Adnan Zahirović

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2011, 00:54

Momak je debitovao protiv Sarajeva u onoj pobjedi od 3:1 po onoj kisi, tad je upao u prvi tim, odigrao odlicnu utakmicu, kako je se borio tad, zasluzio je sigurno poziv, i nadam se da ce dobro odigrati, pa momak je plakao pred nama kad smo gubili utakmice, sto pokazuje njegovu predanost i klubu, a vala i reprezentaciji(mada nek bude sto manje plakanja i poraza :lol: :lol: :lol: :lol: )
Celik!3,2,2.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 02 avg 2011, 01:09

Vidim da je rođen u Republici Srpskoj. Znači njegov premijer je gospodin Aleksandar Džombić, a uvaženi predsjednik Milorad Dodik. Neka neka šućur šućur. Sretno mu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 02:31

Bit će da imamo novog Rahimića. Iz moje tipkovnie u Božije uši.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 avg 2011, 02:47

Ovo sto citam strasno mi se svidja ! Definitivno nam treba u repci defanzivnih trkaca a prije svega igraci ispravnog stava i pravog sportkog karaktera. Recimo da 90% posto igraca zna trcati i sutnuti loptu ali je cesto inteligencija ta koja pravi razliku. Pozelio bih srecu Adnanu i da dobije sto vise minuta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 02 avg 2011, 03:02

Gledao sam ga sada par puta u Ruskoj ligi, i na tim utakmicama mi se strasno svidio. Mislim da ce momak iskoristiti ukazano povjeenje,a a ko ovako nastavi igrati on od sljedece sezone ce igrati u vecem klubu to je 100%
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 avg 2011, 03:18

Pored svega recenog,jos bih samo dodao da je u njegovim godinama i Rahimic igrao u jednom Anzhi-ju,Spaha u Lokomotiv-u (iako su po svemu bili igraci za puno vece klubove),a njemu je tek 21 godina. Odlican potez Susica,da vidimo i njega.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 avg 2011, 06:58

neroazzuro je napisao/la:Pored svega recenog,jos bih samo dodao da je u njegovim godinama i Rahimic igrao u jednom Anzhi-ju,Spaha u Lokomotiv-u (iako su po svemu bili igraci za puno vece klubove),a njemu je tek 21 godina. Odlican potez Susica,da vidimo i njega.
mala ispravka.. u njegovim godinama spahic je igrao u GOŠK-u iz dubrovnika, a rahimic u visockoj bosni...
u ovoj fazi karijere je zahirovic daleko ispred spahica i rahimica.. osim toga zahirovic je pozvan u A repku s 21, spahic i rahimic su imali vise godina... ;)

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 avg 2011, 08:28

Apsolutno podrzavam poziv Zahirovicu. Ipak momak vec u ovim godinama je standardan u Ruskoj 1.ligi pa taman da je i u najgorem klubu dok ovi ostale nasi 'Rusi' to bas i nisu u stanju (izuzev Vranjesa).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2011, 08:48

Meni fakat ide na zivce sto vecinom dobija podrsku od navijaca kluba iz kojeg je ponikao,dok su navijaci drugih timova ko fol skepticni.Cast izuzecima.
Inace Zeljovci naginju na Cocalica.Sarajlije na Torlaka id itd.
Nama je jedina solucija da momci kao Pjanic,Salihovic,Vedo nemaju neke veze sa klubovima iz PL da bi se donekle stvorio balans.Ovako godinama preseravanje o klupskim bojama.Isti slucaj je i sa selektorima.Jedina solucija bi bila da dodje neko sa strane.
Repka nije ni Celik,ni Sloboda,Ni Sarajevo,ni Zeljo ni bilo koji tim.
Svaki igrac koji zaigra za BIH repku mi je drag na jednu ruku,osim onih koji BIH repku smatraju kao zadnju soluciju.Njih na neki nacin trpim ali ih ne mrzim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 avg 2011, 09:00

harishp je napisao/la:Meni fakat ide na zivce sto vecinom dobija podrsku od navijaca kluba iz kojeg je ponikao,dok su navijaci drugih timova ko fol skepticni.Cast izuzecima.
Nama je jedina solucija da momci kao Pjanic,Salihovic,Vedo nemaju neke veze sa klubovima iz PL da bi se donekle stvorio balans.Ovako godinama preseravanje o klupskim bojama.Isti slucaj je i sa selektorima.Jedina solucija bi bila da dodje neko sa strane.
Svaki igrac koji zaigra za BIH repku mi je drag na jednu ruku,osim onih koji BIH repku smatraju kao zadnju soluciju.Njih na neki nacin trpim ali ih ne mrzim.
Ako je se ovaj tvoj post i u kom slucaju odnosio na mene mogu ti rec da me zaboli neka stvar sta drugi misle o pozivu Zahirovica. Moje licno misljenje je da se treba dat prilika mladjim momcima koji vec igraju van BiH u iole boljim ligama. Ako vec mozemo gledat igrace sto igraju po nekim klubovima ranga BiH lige pa mozda cak i slabijim (mislim da se zna ovdje na koga mislim) ne vidim razloga zasto ne Zahirovica pa i Cocalica, Ljevakovica, Burica, Torlaka itd...
Znaci nemam nista protiv da svi, koji to zasluzuju, dobiju sansu a iz kojeg kluba oni poticu to me bas i ne interesuje kao neke ovdje a oni kojima je to vazno me takodje ne interesuju. To prepucavanje samo preskacem, nema se smisla sa djecom raspravljat...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 avg 2011, 10:28

Cini se da ovaj momak ima nekakvog potencijala. Buduci da postajemo deficitarni na poziciji zadnjeg veznog, mislim da je pravi momenat za njega da se nametne. Ukoliko bi se pokazao kao dobro rjesenje, onda bi mu trebalo postepeno davati na kasiku da se ustali u prvih 11, jer Rahimic ne moze vise kao sto je prije mogao, a sigurno je problem i sto ne igra.

Nadam se da ce biti nesto od njega... Malo mi je krivo sto se nije ovakva sansa i Cocalicu dala, no dobro, bolje ijedan nego nijedan...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 02 avg 2011, 12:56

harishp je napisao/la:Meni fakat ide na zivce sto vecinom dobija podrsku od navijaca kluba iz kojeg je ponikao,dok su navijaci drugih timova ko fol skepticni.Cast izuzecima.
ja navijam za jedan od tih drugih klubova i maksimalno podrzavam poziv Zahirovicu u A rep., moje misljenje je da ce on aBd biti ekstra igrac

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 02 avg 2011, 13:05

ebo vas torlak,cocalic i ostala kompanija,tema je Adnan Zahirovic, a ne neki tamo torlakovci i ostali torovi :?

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 02 avg 2011, 13:21

Ma momak ce biti jedan od boljih igraca u ligi petice to vam garantujem.Imao je nesrecu za vrijeme vodjenja Celika od strane Kopica koji je na njegovom mjestu forisrao "djeda" Jurica.Inace da nije bilo toga momak bi vec imao dvije sezone igranja vani.Ovo sve govorim jer znam kakav je karakter ovog momka kojeg ne interesuje nista drugo osim uspjeha i tome je sve podredio.
Nema vise :P

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 03 avg 2011, 09:14

Zaha je majstor ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 avg 2011, 09:25

Fakat prvi put čujem za ovog tipa, nadam se da je ok... Ali nije mi jasno, zbog čega poziv ne dobije Krunić, Cocalić, Džakmić, Zeba, Haskić..?

Pa nek ljudi samo sjede na klupi, al nek ih pozove...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nesti
Kontakt:

Post Postao/la nesti » 03 avg 2011, 15:23

Zato sto igraju u PL, koja je 2313 liga po kvaliteti u svijetu, znaci nikako se ne mogu porediti Rusija i PL. Iskreno, momka nikad nisam vidio, mada sam skeptican cim je u Celiku igrao :mrgreen: Sala, ako su sansu mogli dobijati Jakirevic, Kerkez i sl. sto ne bi i ovaj mladi momak, ne vidim nikakav problem.

Haskic zabio slucajno dva gola i po tome zasluzuje poziv ? :lol:

Krunic je igrao prije i nije se pokazao, a Spartak Nalchik je sigurno ispred Borca, ako govorimo o kvaliteti.

Dzakmic ?? :lol: :lol:

Zeba je dobar za Premijer Lige, gdje je jedan od najboljih, a prije toga igrao u 2. ruskoj ligi plus ima 28 godina i ne vidim kako bi nam koristio. Momak ofanzivni vezni, a tu imamo bar 10 igraca boljih od njega.

E jedino Cocalic sto bi mogao igrati, mada se i on mora dokazati.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 03 avg 2011, 15:30

ono u cemu zaha ima prednost nad rahimicem jeste ofanziva
pored toga sto je zadnji vezni itekako zna povuci loptu stvoriti visak i dati zadnji pas momak nece razocarati 100% a isto tako ako sad protiv grka ne bude pokazao bogznasta ne treba odma pljuvat po njemu jer sjetite se da je i pjanic u pocetku bio ne bas tako dobar
uglavnom:Zaha majstore robovi su uz tebe 8-) 8-)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 03 avg 2011, 16:09

Dosta smo tanki na poziciji zadnjeg veznog, čuo sam dosta pozitivnih komentara o ovome momku. Volio bih ga protiv Grčke vidjeti jedno čitavo poluvrijeme kako bi ga vidio na djelu, u Nalchiku blista nadam se da će tako biti i u buduće u repki. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2011, 18:04

tesko je dobit igraca na ovoj poziciji, jos pogotov igraca koji ima 21 godinu. Jednostavno da bi se na pravi nacin igralo Rahimicevo mjesto treba i iskustva i lopovluka pored posebnih predispozicija.

recimo Rahimic je majstor na toj poziciji, primjer kako treba da se igra ali eto godine su ga sustigle i on ne moze vise ni 50% koliko je mogao u najboljim danima. A i to je pokazatelj koliko je dobar , njegovih 50% je bolje od svih nasih ostalih na toj poziciji trenutno.

Besic bi mogao u narednim godinama igrati tu, puno se krece, fizicki nije slab, naravno fali mu jos iskustva i posebno da popravi pas igru. Ako bi u svom klubu igrao tu , od njeg bi bio solidan destruktor za par godina.

vidjet cemo ovog Zahirovica ali polako, ne treba odmah previse ocekivati, ali ce se odmah moci vidjeti ima li nesto od njeg ili ne.

po meni jedini koji trenutno na pravi nacin moze igrati tu poziciju jeste Jahic, ali eto Safet jedini zna sto ne racuna na njega.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.