Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 13:55

Red Assassin je napisao/la:Downing igra jednako dobro desno krilo kao i ljevo tako da bi za Matu bilo mjesta. A to da je on rekao da bi ga unazadio transfer u Liverpool je cista laz, daj mi da vidim tu njegovu izjavu.. Iako ne igra u LP kad bi dosao kod nas imao bi tu cast da igra sa Gerrardom,Suarezom,Reinom koji su World Class igraci i od kojih bi imao nesto da nauci za razliku od Valensije u kojoj moze se patiti sezonu i zeljeti da predje u neki veci klub.. Ovako ima reputaciju zvjezde i treba to da iskoristi dok je na dobrom glasu, mozda ovu sezonu ne odigra dobro i odma ce mu cjena i reputacija spasti ;)
Nije direktno kazao Liverpool vec je kazao citiram:"Ne zelim preci u klub koji ne igra Ligu prvaka",nakon toga interes Liverpoola pao je za njega.To je bilo neposredno prija odlaska na EP do 21 godine,sada link da ti nađem je nemoguce no,ako imas volje udari po arhivi Superdeportea i tu ces naci.Dalje pricas o Valenciji kao da je mali tim,no grijesi to je klub upravo koji je stvorio Matu i gdje on moze najvise nauciti.Uzgred ova danasnja Valencia jaca je od Liverpoola,ma koliko god vam to bilo bolno priznati ali jeste.Vama svaka cast,ali da malo pratite Valenciu znali bi da tim sa Mestalle ima jednako dobrih 20 nogometasa koji su sinoc pojacani Sergio Canalesom,kojeg je htio i Liverpool :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 avg 2011, 13:56

@Red Assassin

A šta bi uradio sa Suarezom onda? Mata lijevo, Downing desno. Suarez u napadu? Pa da čovjek plaćen 35m funti sjedi na klupi? Onda Kuyt... Jednostavno, ne postoji ni 1% šanse da Mata pređe u Liverpool ovo ljeto, a ti vjeruj čemu želiš. Mata jeste bio jedan od onih koji su se razmatrali za popunjavanje lijeve strane (do duše, tu bi trebao igrati Suarez, a Downing desno), ali se Kenny odlučio za Stewarta, koji ima više iskustva u Premier Ligi, ne treba mu privikavanje, neće se zasititi engleskog lifestylea...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 avg 2011, 14:00

naslo bi se mjesta za Matu ali ne vjerujem da ce doci
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 05 avg 2011, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 avg 2011, 14:01

Za Matu ima uvijek mjesta, povrede i sve ostalo pa ne mora ni Downing igrati svaku tekmu.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 14:02

anfield je napisao/la:aslo bi se mjesta za Matu ali ne vjerujem da ce doci
Sigurno nece doci,jer je u ugovoru imao kluzulu da do 31.07 moze ici nakon toga ako ne ode,ostaje u Valenciji.Valjda znamo kalendar,onda nam to mora biti kristalno jasno :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 avg 2011, 14:05

Koliko puta si do sada isto ponovio, eto nece otici. Secera, vode, smiri se.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 avg 2011, 14:24

Ma ne kazem ja da ce doci ja sam samo iz zazancije rekao da ce pregovarati oko Mate, sta ste se odma uspalili.. Pratim ja Valensiju vrlo dobro i svjestan sam da je predobar klub i da je imao finansijsku krizu i sve, al reci da je bolji klub od Liverpoola je smjesno.. Mislim kako Liverpool kao klub kosta 2-3 puta vise nego Valensija i tu treba da se svaka prica i diskusija na tu temu zavrsi..

Ja licno nisam neki ljubitelj Mate, vise bih volio da nam N Zogbia,Ben Arfa, Afelaj ili Honda dodju, mada ne mislim da cemo vise krilnih dovoditi.. Jos LB i CB, prodati 5-6 otpadnih i spremni smo za sezonu..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 15:16

Red Assassin je napisao/la:Ma ne kazem ja da ce doci ja sam samo iz zazancije rekao da ce pregovarati oko Mate, sta ste se odma uspalili.. Pratim ja Valensiju vrlo dobro i svjestan sam da je predobar klub i da je imao finansijsku krizu i sve, al reci da je bolji klub od Liverpoola je smjesno.. Mislim kako Liverpool kao klub kosta 2-3 puta vise nego Valensija i tu treba da se svaka prica i diskusija na tu temu zavrsi..

Ja licno nisam neki ljubitelj Mate, vise bih volio da nam N Zogbia,Ben Arfa, Afelaj ili Honda dodju, mada ne mislim da cemo vise krilnih dovoditi.. Jos LB i CB, prodati 5-6 otpadnih i spremni smo za sezonu..
Liverpool je skuplji od Valencije 90.miliona eura (ako je vjerovati transfermarketu),a svi znamo da cijene igrace nisu bitan faktor u igri s toga imamo pravo tvrditi jer Valenciu poznamo jako dobro da je bolja u ovom trenutku od Liverpoola.

www.valencia-balkan.net

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 avg 2011, 15:17

Valencia je sila za LFC, samo razligu sa ove teme postajes dosadan pisanjem o tom prosjecnom spankom klubu.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 15:21

Dirk je napisao/la:Valencia je sila za LFC, samo razligu sa ove teme postajes dosadan pisanjem o tom prosjecnom spankom klubu.
:lol: :lol: Bas mi je drago,jeste komunikativni i druzeljubljivi da Bog sacuva.Cast izuzetcima,ali vecina vas je cista "nula"
Forum je mjesto gdje svako iznosi svoje misljenje,pa tako i ja imam pravo reci da je Valencia bolja od L'poola sto cemo aBd sutra i dokazati.

www.valencia-balkan.net

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 avg 2011, 15:22

Adi_Zepce je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Ma ne kazem ja da ce doci ja sam samo iz zazancije rekao da ce pregovarati oko Mate, sta ste se odma uspalili.. Pratim ja Valensiju vrlo dobro i svjestan sam da je predobar klub i da je imao finansijsku krizu i sve, al reci da je bolji klub od Liverpoola je smjesno.. Mislim kako Liverpool kao klub kosta 2-3 puta vise nego Valensija i tu treba da se svaka prica i diskusija na tu temu zavrsi..

Liverpool je skuplji od Valencije 90.miliona eura (ako je vjerovati transfermarketu),a svi znamo da cijene igrace nisu bitan faktor u igri s toga imamo pravo tvrditi jer Valenciu poznamo jako dobro da je bolja u ovom trenutku od Liverpoola.
Mozda poznajes svoj klub, ali vjeruj mi jos vama treba pure da bi bili kao Liverpool, sad kad je Liverpool imao 2 lose sezone odmah nam svi sude ali pogledaj historiju i vidjet ces kako smo mi cjepusili i velikane spanskog fudbala poput Reala i Barse a vas nije bilo ni na mapi.. Budimo realni i ovom trenutku na svakoj poziciji imamo kvalitetnije igrace al imate i vi dobar sastav..

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 avg 2011, 15:24

Čuj Valencia bolja od Liverpool-a. :lol: Dobiti ćete sutra i za Galatu i Valerengu. ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 15:29

Red Assassin je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

Mozda poznajes svoj klub, ali vjeruj mi jos vama treba pure da bi bili kao Liverpool, sad kad je Liverpool imao 2 lose sezone odmah nam svi sude ali pogledaj historiju i vidjet ces kako smo mi cjepusili i velikane spanskog fudbala poput Reala i Barse a vas nije bilo ni na mapi.. Budimo realni i ovom trenutku na svakoj poziciji imamo kvalitetnije igrace al imate i vi dobar sastav..
Liverpool izuzetno cijenim,jer moja seka navija za njih (bila na ovom forumu kao DzenyLFC) tako da vrlo dobro znam sto se desava u Liverpoolu :D Nisam niti u jednom trenutku rekao da Liverpool gledajuci povijest nije veci klub od Valencije,dapace imate nivo po rezultatima kojeg Valencia mozda moze imati tek za 50ak godina.
Nogomet mi je opsesija tako da znam i vasa pojacanja,no realno gledajuci doveli ste par kvalitetnih pojacanja koja se do sada nisu nesto pokazala.Nisam siguran,koliko ste do sada pobjeda u pripremnim tekmama slavil?
Vjerujem da ce sutra Valencia igrati dobro,ali ponavljam ono sto sam rekao prija par stranica na ovoj temi.Liverpool je favorit,nama je treca tekma u sedam dana,put u Englesku je dug tako da nece biti "cudo" ako Liverpool pobjedi.
P.S Moram da se malo vratim na vasa pojacanja,bez nekog navijackog aspekta mislim da ste precijenili Downing,mislim da ste mogli za manje novaca kupiti boljeg nogometasa.

www.valencia-balkan.net

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 avg 2011, 15:29

Adi_Zepce je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Valencia je sila za LFC, samo razligu sa ove teme postajes dosadan pisanjem o tom prosjecnom spankom klubu.
:lol: :lol: Bas mi je drago,jeste komunikativni i druzeljubljivi da Bog sacuva.Cast izuzetcima,ali vecina vas je cista "nula"
Forum je mjesto gdje svako iznosi svoje misljenje,pa tako i ja imam pravo reci da je Valencia bolja od L'poola sto cemo aBd sutra i dokazati.
Znaci prijateljska utakmica je mjerilo ko je bolji :?:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 15:31

neutralan__ je napisao/la:Čuj Valencia bolja od Liverpool-a. :lol: Dobiti ćete sutra i za Galatu i Valerengu. ;)
Vidjeti cemo sve,moja prognoza 0:2 :D
Dirk je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Znaci prijateljska utakmica je mjerilo ko je bolji :?:
Ne nije,ali moze biti nekakvo mjerilo.SIgurno ne najvaznije,to odlucuju vazne tekme,ponekad samo male nijanse :)

www.valencia-balkan.net

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 05 avg 2011, 15:32

hoće li biti prenos utakmica engleske premijer lige

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 05 avg 2011, 15:34

Pojacanja Liverpoola su u pripremnim utakmnicama igrala samo jednom skupa i to protiv Velerenge gdje su isto bili malo promijesani po pozicijama tako da niko ne moze tvrditi da pojacanja nisi kvalitetna.
Prijateljske utakmnice nisu nikakvo mjerilo Barcelona do sada ima 1remi i 2 poraza znaci isti skor kao i mi pa jel do odma treba znaciti da je i Velenica u ovom trenutku bolja i jaca od njh
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 05 avg 2011, 15:36

na bht 1

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 15:42

Senaid L.F.C je napisao/la:Pojacanja Liverpoola su u pripremnim utakmnicama igrala samo jednom skupa i to protiv Velerenge gdje su isto bili malo promijesani po pozicijama tako da niko ne moze tvrditi da pojacanja nisi kvalitetna.
Prijateljske utakmnice nisu nikakvo mjerilo Barcelona do sada ima 1remi i 2 poraza znaci isti skor kao i mi pa jel do odma treba znaciti da je i Velenica u ovom trenutku bolja i jaca od njh
Citaj da nisam rekao da nisu bitno mjerilo.Gle ambicije Valencije jesu da bude bolja od Barce,no ove sezone ce to ici tesko ali za 2 -3 sezone biti cemo na njihovom nivou.
armin789 je napisao/la:na bht 1
Sve prenose EPL imas na SportKlubu ;)

www.valencia-balkan.net

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 05 avg 2011, 16:35

Adi_Zepce je napisao/la: Citaj da nisam rekao da nisu bitno mjerilo.Gle ambicije Valencije jesu da bude bolja od Barce,no ove sezone ce to ici tesko ali za 2 -3 sezone biti cemo na njihovom nivou.[
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.