FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 04 avg 2011, 21:49

Ovo mi je najmrže kad dođu likovi koji gledaju svake sedmice manutd,barcu i sl. a našu ligu nisu pogledali 3 puta u životu i oni najviše zamjeraju..
Čast @ludlu,njega ne ubrajam među te..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 avg 2011, 21:49

Dylan Dog je napisao/la:Ako se gubi 5:0 i 6:0 od klubova iz Izreala i Ceske,sta covjek da ocekuje ako kad dodju "oni"
slika
evo sta

[youtube][/youtube]
:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 21:50

Meni se svidjela večeras igra Stančeskog, ja mislim da nije imao izgubljene lopte...Odlično se gradi... :D

A imali smo mi par situacija u prvom poluvremenu, kad je bio Jamak s loptom, da je bio Zeba to bi bile gol šanse, jednostavno Jamaku treba pola sata da se okrene...

Igrali smo mi dobro dok nismo ostali bez snage...

Neki govore ovo-ono, a ne mogu da shvate da igrači jednostavno ne mogu...

Argentinici su popušili od Bolivije 6:0 zbog nadmorske visine...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 avg 2011, 21:50

Ja necu da provociram,nisam takav,ali kod vas je stvarno problem sto idete iz krajnosti u krajnost,i u neke opasne visine,nikako da se zadrzite na zemlji.Misljenje mijenjate iz sekunde u sekundu,eto samo pogledajte,od pretprosle sezone kada ste izgubili od Borca finale Kupa,isto ste prije toga se dizali,mi cutimo i uzmemo trofej,zatim prosle sezone isto,nek ste vi prvaci,al mi cemo vas razmontirati na Grbavici,da se dokaze ko je jaci,da se dokaze da ste kupili prvenstvo,i mi dodjemo na Grbavicu i uzmemo vas 0:1,zatim pred Serif,joj samo da se ne osramotimo,samo ovo,puno su jaci,male su nam sanse,nakon pobjede na Kosevu,ajoj Serif je k.arina,prejaki smo,idemo ladno dalje.Tek kad ste prosli Serifa,onda je krenulo,ajoj Makabi je dosta slabiji od onog Makabija iz Haife,a Borac se s njim super nosio,nije se osramotio,kao mi cemo ovog Makabija iz Tel Aviva ladno uzeti,necemo se osramotiti,nakon poraza od 0:2 jos uvijek ne dopire do mozga da se ne treba zalijetati,neki vec pricaju o grupnoj fazi,o preokretu,ne igra Medunjanin,razbicemo ih...

Mislim jbt ljudi,okej je nadanje,ali vi kao da imate urodjeni podcjenjivacki mentalitet prema svima.Pod vi,mislim na navijace Zeljeznicar.Ne znam,stvarno se ne radujem ovakvom porazu,draze bi mi bilo da ste se casno oprostili,kao recimo mi,pa jbg daj par primi par vise,nije bitno,ali eto...Ne znam kada ce ova nasa liga krenuti na bolje,ali proci ce jos puno vode Vrbasom i Bosnom dok mi stasamo na noge...

Nista,sad se okrenuti svi prvenstvu,i neka bolji osvoji trofeje i izbori opet tu...a sta da kazem,ukletu Evropu kako stvari stoje.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 avg 2011, 21:50

Zar Khazar ima nešto bolji tim od nas pa oni izgube 3:1, a mi 6:0 :?: U čemu je štos da se brukamo onako.Amar jest osvojio najviše trofeja,ali sve naše bruke su izdešavane pod njegovom palicom. Ne kažem sada da Amar ne zna ili tako nešto,ali naš Brko je uklet u nekom europskom segmentu. :cry:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 04 avg 2011, 21:53

Dylan Dog je napisao/la:Ako se gubi 5:0 i 6:0 od klubova iz Izreala i Ceske,sta covjek da ocekuje ako kad dodju "oni"
slika
Do njih je jako jako tesko "doci"! ;)
Ni moja ni tvoja djeca te dresove na bh travnjacima nece gledati!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 21:53

Hamo je napisao/la:Zar Khazar ima nešto bolji tim od nas pa oni izgube 3:1, a mi 6:0 :?: U čemu je štos da se brukamo onako.Amar jest osvojio najviše trofeja,ali sve naše bruke su izdešavane pod njegovom palicom. Ne kažem sada da Amar ne zna ili tako nešto,ali naš Brko je uklet u nekom europskom segmentu. :cry:
Hajd ne provaljuj se!

Da nije Brke mi Evrope očima ne bi vidjeli...

Osim je nas sve zadužio, na spomen njegovog imena svi treba da ustanemo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 04 avg 2011, 21:53

Hamo je napisao/la:Zar Khazar ima nešto bolji tim od nas pa oni izgube 3:1, a mi 6:0 :?: U čemu je štos da se brukamo onako.Amar jest osvojio najviše trofeja,ali sve naše bruke su izdešavane pod njegovom palicom. Ne kažem sada da Amar ne zna ili tako nešto,ali naš Brko je uklet u nekom europskom segmentu. :cry:
Naš "Brko" voli igrati defanzivno u Travniku, a u Tel Avivu bi se nadigravao sa Maccabijem ...

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 avg 2011, 21:53

Evo sabrao sam i gol razliku klubova iz Hrvatske poredjenja radi. Moze se reci da su imali teze protivnike nego ovi nasi .

Klubovi iz HNL-a.

Postignuti golovi: 24
Primljeni golovi: 14
GD: +10

Klubovi iz Premier lige BiH.

Postignuti golovi: 7
Primljeni golovi: 25
GD: -18
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 04 avg 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 avg 2011, 21:54

jubitubi je napisao/la:Ja necu da provociram,nisam takav,ali kod vas je stvarno problem sto idete iz krajnosti u krajnost,i u neke opasne visine,nikako da se zadrzite na zemlji.Misljenje mijenjate iz sekunde u sekundu,eto samo pogledajte,od pretprosle sezone kada ste izgubili od Borca finale Kupa,isto ste prije toga se dizali,mi cutimo i uzmemo trofej,zatim prosle sezone isto,nek ste vi prvaci,al mi cemo vas razmontirati na Grbavici,da se dokaze ko je jaci,da se dokaze da ste kupili prvenstvo,i mi dodjemo na Grbavicu i uzmemo vas 0:1,zatim pred Serif,joj samo da se ne osramotimo,samo ovo,puno su jaci,male su nam sanse,nakon pobjede na Kosevu,ajoj Serif je k.arina,prejaki smo,idemo ladno dalje.Tek kad ste prosli Serifa,onda je krenulo,ajoj Makabi je dosta slabiji od onog Makabija iz Haife,a Borac se s njim super nosio,nije se osramotio,kao mi cemo ovog Makabija iz Tel Aviva ladno uzeti,necemo se osramotiti,nakon poraza od 0:2 jos uvijek ne dopire do mozga da se ne treba zalijetati,neki vec pricaju o grupnoj fazi,o preokretu,ne igra Medunjanin,razbicemo ih...

Mislim jbt ljudi,okej je nadanje,ali vi kao da imate urodjeni podcjenjivacki mentalitet prema svima.Pod vi,mislim na navijace Zeljeznicar.Ne znam,stvarno se ne radujem ovakvom porazu,draze bi mi bilo da ste se casno oprostili,kao recimo mi,pa jbg daj par primi par vise,nije bitno,ali eto...Ne znam kada ce ova nasa liga krenuti na bolje,ali proci ce jos puno vode Vrbasom i Bosnom dok mi stasamo na noge...

Nista,sad se okrenuti svi prvenstvu,i neka bolji osvoji trofeje i izbori opet tu...a sta da kazem,ukletu Evropu kako stvari stoje.
Previse ovdje ima djece koji vjeruju u plavo proljece,Lazara i ostale gluposti.Sto kaze Osim sve je to u pet deka ;)
AMAR OSIM!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 04 avg 2011, 21:54

Ja ne znam što ste toliko uznemireni,pogotovo ovi dušebrižnici koji ni ne navijaju za Želju.Plan za ovu godinu je ostvaren,idemo dalje.Ako bude dobar rezultat u Širokom,opet će vam svi igrači biti zlatni.Opustite se malo!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 04 avg 2011, 21:54

nemamo sta pametovati,ljudi od nas bolji za klasu,tezak poraz,al zivot ide dalje..okrecemo se prvenstvu

Air Marshal
Kontakt:

Post Postao/la Air Marshal » 04 avg 2011, 21:55

mostarskiplemic je napisao/la:
slika
Do njih je jako jako tesko "doci"! ;)
Ni moja ni tvoja djeca te dresove na bh travnjacima nece gledati!
Imas pravo, logicno prvo treba proci "ove" pa onda....veliki level 8-)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 avg 2011, 21:56

pile87 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Kakva majstorija Vase :shock: :shock: :shock:
Odlicna :lol:
Kakav Cristiano Ronaldo i njegove egzibicije ! Jojjj kataklizme majko mila...
Osim - drugo ime za Želju !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 avg 2011, 21:56

:oops:
Samo Sarajevo

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 04 avg 2011, 21:56

Cartman je napisao/la:Pa sta ocekivat kad trener najavi "izlet" i odmaranje igraca. Kakav je to nacin? Pa onda ides da se blamiras i gotovo. Radi cega onda toliko price i borbe za to evropsko mjesto? Pa ne mozes uvijek dobit protivnika iz San Marina. Osima sam uvijek cijenio i mislio sam da ima potencijala i za selektora, ali ovo sto je pokazao sa svojom ekipom zadnje dvije godine u Evropi je ispod svakog nivoa. Jadno jednostavno. 8:0 je previse, pa taman igrali protiv Barcelone.
slazem se u potpunosti,osim ucinak u evropi je bijedan,zalostan.
ponos je bitan

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 avg 2011, 21:56

Bianconeri1988 je napisao/la:
Hajd ne provaljuj se!

Da nije Brke mi Evrope očima ne bi vidjeli...

Osim je nas sve zadužio, na spomen njegovog imena svi treba da ustanemo!
Haj ti navijaj za Juve :!: :oops:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 04 avg 2011, 21:57

Ne mogu da shvatim da ima ljudi koji ovu bruku opravdavaju,kad se prica o budzetu pa sta je trebalo Hajduk da dozivi od Stoke-a ili Split od Fulhama,ovako ne prolaze ni najveci amateri u evropi a ovo je najveci rezultat kola i najveci prolaz Makabija u istoriji

...evo Zvezda stize do sestice

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 avg 2011, 21:57

jubitubi je napisao/la:Ja necu da provociram,nisam takav,ali kod vas je stvarno problem sto idete iz krajnosti u krajnost,i u neke opasne visine,nikako da se zadrzite na zemlji.Misljenje mijenjate iz sekunde u sekundu,eto samo pogledajte,od pretprosle sezone kada ste izgubili od Borca finale Kupa,isto ste prije toga se dizali,mi cutimo i uzmemo trofej,zatim prosle sezone isto,nek ste vi prvaci,al mi cemo vas razmontirati na Grbavici,da se dokaze ko je jaci,da se dokaze da ste kupili prvenstvo,i mi dodjemo na Grbavicu i uzmemo vas 0:1,zatim pred Serif,joj samo da se ne osramotimo,samo ovo,puno su jaci,male su nam sanse,nakon pobjede na Kosevu,ajoj Serif je k.arina,prejaki smo,idemo ladno dalje.Tek kad ste prosli Serifa,onda je krenulo,ajoj Makabi je dosta slabiji od onog Makabija iz Haife,a Borac se s njim super nosio,nije se osramotio,kao mi cemo ovog Makabija iz Tel Aviva ladno uzeti,necemo se osramotiti,nakon poraza od 0:2 jos uvijek ne dopire do mozga da se ne treba zalijetati,neki vec pricaju o grupnoj fazi,o preokretu,ne igra Medunjanin,razbicemo ih...

Sve receno....samo nije to podcijenjivacki mentalitet vezan samo za željovce, vec ima dosta likova sa nezrelim rezonima koji lupaju bezveze nebuloze...svako realan je znao i prije utakmica da je Maccabi apsolutni favorit.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 04 avg 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 04 avg 2011, 21:57

[youtube][/youtube] :oops: :oops: jbg. nema veze Kada bude najteže pjevam Željo le ale, gdje god ti da zaigraš Manijak je uz tebe. ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 16 gostiju.