Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 20 jul 2009, 22:54

Rz88 je napisao/la:Jesu li se sjetili dati gol protiv jedne jake ekipe. Bravo Karime.
AJ UBI SE... :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2009, 22:55

Teska pobjeda, ali prva utakmica, bice bolje....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 20 jul 2009, 22:58

omerbavarac je napisao/la:Teska pobjeda, ali prva utakmica, bice bolje....
ma ja sam znao da ce to biti nesto ovako...inace Real nikad i nije igrao nesto posebno u ovim pripremnim utakmicama...cekaj te da pocne sezona pa cemo se jos cuti :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 23:10

JameS je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Jesu li se sjetili dati gol protiv jedne jake ekipe. Bravo Karime.

Ne osjećam se suicidan. Što bi se ubio, ovo je samo igra, jedna utakmice, ne zavisi ničiji život o tome. Možda nekim kladioničarima, ali to je to. Nemoj mješati takve stvari iako znam da se samo šališ.

Prva pobjeda, teška pobjeda, ali nije baš neki sastav bio.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 20 jul 2009, 23:13

Rz88 je napisao/la:
JameS je napisao/la:

Ne osjećam se suicidan. Što bi se ubio, ovo je samo igra, jedna utakmice, ne zavisi ničiji život o tome. Možda nekim kladioničarima, ali to je to. Nemoj mješati takve stvari iako znam da se samo šališ.

Prva pobjeda, teška pobjeda, ali nije baš neki sastav bio.
pa ako znas da se salim jbt sta se odmah palis... :mrgreen: meni je vazno da je Real pobjedio pa makar i na guzove 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 23:23

Ne palim se. Hoću samo da se opustim u gledanju fudbala, i zato mi je drago što se Real pojačao, tako da mogu smireno gledati kako ljudi izvode majstorije s tom običnom malom loptom. Drago mi je za karima, on mi je tamo najdraži uz oba Diarra. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 jul 2009, 01:10

Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 96676.aspx

Veceras debitiraju Ronaldo, Benzema i Garay, a prijenos ce biti samo na Sky Sports, i ne vjerujem da nas ima koji su to u stanju gledati na TV-u :D zato ima na tom gore blogu
Oce, o veliki Oce ti od rodjenja tezak zivot poce :D

Ma mani se vise tog' bloga, vrati se u normalu kakvog smo te naucili gledati (citaj- citati :lol: ).

Izgleda da nisi zadovoljan predstavom svojih pulena!? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 21 jul 2009, 01:19

Palo je dosta ruznih rijeci na moje citate :mrgreen: pa se otac odlucio smiriti i samo na ovoj temi srati :mrgreen: Administratori i moderatori su poceli prijetiti, pa ne bi dozvolio da mi jos jedan account obrisu, ko bi se ponovo registrovao :mrgreen:

Sto se tice mojih miljenika...Prva utakmica, sest igraca je debitiralo veceras, veci dio njih je u prosloj sezoni dobio malenu minutazu, jos je i ovo prva utakmica, a i Real je ima odlicnih prilika, tako da sam zadovoljan. Van der Vaart je igrac utakmice za mene, jos uvijek ne vidim zbog cega je on ispod jednog Sneijdera...Zasluzuje da igra uz Lassa ukoliko ne dodje Alonso.

Osim toga, Real je igrao i s formacijom 4-3-3 u prvom dijelu a 4-4-2 u drugom dijelu.

Slike, izvjestaj, gol sa utakmice i citava utakmica za download ovdje: http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 98882.aspx
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 jul 2009, 10:00

Nisam gledao utakmicu ali svi govore da je ronaldo odigrao lose i ako je to istina sta ga ti dizes da je dobro odigrao.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 jul 2009, 10:04

Ovo je samo bio malo jaci trening, a i svidja mi se sto necemo igrati sa dva zadnja vezna. Xabi nam nije zaista potreban i ne znam sto se Perez svezeao bas njega. Bayern ne pusta Riberya sto nije nikako dobro, jer bi nam se taj igrac savrseno uklopio u koncepciju igre i bas nam takav igrac nedostaje.
Primjetim takodjer da nam fali jedan super kvalitetan iskusan stoper koji ce komandovati odbranom, jer igramo dosta ofanzivno, a samim tim veci je pritisak na nasu odranu i prave se nepotrebne greske u odbrani. Treba nam neko kao sto je Ferdinad u Man, kao sto je Terry u Chelsiju, a pricalo se jednom kao da se Real zanima za Carvalha iz Chelzija koji bio idealno rjesenje za odbranu i on u tandemu sa zemljakom bi cinili pravi bedem ispred Casillasa.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jul 2009, 10:11

Harrison je napisao/la:Ovo je samo bio malo jaci trening, a i svidja mi se sto necemo igrati sa dva zadnja vezna. Xabi nam nije zaista potreban i ne znam sto se Perez svezeao bas njega. Bayern ne pusta Riberya sto nije nikako dobro, jer bi nam se taj igrac savrseno uklopio u koncepciju igre i bas nam takav igrac nedostaje.
Primjetim takodjer da nam fali jedan super kvalitetan iskusan stoper koji ce komandovati odbranom, jer igramo dosta ofanzivno, a samim tim veci je pritisak na nasu odranu i prave se nepotrebne greske u odbrani. Treba nam neko kao sto je Ferdinad u Man, kao sto je Terry u Chelsiju, a pricalo se jednom kao da se Real zanima za Carvalha iz Chelzija koji bio idealno rjesenje za odbranu i on u tandemu sa zemljakom bi cinili pravi bedem ispred Casillasa.
Malo jaci trening jel??? Kako moze biti trening,a zabili ste gol u 87 minuti. Vjerovatno ste imali jos prilika,al nisam gledao utakmicu tak da... Malo jaci trening je kad zabijete amaterima 27 golova kao sto je to uradila Sevilla i Wolfsburg. Real ce moci ostvariti uspjeh samo ako pelegrini uspije od ovih igraca napraviti tim,a ne da igraju samo za sebe,kao sto vecina igraca reala igra.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 jul 2009, 10:27

majestic24 je napisao/la:Malo jaci trening jel??? Kako moze biti trening,a zabili ste gol u 87 minuti. Vjerovatno ste imali jos prilika,al nisam gledao utakmicu tak da... Malo jaci trening je kad zabijete amaterima 27 golova kao sto je to uradila Sevilla i Wolfsburg. Real ce moci ostvariti uspjeh samo ako pelegrini uspije od ovih igraca napraviti tim,a ne da igraju samo za sebe,kao sto vecina igraca reala igra.
Kad ne primis gol il' zabio 1 ili 27 isto ti ga dodje :mrgreen: Ja bih odmah sada potpisao da Real svaku utakmicu naredne sezone pobijedi 1:0 :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 21 jul 2009, 12:43

majestic24 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Ovo je samo bio malo jaci trening, a i svidja mi se sto necemo igrati sa dva zadnja vezna. Xabi nam nije zaista potreban i ne znam sto se Perez svezeao bas njega. Bayern ne pusta Riberya sto nije nikako dobro, jer bi nam se taj igrac savrseno uklopio u koncepciju igre i bas nam takav igrac nedostaje.
Malo jaci trening jel??? Kako moze biti trening,a zabili ste gol u 87 minuti. Vjerovatno ste imali jos prilika,al nisam gledao utakmicu tak da... Malo jaci trening je kad zabijete amaterima 27 golova kao sto je to uradila Sevilla i Wolfsburg. Real ce moci ostvariti uspjeh samo ako pelegrini uspije od ovih igraca napraviti tim,a ne da igraju samo za sebe,kao sto vecina igraca reala igra.
pda - osmoligasi :mrgreen: i sest igraca reala je igralo za taj tim prvi put, prvi put se igralo u jednom dijelu utakmice s 4-3-3 - znaci bilo je promjena vise nego ikad :) i sta da kazem - atraktivnosti je bilo...par udaraca marcela..skarice vdv-a, prelijep gol benzeme, ronaldov prolaz kraj 4-5 igraca... sta da vam kazem vise :) bice bolje abd - al pokaziva vas dosta ljubomoru na taj nacin

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99402.aspx ode hunter

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 98973.aspx benzemi 19-ka

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99165.aspx
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jul 2009, 13:09

@otac-ne zavidim ja realu. Meni se ta politika nesvidja,al jbg,ko ima para nek trosi. Nadam se da ce moci pelegrini uspjeti ukombinovati sve ove igrace u tim. I nadam se da ce utrpati barcelonu,jer je nemogu podnijeti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Barcaaa4ever
Kontakt:

Post Postao/la Barcaaa4ever » 21 jul 2009, 14:47

majestic24 je napisao/la:I nadam se da ce utrpati barcelonu,jer je nemogu podnijeti.
Nebi ih ni ja mogao podnijet da su me osramotili u ligi prvaka i to jos u finalu........xP
Al jbg moras priznat nekad da je neki klub najbolji iako nije tvoj omiljeni, ha ya....... :D
Barca4ever----vise od kluba.....;))

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 21 jul 2009, 21:58

Barcaaa4ever je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:I nadam se da ce utrpati barcelonu,jer je nemogu podnijeti.
Nebi ih ni ja mogao podnijet da su me osramotili u ligi prvaka i to jos u finalu........xP
Al jbg moras priznat nekad da je neki klub najbolji iako nije tvoj omiljeni, ha ya....... :D
:mrgreen:

Granero ce od ponedjeljka najvjerovatnije biti novi igrac Real Madrida, nakon sto je otisao Javi Garcia. Trebao bi otici i Parejo, te mozda Van der Vaart. A dalje da ne nabrajam :)

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 00628.aspx

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2009, 22:00

Manuel Pellegrini na klupi novog Real Madrida imat će slatke brige jer mu napadačka linija vrvi sjajnim imenima, no pritom će morati paziti da se nijedna njegova zvijezda ne osjeti zapostavljenom. Upravo je zato upitno kako će se u novoj raspodjeli snaga snaći argentinski napadač Gonzalo Higuain.

Higuain je prošle godine bio jedan od najubojitijih nogometaša Real Madrida i strijelac nekih ključnih zgoditaka, no konkurencija mu je ove godine naprosto strašna. "Volim izazove. Svi počinjemo od nule, a igrat će oni u najboljoj formi. To će biti dobro za momčad", hrabro je najavio Argentinac.

Zasad je zadovoljan raspletom situacije: "Trener mi daje više slobode u igri. Mogu igrati gdje želim u napadačkoj liniji i to mi odgovara. Osjećam se ugodno".

Osim spomenutih superzvijezda, Higuainu će prijetnju za mjesto u sastavu predstavljati i Alvaro Negredo, odlični strijelac koji se na Santiago Bernabeu vratio pomalo u sjeni skupih pojačanja Florentina Pereza.
Sportnet

Ne znam, šteta bi bila za Higuaina da se ugasi. Po meni najbolji (najkorisniji) igrač Reala koji se pojavio poslije Zidanea. Bit će ovo veoma teška sezona za njega...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 21 jul 2009, 22:03

Virtu4l je napisao/la:
Manuel Pellegrini na klupi novog Real Madrida imat će slatke brige jer mu napadačka linija vrvi sjajnim imenima, no pritom će morati paziti da se nijedna njegova zvijezda ne osjeti zapostavljenom. Upravo je zato upitno kako će se u novoj raspodjeli snaga snaći argentinski napadač Gonzalo Higuain.

Higuain je prošle godine bio jedan od najubojitijih nogometaša Real Madrida i strijelac nekih ključnih zgoditaka, no konkurencija mu je ove godine naprosto strašna. "Volim izazove. Svi počinjemo od nule, a igrat će oni u najboljoj formi. To će biti dobro za momčad", hrabro je najavio Argentinac.

Zasad je zadovoljan raspletom situacije: "Trener mi daje više slobode u igri. Mogu igrati gdje želim u napadačkoj liniji i to mi odgovara. Osjećam se ugodno".

Osim spomenutih superzvijezda, Higuainu će prijetnju za mjesto u sastavu predstavljati i Alvaro Negredo, odlični strijelac koji se na Santiago Bernabeu vratio pomalo u sjeni skupih pojačanja Florentina Pereza.
Sportnet

Ne znam, šteta bi bila za Higuaina da se ugasi. Po meni najbolji (najkorisniji) igrač Reala koji se pojavio poslije Zidanea. Bit će ovo veoma teška sezona za njega...
Ne znam kako ce se to ostvariti, ali Raul bi trebao sjesti na klupu. Vrijeme mu je proslo to sam i zna, no problem je ta kapitesnka traka. Nije problem dati je nekome, svi znamo kome ce, no problem ju je ostaviti po strani.

Gonzalo Higuain je najbolje pojacanje koje je u klub doveo Predrag Mijatovic/Ramon Calderon, najefikasniji igrac Reala prosle sezone (najbolji strijelac i najbolji asistent) i klubu je donio u nekoliko utakmica pobjedu sa svojim golom, tacnije u prosloj sezoni je svojim golovima odlucio utakmice u kojima je real dobio oko 25 bodova.

Mislim da su Negredo, Ruud i Huntelaar zasad iza njega, i da mu je jedina prepreka taj Raul.

I upravu si za to da je najkorisniji igrac koji se pojavio poslije Zidanea. Covjek prosle sezone nije imao ni standardnu poziciju pa je bio bolji i od robbena i raula i sneijdera zajedno :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2009, 22:27

Možda pretjerujem, ali sam impresioniran tim momkom. Sa kakvom je lakoćom rješavao neke utakmice prošle godine, kad niko nije imao muda, on je imao. Potegne sa 30 metara, dribla, asistira... oduzima loptu protivinku... kompletan igrač...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 21 jul 2009, 23:01

Raul definitivno ove sezone treba sjediti na klupi...utakmica protiv Scharmoroka je to pokazala njegove noge vise nisu niukakavom ritmu,nema on tu ubojitost koju je imao prije,a sto se tice kapitenske trake neka je preda Ronaldu i rjesena stvar ionako mi Ronaldo izgleda kao pravi vodja na terenu bez obzira sto je ove sezone tek dosao 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.