FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2011, 13:04

CoDe je napisao/la:Svašta sam vidio ali da se možete radovati povredi našeg Bosanca koji igra za reprezentaciju koji nam je donio radost protiv Albanije . Psovanje hajd to i ostali bi mu psovali ali radovati se zbog povrede ne bi ni igračima koji nemaju veze s mojim klubom ili reprezentacijom ali sad vidim koliki ste ljudi .

I naravno htio sam vam pozelit srecu ali nakon par postova da izgubite hladno .
Ko god igra protiv Želje mase rukama na suce,nesto mlatara sakama kad mu tim protiv Želje zabije gol i gleda prema jugu,ja mu zelim sve najgore,ali i ovo je dobar pocetak...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 13:13

nick je napisao/la:
CoDe je napisao/la:On je čovjek profesionalac i normala je da ce se boriti za svoj klub šta bi on trebao pustiti da Željo prodze haha smijesni ste pa tako samo bi i mogli i nikako drugacije .
A za ovog gore buraz pogledaj vasu utakmicu od slabijeg protivnika prosle godine nedavno je to bilo primili ste 5 Komada u jednom poluvremenu još vam je Tata molio na poluvremenu da ne daju više golova . Niste prilike stvorili ma centra niste presli kako treba a pogledaj šta je Sarajevo uradilo .

Vi ste još mali , mali previše mali .

Isufravate vi sami sebe ja dodzem da napisem nesto i da vidim neke informacijea ali kad dodze zaprepastim se kad vidim vesele se sto je momak uganuo nogu , bože sacuvaj jos jednom kazem .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 13:21

amertiger je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:ovo za medunjanina odlicna vijest,jos ako moze neko da potvrdi ovog momka gore sto je rekao da je nivaldo se povrijedio?? znaci sutra ako Bog da po pobjedu :D jooj da je dat u prvom poluvremenu pa u drugom ganjat to iznenadjenje ako Bog da :D jedva cekam utakmicu nekako veca me nervoza za sutra obuzima nego za prosli cetvrtak :D ako Bog da pobjeda 0:2 i onda ih ako Bog da na penale izbacit!!! :D :D
I onda se aBd i probuditi, otici u WC umit se i zube oprati :mrgreen:

Ali nikad se ne zna :D
nikad se ne zna,ali znam ja jednu stvar sto se mene tice,uvijek ama bas uvijek cu se nadat da moj voljeni klub moze iznenadit uvijek!!!!srce na teren i sve je moguce!!nisu vanzemaljci da ih ne mogu pobijedit 2:0 ;) ako smo takvoj ekipi uspjeli da napravimo najgore poluvrijeme u proteklih nekoliko godina e brate onda se imam cemu nadat ;) :D ako Bog da i radovat sutra navecer :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 avg 2011, 13:27

Višća je ekstra igrač za naše prilike i nadam se da će kao i prošle godine uz Zebu i Mirsada Bešliju biti naš najbolji igrač. Ko misli da Edin Višća nazaduje neka samo pogleda statistiku od trenutka kada je došao kod nas. Višćina linija je uzlazna i tako će biti i ove godine.
Višća će produžiti ugovor sa Željom i to ćemu olakšati nastupe za nas i poslije tog novog ugovora ćemo zaraditi na Višći, kao ni na jednom igraču do sada u povijesti Želje.
Sutra protiv Maccabia na pobjedu, pa šta dragi Bog da.
Sretno plava nacijo.

P.S. Možda baš Višća sutra bude junak plave nacije, a što i ne reći države.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 avg 2011, 13:31

Sutra hoćemo pobjedu za čitavu BiH koja je bila uz vas čitavo vrijeme. 8-) :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 avg 2011, 13:33

neutralan__ je napisao/la:Sutra hoćemo pobjedu za čitavu BiH koja je bila uz vas čitavo vrijeme. 8-) :)
1-3
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 13:34

Mi se veselimo što Medunjanin neće igrati protiv nas, a ne što je slomio nogu... to je sasvim normalno...svakom je drago da protivničkom timu ne igra najbolji igrač... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 13:35

joj euforija me nekakva opalila ovakav osjecaj sam samo imao pred uzvratne meceve sa celikom i sheriffom i hvala Bogu dobro su se oba zavrsila,nadam se i sutra ako Bog da,da cemo slavit svi zajedno :) ako Bog da 0:2 i onda na penale ili dao Allah da pobijedimo 1:3 :)

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 03 avg 2011, 13:38

oj raja i mene nesto euforija ufatila bilo bi dobro da pobijedimo 0:2 i onda u produzetcima 1 gol jos im uvalit ili 1:3. Mislim da bi nase igrace malo trema ufatila na penalima posto nismo mi toliko iskusni :D .

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 avg 2011, 13:40

AzuR SlasH je napisao/la:oj raja i mene nesto euforija ufatila bilo bi dobro da pobijedimo 0:2 i onda u produzetcima 1 gol jos im uvalit ili 1:3. Mislim da bi nase igrace malo trema ufatila na penalima posto nismo mi toliko iskusni :D .
Kakva trema, ako od 0:2 dođemo do penala onda smo na konju, nema sumnje da bismo to dobili...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 avg 2011, 13:42

posto ocigledno me prozivaju pojedini sa svih strana radi toga sto sam rekao u vezi povrede medunjanina da vam kazem sad nesto drago mi je sto nece igrat protiv nas i to je to,sto se tice njega i reprezentacije to je druga stvar ali sto se ovog tice DRAGO MI JE STO NECE IGRAT SUTRA!!!!!!!!!!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 avg 2011, 14:04

Mozda je vec bilo pitanje i odgovor ali da netrazim.Ima li prenosa iz Izraela i ko prenosi???

Edit:Pronasao ima BHT :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 03 avg 2011, 14:22

slika aBd da nasi igraci ovdje dominiraju
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 avg 2011, 14:28

Jel moze neko da mi posalje sliku nasih stikera,ili da ima kao neki album a moze i sama slika.Mnogo hvala :)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 avg 2011, 14:57

Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Imate loša-prekida iskustva sa jevrejima i nema potrebe za nakom euforijom i budalastinama tipa prvo pol zabijemo 1 pa onda.... Eto samo će te vi igrati a oni stajati i čekati da vi prodjete dalje. Prvo dole u Izraelu nije sekunde lahko igrati jer je po danu od 49-43. C a po noći oko 33-34.. vjerujem da će vaši igrači dati sve od sebe da osvjetlaju obraz i da se ne desi blam ko prošle god.....sa hapoelom ili nas sa spartom.
Sretno ali i oprezno

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 avg 2011, 15:15

FCS-FCS je napisao/la:Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Imate loša-prekida iskustva sa jevrejima i nema potrebe za nakom euforijom i budalastinama tipa prvo pol zabijemo 1 pa onda.... Eto samo će te vi igrati a oni stajati i čekati da vi prodjete dalje. Prvo dole u Izraelu nije sekunde lahko igrati jer je po danu od 49-43. C a po noći oko 33-34.. vjerujem da će vaši igrači dati sve od sebe da osvjetlaju obraz i da se ne desi blam ko prošle god.....sa hapoelom ili nas sa spartom.
Sretno ali i oprezno
pa ostani na svom forumu realista sutra o-2

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2011, 15:18

Evo citam da Radosevic najvjerovatnije ide u Buducnost iz Podgorice. Kako bi bilo ljepo da smo ga mogli dovest al steta.. Nadam se da ce nesta bit od Bukvica i jedva cekam da ga vidim po prvi put.. Cuo sam mnogo dobrog o njemu pa sad je na golmanu da to i pokaze hehe..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 avg 2011, 15:19

@FCS-FCS jel tacno da imate trening u 17h na Grbavici
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 03 avg 2011, 15:20

ako ponovite prvo poluvrijeme s koseva i tako odigrate bar 75 minuta uz dozu sportske srece mozete proci
jos eto hare ne igra a on im je organizator igre :D
samo hrabro strumfovi mozete vi to 8-)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 avg 2011, 15:23

FCS-FCS je napisao/la:Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Sretno ali i oprezno
Vruce je, ali ni blizu to sto ti kazes..

slika

Opekli smo se jednom, imali smo Zebu organizatora igre koji je tek dosao, i poprilicno slabiju odbranu..
CUDO SE MOZE DESITI, ali ne treba ni kuditi ako ne bude tako.. Ja bih volio da Osim izvede najjacu postavu, Evropu cemo svakako izboriti i to je najbitnije..
Nece stojati i cekati, ali vidili smo da oni i nemaju bas neka rijesenja u napadu, a pogotovo sada bez Medunjanina koji im je bio glavna pokretacka snaga zbog svog naku*cenja prema Zelji a i zbog kvalitete koju posjeduje.. Samo strplijva igra sutra, i morat' ce kapitulirati makar jednom, a aBd i drugi put..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.