se stoperu radi. Zalosno je da on jeste medju tri stopera nase lige, ali...

evo zasto
Prvo ima covjek ovdje curu sa kojom planira provest ostatak zivota pa zato nije otisao. Nije gladan para kao vecina igraca. Ovdje ima dovoljno da mu nista ne fali.Sigurno je mogao otici bar negdje gdje idu svi igraci iz PL a to je Iran,Kazastan i slicne drzave gdje sa pare uzimaju ali NIJE.
Drugo, protiv Sparte je igrao pod inekcijama sa puknutim misicem i opet je Kweukea cuvao dobro. Pogledajte snimak ako vas bas interesuje. Od 3 gola Kweukea jedan je Torlakova krivica.
Trece, on nije medju tri stopera ove nase lige. Trenutno je najbolji.Pratim ligu duze vrijeme a i Torlaka samog i mislim da trenutno nema stopera u ligi koji mu moze konkurisati. Kako god ispred Mravca je sigurno ;)

Za ovu recenicu ne kontam jesi li pokusao omalovazavat nasu ligu ili Torlaka..

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 01 avg 2011, 20:57

svi ti pogledi i upereni prsti ..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2011, 21:01

torlak je bolji od mravca to je sigurno ,a bare bare je negdje sa pandzom ...jedino neko ko manje prati igre sarajeva moze zakljuciti suprotno...mislim ako je igrati za mehelen ili matersburg vrhunac karijere onda neznam ...
sarajevo ce sada u svako doba razvaliti ova dva kluba,a sigurno ni torlak nije potpisao neki ugovor sada za male pare tako da za nase uslove tj potrebe te pare su mu i vise nego dovoljno da uziva u zivotu ...plus je kapiten i a tu su naravno porodica i djevojka hehehe i naravno svi prijatelji tako da te price kako nije mogao otici su ciste nebuloze....i nepoznavanje. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 21:03

mma_hz je napisao/la:torlak je bolji od mravca to je sigurno ,a bare bare je negdje sa pandzom ...jedino neko ko manje prati igre sarajeva moze zakljuciti suprotno...mislim ako je igrati za mehelen ili matersburg vrhunac karijere onda neznam ...
sarajevo ce sada u svako doba razvaliti ova dva kluba,a sigurno ni torlak nije potpisao neki ugovor sada za male pare tako da za nase uslove tj potrebe te pare su mu i vise nego dovoljno da uziva u zivotu ...plus je kapiten i a tu su naravno porodica i djevojka hehehe i naravno svi prijatelji tako da te price kako nije mogao otici su ciste nebuloze....i nepoznavanje. ;) ;)
Za Pandzu nisam siguran ali za Mravca 100%.
taman sto rece, porodica, djevojka a i jednostavno ljubav prema FKS ga je zadrzala u Sarajevu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2011, 21:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Gledam poziv za prijateljsku protiv Grcke a onda bolje pogledam ko nam igra na stoperu. Bolji je Torlak i od Mravca i od Pandze uvjeren sam! Od ovog prvog pogotovo, plus sto je sad u formi dobroj.Trebao ga je Susic pozvati makar na prijateljsku pa vidjeti cime raspolaze.

Ali imam osjecaj da kad bi ga i pozvao da bi bio najizlozeniji kritikama. Svaki primljeni go bi se njemu pripisivao jer je iz PL BIH a kad neko od ovih gore pogrjesi puno se drugacije gleda jer oni igraju u Europskim klubovima
Ne znam drug, ali ne djelim tvoje misljenje. Realno, Torlak je sasvim prosjecan stoper i mislim da zadnji prelazni rok govori meni u prilog. Cini me, ako grijesim ispravite me, da je Torlaku bio istekao ugovor. E sad, da se radi o toliko dobrom stoperu, kakvo misljenje imaju navijaci Sarajeva , što je u krajnjem slucaju i sasvim normalno, zbog cega onda nije bilo ponuda, zbog cega nije otisao negdje sta zaraditi. Nemojmo se zavaravati, ali ova tekma u Pragu je pokazalo, o kakvom se stoperu radi. Zalosno je da on jeste medju tri stopera nase lige, ali...
pa sta si ti gledao .torlak je sam igrao protiv 3 extra spic igraca (comora i maksumica nije nigdje ni bilo) i ako si imalo objektivan priznaces da nije bilo torlaka bilo bi minimum 8:0 ....al minimum znacii...comor je inace tele frajer sminker ,a maksumic godinu dana nije odigrao utakmice..sa ovakvim saigracima ni emiir spahic nebi prosao bolje(kao sto inace ne prolazi ubija nam repku svaka iole jaca reprezentacija bas zato sto spahic ima takve saigrace na stoperskim pozicijama)...

P.S. da ne spominjem napuknuti misic i igranje pod injekcijama...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 01 avg 2011, 21:12

Torlak je uzeo dobre pare i neka je. Evo odlučio da kupi stan. Što se tiče reprezentacije mogao ga je Pape probati. Moje mišljenje je da je prespor ali da je zaslužio priliku sigurno jeste.
FEDERER= KLOC

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 21:18

Iker C je napisao/la:Torlak je uzeo dobre pare i neka je. Evo odlučio da kupi stan. Što se tiče reprezentacije mogao ga je Pape probati. Moje mišljenje je da je prespor ali da je zaslužio priliku sigurno jeste.
i ja sam mislio da je spor ali kad sam pogledao tekmu protiv orebra i vidio par sprinteva nevezanih za onu kontru kad je asistriao za go i onda sam shvatio da nije spor (daleko od toga da je brz) kako ga drugi prikazuju

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 01 avg 2011, 21:18

Iker C je napisao/la:Torlak je uzeo dobre pare i neka je. Evo odlučio da kupi stan. Što se tiče reprezentacije mogao ga je Pape probati. Moje mišljenje je da je prespor ali da je zaslužio priliku sigurno jeste.
20.000KM plata

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 21:20

PIRKE33 je napisao/la:
20.000KM plata
ne pretujeruj
mislio je da je uzeo nesto para za potpis, a ne platu :S

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 01 avg 2011, 21:21

samosarajvo je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
20.000KM plata
ne pretujeruj
mislio je da je uzeo nesto para za potpis, a ne platu :S
ja ti kazem kako je, a ti kontaj sta hoces.....mogao je otic u nakav klub da igra za vece pare....

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 21:23

ja ti garantujem da nijedan igrac nikad u historiji PL od 1995 godine nije imao MJESECNU PLATU OD 20 HILJADA KM :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Mozda je uzeo 20-30 milja na potpis za 2 godine plus neka plata od 3-4 milje ...ti bas

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 01 avg 2011, 21:29

samosarajvo je napisao/la:ja ti garantujem da nijedan igrac nikad u historiji PL od 1995 godine nije imao MJESECNU PLATU OD 20 HILJADA KM :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Mozda je uzeo 20-30 milja na potpis za 2 godine plus neka plata od 3-4 milje ...ti bas
Jaro, kao slobodnom igracu masa klubova bi mu dala ovu platu jer nemaju troska obestecenja......On ce odigrat za Sarajevo pola ili cijelu sezonu i Sarajevo ce za njega uzet bar 300 000 Eura.......da li bi mogao to ovako posmatrati.
A to sto se ovdje garantuje na osnovu vlastitog misljenja, to nije ista novo na ovom forumu.

pozdrav

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 avg 2011, 21:49

Fakat je šteta i grehota i za Torlaka i za klub sto ga pape nije pozvao na ovu tekmu. Pa makar da mu pruzi šansu jedno poluvrijeme. Od Mravca je bolji 100%. jači u duelu sa dobrom skok igrom a nije ni toliko spor koliko neki govore.
A da ima toliku platu ( 20 milja) nema šanse ni u snovima. Neko reče da trenutno kupuje stan i kao to bi trebao biti dokaz da mu je tolika plata. Vi zaboravljate da je Rizvanovic direktor Vakufske banke pa tu kupovinu povezite sa nekom extra povoljnom kreditnom linijom i Torlakovom ( za naše prilike) pristojnom platom koja nije preko 3 000 KM.To bi bili pravi razlozi sto je ostao u svom - našem klubu i naravno... dug iz prošle sezone, garant je dobio na ruke najmanje 50% tog duga!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 avg 2011, 21:55

PIRKE33 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:ja ti garantujem da nijedan igrac nikad u historiji PL od 1995 godine nije imao MJESECNU PLATU OD 20 HILJADA KM :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Jaro, kao slobodnom igracu masa klubova bi mu dala ovu platu jer nemaju troska obestecenja......On ce odigrat za Sarajevo pola ili cijelu sezonu i Sarajevo ce za njega uzet bar 300 000 Eura.......da li bi mogao to ovako posmatrati.
A to sto se ovdje garantuje na osnovu vlastitog misljenja, to nije ista novo na ovom forumu.

pozdrav
Izvini drug,ali mislim da imas pogresnu informaciju.Ja ti garantujem,da nema ama bas nikakvih uslova da u nasoj ligi neko ima mjesecnu platu 20 milja.Te pare on moze uzeti,samo za ugovor i da plus ima neku platu,koja vjeruj mi nije veca od 1500-2000.Po tvojoj prici,on bi za godinu bio dobar 240 000 km.Pa jel to normalno,za nase uslove.Nemoj da te ljudi ismijavaju,ali nisi upravu.
Budjet sarajeva bude milion i po ili 2 miliona km,a da Torlaku isplate 250 000 milja.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 21:56

barbarez je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:

pozdrav
Izvini drug,ali mislim da imas pogresnu informaciju.Ja ti garantujem,da nema ama bas nikakvih uslova da u nasoj ligi neko ima mjesecnu platu 20 milja.Te pare on moze uzeti,samo za ugovor i da plus ima neku platu,koja vjeruj mi nije veca od 1500-2000.Po tvojoj prici,od bi za godinu bio dobar 240 000 km.Pa jel to normalno,za nase uslove.Nemoj da te ljudi ismijavaju,ali nisi upravu.
Budjet sarajeva bude milion i po ili 2 miliona km,a da Torlaku isplate 250 000 milja.
oko 3000 torlak ima mjesecn ;) plus sto je dobio na potpis i isplata dugova, jbg to se mora ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 avg 2011, 22:34

@Megamon

:?: :?: :?:
F.K.SARAJEVO

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 01 avg 2011, 22:51

Strasno velik minus Susicu za Torlaka :x pa makar da ga je samo pozvao da bude na spisku reprezentacije ovaj je momak zasluzio, a ove ljubomorne duse koje misle da treba otici u kazastan,azerbejdjan il grijat klupu u polljskoj,grckoj,rumunskoj drugoj ligi da bi tek tad mogao reci e njega treba zvat u reprezentaciju, sve su rekli sta misle o ovoj ligi i onda nesto pricaj te ovakva, te onakva domaca liga :roll:
Za Pandju nisam siguran da je bas bolji ali od Mravca i mnogih drugih koji su bili na spiskovima bh repke sigurno jeste bolji i jos jedna stvar sto nije pozvan momak nema jakog menadjera koji bi u talu to progurali ali mi je iskreno pravo zao momka i jos nekih koji su u nasoj ligi ako nista drugo trebali i zasluzili poziv naravno ne odma u prvih 11 al makar da se zna i na neki nacin podrzi domaca liga
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 01 avg 2011, 23:07

Moderator edit:Momak, smiri hormone.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, dlakavijazavac, Google Adsense [Bot], HariTz, JavierBosnia, kogmagie46, mnon46, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, ubipara i 96 gostiju.