10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Nije losa ideja, ali malo i riskantno, nije mi Lulic nekakav golgeter, tj. u situacijama 1 na 1 , a i bilo bi steta drzati ga u napadu, kad moze i na kriloreptile je napisao/la:Lulic i Dzeko u napadu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------Hasagic---------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
-------Besic------Medunjanin------
Pjanic---------------------Salihovic
---------Dzeko-----Lulic------------
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 avg 2011, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sto nece,boli ga qurko.Hem Papac a jos uz to i Salihovic prihajal sad moze Lulic gdje mu cejf.reptile je napisao/la:Lulic i Dzeko u napadu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Itekako je golgeter i 1 na 1 u Yang Boysu je bio drugi ili treci strelac u klubu.
Za krilo moras imati dvojicu,desna strana tanka.Maletic mozda ali on kod Borata otisao i upao u sevdah.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma tesko Maletica, al ipak, odigro je 120 minuta u kv. za Europa Ligu, fizicku spremu ima
, al bolje njega u zadnjih 20-30 minuta ubacit, dok je frisak, moze on pomoci ekipi.
Al Lulic bi sigurno dobro zamjenio Vedu, svojim trcanjem i zalaganjem, a naprijed ce uletiti valjda jedna
Al Lulic bi sigurno dobro zamjenio Vedu, svojim trcanjem i zalaganjem, a naprijed ce uletiti valjda jedna
- Megamon
- Kontakt:
Da i to vidimo. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Imam nekakav osjecaj da bi Lulic mogao explodirat u ovoj tekmi.
da se cojku nadati!
A vakat je vise da Grke repka dobije. Ne znam dali jos uvijek postoji gol Mirka Hrgovica na youtube protiv Grcke kad smo kod njih igrali. Znam da su nas opet sravnili al Mirko je zabio **** gol. Nesto poput Sejinog pata protiv Svedske.
A vakat je vise da Grke repka dobije. Ne znam dali jos uvijek postoji gol Mirka Hrgovica na youtube protiv Grcke kad smo kod njih igrali. Znam da su nas opet sravnili al Mirko je zabio **** gol. Nesto poput Sejinog pata protiv Svedske.
shandrlike-tandrlike
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo ga, kad je Mirko zakucao . Golcina
Evo ga, kad je Mirko zakucao . Golcina
- Air Marshal
- Kontakt:
Gdje sad igra M.Hrgovic ?
Nakon silnih povreda, mogao je Pape njega pozvati
Nakon silnih povreda, mogao je Pape njega pozvati
- Goalgetter
- Kontakt:
Grcki selektor objavio spisak :
Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

Probo sam preko google-translate prevesti, ali par irgaca pogresno prevede
Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.
- BH Patriot
- Kontakt:
@Air Marshall
- Zadnji klub za koji je Mirko nastupao jeste Kavala koja je ove sezone radi dugova izbačena u drugu ligu.
- Zadnji klub za koji je Mirko nastupao jeste Kavala koja je ove sezone radi dugova izbačena u drugu ligu.
Livin' La Vida Loca ;)
Sifakis, Tzorvas, Halkias, Torosidis, Maniatis, Avraam Papadopoulos, Kyriakos Papadopoulos, Papastathopoulos, Spyropoulos, Zaradoukas, Karagounis, Katsouranis, kava, Fotakis, ručnici, Pliatsikas, Makos, Tattoo, Kone, Ninis, Fetfatzidis, Samaras, Liberopoulos.Goalgetter je napisao/la:Grcki selektor objavio spisak :
![]()
Ova dvojica su Kavasis, Ručnicilos(ili Peškirikis)
hahahhaha
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Susic pozvao Zeca tako da nema nista od tandema Lulic-Dzeko. 
Michalis Sifakis (Aris), Alexis Tzorvas (Panathinaikos) , Kostas Chalkias (PAOK), Vasilis Torosidis (Olympiakos), Ioannis Maniatis (Olympiakos), Avraam Papadopoulos (Olympiakos), Kyriakos Papadopoulos (Schalke 04), Sokratis Papastathopoulos (Werder Bremen), Nikos Spyropoulos (Panathinaikos), Giannis Zaradoukas (Olympiakos Volou), Giorgos Karagounis (Panathinaikos), Kostas Katsouranis (Panathinaikos), Pantelis Kafes (AEK), Georgios Fotakis (PAOK), Thanos Petsos (Kaiserslautern), Vasilis Pliatsikas (Duisburg), Grigoris Makos (AEK), Andreas Tatos (Atromitos), Panagiotis Kone (Brescia), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Ioannis Fetfatzidis (Olympiakos), Georgios Samaras (Celtic), Nikos Lyberopoulos (AEK).
Neki od bitnijih igraca Grcke reprezentacije.. Vidim da je dosta novih imena od utakmica protiv Malte i Ekvadora iz juna mjeseca.
Neki od bitnijih igraca Grcke reprezentacije.. Vidim da je dosta novih imena od utakmica protiv Malte i Ekvadora iz juna mjeseca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Lulicov dolazak je ionako upitan.Dzakmic je napisao/la:Susic pozvao Zeca tako da nema nista od tandema Lulic-Dzeko.
Iako sam bio veliki kriticar Stilica u prosloj sezoni koliko vidim u ova dva kola je u dobroj formi i trebao bi dobiti sada protiv Grcke vise minuta
trenutno dobro proigrava igrace protiv Zag. Lubina
trenutno dobro proigrava igrace protiv Zag. Lubina
Uhh kad pogledam odbranu koji bedem samo da ih je malo uigrat jbte Mujdza-Spahic-Pandza-Papac
Vezni red nebi smio da nam skripi , a napad tu smo oduvijek imali snagu ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Boga mi u napadu samo Dzeko, nemamo nikog drugog trenutno.SemPer_fi je napisao/la:Uhh kad pogledam odbranu koji bedem samo da ih je malo uigrat jbte Mujdza-Spahic-Pandza-Papac![]()
Zec i Muslimovic, pa da ne pisem sada svi znamo kako im ide...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Principatus
- Kontakt:
Nekako mi mirna ova tema i inace oko reprezentacije. 
Dali je jasna situacija sa Lulicem i Pjanicem? Medunjanin? Informacije? Novinari?
Ako ne onda Susic mora podhitno zvati Zvjezdana, inace cemo dobro...to jest Grci ce da nam otplesu sirtakis pred nasim golom...
Dali je jasna situacija sa Lulicem i Pjanicem? Medunjanin? Informacije? Novinari?
Ako ne onda Susic mora podhitno zvati Zvjezdana, inace cemo dobro...to jest Grci ce da nam otplesu sirtakis pred nasim golom...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
I meni malo cudna ova situacijaPrincipatus je napisao/la:Nekako mi mirna ova tema i inace oko reprezentacije.
Ali sutra je okupljanje igraca, tako da ce se sutra sigurno znati vise
I P.S nemoze vise zvati Zvjezdana, niti jednog igraca iz stranih liga, samo iz PL BiH, jer po pravilu UEFE, klub moze zabraniti igracu da dodje na okupljanje reprezentacije, ako poziv stigne kasnije ( mislim da je rok 5 dana prije tekme, nisam siguran) .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.