E moj Zujo cekaj ti Slovence, samo cekajaleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji. Medjutim, ponuda je odbijena. Bas me interesuje zbog cega, pravi li se taj brod ili je u pitanju IMT.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Admiral_TM87 je napisao/la:Konkretna ponuda, a ne ono Zujino sranje sa slovencima i javno - privatno partnerstvo. Sigurno je odbio jer nema on tu nista.aleksandar_veliki je napisao/la:Info izprve ruke, i dok Zujo prica o nekim svemirskim brodovima (staddion) celnici kluba su dobili ozbiljnu ponudu od jedne bh. firme. Ponuda glasi, pravim vam stadion u roku 11 mjeseci, zadovoljavat ce sve uslove za Evropu (Ista firma pravila stadion u Dugopolju). Klub ne ulaze ni marke, a zauzvrat toj firmi daje prostore na koristenje u trajanju 20 godina,nakon cega sve ostaje Zelji. Medjutim, ponuda je odbijena. Bas me interesuje zbog cega, pravi li se taj brod ili je u pitanju IMT.
zujo, djelo i ekipa se kriju iza Amarovih uspjeha i niko ne vrsi pritisak na njih zbog njihovog nerada, navijaci sretni dan dva se nasekiraju zbog ove bruke i to je to, pobjedimo Olimpic u gostima i svi sretni da ima neko da Zuju javno proziva sve bi drukcije bio ali jbg tako nam je kako nam je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nije drug tacno,majkemi moje.Pa realno 2 igraca nisu igrala,ako ne racunamo Savica .Sinocnji debakl,je samo pokazao limitiranost pojedinih igraca.Ljudi du nas pojeli na sredini terena,bilo da smo u napadu ili u odbrani.U napadu ona dva kloca,dok skontaju,dok prime,dok pokazu koliko ne znaju,propade sve.Kada Makabi ima Loptu,njih dvojica ko muhe bez glave.Onda poslije toga raja psuju Markovicu,koji je jadan poginuo,zbog Beslije,koji ga je tako trpao sinoc,da je to ne vidjeno.Onda seru Nyemi I Vasilicu.Pa kako nece biti kriminalni,kad ih je sredina ostavila na nemilost,ne znaju sta ih je snaslo.Onda se uvuce nesigurnost,prave se kardinalne greske,a sve je to plod katastrofalne igre ona dva kloca plus podpomognutih sinoc sjajnom igrom Beslije.spielführer_21 je napisao/la:Lako nam se sad izvlačiti da je do pristupa igrača, do ovoga-onoga.. Onih 11 što su istrčali na Boolmfield su dali sve od sebe, ali su limitirani, tj. mi smo slabi- kao klub i kao liga blizu smo europskog dna, jako blizu.. Da je igralo najboljih 11 i da su odigrali najbolje šta mogu, primili bi 3-4 komada. Tu je sva Amarova krivica, što nije izveo najboljih 11 i što nisu pocrkali da primimo 2 komada manje..
Idemo dalje, mic po mic jer drugačije ne može.
Ljudi ja vam kazem,nismo mi toliko losi jer su nam svi igraci limitirani,vec zbog par pojedinaca nam se desava ovo.Ne shvatam,kako to raja ne vidi.Ne znam majkemi kako smo duzni godinama trpiti ovakve igrace,ne samo u Zelji.Pa Sjetite se kosarke i Kovacevica,Beciragica,Bajramovica.Rukometa i Sirce,Haramandica.Fudbala i Milenkovica,Damjanovica,i mnogih drugih.Sve pod izgovorom da su dobri za ekipu,a mi se zbog njihovih kvaliteta,godinama nakupismo cireva i drugih bolestina.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- spielführer_21
- Kontakt:
nisi ti skontao.. da je najboljih 11 istrčalo, znači sa Smajićem, Bogijem i Savićem i da su odigrali još bolje nego na koševu, opet bi primili 3-4 komada..ChWilla je napisao/la:e vidiš drug, malo si kontradiktoran. prvo kažeš da jesu dali sve od sebe ali da su limitirani, a onda da nisu pocrkali da primimo 2 komada manje. ne može oboje nikako biti istina.spielführer_21 je napisao/la:Lako nam se sad izvlačiti da je do pristupa igrača, do ovoga-onoga.. Onih 11 što su istrčali na Boolmfield su dali sve od sebe, ali su limitirani, tj. mi smo slabi- kao klub i kao liga blizu smo europskog dna, jako blizu.. Da je igralo najboljih 11 i da su odigrali najbolje šta mogu, primili bi 3-4 komada. Tu je sva Amarova krivica, što nije izveo najboljih 11 i što nisu pocrkali da primimo 2 komada manje..
po meni je ovo drugo bliže istini, i na osnovu tekme na koševu mislim da smo sa istom ekipom i samo malo mentalne stabilnosti mogli časno ispasti umjesto katastrofe.
Ovi što su igrali su dali sve od sebe, ali kad je neko bolji- bolji je..plus uvjeti, plus njihov dobar dan..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Vendeta tebi majka priroda ocito nije podarila ono najbitnije, MOZAK !vendeta87 je napisao/la:Ma nemoj traziti opravdanja za poraz, ni jedan klub u nasoj drazavi se nece da suoci sa porazom i samo traze neka opravdanja. Tebe nek bude sram.amertiger je napisao/la:A sta ste gledali u one prve tri utakmice i evropi??? Jesul se i tada vukli po terenu??? Stid da vas bude, odu u Izrael gdje su uslovi daleko od normalnog, i izgube od duplo jace ekipe, u uslvoima u kojima ovi igraju od kad su se rodili a nasi u dvije godine dva puta odu tamo, gdje se snaga gubi 3 put brze i slicno. Ne znate spomenuti neke cinjenice koje su dovele do tog poraza. Argentina je otisla u Boliviju ovi ih doveli na 2500+ metara nadmorske visine i ubili 6-0, ali tada je nadmorska visina bila kriva i niko nije prigovarao na zalaganje igraca.
Ako pogledate sliku u kompletu (sve cetiri utekmice) u tri utamice nasi momci su davali 150% od sebe i u tri utakmice trcali i grizli na sve strane ali to se odmah zaboravi kad se odigra jedan losa utakmica na +40 i razlici u vlasznost zraka koja ja drastina!
Vi cete nekom reci da neko ima nametnuta misljenja, **** ja vas u ta misljenja, pokusajte malo dublje pogledati, sagledati sve cetiri tekme, najlakse je na onu najlosiju i kreireati neko **** misljenje koje nema veze sa nicim.
STID DA VAS BUDE!!!
p.s. Za budzet, upravu si ne igra budzet igraju igraci, ali vidis oni bolji su vise placeni, a budzet igra glavnu ulogu u tome, kad bi mucno glavom mozda bi i skontao sam da ti ja ne govorim!!!
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Pa vi se raspravljate o igracima za koje se nezna koji je smotaniji i nesposobniji> pa kad bi Uzeli igrace 4 najbolja kluba u BIH, zelje, SarajevA, Borca i Sirokog ne bi mogli sastaviti jednu kvalitetnu ekipu.barbarez je napisao/la: Nije drug tacno,majkemi moje.Pa realno 2 igraca nisu igrala,ako ne racunamo Savica .Sinocnji debakl,je samo pokazao limitiranost pojedinih igraca.Ljudi du nas pojeli na sredini terena,bilo da smo u napadu ili u odbrani.U napadu ona dva kloca,dok skontaju,dok prime,dok pokazu koliko ne znaju,propade sve.Kada Makabi ima Loptu,njih dvojica ko muhe bez glave.Onda poslije toga raja psuju Markovicu,koji je jadan poginuo,zbog Beslije,koji ga je tako trpao sinoc,da je to ne vidjeno.Onda seru Nyemi I Vasilicu.Pa kako nece biti kriminalni,kad ih je sredina ostavila na nemilost,ne znaju sta ih je snaslo.Onda se uvuce nesigurnost,prave se kardinalne greske,a sve je to plod katastrofalne igre ona dva kloca plus podpomognutih sinoc sjajnom igrom Beslije.
Ljudi ja vam kazem,nismo mi toliko losi jer su nam svi igraci limitirani,vec zbog par pojedinaca nam se desava ovo.Ne shvatam,kako to raja ne vidi.Ne znam majkemi kako smo duzni godinama trpiti ovakve igrace,ne samo u Zelji.Pa Sjetite se kosarke i Kovacevica,Beciragica,Bajramovica.Rukometa i Sirce,Haramandica.Fudbala i Milenkovica,Damjanovica,i mnogih drugih.Sve pod izgovorom da su dobri za ekipu,a mi se zbog njihovih kvaliteta,godinama nakupismo cireva i drugih bolestina.
Ovo nije opravdanje za poraz, nego odgovor pljuvacima koji na osnovu jedne tekme pljuju po igracima i pricaju o nekom zalganju a prve tri utakmice u evropi kao da niko nije ni gledao kao da nisu ni bile, kao da nasi momci nisu grizli i davali 150% od sebe, prosli kvalitetiniju ekipu od sebe, ali to se sve zaboravi poslje jednog poraza i lose igre, a cinjenice kao da nisu vazne, nije izlika sto se igralo u uslovima u kojima se igralo pa izgubiti 6-0 ali jeste faktor koji se mora uzeti u obzir.vendeta87 je napisao/la: Ma nemoj traziti opravdanja za poraz, ni jedan klub u nasoj drazavi se nece da suoci sa porazom i samo traze neka opravdanja. Tebe nek bude sram.
Mes Que Un Club
Ja tebe nisam vrijedjo al nek ti bude to samo govori o tvom nivou obrazovanja i pameti.rexxxoNa_ je napisao/la: Vendeta tebi majka priroda ocito nije podarila ono najbitnije, MOZAK !
- spielführer_21
- Kontakt:
pa o tome ti i pričam.. makabiju može faliti 5 igrača i oni imaju adekvatne zamjene za nih, nama kad fale 3 mi to ne možemo nadoknaditi.. 3-4 igrača što su juče igrali su kako vi kažete "klocevi", ali nema tu priče o nezalaganju, već neznanju..barbarez je napisao/la:Nije drug tacno,majkemi moje.Pa realno 2 igraca nisu igrala,ako ne racunamo Savica .Sinocnji debakl,je samo pokazao limitiranost pojedinih igraca.Ljudi du nas pojeli na sredini terena,bilo da smo u napadu ili u odbrani.U napadu ona dva kloca,dok skontaju,dok prime,dok pokazu koliko ne znaju,propade sve.Kada Makabi ima Loptu,njih dvojica ko muhe bez glave.Onda poslije toga raja psuju Markovicu,koji je jadan poginuo,zbog Beslije,koji ga je tako trpao sinoc,da je to ne vidjeno.Onda seru Nyemi I Vasilicu.Pa kako nece biti kriminalni,kad ih je sredina ostavila na nemilost,ne znaju sta ih je snaslo.Onda se uvuce nesigurnost,prave se kardinalne greske,a sve je to plod katastrofalne igre ona dva kloca plus podpomognutih sinoc sjajnom igrom Beslije.spielführer_21 je napisao/la:Lako nam se sad izvlačiti da je do pristupa igrača, do ovoga-onoga.. Onih 11 što su istrčali na Boolmfield su dali sve od sebe, ali su limitirani, tj. mi smo slabi- kao klub i kao liga blizu smo europskog dna, jako blizu.. Da je igralo najboljih 11 i da su odigrali najbolje šta mogu, primili bi 3-4 komada. Tu je sva Amarova krivica, što nije izveo najboljih 11 i što nisu pocrkali da primimo 2 komada manje..
Ti igrači su u Želji jer u našoj ligi mogu odmoriti ove bolje. Situacija je bila takva da je Amar te bolje odmarao i juče, zbog tekme u Širokom.. I tu je njegova greška, da su igrali Bogi i Savić, primili bi 3-4 i bili plaho sretniji nego što smo sada

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Pogresno si shvatio nije ovo pljuvanje po igracima. Jer realno pola krivice za ovako lose partije nasih klubova u evropi snosi savez tacnije organizacija takmicenja u PL BIH. Al i klubovi snose veliki dio krivice jer dovode igrace koji se nisu uspjeli dokazati u svojoj karijeri koji uzimaju mjesta mladim igracima iz tih klubova.amertiger je napisao/la:Ovo nije opravdanje za poraz, nego odgovor pljuvacima koji na osnovu jedne tekme pljuju po igracima i pricaju o nekom zalganju a prve tri utakmice u evropi kao da niko nije ni gledao kao da nisu ni bile, kao da nasi momci nisu grizli i davali 150% od sebe, prosli kvalitetiniju ekipu od sebe, ali to se sve zaboravi poslje jednog poraza i lose igre, a cinjenice kao da nisu vazne, nije izlika sto se igralo u uslovima u kojima se igralo pa izgubiti 6-0 ali jeste faktor koji se mora uzeti u obzir.vendeta87 je napisao/la: Ma nemoj traziti opravdanja za poraz, ni jedan klub u nasoj drazavi se nece da suoci sa porazom i samo traze neka opravdanja. Tebe nek bude sram.
nije opravdanje, ali jeste činjenica smo tri utakmice protiv favorizovanih protivnika odigrali odlično. i na koševu smo zaslužili barem neriješenu. a samo jednu očajno.vendeta87 je napisao/la: Ma nemoj traziti opravdanja za poraz, ni jedan klub u nasoj drazavi se nece da suoci sa porazom i samo traze neka opravdanja. Tebe nek bude sram.
-
- Kontakt:
I da gubiš 10:0 s' juga bi se pjesma čula !!!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Drago mi je zbog ove ponude za stadion...
To znači da su i ovi naše firme vidjele tu neki interes...
Možda sljedeća ponuda bude bolja pa se i prihvati...
Kad bi se njih par ujedinilo mogao bi se tu napraviti dobar projekat pa da to i krene sa radom ili ovi naši imaju ozbiljan dogovor sa ovim Slovencima pa je ova ponuda odbijena...
To znači da su i ovi naše firme vidjele tu neki interes...
Možda sljedeća ponuda bude bolja pa se i prihvati...
Kad bi se njih par ujedinilo mogao bi se tu napraviti dobar projekat pa da to i krene sa radom ili ovi naši imaju ozbiljan dogovor sa ovim Slovencima pa je ova ponuda odbijena...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slažem se da ne treba pljuvat po Amaru i igračima, ali primiti 6 golova i reći do klime je...E ni to mi ne ide u glavu. Ljudi moji svi mi volimo Želju, većina nas ide na utakmice, navija kad je najteže, ali vrtiti istu priču i nakon blistavih pobjeda i sramotnih blamaža NE SMIJEMO! Prošle godine smo igrali sa Hapoelom i primili 5 golova, nema veze... Ne možemo bolje. Prošlo je godinu dana, uvjereni smo da smo napredovali, a sad smo primili 6 komada. Eh to mene boli, da sam godinu dana išao na utakmice, pratio sve što se dešava u klubu, čitao svaki članak o Želji, pratio textualne prenose prijateljskih utakmica i na kraju opet sve isto, možda i gore. Svaka čast igračima na prolazu protiv Šerifa, odličnoj utakmici na Koševu protiv Makabija, ali ljudi moji NE DAJ DA SE IGRA S TOBOM!
Ovi što pričaju kako su ovi pljuvači, neprijatelji kluba... Eh vi isti ste prije utakmice pisali da je zabit jedan u 1. poluvremenu i onda će biti svega. Možemo ih proći, optimizma je bilo na sve strane. Kad smo poniženi sad vi pričate o klimi, gdje je bila klima prije utakmice. ŽAO MI JE JER JE ONA NOĆ KAD SMO PROŠLI ŠERIFA, BILA JEDNA OD NAJLJEPŠIH U MOM ŽIVOTU, A ONDA DOĐE ONAKVA PRETSTAVA NAŠIH IGRAČA I MI KAŽEMO KLIMA, E NIJE KLIMA!
Ovi što pričaju kako su ovi pljuvači, neprijatelji kluba... Eh vi isti ste prije utakmice pisali da je zabit jedan u 1. poluvremenu i onda će biti svega. Možemo ih proći, optimizma je bilo na sve strane. Kad smo poniženi sad vi pričate o klimi, gdje je bila klima prije utakmice. ŽAO MI JE JER JE ONA NOĆ KAD SMO PROŠLI ŠERIFA, BILA JEDNA OD NAJLJEPŠIH U MOM ŽIVOTU, A ONDA DOĐE ONAKVA PRETSTAVA NAŠIH IGRAČA I MI KAŽEMO KLIMA, E NIJE KLIMA!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
mah takav smo mi narod...ako sad nasi dobiju u sirokom opet cemo ih kovati u zvijezde,bice kao da se ovaj poraz nije ni desio...al polako smirice se i ovo,uvijek ima onih koji su nezadovoljni kad izgubimo,a fale se na sve strane i kunu u Zelju kad dobija... lagano samo ...Zeljo mi te volimo kako god zavrsio...
))

A slovenci ce ga napraviti 2013 al' hidzretske godine.1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
Sta mislite da oni nece traziti nesto od tog stadiona,ista stvar,ali eto.Nacekat cemo se mi jos...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ne treba ništa čekati, trebalo je prihvatiti ovu ponudu, da ne igramo više gore na Koševu...
Strpit se jednu sezonu da se to napravi ili da se rekonstruiše i onda da znamo gdje smo...
Trebamo mi navijači u par utakmice prozvati Žuju da dođe tobe...
Strpit se jednu sezonu da se to napravi ili da se rekonstruiše i onda da znamo gdje smo...

Ž '21!
i opet bi igr'o na koševu jer taj stadion nebi ispunjavao uvjete uefe a ti bi te j*ba*ali 20 godinaBianconeri1988 je napisao/la:Ma ne treba ništa čekati, trebalo je prihvatiti ovu ponudu, da ne igramo više gore na Koševu...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jao logike!
Pa ukoliko bi se pravila Grbavica ili rekonstruisala logično bi bilo da ispunjava UEFA uslove...

Pa ukoliko bi se pravila Grbavica ili rekonstruisala logično bi bilo da ispunjava UEFA uslove...
Ž '21!
ja mogu cekati jer znam da cu imati supermoderan stadion a takav nase firme ne mogu napraviti. nije sto su ograniceni znanjem, vec su ograniceni parama tako da bi se opet od vlada trazila koja kinta. pa zar onda nije bolje cekati tu papirologiju i janeze...LudLo 4 je napisao/la:A slovenci ce ga napraviti 2013 al' hidzretske godine.1921 je napisao/la:bolje cekati slovence ili neke druge strance za nov stadion, nego krpiti vec postojeci. svaka cast zuji sto nije prihvatio ponudu. i onako cijelu sezonu igramo na grbavici dok par utakmica u europi odigramo na kosevu. samo se zapitajte na sta bi taj "renovirani" stadion licio kada bi ga radili 11 mjeseci. mozda bi istok napravili u visini zapada, i eventualno natkrili jug.. ono oko stadiona bi ostalo isto. opet bi se ljudi uvaljivali po trotoarima na grbavici i hrasnom prije pocetka utakmice. nikakve pomocne terene ne bi dobili itd.
Sta mislite da oni nece traziti nesto od tog stadiona,ista stvar,ali eto.Nacekat cemo se mi jos...
vezano za utakmicu. upravu su oni koji govore da je utakmica izgubljena sa onim izjavama pred polazak. tako se ne radi ni u kantonalnoj ligi. izgovori su pronadjeni prije pocetka utakmice tako da se gore bukvalno islo na izlet. jamak,markovic,svraka,vasilic i adilovic trebaju naci drugu profesiju. sa onakvim znanjem ne znam zasto igraju kada ne mogu ostvariti jaci transfer a sa platom bh. klubova ne mogu ni docekati mirnu starorst. nadam se da citaju ovaj forum, ovo je za njihovo a i nase dobro. sada kada pocne sezona malo ce se i probuditi, a glupi narod ce ih dizati u visinu jer ce pobjediti velikana iz trebinja,travnika,gabele itd. u izreal ne idu samo bh. klubovi, vec klubovi iz citave europe. svi su se oni zalili na vrucine, ali opet svi su odigrali vrhunski. tako da ta prica o vrucini otpada jer mi nismo rusi, niti skandinavci. u mostaru zna biti preko 40 stepeni, a o moru da ne pricam pa opet nikom nista.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, voltron30 i 43 gosta.