Zasto jednostavno kada moze komplikovano?Raul_64 je napisao/la:Jednostavnij reci ako ga Real bude želio platiti ce 6 miliona.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Zasto jednostavno kada moze komplikovano?Raul_64 je napisao/la:Jednostavnij reci ako ga Real bude želio platiti ce 6 miliona.
Pa sad ti kazem, ako se pokaze dobro u Valenciji, ide u Madrid, slicno je bilo i sa Mendietom, ali ga je onaj levat prodao Laziju, a znas i sam kako se Bask proveo tamoAdi_Zepce je napisao/la:Bgm ne kontam sta time zelis reci,tu cisto Valencia odlucuje da li ce ga prodati ili ne.Sa Canalesom je takođe sve na Valenciji ako bude dobro igrao Valencia ce ga otkupiti za 12.mil,pa ga onda tek moze Real dobiti za 18.mil.Portillo je napisao/la:Ako ove sezone zabije manje od 23 gola, ima neke sanse da ostaneAdi_Zepce je napisao/la: Pa da,nesto nije jasno tu?Ista stvar i sa Canalesom (ne golovi).
Suvisno je raspravljati se,ali sjeti se ako si gledao mec Real v Valencia,kada je debitovao Soldado zasto je poslije susreta plakao? Sta je tada rekao tko mu je najdrazi klub na svijetu??Pa sad ti kazem, ako se pokaze dobro u Valenciji, ide u Madrid, slicno je bilo i sa Mendietom, ali ga je onaj levat prodao Laziju, a znas i sam kako se Bask proveo tamoPero bueno, tada je Valencia i bila neka sila, ali danas, buraz, budimo realni, da postoji imalo interesa od strane Pereza, Soldado bi u roku od 1552 minute zavrsio u Realu
Nemoj mislit da potcjenjujem Valenciju, gotivim vas jos otkako nam niste konkurenti za titulu
Ali...
Mada, ne trebas se brinut, nece taj vise nikad obuc dres Reala, za Canalesa i Matu ne znam, al' Vojnik sigurno nece.
Nije ako napravite igračinu od njegaAdi_Zepce je napisao/la:Zasto jednostavno kada moze komplikovano?Raul_64 je napisao/la:Jednostavnij reci ako ga Real bude želio platiti ce 6 miliona.U svakom slucaju i 6.miliona je veliko,pogotovo kad nekom prodajes njegovu stvar
Ako el nuevo Mendieta postane tek nakon trece sezone u Valenciji,onda ga ne mozete dobiti za 18.milki jer ce biti u potpunosti nasRaul_64 je napisao/la:Nije ako napravite igračinu od njegaAdi_Zepce je napisao/la:Zasto jednostavno kada moze komplikovano?Raul_64 je napisao/la:Jednostavnij reci ako ga Real bude želio platiti ce 6 miliona.U svakom slucaju i 6.miliona je veliko,pogotovo kad nekom prodajes njegovu stvar
![]()
sa 20 godina u Realu to ne bi svakako mogao..
tako da ako se procijeni da ne može unaprijediti igru Reala,jbg 12 miliona i gotova stvar.
A ako bude ala Mendieta tih 6 miliona ce biti kao kad ja bacim s bajrama na sergiju..
btw trebao bi te nešto na pp,pošto imam dosta prijateljica u Žepču![]()
Virus i tako to
Pa ako ima imalo mozga nece se vracati u Real.Nail for Real je napisao/la:@Adi
Jeste, Soldado ce ostati u Valenciji, zato sto je tu rodjen.
Svakako da sadasnji spicevi reala imaju jacu biografiju od njega,ali ja sam hteo da naglasim to da je svojevremeno bio dovoljno veliki potencijal da dobije sansu u maticnom klubu,i dobio bi je u bilo kom drugom normalnom klubu sto opet real nije.Nail for Real je napisao/la:Real Madrid ne treba usluge Soldada, zato sto ima bolje napadace.
Laganice 2:0,igrac utakmice Sergio Canales.Pogodak i asistencijaDesimaL je napisao/la:Koja dosada od utakmice ekvador -spain.Nema golova,nema prilike,lose stvarno lose
Edit:Koja fula rodriga 1 na 1 sa golmanom
Govorim vam ja, ovaj Canales je el futuro Iniesta..Adi_Zepce je napisao/la:Laganice 2:0,igrac utakmice Sergio Canales.Pogodak i asistencijaDesimaL je napisao/la:Koja dosada od utakmice ekvador -spain.Nema golova,nema prilike,lose stvarno lose
Edit:Koja fula rodriga 1 na 1 sa golmanom![]()
Ja sam negdje čuo da je Rafinha izjavio da želi igrat za BrazilL_blancos je napisao/la:Govorim vam ja, ovaj Canales je el futuro Iniesta..Adi_Zepce je napisao/la:Laganice 2:0,igrac utakmice Sergio Canales.Pogodak i asistencijaDesimaL je napisao/la:Koja dosada od utakmice ekvador -spain.Nema golova,nema prilike,lose stvarno lose
Edit:Koja fula rodriga 1 na 1 sa golmanom![]()
Nego kad ovako pogledas Spanija U19 je jedna od dominantnijih reprezentacija i bukvalno su pogazili sve protivnike osim Ceske, a tu su falili igraci koji pripadaju ovoj reprezentaciji-Koke,Isco,Rafinha...
LE CONVOCA POR MÉRITOS DEPORTIVOS Y NO POR TEMOR A BRASIL
Del Bosque: "Thiago tiene la opción de elegir en qué selección quiere jugar"
Iraola je desni bek.Portillo je napisao/la:Spisak pozvanih:
Reina, Valdés, Casillas, Iraola, Ramos, Arbeloa, Piqué, Albiol, Busquets, Xabi Alonso, Javi Martínez, Cazorla, Silva, Iniesta, Xavi, Thiago, Negredo, Mata, Llorente, Villa, Torres y Pedro.
Negredo povrijedjen i nece ga biti protiv Italije. A i ne razumijem zasto je ona krampa Valdes jos uvijek u repci ispred De Gee, pa "pupo" je bio bolji nego sto ce on ikada biti jos prije 2. godine, e svasta. Ajde za SP sam i razumio, ali sada... Cini se da Del Bosque stvarno ima averziju prema igracima AtleticaReyes, Antonio Lopez, Dominguez, Adrian, ostaju u domovima pored Iraole, Negreda (a Reyes je bolji i od Mate), a i onaj mali Monreal je najbolji lijevi bek u Primeri (Spanac) a nema ga tu zbog Iraole
Pa nisam ja prvi poceoMonolog je napisao/la:A argument je "a Reyes je bolji od Mate", je li?
Jedva sve procitah ,nisi ih trebo tolko pisat.. Matereti bolje znas od Del Bosquea ..Portillo je napisao/la:A u repci igra lijevo, nerjetko i igrat ce protiv Italije.Nesto kao Lahm sto je igrao tamo.
A sto se tice fejspalma, pa dobro, nisam ni ocekivao vise na nesto takvo od jedne odlicne opservacije potkrjepljene masom argumenata.
Jedina istina od toga sto si nabrojao jeste ta da je Mata mladji od ReyesaL_blancos je napisao/la:Jedva sve procitah ,nisi ih trebo tolko pisat.. Matereti bolje znas od Del Bosquea ..Portillo je napisao/la:A u repci igra lijevo, nerjetko i igrat ce protiv Italije.Nesto kao Lahm sto je igrao tamo.
A sto se tice fejspalma, pa dobro, nisam ni ocekivao vise na nesto takvo od jedne odlicne opservacije potkrjepljene masom argumenata.
Mata je mladji par godina i opet vodio prosle sezone slabiji tim do lige prvaka dok je Reyes jedva izborio sa Patetikom EL.Brzi,bolji tehnicar,ima bolji pas,samo je sut na strani Antonia.9 golova i 15 asistencija naspram 7 golova Reyesa i znatno manji broj asistencija prosle godine.. Jedina prednost Reyesa je ta sto ima muda u velikim utakmicama..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.