FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2011, 14:14

Zujo je kreten...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 05 avg 2011, 14:22

bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 avg 2011, 14:25

Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 avg 2011, 14:32

1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
čekaj ti slovence,ne košta taj stadion 50 hiljada nego 50 miliona eura,šta je to za giganta poput želje i grad sarajevo,ništa

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 05 avg 2011, 14:35

1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
ne cekate vi slovence i izgradnju stadiona vec da vas vlasti poguraju pa da se sta zavrne jer trazite puno vise za izgradnju stadiona nego sto realno treba, u tome je fazon i ako vam to prodje bice to potez stoljeca koji vrijedi cekati...mada se moze desit da ne bude nista od toga jer nije bas idealno stanje u drzavi i vise se cjene neke stvari od sporta a mora se imati i jak lobi

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 05 avg 2011, 14:38

Susret na Pecari igra se u nedjelju s početkom u 21 sat, a najavljeno je oko 100 navijača iz Sarajeva.

NIste se valjda istrosili Europi,brate znalo vas je i po 300 doc
Pokazali ste da ste loša ekipa kad prvi primite gol onda se nikako ne mozete vratit ,jos posle Macabia tesko ce se dignut ekipa

Ikos

Post Postao/la Ikos » 05 avg 2011, 14:39

Idi Amaru u Tuborg reci mu to sto to ovdje pises, nece niko od nas uozbiljiti Amara, moraces to njemu otici reci mozda se i uozbilji. A mozda je najbolje da ga i otjeramo da vratimo Simu K. da nas malo digne na nogi i eventualno kakvo novo predsjednistvo sto ce nam opet obezbjediti 6-7 godina kada su nas kantali po BH selima. Moras da shvatis da je neko jednostavno bolji od tebe navalja ti 6 komada i to je to. I mi kad budemo imali da ulozimo u ekipu kakve pare bice bolje i kraj. makar smo dosli na taj nivo da se u nasoj ligi svima tresu gace od Zelje, i da smo konstantno favoriti u nasoj ligi, a da bi nesto pravio i vani moras ipak imati malo ozbiljnije pare na raspolaganju. Sto se ticce zalaganja eto nisu se zalagali, trcali su koliko su mogli po onoj zegi dole, ljudi su nas naklofali i svaka im cast idemo dalje. I ovog Serifa je dobro sto smo prosli.
dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 avg 2011, 14:43

felix123 je napisao/la:Pokazali ste da ste loša ekipa kad prvi primite gol onda se nikako ne mozete vratit ,jos posle Macabia tesko ce se dignut ekipa
Dobro je za vas da se vasi igraci mogu vratiti kad prvi prime go. Pokazali su to protiv Olimpije u PRVOM pretkolu EL ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 avg 2011, 14:44

Prvo nemamo u Sarajevu stadiona nego moramo igrati na ono pola livade na Koševu, a da nešto očekujemo protiv ekipe koja je u grupi LP sa jednim Juventusom osvojila 4 boda ( o čemu mi možemo samo sanjati ) , ljudi ne budite smiješni, nego lagano na Grbavicu uzet godišnju ko nije i to je to...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 avg 2011, 14:46

dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
Slazem se sa tobom,nek ih je sramota sve do jednog.Svaka cast i Amaru i igracima na rezultatima,ali ono od sinoc je nedopustivo.Onakav odnos Zeljo nije zasluzio,ono im ne treba zaboraviti.Bogami mi taj makabi izdigosmo ,kao da je u najmanju ruku Barcelona.Sramota,pogledajte malo klubove iz Slovenije,Hrvatske,Makedonije i Srbije.Pogledajte njihove rezultate.Kad gube ,to bar bude casno,a iste te klubove pobjedjujes ili si ravnopravan sa njima.Ovo je tipican primjer naseg mentaliteta i neprofesionalnosti.Sinoc ni jedan igrac Zelje nije zasluzio da ga se pomene.Opet cem pricati o manjku srece,ma i sta ce nam sreca.Kako ce nam Bog dragi dati srecu,kad vidi da su nam u ekipi znalci poput Jamaka i Svrake i njima slicnih.Ne da ne zasluzujes srecu,nego ti ocito govori u vidu ovih blamaza,da ti ljudi ne zasluzuju da igraju u Zelji.
Onda na kraju treba neko da nam kaze kako smo seratori,i nezahvalni.Izvinite molim vas,veliko vam Hvala gospodo,Hvala vam za jos jednu blamazu u vasoj reziji.Sto ste ponizili Zelju,sto ste ponizili ime koje je neko godinama stvarao.Ponizili ste stare asove,ponizili ste navijace.Treba da vam se zahvaljujem,na tituli i kupu,i prolasku Sheriffa,ma treba te vi da se zahvalite Bogu,sto imate priliku igrati za Zelju i sto imate onakve navijace.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 05 avg 2011, 14:48

Upravo tako! Pojedinim je ovdje usadjeno misljenje o Amarovoj bezgrjesnosti, ja opet kazem covjek je najzasluzniji i mozda i jedini zasluzan za sve pozitivno sto se desilo u posljednje 2-3 godine, ali kad pogrijesi da mi je najrodjeniji ja cu napisati da je pogrijesio. Dovodio je igrace, pravio taktiku, on ih je motiviso ili demotiviso i snosi krivicu za rezultat u najmanju ruku istu kao i igraci. Mene pogresno razumiju ja nisam za nikakva tjeranja ja bi Amaru dao dozivotni ugovor, jedino sto meni nije jasno kako svaka kritika prema njemu moze biti docekana ovako i kako te odma proglase pljuvacem.
Jos ovi sto repliciraju pa napisu onu "i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula" i s tim kao pokazuju kako su oni bolji navijaci, a mi sto uputimo kritiku pljuvaci i rusioci Amara. Oni su likovi koji nemaju misljenje i kojima je isto nametnuto. Ta pjesma se moze pjevati kad ljudi pokazu da se bore za klub i kad ostave srce na terenu pa i kad izgube 10:0 treba im pjevati, podrzati, ali kad odigraju bezvoljno i tjeraju inat jedni drugima i igraju se sa imenom kluba jedino sto zasluzuju je kritika.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 avg 2011, 14:49

Lako nam se sad izvlačiti da je do pristupa igrača, do ovoga-onoga.. Onih 11 što su istrčali na Boolmfield su dali sve od sebe, ali su limitirani, tj. mi smo slabi- kao klub i kao liga blizu smo europskog dna, jako blizu.. Da je igralo najboljih 11 i da su odigrali najbolje šta mogu, primili bi 3-4 komada. Tu je sva Amarova krivica, što nije izveo najboljih 11 i što nisu pocrkali da primimo 2 komada manje..

Idemo dalje, mic po mic jer drugačije ne može.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 14:51

A da nije bilo Amara, ZELJO nebi bio najtrofejniji klub !

UKLJUCI MOZAK ! (ako ga imas)
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 avg 2011, 14:51

[quote="Ikos"]Idi Amaru u Tuborg reci mu to sto to ovdje pises, nece niko od nas uozbiljiti Amara, moraces to njemu otici reci mozda se i uozbilji. A mozda je najbolje da ga i otjeramo da vratimo Simu K. da nas malo digne na nogi i eventualno kakvo novo predsjednistvo sto ce nam opet obezbjediti 6-7 godina kada su nas kantali po BH selima. Moras da shvatis da je neko jednostavno bolji od tebe navalja ti 6 komada i to je to. I mi kad budemo imali da ulozimo u ekipu kakve pare bice bolje i kraj. makar smo dosli na taj nivo da se u nasoj ligi svima tresu gace od Zelje, i da smo konstantno favoriti u nasoj ligi, a da bi nesto pravio i vani moras ipak imati malo ozbiljnije pare na raspolaganju. Sto se ticce zalaganja eto nisu se zalagali, trcali su koliko su mogli po onoj zegi dole, ljudi su nas naklofali i svaka im cast idemo dalje. I ovog Serifa je dobro sto smo prosli.
[quote="dino lj"]

Pa do kada cemo se mi uBIH tjesiti sa tim da neko ima veci budzet, pa neigra budzet na terenu nego igraci. Ja nisam navijac ni jednog kluba u BIh al me je stvarno sramota svih nasih klubova koji redovno primaju po 5 ili vise golova u Evropi.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 05 avg 2011, 14:55

Pa kada su sve nerealni, nema sta tu da se pametuje, nema veze budzet, uredu ako tako kazes. Ako vecina ljudi koji pisu po forumima kako smo dno dna, najslabija liga i sve sto pisete kako onda ocekujete od kluba koji je europsko dno da ne primi 6 golova. Nema logike.
vendeta87 je napisao/la:
Ikos je napisao/la:Idi Amaru u Tuborg reci mu to sto to ovdje pises, nece niko od nas uozbiljiti Amara, moraces to njemu otici reci mozda se i uozbilji. A mozda je najbolje da ga i otjeramo da vratimo Simu K. da nas malo digne na nogi i eventualno kakvo novo predsjednistvo sto ce nam opet obezbjediti 6-7 godina kada su nas kantali po BH selima. Moras da shvatis da je neko jednostavno bolji od tebe navalja ti 6 komada i to je to. I mi kad budemo imali da ulozimo u ekipu kakve pare bice bolje i kraj. makar smo dosli na taj nivo da se u nasoj ligi svima tresu gace od Zelje, i da smo konstantno favoriti u nasoj ligi, a da bi nesto pravio i vani moras ipak imati malo ozbiljnije pare na raspolaganju. Sto se ticce zalaganja eto nisu se zalagali, trcali su koliko su mogli po onoj zegi dole, ljudi su nas naklofali i svaka im cast idemo dalje. I ovog Serifa je dobro sto smo prosli.
dino lj je napisao/la:

Pa do kada cemo se mi uBIH tjesiti sa tim da neko ima veci budzet, pa neigra budzet na terenu nego igraci. Ja nisam navijac ni jednog kluba u BIh al me je stvarno sramota svih nasih klubova koji redovno primaju po 5 ili vise golova u Evropi.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 14:56

A sta ste gledali u one prve tri utakmice i evropi??? Jesul se i tada vukli po terenu??? Stid da vas bude, odu u Izrael gdje su uslovi daleko od normalnog, i izgube od duplo jace ekipe, u uslvoima u kojima ovi igraju od kad su se rodili a nasi u dvije godine dva puta odu tamo, gdje se snaga gubi 3 put brze i slicno. Ne znate spomenuti neke cinjenice koje su dovele do tog poraza. Argentina je otisla u Boliviju ovi ih doveli na 2500+ metara nadmorske visine i ubili 6-0, ali tada je nadmorska visina bila kriva i niko nije prigovarao na zalaganje igraca.

Ako pogledate sliku u kompletu (sve cetiri utekmice) u tri utamice nasi momci su davali 150% od sebe i u tri utakmice trcali i grizli na sve strane ali to se odmah zaboravi kad se odigra jedan losa utakmica na +40 i razlici u vlasznost zraka koja ja drastina!

Vi cete nekom reci da neko ima nametnuta misljenja, **** ja vas u ta misljenja, pokusajte malo dublje pogledati, sagledati sve cetiri tekme, najlakse je na onu najlosiju i kreireati neko **** misljenje koje nema veze sa nicim.

STID DA VAS BUDE!!!

p.s. Za budzet, upravu si ne igra budzet igraju igraci, ali vidis oni bolji su vise placeni, a budzet igra glavnu ulogu u tome, kad bi mucno glavom mozda bi i skontao sam da ti ja ne govorim!!!
Mes Que Un Club

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 avg 2011, 14:57

Opet krece ova prica oko stadiona, mislim da je nepotrebno zapocinjati ovakvu pricu jer od stadion nece biti nista za barem jos 5 godina ili bolje reci nikad. U cijeloj EU je kriza a mi u ovoj jadnoj BiH da gradimo stadione.

Od Slovenaca nista, isto kao sto u radili i autoput pa napravili 5.5 kilometara za 6 godina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 avg 2011, 14:59

amertiger je napisao/la:A sta ste gledali u one prve tri utakmice i evropi??? Jesul se i tada vukli po terenu??? Stid da vas bude, odu u Izrael gdje su uslovi daleko od normalnog, i izgube od duplo jace ekipe, u uslvoima u kojima ovi igraju od kad su se rodili a nasi u dvije godine dva puta odu tamo, gdje se snaga gubi 3 put brze i slicno. Ne znate spomenuti neke cinjenice koje su dovele do tog poraza. Argentina je otisla u Boliviju ovi ih doveli na 2500+ metara nadmorske visine i ubili 6-0, ali tada je nadmorska visina bila kriva i niko nije prigovarao na zalaganje igraca.

Ako pogledate sliku u kompletu (sve cetiri utekmice) u tri utamice nasi momci su davali 150% od sebe i u tri utakmice trcali i grizli na sve strane ali to se odmah zaboravi kad se odigra jedan losa utakmica na +40 i razlici u vlasznost zraka koja ja drastina!

Vi cete nekom reci da neko ima nametnuta misljenja, **** ja vas u ta misljenja, pokusajte malo dublje pogledati, sagledati sve cetiri tekme, najlakse je na onu najlosiju i kreireati neko **** misljenje koje nema veze sa nicim.

STID DA VAS BUDE!!!

p.s. Za budzet, upravu si ne igra budzet igraju igraci, ali vidis oni bolji su vise placeni, a budzet igra glavnu ulogu u tome, kad bi mucno glavom mozda bi i skontao sam da ti ja ne govorim!!!
Ma nemoj traziti opravdanja za poraz, ni jedan klub u nasoj drazavi se nece da suoci sa porazom i samo traze neka opravdanja. Tebe nek bude sram.

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 avg 2011, 15:01

amertiger je napisao/la:A sta ste gledali u one prve tri utakmice i evropi??? Jesul se i tada vukli po terenu??? Stid da vas bude, odu u Izrael gdje su uslovi daleko od normalnog, i izgube od duplo jace ekipe, u uslvoima u kojima ovi igraju od kad su se rodili a nasi u dvije godine dva puta odu tamo, gdje se snaga gubi 3 put brze i slicno. Ne znate spomenuti neke cinjenice koje su dovele do tog poraza. Argentina je otisla u Boliviju ovi ih doveli na 2500+ metara nadmorske visine i ubili 6-0, ali tada je nadmorska visina bila kriva i niko nije prigovarao na zalaganje igraca.

STID DA VAS BUDE!!!

Potpis , svaka ti je na mjestu !

A VI PLJUVACI, lagano arenasport i dr.kajte na messija & co , nama ostavite ZELJU !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2011, 15:01

spielführer_21 je napisao/la:Lako nam se sad izvlačiti da je do pristupa igrača, do ovoga-onoga.. Onih 11 što su istrčali na Boolmfield su dali sve od sebe, ali su limitirani, tj. mi smo slabi- kao klub i kao liga blizu smo europskog dna, jako blizu.. Da je igralo najboljih 11 i da su odigrali najbolje šta mogu, primili bi 3-4 komada. Tu je sva Amarova krivica, što nije izveo najboljih 11 i što nisu pocrkali da primimo 2 komada manje..

Idemo dalje, mic po mic jer drugačije ne može.
e vidiš drug, malo si kontradiktoran. prvo kažeš da jesu dali sve od sebe ali da su limitirani, a onda da nisu pocrkali da primimo 2 komada manje. ne može oboje nikako biti istina.

po meni je ovo drugo bliže istini, i na osnovu tekme na koševu mislim da smo sa istom ekipom i samo malo mentalne stabilnosti mogli časno ispasti umjesto katastrofe.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Levin i 50 gostiju.