AJ UBI SE...Rz88 je napisao/la:Jesu li se sjetili dati gol protiv jedne jake ekipe. Bravo Karime.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
AJ UBI SE...Rz88 je napisao/la:Jesu li se sjetili dati gol protiv jedne jake ekipe. Bravo Karime.
ma ja sam znao da ce to biti nesto ovako...inace Real nikad i nije igrao nesto posebno u ovim pripremnim utakmicama...cekaj te da pocne sezona pa cemo se jos cutiomerbavarac je napisao/la:Teska pobjeda, ali prva utakmica, bice bolje....
JameS je napisao/la:AJ UBI SE...Rz88 je napisao/la:Jesu li se sjetili dati gol protiv jedne jake ekipe. Bravo Karime.![]()
pa ako znas da se salim jbt sta se odmah palis...Rz88 je napisao/la:JameS je napisao/la:AJ UBI SE...Rz88 je napisao/la:Jesu li se sjetili dati gol protiv jedne jake ekipe. Bravo Karime.![]()
Ne osjećam se suicidan. Što bi se ubio, ovo je samo igra, jedna utakmice, ne zavisi ničiji život o tome. Možda nekim kladioničarima, ali to je to. Nemoj mješati takve stvari iako znam da se samo šališ.
Prva pobjeda, teška pobjeda, ali nije baš neki sastav bio.
Oce, o veliki Oce ti od rodjenja tezak zivot poceOtac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 96676.aspx
Veceras debitiraju Ronaldo, Benzema i Garay, a prijenos ce biti samo na Sky Sports, i ne vjerujem da nas ima koji su to u stanju gledati na TV-uzato ima na tom gore blogu
Malo jaci trening jel??? Kako moze biti trening,a zabili ste gol u 87 minuti. Vjerovatno ste imali jos prilika,al nisam gledao utakmicu tak da... Malo jaci trening je kad zabijete amaterima 27 golova kao sto je to uradila Sevilla i Wolfsburg. Real ce moci ostvariti uspjeh samo ako pelegrini uspije od ovih igraca napraviti tim,a ne da igraju samo za sebe,kao sto vecina igraca reala igra.Harrison je napisao/la:Ovo je samo bio malo jaci trening, a i svidja mi se sto necemo igrati sa dva zadnja vezna. Xabi nam nije zaista potreban i ne znam sto se Perez svezeao bas njega. Bayern ne pusta Riberya sto nije nikako dobro, jer bi nam se taj igrac savrseno uklopio u koncepciju igre i bas nam takav igrac nedostaje.
Primjetim takodjer da nam fali jedan super kvalitetan iskusan stoper koji ce komandovati odbranom, jer igramo dosta ofanzivno, a samim tim veci je pritisak na nasu odranu i prave se nepotrebne greske u odbrani. Treba nam neko kao sto je Ferdinad u Man, kao sto je Terry u Chelsiju, a pricalo se jednom kao da se Real zanima za Carvalha iz Chelzija koji bio idealno rjesenje za odbranu i on u tandemu sa zemljakom bi cinili pravi bedem ispred Casillasa.
Kad ne primis gol il' zabio 1 ili 27 isto ti ga dodjemajestic24 je napisao/la:Malo jaci trening jel??? Kako moze biti trening,a zabili ste gol u 87 minuti. Vjerovatno ste imali jos prilika,al nisam gledao utakmicu tak da... Malo jaci trening je kad zabijete amaterima 27 golova kao sto je to uradila Sevilla i Wolfsburg. Real ce moci ostvariti uspjeh samo ako pelegrini uspije od ovih igraca napraviti tim,a ne da igraju samo za sebe,kao sto vecina igraca reala igra.
pda - osmoligasimajestic24 je napisao/la:Malo jaci trening jel??? Kako moze biti trening,a zabili ste gol u 87 minuti. Vjerovatno ste imali jos prilika,al nisam gledao utakmicu tak da... Malo jaci trening je kad zabijete amaterima 27 golova kao sto je to uradila Sevilla i Wolfsburg. Real ce moci ostvariti uspjeh samo ako pelegrini uspije od ovih igraca napraviti tim,a ne da igraju samo za sebe,kao sto vecina igraca reala igra.Harrison je napisao/la:Ovo je samo bio malo jaci trening, a i svidja mi se sto necemo igrati sa dva zadnja vezna. Xabi nam nije zaista potreban i ne znam sto se Perez svezeao bas njega. Bayern ne pusta Riberya sto nije nikako dobro, jer bi nam se taj igrac savrseno uklopio u koncepciju igre i bas nam takav igrac nedostaje.
Primjetim takodjer da nam fali jedan super kvalitetan iskusan stoper koji ce komandovati odbranom, jer igramo dosta ofanzivno, a samim tim veci je pritisak na nasu odranu i prave se nepotrebne greske u odbrani. Treba nam neko kao sto je Ferdinad u Man, kao sto je Terry u Chelsiju, a pricalo se jednom kao da se Real zanima za Carvalha iz Chelzija koji bio idealno rjesenje za odbranu i on u tandemu sa zemljakom bi cinili pravi bedem ispred Casillasa.
Nebi ih ni ja mogao podnijet da su me osramotili u ligi prvaka i to jos u finalu........xPmajestic24 je napisao/la:I nadam se da ce utrpati barcelonu,jer je nemogu podnijeti.
Barcaaa4ever je napisao/la:Nebi ih ni ja mogao podnijet da su me osramotili u ligi prvaka i to jos u finalu........xPmajestic24 je napisao/la:I nadam se da ce utrpati barcelonu,jer je nemogu podnijeti.
Al jbg moras priznat nekad da je neki klub najbolji iako nije tvoj omiljeni, ha ya.......
SportnetManuel Pellegrini na klupi novog Real Madrida imat će slatke brige jer mu napadačka linija vrvi sjajnim imenima, no pritom će morati paziti da se nijedna njegova zvijezda ne osjeti zapostavljenom. Upravo je zato upitno kako će se u novoj raspodjeli snaga snaći argentinski napadač Gonzalo Higuain.
Higuain je prošle godine bio jedan od najubojitijih nogometaša Real Madrida i strijelac nekih ključnih zgoditaka, no konkurencija mu je ove godine naprosto strašna. "Volim izazove. Svi počinjemo od nule, a igrat će oni u najboljoj formi. To će biti dobro za momčad", hrabro je najavio Argentinac.
Zasad je zadovoljan raspletom situacije: "Trener mi daje više slobode u igri. Mogu igrati gdje želim u napadačkoj liniji i to mi odgovara. Osjećam se ugodno".
Osim spomenutih superzvijezda, Higuainu će prijetnju za mjesto u sastavu predstavljati i Alvaro Negredo, odlični strijelac koji se na Santiago Bernabeu vratio pomalo u sjeni skupih pojačanja Florentina Pereza.
Ne znam kako ce se to ostvariti, ali Raul bi trebao sjesti na klupu. Vrijeme mu je proslo to sam i zna, no problem je ta kapitesnka traka. Nije problem dati je nekome, svi znamo kome ce, no problem ju je ostaviti po strani.Virtu4l je napisao/la:SportnetManuel Pellegrini na klupi novog Real Madrida imat će slatke brige jer mu napadačka linija vrvi sjajnim imenima, no pritom će morati paziti da se nijedna njegova zvijezda ne osjeti zapostavljenom. Upravo je zato upitno kako će se u novoj raspodjeli snaga snaći argentinski napadač Gonzalo Higuain.
Higuain je prošle godine bio jedan od najubojitijih nogometaša Real Madrida i strijelac nekih ključnih zgoditaka, no konkurencija mu je ove godine naprosto strašna. "Volim izazove. Svi počinjemo od nule, a igrat će oni u najboljoj formi. To će biti dobro za momčad", hrabro je najavio Argentinac.
Zasad je zadovoljan raspletom situacije: "Trener mi daje više slobode u igri. Mogu igrati gdje želim u napadačkoj liniji i to mi odgovara. Osjećam se ugodno".
Osim spomenutih superzvijezda, Higuainu će prijetnju za mjesto u sastavu predstavljati i Alvaro Negredo, odlični strijelac koji se na Santiago Bernabeu vratio pomalo u sjeni skupih pojačanja Florentina Pereza.
Ne znam, šteta bi bila za Higuaina da se ugasi. Po meni najbolji (najkorisniji) igrač Reala koji se pojavio poslije Zidanea. Bit će ovo veoma teška sezona za njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.