Ko god igra protiv Želje mase rukama na suce,nesto mlatara sakama kad mu tim protiv Želje zabije gol i gleda prema jugu,ja mu zelim sve najgore,ali i ovo je dobar pocetak...CoDe je napisao/la:Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .
I naravno htio sam vam pozelit srecu ali nakon par postova da izgubite hladno .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nick je napisao/la:CoDe je napisao/la:On je čovjek profesionalac i normala je da ce se boriti za svoj klub šta bi on trebao pustiti da Željo prodze haha smijesni ste pa tako samo bi i mogli i nikako drugacije .
A za ovog gore buraz pogledaj vasu utakmicu od slabijeg protivnika prosle godine nedavno je to bilo primili ste 5 Komada u jednom poluvremenu još vam je Tata molio na poluvremenu da ne daju više golova . Niste prilike stvorili ma centra niste presli kako treba a pogledaj šta je Sarajevo uradilo .
Vi ste još mali , mali previše mali .
Isufravate vi sami sebe ja dodzem da napisem nesto i da vidim neke informacijea ali kad dodze zaprepastim se kad vidim vesele se sto je momak uganuo nogu , bože sacuvaj jos jednom kazem .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
nikad se ne zna,ali znam ja jednu stvar sto se mene tice,uvijek ama bas uvijek cu se nadat da moj voljeni klub moze iznenadit uvijek!!!!srce na teren i sve je moguce!!nisu vanzemaljci da ih ne mogu pobijedit 2:0amertiger je napisao/la:I onda se aBd i probuditi, otici u WC umit se i zube opratitwisttm87 je napisao/la:ovo za medunjanina odlicna vijest,jos ako moze neko da potvrdi ovog momka gore sto je rekao da je nivaldo se povrijedio?? znaci sutra ako Bog da po pobjedujooj da je dat u prvom poluvremenu pa u drugom ganjat to iznenadjenje ako Bog da
jedva cekam utakmicu nekako veca me nervoza za sutra obuzima nego za prosli cetvrtak
ako Bog da pobjeda 0:2 i onda ih ako Bog da na penale izbacit!!!
![]()
![]()
Ali nikad se ne zna

Višća je ekstra igrač za naše prilike i nadam se da će kao i prošle godine uz Zebu i Mirsada Bešliju biti naš najbolji igrač. Ko misli da Edin Višća nazaduje neka samo pogleda statistiku od trenutka kada je došao kod nas. Višćina linija je uzlazna i tako će biti i ove godine.
Višća će produžiti ugovor sa Željom i to ćemu olakšati nastupe za nas i poslije tog novog ugovora ćemo zaraditi na Višći, kao ni na jednom igraču do sada u povijesti Želje.
Sutra protiv Maccabia na pobjedu, pa šta dragi Bog da.
Sretno plava nacijo.
P.S. Možda baš Višća sutra bude junak plave nacije, a što i ne reći države.
Višća će produžiti ugovor sa Željom i to ćemu olakšati nastupe za nas i poslije tog novog ugovora ćemo zaraditi na Višći, kao ni na jednom igraču do sada u povijesti Želje.
Sutra protiv Maccabia na pobjedu, pa šta dragi Bog da.
Sretno plava nacijo.
P.S. Možda baš Višća sutra bude junak plave nacije, a što i ne reći države.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- neutralan__
- Kontakt:
Sutra hoćemo pobjedu za čitavu BiH koja je bila uz vas čitavo vrijeme.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
1-3neutralan__ je napisao/la:Sutra hoćemo pobjedu za čitavu BiH koja je bila uz vas čitavo vrijeme.![]()
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mi se veselimo što Medunjanin neće igrati protiv nas, a ne što je slomio nogu... to je sasvim normalno...svakom je drago da protivničkom timu ne igra najbolji igrač... 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj euforija me nekakva opalila ovakav osjecaj sam samo imao pred uzvratne meceve sa celikom i sheriffom i hvala Bogu dobro su se oba zavrsila,nadam se i sutra ako Bog da,da cemo slavit svi zajedno
ako Bog da 0:2 i onda na penale ili dao Allah da pobijedimo 1:3 

- AzuR SlasH
- Kontakt:
oj raja i mene nesto euforija ufatila bilo bi dobro da pobijedimo 0:2 i onda u produzetcima 1 gol jos im uvalit ili 1:3. Mislim da bi nase igrace malo trema ufatila na penalima posto nismo mi toliko iskusni
.

Kakva trema, ako od 0:2 dođemo do penala onda smo na konju, nema sumnje da bismo to dobili...AzuR SlasH je napisao/la:oj raja i mene nesto euforija ufatila bilo bi dobro da pobijedimo 0:2 i onda u produzetcima 1 gol jos im uvalit ili 1:3. Mislim da bi nase igrace malo trema ufatila na penalima posto nismo mi toliko iskusni.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
posto ocigledno me prozivaju pojedini sa svih strana radi toga sto sam rekao u vezi povrede medunjanina da vam kazem sad nesto drago mi je sto nece igrat protiv nas i to je to,sto se tice njega i reprezentacije to je druga stvar ali sto se ovog tice DRAGO MI JE STO NECE IGRAT SUTRA!!!!!!!!!!!
Mozda je vec bilo pitanje i odgovor ali da netrazim.Ima li prenosa iz Izraela i ko prenosi???
Edit:Pronasao ima BHT
Edit:Pronasao ima BHT

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- RagazziDelSud
- Kontakt:

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Jel moze neko da mi posalje sliku nasih stikera,ili da ima kao neki album a moze i sama slika.Mnogo hvala 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Imate loša-prekida iskustva sa jevrejima i nema potrebe za nakom euforijom i budalastinama tipa prvo pol zabijemo 1 pa onda.... Eto samo će te vi igrati a oni stajati i čekati da vi prodjete dalje. Prvo dole u Izraelu nije sekunde lahko igrati jer je po danu od 49-43. C a po noći oko 33-34.. vjerujem da će vaši igrači dati sve od sebe da osvjetlaju obraz i da se ne desi blam ko prošle god.....sa hapoelom ili nas sa spartom.
Sretno ali i oprezno
Imate loša-prekida iskustva sa jevrejima i nema potrebe za nakom euforijom i budalastinama tipa prvo pol zabijemo 1 pa onda.... Eto samo će te vi igrati a oni stajati i čekati da vi prodjete dalje. Prvo dole u Izraelu nije sekunde lahko igrati jer je po danu od 49-43. C a po noći oko 33-34.. vjerujem da će vaši igrači dati sve od sebe da osvjetlaju obraz i da se ne desi blam ko prošle god.....sa hapoelom ili nas sa spartom.
Sretno ali i oprezno
pa ostani na svom forumu realista sutra o-2FCS-FCS je napisao/la:Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Sretno ali i oprezno
Evo citam da Radosevic najvjerovatnije ide u Buducnost iz Podgorice. Kako bi bilo ljepo da smo ga mogli dovest al steta.. Nadam se da ce nesta bit od Bukvica i jedva cekam da ga vidim po prvi put.. Cuo sam mnogo dobrog o njemu pa sad je na golmanu da to i pokaze hehe..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
@FCS-FCS jel tacno da imate trening u 17h na Grbavici
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- underground
- Kontakt:
ako ponovite prvo poluvrijeme s koseva i tako odigrate bar 75 minuta uz dozu sportske srece mozete proci
jos eto hare ne igra a on im je organizator igre
samo hrabro strumfovi mozete vi to
jos eto hare ne igra a on im je organizator igre

samo hrabro strumfovi mozete vi to

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vruce je, ali ni blizu to sto ti kazes..FCS-FCS je napisao/la:Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Sretno ali i oprezno

Opekli smo se jednom, imali smo Zebu organizatora igre koji je tek dosao, i poprilicno slabiju odbranu..
CUDO SE MOZE DESITI, ali ne treba ni kuditi ako ne bude tako.. Ja bih volio da Osim izvede najjacu postavu, Evropu cemo svakako izboriti i to je najbitnije..
Nece stojati i cekati, ali vidili smo da oni i nemaju bas neka rijesenja u napadu, a pogotovo sada bez Medunjanina koji im je bio glavna pokretacka snaga zbog svog naku*cenja prema Zelji a i zbog kvalitete koju posjeduje.. Samo strplijva igra sutra, i morat' ce kapitulirati makar jednom, a aBd i drugi put..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.