FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 21:58

najludje mi je kad se skupi likova,navijaca "nekih" klubova i drze lekcije o Osimu itd itd mi se ne zalimo ne znam sta vama smeta?
Zadnja izmjena: nick, dana/u 04 avg 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 avg 2011, 21:59

mostarskiplemic je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ako se gubi 5:0 i 6:0 od klubova iz Izreala i Ceske,sta covjek da ocekuje ako kad dodju "oni"
slika
Do njih je jako jako tesko "doci"! ;)
Ni moja ni tvoja djeca te dresove na bh travnjacima nece gledati!
Jest,zato su ih proteklih godina u zvanicnim utakmicama u svome gradu gledali navijaci Wisle Krakov,Levski Sofie,Alborg ostao neporazen na old trafordu sezonu prije nego sto ce ispasti od Slavije u evropa ligi..

Mada,u ovom trenutkom mislim da su i ovi nabrojani klubovi space shuttle za nase klubove.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2011, 22:02

J.e.b.e mi se sta ce ko reci is sta ce napisati, mi smo svoje odigrali i oprostili se od evrope jos na kosevu.Da smo odigrali skroz defanzivno mozda bi primili 3 gola i to uz cinjenicu da nismo odmarali igrace poraz ko poraz.idemo dalje
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 04 avg 2011, 22:03

...svaka cast igracima i strucnom stabu na prolazu u 3. pretkolo liga europe; treba/lo ih nagraditi za taj uspjeh; nastup i rezultat u 3. pretkolu je nesto sasvim drugo; stvari treba zvati pravim imenom; ovo je bila BLAMAZA, koja nema nikakvog opravdanja; uopce nije problem izgubiti ili ispasti, ali ovo nocas je :cry:

...smatram da bi SVIH 14 igraca, koji su nocas nosili dres fcz, i sve clanove strucnog staba, treba kazniti sa oduzimanjem pola mjesecne place;

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 04 avg 2011, 22:04

Ako dogodine opet u nekom kolu izvucemo nekakvog Makabija onda ebiga. 14-0 iz 4 meca protiv izraelskih timova, veceras 6-0, pa ne znam koga da smo izvukli ne bi tolika razvaljotina bila. I onaj Sherif ima para, igrali su u Evropi pa ih prodjosmo. Sada mi zao propustenih prilika na Kosevu ali bi oni svakako utrpali nekoliko komada u Tel Avivu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 04 avg 2011, 22:04

Trebalo je biti 12:0, ali atar se zajebavao i hvala mu.Samo Zeba.Smajić,Kvesić za evropu, ovi ostali ni u paraplegičarima ne bi imali mjesta.Brutalno ovo je sramota.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 04 avg 2011, 22:05

spielführer_21 je napisao/la:Ovo mi je najmrže kad dođu likovi koji gledaju svake sedmice manutd,barcu i sl. a našu ligu nisu pogledali 3 puta u životu i oni najviše zamjeraju..
Čast @ludlu,njega ne ubrajam među te..
Burazeru ;) Ima i ta tvoja mjesta,ali niko ne moze biti ravnodusan,ja sam za Zelju spreman sve dati vjerujem i ti i ima nas takvih bruku,ali kad vidis da nece onda jbg,nece zbog sebe da su prodali koju fintu npr Visca,i sl. pa gleda neko te tekme vidi ih kupi sutra,ali il' ne mogu il' nece,ja sam odmah rekao prvi komentar nema nasa liga nikakav kvalitet,to se vidi i po tekmama kad gledamo to je neko pacenje,znas i sam.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 04 avg 2011, 22:06

ek0 je napisao/la:Evo sabrao sam i gol razliku klubova iz Hrvatske poredjenja radi. Moze se reci da su imali teze protivnike nego ovi nasi .

Klubovi iz HNL-a.

Postignuti golovi: 24
Primljeni golovi: 14
GD: +10

Klubovi iz Premier lige BiH.

Postignuti golovi: 7
Primljeni golovi: 25
GD: -18
Klubovi iz Hrvatske imaju puno veci budzet. Dinamo 15.000.000€, Hajduk 8.000.000€, Split 3.000.000€, Varazdin 1.100.000€ (barem na papiru - u stvarnosti, taj klub je pred bankrotom)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 avg 2011, 22:08

LudLo 4 je napisao/la:Ne mogu biti mirne duse nikako,nikako.Uvijek oduvijek bi stao uz igrace al' sad ne mogu,stao sam kad je bio Hapoel ne znaju,vruce,nismo dugo izasli nekima prvi put evropa,a ovo sad ne mogu nema sanse,pa jeb.o je led ako je osim Zebe ko pipnuo loptu vise od tri puta,ako je ko potrcao ,pa de izgaraj za taj dres sto nosis,nedaj sebi bruke,ne mogu da vjerujem,jaki su jesu,svaka cast ali udaraj ga nogama,rukama sakama.Sviju mi da je osim odveo 11 navijaca pa grizli bi srce bi ostavili na terenu,da su oni grizli a ljudi ih kontrama ubili ne bi rijeci rekao a ovako.SRAMOTA
Brate, mrsko mi pisati post i bas trazim jedan ovakav da ga citiram. Slazem se milion % ! To me najvise boli, to mrtvilo, a govori osam jutros prije utakmice - zelim samo borbenost i izgaranje nek bude los rezon, a eto dobili smo katastrofalan rezultat i jos ovo drugo sto NAJVISE BOLI! Ma nemojte mi se izvlaciti ni na kakve temperature i vlaznost - zajeb to ! Ja predosjecam los pocetak PLBiH, pogotovo sad u SIrokom, oni su odmorni a mi nikakvi... Joj BOZE sto dozvoli ovoj gamadi da igraju u Evropi... VOLIM TE ZELJO, ALI NE OVAKVOG ! :D
Osim - drugo ime za Želju !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2011, 22:09

Nebi da vam na muke stajem, ali, nije sve do limitiranih igraca, visoke temperature, mali budzet, semenke, kikiriki.., veliki deo krivice, ako ne i najveci lezi na "svetom" Amaru Ivice Osima.

Amar je veliki sminker... na presicama (kako u BH ligi tako i u Uefa kupu) se ponasa kao u sarajevsko kafani, tj. neprofesionalno, nekulturo i jako ljigavo.
Takika mu je ja*arska... Lik na osnovu budzeta i infrastrukture protivnika odredjuje ko je bolji i ko mora da prodje dalje. Danas sam gledao do 2:0. Sokirao sam se da se Zeljo od nulte minute branio na 35 m od gola Karica sa nevervatnih 10 igraca... Preplaseni momci nisu ni smeli probati vise od "casnog" poraza.
Amar jednostavno jos mora da skuplja znanja, hrabrosti i mudrosti, a narocito elemenarne kulture da bi napravio izmak u svojoj trenerskoj karijeri.

PS: Za BHPL je dobar, za vise ne!

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 04 avg 2011, 22:11

Bol je:kada ti se srce cijepa u hiljadu djelića,kada ti glava puca od bola, kada ti
glava puca od bola, kada ti suze liju
i ako ne želiš plakati, kada te je
briga za sve jer misliš samo na
... jedno ... Ovu bol nikome ne dam i ako
je ovako jaka, jer je od tebe ŽELJO! Neka boli, neka puca ali ŽELJEZNIČAR je zauvijek urezan u mome srcu i zauvijek će biti tu <3 VOLIM TE ŽELJO
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 avg 2011, 22:12

cole-ch je napisao/la:Nebi da vam na muke stajem, ali, nije sve do limitiranih igraca, visoke temperature, mali budzet, semenke, kikiriki.., veliki deo krivice, ako ne i najveci lezi na "svetom" Amaru Ivice Osima.

Amar je veliki sminker... na presicama (kako u BH ligi tako i u Uefa kupu) se ponasa kao u sarajevsko kafani, tj. neprofesionalno, nekulturo i jako ljigavo.
Takika mu je ja*arska... Lik na osnovu budzeta i infrastrukture protivnika odredjuje ko je bolji i ko mora da prodje dalje. Danas sam gledao do 2:0. Sokirao sam se da se Zeljo od nulte minute branio na 35 m od gola Karica sa nevervatnih 10 igraca... Preplaseni momci nisu ni smeli probati vise od "casnog" poraza.
Amar jednostavno jos mora da skuplja znanja, hrabrosti i mudrosti, a narocito elemenarne kulture da bi napravio izmak u svojoj trenerskoj karijeri.

Trebamo tebe na klupu Želje instalirati... forumski strucnjaci koji se naglo stvore (obicno nakon poraza u evropi) sa bizarnim prijedlozima i sugestijama su uvijek dobrodošli u Želji, ha ja... takvi bi mogli u BiH i za više :!:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 04 avg 2011, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 avg 2011, 22:12

cole-ch je napisao/la:Nebi da vam na muke stajem, ali, nije sve do limitiranih igraca, visoke temperature, mali budzet, semenke, kikiriki.., veliki deo krivice, ako ne i najveci lezi na "svetom" Amaru Ivice Osima.

nek si nam reko, haj sad pljuj po susicu, ne smaraj ovdje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 avg 2011, 22:17

opet kažem da je lud onaj ko misli da ovo nije napredak. samo kad bi se nastavilo igrati i poslije primljenog gola, bili bi normalni rezultati. već smo prošli jednu ekipu 20 puta skuplju, dvije bi bile previše.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 22:18

A i onaj Mešić nešto na tribinama smije se i pokazuje 5 komada...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 avg 2011, 22:19

Jbg, šteta što se nije izbjegao ovaj debakl, ali to ne mora značiti da ne trebamo pobijediti Širokog na Pecari i osvetiti im se za prošlu sezonu 8-)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 avg 2011, 22:19

Ponos Torina je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Rezultat jeste razočaravajući i previsok...

Ali ovoga sam se ja najviše bojao, ovakve reakcije navijača...

Pojedinici su tačno nezahvalni...

Stidite se!

Ceka da se navijaci stide???Igraci i kompletna uprava treba da se klanja ovakvim navijacima,koji ih prate gdje god da idu,odvajaju od svojim mali plata da bi kupovali dresove,salove i ostale didje nebi li pomogli klubu da mogu isplatiti plate ovim jadnim amaterima,i cime im igraci to vracaju brukanjem.....

Nisam navijac inace prestao sam davno ici na utakmice...Ali gledam svoju raju i jedne i druge i Manijake i Pitare koliko izdvajaju novca za svoje klubove i oni im priredjuju ovakve debakle....

IGRACI trebaju sami sebe da se stide i da se klanjaju svojim navijacima!!!
I ta ti ima mjesta jarane...
Ma neka smo izgubili 6:0 ko ga jeee be vec mene boli onakav pristup naših nekoliko igrača. Ne mogu, nemam pravo i ne smijem reći da su svi bili katastrofa. Karić je kriv možda za 1-2 gola... Marković je katastrofa bio. Vasilić preloš - pravi faul na rubu kaznenog i daje majstorski gol sebi; Adilović me sve više podsjeća na Lazara - vi pričajte kako hoćete. Višća je večeras bio malo bolji, Zeba je naše blago! ; Kvesić prosjek čisti - nije bio na svojoj strani kod onog gola kad je onaj Nyemu prosao... itd itd... Ma jarane nek malo prodje vremena...
Osim - drugo ime za Želju !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 avg 2011, 22:20

Bianconeri1988 je napisao/la:A i onaj Mešić nešto na tribinama smije se i pokazuje 5 komada...
Ozbiljno ? Nisam to vidio
NO PYRO NO PARTY

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 04 avg 2011, 22:22

slika

od kad izrael pripada Europi ? :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 avg 2011, 22:22

Onaj Vaduz sto je izbacio Vojvodinu,pobjedio Hapoel 2:1.Da li je moguce? :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 29 gostiju.