Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 588

Claus
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Claus » 30 jul 2011, 21:01

Senaid L.F.C je napisao/la:Z li tko kakvu online RPG igru ali da se igra besplatno
League of Legends (jednim dijelom, iako je RTS više), Shaiya, Perfect World, WoW, Cabal, DotA,...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 avg 2011, 11:12

Jeli tko igrao igru Geopolitical Simulator 2 Rulers of Nations
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 avg 2011, 14:07

Jel ima ovdje neki pametan tip,da mi objasni kako instalirati FM07 skinuti sa neta,koji patch treba ubaciti,kako naci nasu ligu i sve to.IMA LIIII ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 avg 2011, 14:23

LudLo 4 je napisao/la:Jel ima ovdje neki pametan tip,da mi objasni kako instalirati FM07 skinuti sa neta,koji patch treba ubaciti,kako naci nasu ligu i sve to.IMA LIIII ?
de napisi u kojeme ti je formatu igrica ili je iso.file ili rar
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 avg 2011, 14:44

rar
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 avg 2011, 15:24

LudLo 4 je napisao/la:rar
raspakuj te fajlove u 1 folder i onda instaliraj igru
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 avg 2011, 22:47

sve to 0 :D najjaci travian do t4 verzije ;) to sam godinama igrao :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2011, 22:56

Bosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0 :D najjaci travian do t4 verzije ;) to sam godinama igrao :)
I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali eto ;) Zatim Lollypop na Hrvatskom speedu bili smo najaci ubjedljivo !

Najbolji pljačkaši , i napadači te 3 kao Najnapredniji a poslije kao i odbrambeni igrači dok nas nisu unistili do kraja .
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio :D !

I bilo je uspjeha još na slovenskom serveru 3 prva sedmica sve 5 Medalja kasnije nismo osvojili ali smo gradili WW !

I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo :D !

Što se tiče gore RpG igre ja mislim da ti je takav tip igrica Thecrims zna vecina sigurno igrao sam i ja ali tu imaš više multi acc i tako se nabijas + admin koji ti je daje kredite i takve stvari zato mi je glua igrica .

Igrao sam još Gladiatus aktivno i tu sam bio jak :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 03 avg 2011, 03:48

Može pomoć? :|

Tražim već 2 sata po torrentima "Wild wheels",jednu od prvih igara koje sam igrao kao klinac.Nostalgija. :mrgreen:
Našao sam samo demo i jedan sjeban link... :roll:

Pa ako ima neko stručan da pokuša.Igra ima nešto preko 100MB,a ima i istoimeni film...da ne bude zabune.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 03 avg 2011, 04:26

GoRaN je napisao/la:Može pomoć? :|

Tražim već 2 sata po torrentima "Wild wheels",jednu od prvih igara koje sam igrao kao klinac.Nostalgija. :mrgreen:
Našao sam samo demo i jedan sjeban link... :roll:

Pa ako ima neko stručan da pokuša.Igra ima nešto preko 100MB,a ima i istoimeni film...da ne bude zabune.
http://isohunt.com/torrent_details/2986 ... ab=summary" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 03 avg 2011, 04:40

Hvala,ali...
Na ovaj sam naletio više puta.Ne radi, tj ne skida se.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2011, 15:38

mozel mi neko postavit link da skinem CoD 1 ?? - unaprijed hvala
ZZ

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 avg 2011, 23:11

CoDe je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sve to 0 :D najjaci travian do t4 verzije ;) to sam godinama igrao :)
I ja sam godinama igrao brate vrhunac karijere mi je bio osvajanje ba sa ekipom NightmarE iako sam tu bio samo kao pozer ali sam vise uradio na acc nego vecina ali eto ;) Zatim Lollypop na Hrvatskom speedu bili smo najaci ubjedljivo !

Najbolji pljačkaši , i napadači te 3 kao Najnapredniji a poslije kao i odbrambeni igrači dok nas nisu unistili do kraja .
Moralo je tako mi nismo htjeli u Legiju a ako neko zna i iako je igrao to je najači savez na Hr speedu a 4 saveza na razlicim koordinatama igra za 1 Igračaza Mačka a nije nam ni blizu bio :D !

I bilo je uspjeha još na slovenskom serveru 3 prva sedmica sve 5 Medalja kasnije nismo osvojili ali smo gradili WW !

I , onda sam prestao jer nije moglo više jedno vrijem igramo nocnu smjenu i to od 02.00 - 07.00 sati i onda u školu pa zamislite kako je bilo :D !

Što se tiče gore RpG igre ja mislim da ti je takav tip igrica Thecrims zna vecina sigurno igrao sam i ja ali tu imaš više multi acc i tako se nabijas + admin koji ti je daje kredite i takve stvari zato mi je glua igrica .

poznata mi je situacija sa lollypop, mislim da nisi dosao ni do arta :D a ne moguce da si igrao na nightmare (jer ih znam), mozda si ih sito :D pozdrav od niger-team, alajbeg, agricola
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 avg 2011, 23:46

Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 avg 2011, 23:46

reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru. :mrgreen:
Dirt 3. Fallout 3.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 avg 2011, 23:51

reds je napisao/la:Haj da mi neko preporuči kakvu moćnu,ali fakat moćnu igru. :mrgreen:
Eh jbg, sta volis, fpsove, rtsove, rpgove? :D

Ja i dan danas sutam Diablo,Diablo 2 sa ekspanzijom, to su igre stare preko 10 godina ili Warcraft 3 TFT.. Sumnjam da na to pucas. Ako volis strategije odigraj ovaj novi Starcraft-Wings of liberty - prejak rts.
Od ovih novijih fakat mocan je Fallout New Vegas, (nastavak jedne od najboljih igara koje je svijet vidio), to ti je mjesavina fpsa i rpga, dakle levelujes se, al' rokacina sa velikom dozom poznatog fallout humora. :)
Odavno nisam igrao bolje igre od te. Sad su izasle i neke ekspanzije sa kojima bas nisam zadovoljan.

Mozes probati i Prototype, dobra igra za ubiti vrijeme u ovim ramazanskim danima, rokacina do jaja, mnogo si zeznut ciko i ubijas zombije. :mrgreen:

EDIT: Bosco, odigraj New Vegas, F3 ce ti biti smijesan posle toga, vjeruj mi na rijec.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 03 avg 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 03 avg 2011, 23:52

Bosniacum Lilium je napisao/la:
CoDe je napisao/la:

poznata mi je situacija sa lollypop, mislim da nisi dosao ni do arta :D a ne moguce da si igrao na nightmare (jer ih znam), mozda si ih sito :D pozdrav od niger-team, alajbeg, agricola
agricola-licina? :P HAHAHA

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 avg 2011, 23:53

Tetris i Mario. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 avg 2011, 23:59

Ma može sve osim strategija. :mrgreen:
Han!$;Lfc je napisao/la:
Tetris i Mario. :mrgreen:
:lol: Prekuco davno !
FK Pjetlovi

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 avg 2011, 00:06

tanzla je napisao/la:
EDIT: Bosco, odigraj New Vegas, F3 ce ti biti smijesan posle toga, vjeruj mi na rijec.
Ok ! Samo se nadam da će moj smetljar moći da podnese igru.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.