Red Assassin je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Ma ne kazem ja da ce doci ja sam samo iz zazancije rekao da ce pregovarati oko Mate, sta ste se odma uspalili.. Pratim ja Valensiju vrlo dobro i svjestan sam da je predobar klub i da je imao finansijsku krizu i sve, al reci da je bolji klub od Liverpoola je smjesno.. Mislim kako Liverpool kao klub kosta 2-3 puta vise nego Valensija i tu treba da se svaka prica i diskusija na tu temu zavrsi..
Ja licno nisam neki ljubitelj Mate, vise bih volio da nam N Zogbia,Ben Arfa, Afelaj ili Honda dodju, mada ne mislim da cemo vise krilnih dovoditi.. Jos LB i CB, prodati 5-6 otpadnih i spremni smo za sezonu..
Liverpool je skuplji od Valencije 90.miliona eura (ako je vjerovati transfermarketu),a svi znamo da cijene igrace nisu bitan faktor u igri s toga imamo pravo tvrditi jer Valenciu poznamo jako dobro da je bolja u ovom trenutku od Liverpoola.
Mozda poznajes svoj klub, ali vjeruj mi jos vama treba pure da bi bili kao Liverpool, sad kad je Liverpool imao 2 lose sezone odmah nam svi sude ali pogledaj historiju i vidjet ces kako smo mi cjepusili i velikane spanskog fudbala poput Reala i Barse a vas nije bilo ni na mapi.. Budimo realni i ovom trenutku na svakoj poziciji imamo kvalitetnije igrace al imate i vi dobar sastav..
Liverpool izuzetno cijenim,jer moja seka navija za njih (bila na ovom forumu kao DzenyLFC) tako da vrlo dobro znam sto se desava u Liverpoolu

Nisam niti u jednom trenutku rekao da Liverpool gledajuci povijest nije veci klub od Valencije,dapace imate nivo po rezultatima kojeg Valencia mozda moze imati tek za 50ak godina.
Nogomet mi je opsesija tako da znam i vasa pojacanja,no realno gledajuci doveli ste par kvalitetnih pojacanja koja se do sada nisu nesto pokazala.Nisam siguran,koliko ste do sada pobjeda u pripremnim tekmama slavil?
Vjerujem da ce sutra Valencia igrati dobro,ali ponavljam ono sto sam rekao prija par stranica na ovoj temi.Liverpool je favorit,nama je treca tekma u sedam dana,put u Englesku je dug tako da nece biti "cudo" ako Liverpool pobjedi.
P.S Moram da se malo vratim na vasa pojacanja,bez nekog navijackog aspekta mislim da ste precijenili Downing,mislim da ste mogli za manje novaca kupiti boljeg nogometasa.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net