Jos im se neki odbrambeni Nivaldo povrijedio, eto ga sreca nam se malo ono stidno osmjehnula.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gotovo da nema tu sta da se procita,ima djecak jedan jedini tik,i taj trzaj koristi otkad igra kod nas...e ima dobar sut,sto jest jest,ali ja da igram protiv njega,taj ne bi dosao do suta upravo zbog toga sto ima jednu jedinu varijantu...ko malo razmislja u dzep ga moze strpati kako hoce,po meni je on smijesan igrac oduvijek,i volio bih da ga prodamo sto prije i za sto vecu cijenu dok mozemo prevariti nekoga...svakako bi se vratio kod nas u roku od godine dana...da ne bude da bas omalovazavam naseg igraca,zaista sam se nadao njegovom napretku,jer je potencijal...jos uvijek ima mnogo prostora da napreduje,ali ne vidim da se to desava..trka trka,laznjak i namjestanje na desnu nogu ,pa sut...kada to znam,samo bi ga pratio sa njegove bocne strane,prema njegovom znanju,mogao bi samo u korner tako ici...lijeva noga kao da mu je oduzeta,frajer na centarsutu na gol liniji sa strane umjesto lijevom,sto je normalno i igracki,centrira vanjskom desnom...pa j.e.bote to ni Ronaldo ne moze da napravi...jos gajim nade da ce se urazumiti i da ce raditi vise na sebi,kako zbog Zelje ,tako i zbog sebe.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam uvijek govorio kako ga treba prodati jer mi se nešto ufurao i igra mu je pročitana čak u našoj levatskoj ligi...
Je li ovo fkt istina ili je slika neke prijasnje povrede?Avanes je napisao/la:Uganuo zglob na treningu i nece ga biti tri sedmice![]()
Jos im se neki odbrambeni Nivaldo povrijedio, eto ga sreca nam se malo ono stidno osmjehnula.
tm8782 je napisao/la:
Je li ovo fkt istina ili je slika neke prijasnje povrede?
klosar praviColo Colo je napisao/la:tm8782 je napisao/la:
Je li ovo fkt istina ili je slika neke prijasnje povrede?
Istina je ,neko ga ureko od naših
Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog togaBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam uvijek govorio kako ga treba prodati jer mi se nešto ufurao i igra mu je pročitana čak u našoj levatskoj ligi...
I onda se aBd i probuditi, otici u WC umit se i zube opratitwisttm87 je napisao/la:ovo za medunjanina odlicna vijest,jos ako moze neko da potvrdi ovog momka gore sto je rekao da je nivaldo se povrijedio?? znaci sutra ako Bog da po pobjedujooj da je dat u prvom poluvremenu pa u drugom ganjat to iznenadjenje ako Bog da
jedva cekam utakmicu nekako veca me nervoza za sutra obuzima nego za prosli cetvrtak
ako Bog da pobjeda 0:2 i onda ih ako Bog da na penale izbacit!!!
![]()
Cijenim ja to, razumijem ja njegovu ljubav prema klubu, ali iskreno ne živi se od ljubavi, on slovi kao naš najveći potencijal trenutno i sam treba da shvati da treba napredovati...AkBo je napisao/la:
Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja opet ništa nisam sanjao...Ne spavam uopče ovih dana otkako je Ramazan...
A žiku Medunjaninu pidžame
![]()
@boccacio, apsolutno se slažem s tobom, dok vrijedi treba ga prodati...
Cijenim ja to, razumijem ja njegovu ljubav prema klubu, ali iskreno ne živi se od ljubavi, on slovi kao naš najveći potencijal trenutno i sam treba da shvati da treba napredovati...AkBo je napisao/la: Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
baš nam je drago zbog tebe, idi uči šta da ne primite više od 5.CoDe je napisao/la:Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .
I naravno htio sam vam pozelit srecu ali nakon par postova da izgubite hladno .
Trenutno korisnika/ca: b00t, perodeformero i 31 gost.