League of Legends (jednim dijelom, iako je RTS više), Shaiya, Perfect World, WoW, Cabal, DotA,...Senaid L.F.C je napisao/la:Z li tko kakvu online RPG igru ali da se igra besplatno
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jeli tko igrao igru Geopolitical Simulator 2 Rulers of Nations
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jel ima ovdje neki pametan tip,da mi objasni kako instalirati FM07 skinuti sa neta,koji patch treba ubaciti,kako naci nasu ligu i sve to.IMA LIIII ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
de napisi u kojeme ti je formatu igrica ili je iso.file ili rarLudLo 4 je napisao/la:Jel ima ovdje neki pametan tip,da mi objasni kako instalirati FM07 skinuti sa neta,koji patch treba ubaciti,kako naci nasu ligu i sve to.IMA LIIII ?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
rar
||| FKZeljeznicar |||
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
raspakuj te fajlove u 1 folder i onda instaliraj igruLudLo 4 je napisao/la:rar
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve to 0
najjaci travian do t4 verzije
to sam godinama igrao 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali etoBosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0najjaci travian do t4 verzije
to sam godinama igrao
Najbolji pljačkaši , i napadači te 3 kao Najnapredniji a poslije kao i odbrambeni igrači dok nas nisu unistili do kraja .
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio
I bilo je uspjeha još na slovenskom serveru 3 prva sedmica sve 5 Medalja kasnije nismo osvojili ali smo gradili WW !
I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo
Što se tiče gore RpG igre ja mislim da ti je takav tip igrica Thecrims zna vecina sigurno igrao sam i ja ali tu imaš više multi acc i tako se nabijas + admin koji ti je daje kredite i takve stvari zato mi je glua igrica .
Igrao sam još Gladiatus aktivno i tu sam bio jak
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Može pomoć?
Tražim već 2 sata po torrentima "Wild wheels",jednu od prvih igara koje sam igrao kao klinac.Nostalgija.
Našao sam samo demo i jedan sjeban link...
Pa ako ima neko stručan da pokuša.Igra ima nešto preko 100MB,a ima i istoimeni film...da ne bude zabune.
Tražim već 2 sata po torrentima "Wild wheels",jednu od prvih igara koje sam igrao kao klinac.Nostalgija.
Pa ako ima neko stručan da pokuša.Igra ima nešto preko 100MB,a ima i istoimeni film...da ne bude zabune.
http://isohunt.com/torrent_details/2986 ... ab=summary" onclick="window.open(this.href);return false;GoRaN je napisao/la:Može pomoć?![]()
Tražim već 2 sata po torrentima "Wild wheels",jednu od prvih igara koje sam igrao kao klinac.Nostalgija.![]()
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Hvala,ali...
Na ovaj sam naletio više puta.Ne radi, tj ne skida se.
Na ovaj sam naletio više puta.Ne radi, tj ne skida se.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
poznata mi je situacija sa lollypop, mislim da nisi dosao ni do artaCoDe je napisao/la:I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali etoBosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0najjaci travian do t4 verzije
to sam godinama igrao
Zatim Lollypop na Hrvatskom speedu bili smo najaci ubjedljivo !
Najbolji pljačkaši , i napadači te 3 kao Najnapredniji a poslije kao i odbrambeni igrači dok nas nisu unistili do kraja .
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio!
I bilo je uspjeha još na slovenskom serveru 3 prva sedmica sve 5 Medalja kasnije nismo osvojili ali smo gradili WW !
I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo!
Što se tiče gore RpG igre ja mislim da ti je takav tip igrica Thecrims zna vecina sigurno igrao sam i ja ali tu imaš više multi acc i tako se nabijas + admin koji ti je daje kredite i takve stvari zato mi je glua igrica .
Igrao sam još Gladiatus aktivno i tu sam bio jak
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru. 
FK Pjetlovi
Dirt 3. Fallout 3.reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru.
Eh jbg, sta volis, fpsove, rtsove, rpgove?reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru.
Ja i dan danas sutam Diablo,Diablo 2 sa ekspanzijom, to su igre stare preko 10 godina ili Warcraft 3 TFT.. Sumnjam da na to pucas. Ako volis strategije odigraj ovaj novi Starcraft-Wings of liberty - prejak rts.
Od ovih novijih fakat mocan je Fallout New Vegas, (nastavak jedne od najboljih igara koje je svijet vidio), to ti je mjesavina fpsa i rpga, dakle levelujes se, al' rokacina sa velikom dozom poznatog fallout humora.
Odavno nisam igrao bolje igre od te. Sad su izasle i neke ekspanzije sa kojima bas nisam zadovoljan.
Mozes probati i Prototype, dobra igra za ubiti vrijeme u ovim ramazanskim danima, rokacina do jaja, mnogo si zeznut ciko i ubijas zombije.
EDIT: Bosco, odigraj New Vegas, F3 ce ti biti smijesan posle toga, vjeruj mi na rijec.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 03 avg 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
agricola-licina?Bosniacum Lilium je napisao/la:poznata mi je situacija sa lollypop, mislim da nisi dosao ni do artaCoDe je napisao/la:I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali etoBosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0najjaci travian do t4 verzije
to sam godinama igrao
Zatim Lollypop na Hrvatskom speedu bili smo najaci ubjedljivo !
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio!
I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo!
Igrao sam još Gladiatus aktivno i tu sam bio jaka ne moguce da si igrao na nightmare (jer ih znam), mozda si ih sito
pozdrav od niger-team, alajbeg, agricola
Tetris i Mario.reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma može sve osim strategija.
Prekuco davno !
Han!$;Lfc je napisao/la:Tetris i Mario.reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru.
FK Pjetlovi
Ok ! Samo se nadam da će moj smetljar moći da podnese igru.tanzla je napisao/la:
EDIT: Bosco, odigraj New Vegas, F3 ce ti biti smijesan posle toga, vjeruj mi na rijec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.