FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mjesec jul je kod njih najzesci sto se tice temperatura...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Megamon
- Kontakt:
U 18 mi imamo trening na Grbavici.19TM87 je napisao/la:@FCS-FCS jel tacno da imate trening u 17h na Grbavici
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
U sutrasnjoj utakmici tesko da se nesto moze napraviti, Osim ce dati sansu momcima koji manje igraju pa bi bilo najbolje ako nista ostat neporazen.
Zato u nedjelju Sirki mozemo uzeti bez problema, nasi ce biti malo umorni od putovanja ali definitivno smo bolja ekipa u ovome trenutku.

Zato u nedjelju Sirki mozemo uzeti bez problema, nasi ce biti malo umorni od putovanja ali definitivno smo bolja ekipa u ovome trenutku.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nije pproblem temperatura već vlaznost zraka to je ono što će nas najviše nazadovatBaja_Zvjerka je napisao/la:Vruce je, ali ni blizu to sto ti kazes..FCS-FCS je napisao/la:Malo realnosti jarane. Na našem forumu ja upozoravam da se spusti lopta i pisu realniji postovi ..i šta bi 5 kom.
Imate loša-prekida iskustva sa jevrejima i nema potrebe za nakom euforijom i budalastinama tipa prvo pol zabijemo 1 pa onda.... Eto samo će te vi igrati a oni stajati i čekati da vi prodjete dalje. Prvo dole u Izraelu nije sekunde lahko igrati jer je po danu od 49-43. C a po noći oko 33-34.. vjerujem da će vaši igrači dati sve od sebe da osvjetlaju obraz i da se ne desi blam ko prošle god.....sa hapoelom ili nas sa spartom.
Sretno ali i oprezno
Opekli smo se jednom, imali smo Zebu organizatora igre koji je tek dosao, i poprilicno slabiju odbranu..
CUDO SE MOZE DESITI, ali ne treba ni kuditi ako ne bude tako.. Ja bih volio da Osim izvede najjacu postavu, Evropu cemo svakako izboriti i to je najbitnije..
Nece stojati i cekati, ali vidili smo da oni i nemaju bas neka rijesenja u napadu, a pogotovo sada bez Medunjanina koji im je bio glavna pokretacka snaga zbog svog naku*cenja prema Zelji a i zbog kvalitete koju posjeduje.. Samo strplijva igra sutra, i morat' ce kapitulirati makar jednom, a aBd i drugi put..
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Marseille84
- Kontakt:
Cuj proci cete

Bilo bi odlicno kad ne bi izgubili zbog onih bodova ... A o prolazu nemojte dzaba sanjati. 

Do mene je za temp mislio sam staviti od 39-43 ali posto sam drugačije...greska jbg... Kako god morate odigrati cvrstu tekmu inače može svašta biti. Prošli put sam pogodio sa seriffom da će biti X a SAD kažem isto ali 1-1
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ljudi posto sam i ovu utakmicu u inostranstvu hoce li mi neko dati link da gledam utakmicu preko neta?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Cekaj dok pocne, bice linkova.
Imas jos cijeli dan i noc da cekas.
Imas jos cijeli dan i noc da cekas.

- Joint_Union
- Kontakt:
Najveći kompleksaši počeli da nam žele sreću
Na hajr i na dobro.Amin Bože!

Na hajr i na dobro.Amin Bože!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma to može biti samo nesreća i peh... 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Joint_Union
- Kontakt:
O tome pričam.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma to može biti samo nesreća i peh...

Šuti jezik pregriz'o još nisi ništa sanj'o

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A jesam da ga je Adilović zabio za 0:1 glavom 

Ž '21!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
brzo na spavanje i nek nyema uvali jos jedan glavomBianconeri1988 je napisao/la:A jesam da ga je Adilović zabio za 0:1 glavom

Za zivot cijeli!
Evo taktike za sutra: Karić doda do Jamaka koji pređe tri igrača i preda loptu Višći koji se oslobodi dvojice i sa tridesetak metara opuca i namjerno pogodi prečku i odbijenu loptu Adilović zabija za 1:0.Onda u 93. minuti Jamak iz sažaljena zabije drugi gol iz kornera.I izbacimo na penale Maccabi,Karić odbrani sve penale i prolazimo.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
strasna taktika!Colo Colo je napisao/la:Evo taktike za sutra: Karić doda do Jamaka koji pređe tri igrača i preda loptu Višći koji se oslobodi dvojice i sa tridesetak metara opuca i namjerno pogodi prečku i odbijenu loptu Adilović zabija za 1:0.Onda u 93. minuti Jamak iz sažaljena zabije drugi gol iz kornera.I izbacimo na penale Maccabi,Karić odbrani sve penale i prolazimo.
Za zivot cijeli!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma taktika je jednostavna... trebao je Amar pitat Izeta sta da radi, jer je ovaj izmislio jednu sasvim novu taktiku u svijetu fudbala, a ogleda se u tome da kad ustanovimo koje je njihov, a koje nas gol, treba sto vise lopti uCerat u njihov gol, a sto manje u nas...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:strasna taktika!Colo Colo je napisao/la:Evo taktike za sutra: Karić doda do Jamaka koji pređe tri igrača i preda loptu Višći koji se oslobodi dvojice i sa tridesetak metara opuca i namjerno pogodi prečku i odbijenu loptu Adilović zabija za 1:0.Onda u 93. minuti Jamak iz sažaljena zabije drugi gol iz kornera.I izbacimo na penale Maccabi,Karić odbrani sve penale i prolazimo.

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
taktika baklava ...BlueIsTheColor je napisao/la:ma taktika je jednostavna... trebao je Amar pitat Izeta sta da radi, jer je ovaj izmislio jednu sasvim novu taktiku u svijetu fudbala, a ogleda se u tome da kad ustanovimo koje je njihov, a koje nas gol, treba sto vise lopti uCerat u njihov gol, a sto manje u nas...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:strasna taktika!Colo Colo je napisao/la:Evo taktike za sutra: Karić doda do Jamaka koji pređe tri igrača i preda loptu Višći koji se oslobodi dvojice i sa tridesetak metara opuca i namjerno pogodi prečku i odbijenu loptu Adilović zabija za 1:0.Onda u 93. minuti Jamak iz sažaljena zabije drugi gol iz kornera.I izbacimo na penale Maccabi,Karić odbrani sve penale i prolazimo.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
e to je to... Baklava nas samo moze izvadit u TA...babilonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.