FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
življenja i ponašanja.
čekaj ti slovence,ne košta taj stadion 50 hiljada nego 50 miliona eura,šta je to za giganta poput želje i grad sarajevo,ništa1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
-
burek pita
- Kontakt:
ne cekate vi slovence i izgradnju stadiona vec da vas vlasti poguraju pa da se sta zavrne jer trazite puno vise za izgradnju stadiona nego sto realno treba, u tome je fazon i ako vam to prodje bice to potez stoljeca koji vrijedi cekati...mada se moze desit da ne bude nista od toga jer nije bas idealno stanje u drzavi i vise se cjene neke stvari od sporta a mora se imati i jak lobi1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
-
felix123
- Kontakt:
NIste se valjda istrosili Europi,brate znalo vas je i po 300 doc
Pokazali ste da ste loša ekipa kad prvi primite gol onda se nikako ne mozete vratit ,jos posle Macabia tesko ce se dignut ekipa
dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobro je za vas da se vasi igraci mogu vratiti kad prvi prime go. Pokazali su to protiv Olimpije u PRVOM pretkolu EL ...felix123 je napisao/la:Pokazali ste da ste loša ekipa kad prvi primite gol onda se nikako ne mozete vratit ,jos posle Macabia tesko ce se dignut ekipa
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- nookey
- Kontakt:
Slazem se sa tobom,nek ih je sramota sve do jednog.Svaka cast i Amaru i igracima na rezultatima,ali ono od sinoc je nedopustivo.Onakav odnos Zeljo nije zasluzio,ono im ne treba zaboraviti.Bogami mi taj makabi izdigosmo ,kao da je u najmanju ruku Barcelona.Sramota,pogledajte malo klubove iz Slovenije,Hrvatske,Makedonije i Srbije.Pogledajte njihove rezultate.Kad gube ,to bar bude casno,a iste te klubove pobjedjujes ili si ravnopravan sa njima.Ovo je tipican primjer naseg mentaliteta i neprofesionalnosti.Sinoc ni jedan igrac Zelje nije zasluzio da ga se pomene.Opet cem pricati o manjku srece,ma i sta ce nam sreca.Kako ce nam Bog dragi dati srecu,kad vidi da su nam u ekipi znalci poput Jamaka i Svrake i njima slicnih.Ne da ne zasluzujes srecu,nego ti ocito govori u vidu ovih blamaza,da ti ljudi ne zasluzuju da igraju u Zelji.dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
Onda na kraju treba neko da nam kaze kako smo seratori,i nezahvalni.Izvinite molim vas,veliko vam Hvala gospodo,Hvala vam za jos jednu blamazu u vasoj reziji.Sto ste ponizili Zelju,sto ste ponizili ime koje je neko godinama stvarao.Ponizili ste stare asove,ponizili ste navijace.Treba da vam se zahvaljujem,na tituli i kupu,i prolasku Sheriffa,ma treba te vi da se zahvalite Bogu,sto imate priliku igrati za Zelju i sto imate onakve navijace.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Upravo tako! Pojedinim je ovdje usadjeno misljenje o Amarovoj bezgrjesnosti, ja opet kazem covjek je najzasluzniji i mozda i jedini zasluzan za sve pozitivno sto se desilo u posljednje 2-3 godine, ali kad pogrijesi da mi je najrodjeniji ja cu napisati da je pogrijesio. Dovodio je igrace, pravio taktiku, on ih je motiviso ili demotiviso i snosi krivicu za rezultat u najmanju ruku istu kao i igraci. Mene pogresno razumiju ja nisam za nikakva tjeranja ja bi Amaru dao dozivotni ugovor, jedino sto meni nije jasno kako svaka kritika prema njemu moze biti docekana ovako i kako te odma proglase pljuvacem.dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
Jos ovi sto repliciraju pa napisu onu "i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula" i s tim kao pokazuju kako su oni bolji navijaci, a mi sto uputimo kritiku pljuvaci i rusioci Amara. Oni su likovi koji nemaju misljenje i kojima je isto nametnuto. Ta pjesma se moze pjevati kad ljudi pokazu da se bore za klub i kad ostave srce na terenu pa i kad izgube 10:0 treba im pjevati, podrzati, ali kad odigraju bezvoljno i tjeraju inat jedni drugima i igraju se sa imenom kluba jedino sto zasluzuju je kritika.
- spielführer_21
- Kontakt:
Idemo dalje, mic po mic jer drugačije ne može.
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
A da nije bilo Amara, ZELJO nebi bio najtrofejniji klub !dino lj je napisao/la:Ovdje niko nesmije reci normalnu kritiku na Amara ili nekog igraca a da se ne proglasi neprijateljem i ne doceka na noz.Ljudi ono sinoc je bruka od ponasanja i odnosa prema klubu i od Amara i od igraca nije bitno sto smo primili sest komada bitan je pristup igri i postovanje kluba za koji igras.Amar je u startu rekao da idemo na izlet sto je van svake pameti eto vaznija nam je utakmica u Sirokom nego Evropska,pa koja je to logika majketi jeli to utakmica u Sirokom odlucuje o tituli.Svaku utakmicu se strucni stab vadi na budzet protivnika i sam sebi daje opravdanje a niko nece da prizna da pristup nije isti ni kod Amara ni kod igraca u svakoj utakmici.Serif isto tako ima mnogo veci budzet pa su drugacije igrali kao i prvu utakmicu protiv Makabija,sinoc su mi djelovalo koda su se sami kladili na pet i vise golova u Zeljinoj mrezi,Izraelci su nam sinoc pokazali kako se bori za svoj klub i kada vodis sa pet razlike igras do kraja istim zarom.Je..s budzet vise pa sta je Split koji u tom budzetskom odnosu sa Englezima mnogo gore stoji nego mi sa Makabijem trebao primiti 15 komada jer finasijski mnogo gore stoji,ljudi su izasli na teren i posteno se borili i izgubili sa razlikom koje se ne trebaju stiditi.Protiv Amara nemam nista protiv ali su mi dojadili vise pojedinci sa komentarima donio nam titulu i kup u ligi koja je samo dno Evropskog fudbala,istina ali smo dozivjeli i dvije velike blamaze u Evropi u isto vrijeme.Ljudi klubovima donesu nekoliko titula i osvaju sa njima ligu sampiona pa kada ih poklope losi rezultati to im nepije vode i nije nikakvo opravdanje.Amar je za nase uslove dobar trener ali krajnje je vrijeme da se uozbilji u svom ponasanju i izjavama ipak on trenira najtrofejniji BH-a klub i klub koji je nekada davno igrao i polufinale kupa Uefa.I molim bez prepucavanja i ruznih rijeci od onih sto na Amara nedaju da se bilo sta kaze,ja sam iznio svoje misljenje.Svako sagledavanje istine je dobro i manje bolno ako se spozna na vrijeme.
UKLJUCI MOZAK ! (ako ga imas)
[quote="dino lj"]
Pa do kada cemo se mi uBIH tjesiti sa tim da neko ima veci budzet, pa neigra budzet na terenu nego igraci. Ja nisam navijac ni jednog kluba u BIh al me je stvarno sramota svih nasih klubova koji redovno primaju po 5 ili vise golova u Evropi.
vendeta87 je napisao/la:Ikos je napisao/la:Idi Amaru u Tuborg reci mu to sto to ovdje pises, nece niko od nas uozbiljiti Amara, moraces to njemu otici reci mozda se i uozbilji. A mozda je najbolje da ga i otjeramo da vratimo Simu K. da nas malo digne na nogi i eventualno kakvo novo predsjednistvo sto ce nam opet obezbjediti 6-7 godina kada su nas kantali po BH selima. Moras da shvatis da je neko jednostavno bolji od tebe navalja ti 6 komada i to je to. I mi kad budemo imali da ulozimo u ekipu kakve pare bice bolje i kraj. makar smo dosli na taj nivo da se u nasoj ligi svima tresu gace od Zelje, i da smo konstantno favoriti u nasoj ligi, a da bi nesto pravio i vani moras ipak imati malo ozbiljnije pare na raspolaganju. Sto se ticce zalaganja eto nisu se zalagali, trcali su koliko su mogli po onoj zegi dole, ljudi su nas naklofali i svaka im cast idemo dalje. I ovog Serifa je dobro sto smo prosli.dino lj je napisao/la:
Pa do kada cemo se mi uBIH tjesiti sa tim da neko ima veci budzet, pa neigra budzet na terenu nego igraci. Ja nisam navijac ni jednog kluba u BIh al me je stvarno sramota svih nasih klubova koji redovno primaju po 5 ili vise golova u Evropi.
Ako pogledate sliku u kompletu (sve cetiri utekmice) u tri utamice nasi momci su davali 150% od sebe i u tri utakmice trcali i grizli na sve strane ali to se odmah zaboravi kad se odigra jedan losa utakmica na +40 i razlici u vlasznost zraka koja ja drastina!
Vi cete nekom reci da neko ima nametnuta misljenja, J*** ja vas u ta misljenja, pokusajte malo dublje pogledati, sagledati sve cetiri tekme, najlakse je na onu najlosiju i kreireati neko **** misljenje koje nema veze sa nicim.
STID DA VAS BUDE!!!
p.s. Za budzet, upravu si ne igra budzet igraju igraci, ali vidis oni bolji su vise placeni, a budzet igra glavnu ulogu u tome, kad bi mucno glavom mozda bi i skontao sam da ti ja ne govorim!!!
Od Slovenaca nista, isto kao sto u radili i autoput pa napravili 5.5 kilometara za 6 godina.
Ma nemoj traziti opravdanja za poraz, ni jedan klub u nasoj drazavi se nece da suoci sa porazom i samo traze neka opravdanja. Tebe nek bude sram.amertiger je napisao/la:A sta ste gledali u one prve tri utakmice i evropi??? Jesul se i tada vukli po terenu??? Stid da vas bude, odu u Izrael gdje su uslovi daleko od normalnog, i izgube od duplo jace ekipe, u uslvoima u kojima ovi igraju od kad su se rodili a nasi u dvije godine dva puta odu tamo, gdje se snaga gubi 3 put brze i slicno. Ne znate spomenuti neke cinjenice koje su dovele do tog poraza. Argentina je otisla u Boliviju ovi ih doveli na 2500+ metara nadmorske visine i ubili 6-0, ali tada je nadmorska visina bila kriva i niko nije prigovarao na zalaganje igraca.
Ako pogledate sliku u kompletu (sve cetiri utekmice) u tri utamice nasi momci su davali 150% od sebe i u tri utakmice trcali i grizli na sve strane ali to se odmah zaboravi kad se odigra jedan losa utakmica na +40 i razlici u vlasznost zraka koja ja drastina!
Vi cete nekom reci da neko ima nametnuta misljenja, **** ja vas u ta misljenja, pokusajte malo dublje pogledati, sagledati sve cetiri tekme, najlakse je na onu najlosiju i kreireati neko **** misljenje koje nema veze sa nicim.
STID DA VAS BUDE!!!
p.s. Za budzet, upravu si ne igra budzet igraju igraci, ali vidis oni bolji su vise placeni, a budzet igra glavnu ulogu u tome, kad bi mucno glavom mozda bi i skontao sam da ti ja ne govorim!!!
Potpis , svaka ti je na mjestu !amertiger je napisao/la:A sta ste gledali u one prve tri utakmice i evropi??? Jesul se i tada vukli po terenu??? Stid da vas bude, odu u Izrael gdje su uslovi daleko od normalnog, i izgube od duplo jace ekipe, u uslvoima u kojima ovi igraju od kad su se rodili a nasi u dvije godine dva puta odu tamo, gdje se snaga gubi 3 put brze i slicno. Ne znate spomenuti neke cinjenice koje su dovele do tog poraza. Argentina je otisla u Boliviju ovi ih doveli na 2500+ metara nadmorske visine i ubili 6-0, ali tada je nadmorska visina bila kriva i niko nije prigovarao na zalaganje igraca.
Vi cete nekom reci da neko ima nametnuta misljenja, **** ja vas u ta misljenja, pokusajte malo dublje pogledati, sagledati sve cetiri tekme, najlakse je na onu najlosiju i kreireati neko **** misljenje koje nema veze sa nicim.
STID DA VAS BUDE!!!
A VI PLJUVACI, lagano arenasport i dr.kajte na messija & co , nama ostavite ZELJU !
e vidiš drug, malo si kontradiktoran. prvo kažeš da jesu dali sve od sebe ali da su limitirani, a onda da nisu pocrkali da primimo 2 komada manje. ne može oboje nikako biti istina.spielführer_21 je napisao/la:Lako nam se sad izvlačiti da je do pristupa igrača, do ovoga-onoga.. Onih 11 što su istrčali na Boolmfield su dali sve od sebe, ali su limitirani, tj. mi smo slabi- kao klub i kao liga blizu smo europskog dna, jako blizu.. Da je igralo najboljih 11 i da su odigrali najbolje šta mogu, primili bi 3-4 komada. Tu je sva Amarova krivica, što nije izveo najboljih 11 i što nisu pocrkali da primimo 2 komada manje..
Idemo dalje, mic po mic jer drugačije ne može.
po meni je ovo drugo bliže istini, i na osnovu tekme na koševu mislim da smo sa istom ekipom i samo malo mentalne stabilnosti mogli časno ispasti umjesto katastrofe.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, Anpa, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, cacken, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GIBRA, GokuSSJG, Grbavica786, grbavicka1921, HariTz, Hrasno15, Jarodwest, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, Levin, LjozeKontraOmnes, Mahalasi, MrkiMedo, nindza, Pact1921, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, trunks1946, TvrtkoPrvi, ubipara, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 451 gost.