FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 03 avg 2011, 09:56

Uganuo zglob na treningu i nece ga biti tri sedmice :mrgreen:
Jos im se neki odbrambeni Nivaldo povrijedio, eto ga sreca nam se malo ono stidno osmjehnula.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 avg 2011, 10:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam uvijek govorio kako ga treba prodati jer mi se nešto ufurao i igra mu je pročitana čak u našoj levatskoj ligi... :D
Gotovo da nema tu sta da se procita,ima djecak jedan jedini tik,i taj trzaj koristi otkad igra kod nas...e ima dobar sut,sto jest jest,ali ja da igram protiv njega,taj ne bi dosao do suta upravo zbog toga sto ima jednu jedinu varijantu...ko malo razmislja u dzep ga moze strpati kako hoce,po meni je on smijesan igrac oduvijek,i volio bih da ga prodamo sto prije i za sto vecu cijenu dok mozemo prevariti nekoga...svakako bi se vratio kod nas u roku od godine dana...da ne bude da bas omalovazavam naseg igraca,zaista sam se nadao njegovom napretku,jer je potencijal...jos uvijek ima mnogo prostora da napreduje,ali ne vidim da se to desava..trka trka,laznjak i namjestanje na desnu nogu ,pa sut...kada to znam,samo bi ga pratio sa njegove bocne strane,prema njegovom znanju,mogao bi samo u korner tako ici...lijeva noga kao da mu je oduzeta,frajer na centarsutu na gol liniji sa strane umjesto lijevom,sto je normalno i igracki,centrira vanjskom desnom...pa j.e.bote to ni Ronaldo ne moze da napravi...jos gajim nade da ce se urazumiti i da ce raditi vise na sebi,kako zbog Zelje ,tako i zbog sebe.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 avg 2011, 10:15

Avanes je napisao/la:Uganuo zglob na treningu i nece ga biti tri sedmice :mrgreen:
Jos im se neki odbrambeni Nivaldo povrijedio, eto ga sreca nam se malo ono stidno osmjehnula.
Je li ovo fkt istina ili je slika neke prijasnje povrede?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 03 avg 2011, 10:22

tm8782 je napisao/la:

Istina je ,neko ga ureko od naših :mrgreen:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 avg 2011, 10:27

Colo Colo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Istina je ,neko ga ureko od naših :mrgreen:
klosar pravi :lol: :lol: :lol:
stigle su ga sve one kletve s juga,a garant mu se jos stuca :lol: :lol: :lol:

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 03 avg 2011, 10:30

Najbolji fudbaler Maccabija iz Tel Aviva, Haris Medunjanin povrijedio se samo dva dana pred meč ovog izraelskog tima protiv Željezničara u okviru revanš susreta trećeg pretkola Europa Lige.

Medunjanin je na sinoćnjem treningu izvrnuo članak, nakon čega je brzo prevezen u hitnu pomoć gdje mu je ukazana adekvatna pomoć. Još uvijek se ne zna koliko je ozbiljna povreda, a u Maccabiju najavljuju kako neće forsirati Medunjaninov nastup u četvrtak zbog situacije u kojoj već, kako kažu, imaju rješeno pitanje prolaza u play-off Europa Lige.

Uvjereni u prolaz, sad Brko sprema neko iznendadjenje :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 03 avg 2011, 10:50

Evo Bucan jos nije potpisao sa Borcem, mozda slijedi preokret i dodje kod nas?
Volim te Zeljo!!!

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 03 avg 2011, 11:42

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam uvijek govorio kako ga treba prodati jer mi se nešto ufurao i igra mu je pročitana čak u našoj levatskoj ligi... :D
Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 avg 2011, 11:52

Ko cita ovaj forum, onako neupucen zbog cega je Amar otisao iz Želje u prvom mandatu, tacno moze da skonta i bez da mu se objasni na tenane sto je Amar otisao.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 12:00

ovo za medunjanina odlicna vijest,jos ako moze neko da potvrdi ovog momka gore sto je rekao da je nivaldo se povrijedio?? znaci sutra ako Bog da po pobjedu :D jooj da je dat u prvom poluvremenu pa u drugom ganjat to iznenadjenje ako Bog da :D jedva cekam utakmicu nekako veca me nervoza za sutra obuzima nego za prosli cetvrtak :D ako Bog da pobjeda 0:2 i onda ih ako Bog da na penale izbacit!!! :D :D

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 avg 2011, 12:02

twisttm87 je napisao/la:ovo za medunjanina odlicna vijest,jos ako moze neko da potvrdi ovog momka gore sto je rekao da je nivaldo se povrijedio?? znaci sutra ako Bog da po pobjedu :D jooj da je dat u prvom poluvremenu pa u drugom ganjat to iznenadjenje ako Bog da :D jedva cekam utakmicu nekako veca me nervoza za sutra obuzima nego za prosli cetvrtak :D ako Bog da pobjeda 0:2 i onda ih ako Bog da na penale izbacit!!! :D :D
I onda se aBd i probuditi, otici u WC umit se i zube oprati :mrgreen:

Ali nikad se ne zna :D
Mes Que Un Club

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 avg 2011, 12:16

Plava ekspedicija sletila u Tel Aviv

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... u-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 03 avg 2011, 12:24

ja sam opet sanjo da smo dali go u Izraelu i imali još šansi u prvom poluvremenu a onda sam se probudio....i da strijelac je bio zolotic!? :P AHAHAH on mi se pricinio...zeba mu ko proturio loptu a on dao go ko dzeko protiv slovacke...moze covjek svasta sanjat :(

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 03 avg 2011, 12:25

Sretno plavi......

Posto znam da i sef Amar cita ovaj forum zelim mu puno srece dole...... ;)
:)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 12:29

Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .

I naravno htio sam vam pozelit srecu ali nakon par postova da izgubite hladno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 12:32

Ja opet ništa nisam sanjao... :D

Ne spavam uopče ovih dana otkako je Ramazan... :D

A žiku Medunjaninu pidžame :mrgreen: :lol:

@boccacio, apsolutno se slažem s tobom, dok vrijedi treba ga prodati...
AkBo je napisao/la:
Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
Cijenim ja to, razumijem ja njegovu ljubav prema klubu, ali iskreno ne živi se od ljubavi, on slovi kao naš najveći potencijal trenutno i sam treba da shvati da treba napredovati...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 03 avg 2011, 12:50

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja opet ništa nisam sanjao... :D Ne spavam uopče ovih dana otkako je Ramazan... :D A žiku Medunjaninu pidžame :mrgreen: :lol: @boccacio, apsolutno se slažem s tobom, dok vrijedi treba ga prodati...
AkBo je napisao/la: Svaki gol proslavlja tako što poljubi grb Želje, cijenimo ga bar zbog toga
Cijenim ja to, razumijem ja njegovu ljubav prema klubu, ali iskreno ne živi se od ljubavi, on slovi kao naš najveći potencijal trenutno i sam treba da shvati da treba napredovati...

i ja se slaže da ga treba prodati ali ako se sjecas Amarove izjave da bi ga prodao za par stotina hiljada eura, e tih par stotina hiljada je cifra od okruglih 800 koje su trazili od jednog Moskovskog kluba koji je bio spreman platiti 600
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 12:53

Ma Višći je potrebno samo par dobrih nastupa u U21 da njemu naraste cijena, valjda će tamo igrati prvu postavu, ako u Želji ne igra...

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 avg 2011, 12:58

CoDe je napisao/la:Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .

I naravno htio sam vam pozelit srecu ali nakon par postova da izgubite hladno .
baš nam je drago zbog tebe, idi uči šta da ne primite više od 5.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 03 avg 2011, 13:02

Prepo se medo i sam sebi slomio nogu,bolje i to nego da da go Želji a mora doc u Srajevo za par dana... :D...Sto je sigurno sigurno je...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, PeppermintSA, ristagrad i 60 gostiju.