mala ispravka.. u njegovim godinama spahic je igrao u GOŠK-u iz dubrovnika, a rahimic u visockoj bosni...neroazzuro je napisao/la:Pored svega recenog,jos bih samo dodao da je u njegovim godinama i Rahimic igrao u jednom Anzhi-ju,Spaha u Lokomotiv-u (iako su po svemu bili igraci za puno vece klubove),a njemu je tek 21 godina. Odlican potez Susica,da vidimo i njega.
Ako je se ovaj tvoj post i u kom slucaju odnosio na mene mogu ti rec da me zaboli neka stvar sta drugi misle o pozivu Zahirovica. Moje licno misljenje je da se treba dat prilika mladjim momcima koji vec igraju van BiH u iole boljim ligama. Ako vec mozemo gledat igrace sto igraju po nekim klubovima ranga BiH lige pa mozda cak i slabijim (mislim da se zna ovdje na koga mislim) ne vidim razloga zasto ne Zahirovica pa i Cocalica, Ljevakovica, Burica, Torlaka itd...harishp je napisao/la:Meni fakat ide na zivce sto vecinom dobija podrsku od navijaca kluba iz kojeg je ponikao,dok su navijaci drugih timova ko fol skepticni.Cast izuzecima.
Inace Zeljovci naginju na Cocalica.Sarajlije na Torlaka id itd.
Nama je jedina solucija da momci kao Pjanic,Salihovic,Vedo nemaju neke veze sa klubovima iz PL da bi se donekle stvorio balans.Ovako godinama preseravanje o klupskim bojama.Isti slucaj je i sa selektorima.Jedina solucija bi bila da dodje neko sa strane.
Repka nije ni Celik,ni Sloboda,Ni Sarajevo,ni Zeljo ni bilo koji tim.
Svaki igrac koji zaigra za BIH repku mi je drag na jednu ruku,osim onih koji BIH repku smatraju kao zadnju soluciju.Njih na neki nacin trpim ali ih ne mrzim.
ja navijam za jedan od tih drugih klubova i maksimalno podrzavam poziv Zahirovicu u A rep., moje misljenje je da ce on aBd biti ekstra igracharishp je napisao/la:Meni fakat ide na zivce sto vecinom dobija podrsku od navijaca kluba iz kojeg je ponikao,dok su navijaci drugih timova ko fol skepticni.Cast izuzecima.
Inace Zeljovci naginju na Cocalica.Sarajlije na Torlaka id itd.
Nama je jedina solucija da momci kao Pjanic,Salihovic,Vedo nemaju neke veze sa klubovima iz PL da bi se donekle stvorio balans.Ovako godinama preseravanje o klupskim bojama.Isti slucaj je i sa selektorima.Jedina solucija bi bila da dodje neko sa strane.
Repka nije ni Celik,ni Sloboda,Ni Sarajevo,ni Zeljo ni bilo koji tim.
Svaki igrac koji zaigra za BIH repku mi je drag na jednu ruku,osim onih koji BIH repku smatraju kao zadnju soluciju.Njih na neki nacin trpim ali ih ne mrzim.