FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 23:43

Majstore na jugu ce samo biti gostujuci navijaci zato je karta skuplja 8-)

A ne treba sjever biti najeftiniji jer onda imamo previse pozera na tribini,ovako svi koji misle gledati tekmu imaju ostale tribine i to je razlog zasto je protiv Orebra jug bio 3 km a sjever 6 km.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 jul 2011, 23:49

Dirk je napisao/la:Majstore na jugu ce samo biti gostujuci navijaci zato je karta skuplja 8-)

A ne treba sjever biti najeftiniji jer onda imamo previse pozera na tribini,ovako svi koji misle gledati tekmu imaju ostale tribine i to je razlog zasto je protiv Orebra jug bio 3 km a sjever 6 km.
po onome sto pise na oficjelnoj stranici na jugu ce biti i nasih navijaca tj djelit ce karte po portalima itd..;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 avg 2011, 00:02

samosarajvo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Majstore na jugu ce samo biti gostujuci navijaci zato je karta skuplja 8-)

po onome sto pise na oficjelnoj stranici na jugu ce biti i nasih navijaca tj djelit ce karte po portalima itd..;)
Na jug se ne treba obazirati sto podjele karte to ce i biti na jugu niko i one 3 nije htio platiti za jug tako da ... SJEVER :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 avg 2011, 12:39

Pa jug bi vam i prosli put bio skoro prazan, da nisu podjelili 500 karata i da nije bilo 3KM!
A sad s ovim cijenama, i ako ne bude masovne podjele karata još sa ovakvim rezultatom iz Praga...Jug će biti PRAZAN, eventualno da dođu navijači Sparte, ali u to čisto sumnjam, prosto ne vjerujem! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 avg 2011, 12:41

babilonTM je napisao/la:Pa jug bi vam i prosli put bio skoro prazan, da nisu podjelili 500 karata i da nije bilo 3KM!
A sad s ovim cijenama, i ako ne bude masovne podjele karata još sa ovakvim rezultatom iz Praga...Jug će biti PRAZAN, eventualno da dođu navijači Sparte, ali u to čisto sumnjam, prosto ne vjerujem! ;)
Jug je prosli put bio puniji od vaseg sjevera protiv Makabija ... ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 avg 2011, 13:12

Dirk je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Pa jug bi vam i prosli put bio skoro prazan, da nisu podjelili 500 karata i da nije bilo 3KM!
Jug je prosli put bio puniji od vaseg sjevera protiv Makabija ... ;)
Slažem se, al mi nismo podjelili 500 karata, a jug je bio 5KM, a ne 3KM!
Zbog toga govorim da bi sad bez navijača Sparte mogao biti prazan!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 01 avg 2011, 13:24

Naravno, ja vjerujem da je sjever bio 3 KM da bi ste ga vi napunili. Ipak je razlika u 2 KM velika... ;)

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 13:42

Razlika je što ste vi djelili ulaznice,i što su bile 40 % jeftinije.Pored svega kod vas je bilo više na jugu 150 ljudi,nego kod nas na sjeveru :shock:

Beze vam priča :roll:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 avg 2011, 13:53

Imali sta za popiti :D

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 01 avg 2011, 14:53

Koliko je tacna ova informacija ? Naso sam je na FB stranici ``Sarajevo u srcu``

„Uvjerio sam se da su nam za Premijer ligu potrebna pojačanja na tri-četiri pozicije. Naravno, osnovni preduvjet za dovođenje novih igrača je novac, može li rukovodstvo kluba finansijski to podnijeti, riječi su češkog stručnjaka.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 avg 2011, 14:58

-SiviSoko- je napisao/la:Koliko je tacna ova informacija ? Naso sam je na FB stranici ``Sarajevo u srcu``

„Uvjerio sam se da su nam za Premijer ligu potrebna pojačanja na tri-četiri pozicije. Naravno, osnovni preduvjet za dovođenje novih igrača je novac, može li rukovodstvo kluba finansijski to podnijeti, riječi su češkog stručnjaka.

Da tacan je info mislim da je to rekao u Avazu :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 01 avg 2011, 15:55

Komsije imali istine ovo sto pricaju za Skoru da bi mogao kod Gracica u Olimpic navodno ovaj mu ponudio pravo dobre uslove za nasu ligu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 avg 2011, 16:04

BLU SKY je napisao/la:Komsije imali istine ovo sto pricaju za Skoru da bi mogao kod Gracica u Olimpic navodno ovaj mu ponudio pravo dobre uslove za nasu ligu.

Svasta se u ovoj nasoj Bosni moze desiliti,ali sam se razocarao u Olimpic i Gracica kad mi se jedan igrac tog kluba zalio da mu plata kasni tri (3) mjeseca.Onda ne vidim razlog da Gracic moze ponuditi toliko da bi Skoro poletio za parama(osim ako nije neka extra ponuda sto kod nas u Premijer ligi toga nema) stim da je Skoro imao dosta dobrih transfera i da mu novac i nije toliko u prvom planu. :idea:
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 01 avg 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 avg 2011, 17:28

BLU SKY je napisao/la:Komsije imali istine ovo sto pricaju za Skoru da bi mogao kod Gracica u Olimpic navodno ovaj mu ponudio pravo dobre uslove za nasu ligu.
nemoj da te dirk cuje...gluho bilo
ubleha ..blu sky...ubleha...isto ko sto ce kod vas

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 20:31

Gledam poziv za prijateljsku protiv Grcke a onda bolje pogledam ko nam igra na stoperu. Bolji je Torlak i od Mravca i od Pandze uvjeren sam! Od ovog prvog pogotovo, plus sto je sad u formi dobroj.Trebao ga je Susic pozvati makar na prijateljsku pa vidjeti cime raspolaze.

Ali imam osjecaj da kad bi ga i pozvao da bi bio najizlozeniji kritikama. Svaki primljeni go bi se njemu pripisivao jer je iz PL BIH a kad neko od ovih gore pogrjesi puno se drugacije gleda jer oni igraju u Europskim klubovima

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 20:37

Torlako nije htio da se proda u inostranstvo zato i nije pozvan! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 01 avg 2011, 20:41

zato sto je stoper samo za premijer lige bih i to mu je maksimum i treba biti realan da je to tako

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 20:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Gledam poziv za prijateljsku protiv Grcke a onda bolje pogledam ko nam igra na stoperu. Bolji je Torlak i od Mravca i od Pandze uvjeren sam! Od ovog prvog pogotovo, plus sto je sad u formi dobroj.Trebao ga je Susic pozvati makar na prijateljsku pa vidjeti cime raspolaze.

Ali imam osjecaj da kad bi ga i pozvao da bi bio najizlozeniji kritikama. Svaki primljeni go bi se njemu pripisivao jer je iz PL BIH a kad neko od ovih gore pogrjesi puno se drugacije gleda jer oni igraju u Europskim klubovima
Ne znam drug, ali ne djelim tvoje misljenje. Realno, Torlak je sasvim prosjecan stoper i mislim da zadnji prelazni rok govori meni u prilog. Cini me, ako grijesim ispravite me, da je Torlaku bio istekao ugovor. E sad, da se radi o toliko dobrom stoperu, kakvo misljenje imaju navijaci Sarajeva , što je u krajnjem slucaju i sasvim normalno, zbog cega onda nije bilo ponuda, zbog cega nije otisao negdje sta zaraditi. Nemojmo se zavaravati, ali ova tekma u Pragu je pokazalo, o kakvom se stoperu radi. Zalosno je da on jeste medju tri stopera nase lige, ali...

evo zasto
Prvo ima covjek ovdje curu sa kojom planira provest ostatak zivota pa zato nije otisao. Nije gladan para kao vecina igraca. Ovdje ima dovoljno da mu nista ne fali.Sigurno je mogao otici bar negdje gdje idu svi igraci iz PL a to je Iran,Kazastan i slicne drzave gdje sa pare uzimaju ali NIJE.
Drugo, protiv Sparte je igrao pod inekcijama sa puknutim misicem i opet je Kweukea cuvao dobro. Pogledajte snimak ako vas bas interesuje. Od 3 gola Kweukea jedan je Torlakova krivica.
Trece, on nije medju tri stopera ove nase lige. Trenutno je najbolji.Pratim ligu duze vrijeme a i Torlaka samog i mislim da trenutno nema stopera u ligi koji mu moze konkurisati. Kako god ispred Mravca je sigurno ;)

Za ovu recenicu ne kontam jesi li pokusao omalovazavat nasu ligu ili Torlaka..

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 01 avg 2011, 20:57

svi ti pogledi i upereni prsti ..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2011, 21:01

torlak je bolji od mravca to je sigurno ,a bare bare je negdje sa pandzom ...jedino neko ko manje prati igre sarajeva moze zakljuciti suprotno...mislim ako je igrati za mehelen ili matersburg vrhunac karijere onda neznam ...
sarajevo ce sada u svako doba razvaliti ova dva kluba,a sigurno ni torlak nije potpisao neki ugovor sada za male pare tako da za nase uslove tj potrebe te pare su mu i vise nego dovoljno da uziva u zivotu ...plus je kapiten i a tu su naravno porodica i djevojka hehehe i naravno svi prijatelji tako da te price kako nije mogao otici su ciste nebuloze....i nepoznavanje. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []