Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 05 avg 2011, 16:36

IDEMO PO 19 TITULU!!!

8-) 8-)

slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 05 avg 2011, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 16:37

Profesor je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Citaj da nisam rekao da nisu bitno mjerilo.Gle ambicije Valencije jesu da bude bolja od Barce,no ove sezone ce to ici tesko ali za 2 -3 sezone biti cemo na njihovom nivou.[
:lol: :lol:
K'o se zadnji smije,najslađe se smije :mrgreen: Da pratis Primeru znao bi na cemu temeljim te svoje tvrdnje,ovako.....
Ponos Torina je napisao/la:IDEMO PO 19 TITULU!!!

8-) 8-)
Ove godine do toga mozete ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 avg 2011, 17:46

Daleko je jos titula. Trebamo mi prvo doci do top 4 pa onda tek razmisljati o tituli ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 avg 2011, 20:52

Ma kakvo 4 mjesto samo prvo dolazi u obzir ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 avg 2011, 20:53

Vjerujem Kennyu i vjerujem da ce ostaviti odlicne rezultate!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 avg 2011, 20:57

Lijepi vijesti iz dana u dan, Jovanović napokon napustio Liverpool, očekuje se da će Jose Enrique potpisati za Liverpool do kraja sedmice i to za samo 6-10m.

Park Chu Young želi u Liverpool.

Gerrard izjavljuje da očekuje još bar 2 dobra pojačanja do kraja, Kenny hvali Henrya ... Sve je odlično, odlična atmosfera, još samo da pobjedimo sutra Valenciju bilo bi fenomenalno ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 avg 2011, 21:41

Tesko da mozemo do pobjede ali eto, nadam se ako nista odlicnoj predstavi. Ipak je prijateljska utakmica, pred pocetak prvenstva tako da ce se vecina i stediti. Ipak je to da se dokazu u Engleskoj premier ligi prece od ovakvih utakmica, pa ocekujem da izbjegavaju eventualne povrede i slicno.
Mozda bi Lucas mogao sutra par minutica izvuci, ako bude ikako u timu. Ne znam da li se dovoljno odmorio. Suarez se takodjer vraca, bice provjeren i za nadati se je da ce poceti protiv Sunderlanda. Ja sam nekako opimista sto se njega tice, momak je strasno fizicki spreman.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 05 avg 2011, 21:44

Ono najvaznije nismo pojacali
To je odbrana naravno!
Nadam se da cemo dovesti bar 2 odbrambena, nema jos puno cajta

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 05 avg 2011, 22:09

molim vas ako neko ima plejku 2 da mi proda ili ako znate nekog da prodaje da mi javite na forumu,unaprijed hvala

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 05 avg 2011, 22:17

Liverpool are ready to hijack Arsenal's potential move for Belgian playmaker Eden Hazard.
Isto pise da je Cole odbio razgovarati o zamjeni za Cahilla.Stvarno nije lijepo od njega

@steven gerrard sa otim pitanjem bi imao puno vise uspjeha na temi chat nego ovdje ipak tamo ide vecina forumasa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 avg 2011, 23:43

Liverpool FC are ready to offer both David N’Gog and Sotirios Kyrgiakos on top of £10m for Bolton Wanderers and England international centre-back Gary Cahill. <<FootyBunker
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 avg 2011, 23:59

Nasmijace se kada cuju to za Kyrgiakosa, zato je bolje da njega preskocimo.
Evo veceras Kenny gledao prijateljski mec Boltona.. Mislim da nema dileme zbog cega ;)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 avg 2011, 00:13

anfield je napisao/la:Liverpool FC are ready to offer both David N’Gog and Sotirios Kyrgiakos on top of £10m for Bolton Wanderers and England international centre-back Gary Cahill. <<FootyBunker
Tim transferom bi ubili 3 muhe odjednom, rjesili se 2 deadwooda i doveli dobrog stopera.

Pise se da bi se od novca prikupljenog od Alberto Aquilani, Milan Jovanovic, David N'Gog and Joe Cole stvorio put dovodjenju Hazarda u nas klub.. Al nek oni prvo osiguraju odbranu napadaca imamo dosta..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 avg 2011, 02:20

http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=27674" onclick="window.open(this.href);return false;

sto bih volio da je ovo istina,ali cisto sumnjam -.-

"Trenutačno traju pregovori"..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 06 avg 2011, 02:38

iako su prijeko potrebna pojacanja u odbrani ja bi najvise volio da dodje Eden :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 06 avg 2011, 10:52

Park Chu-Young odbio ponudu Rennesa, želi u Liverpool.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 avg 2011, 11:24

bimbrlica je napisao/la:iako su prijeko potrebna pojacanja u odbrani ja bi najvise volio da dodje Eden :D
Kako znaš da se radi o Edenu kada se ne može link otvoriti. :mrgreen:

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Park Chu-Young odbio ponudu Rennesa, želi u Liverpool.
Bilo bi dobro da se dovede, pravi ratnik.
Mislim kako će prvo Ngog biti dio za dovođenje Cahilla, a onda ćemo umjesto njega dovesti Parka. :D

Znači do kraja prelaznog roka još,
Cahill, Enrique i Park. 8-)

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 06 avg 2011, 11:28

Interesuje me šta je bilo sa enrikeom onim iz njukasla čuo sam da dolazi na enfild roold

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 avg 2011, 11:31

armin789 je napisao/la:Interesuje me šta je bilo sa enrikeom onim iz njukasla čuo sam da dolazi na enfild roold
Za sada jos nista, mada sam siguran da cemo ga dovesti. ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 avg 2011, 11:47

Mozda poznajes svoj klub, ali vjeruj mi jos vama treba pure da bi bili kao Liverpool, sad kad je Liverpool imao 2 lose sezone odmah nam svi sude ali pogledaj historiju i vidjet ces kako smo mi cjepusili i velikane spanskog fudbala poput Reala i Barse a vas nije bilo ni na mapi.. Budimo realni i ovom trenutku na svakoj poziciji imamo kvalitetnije igrace al imate i vi dobar sastav..
[youtube][/youtube]
E moj Adi ne mozes ti sa englezima raspravljati oni su najjaci i sve njihovo je najjace mada nema nikakve podloge za to nesto osim medijskog napucavanja .
Kad je Valencia bila najjaci tim u Evropi i cjepusila tadasnji najjaci tim u engleskoj Arsenal ,derala je Barcu i Real a bome i vas te sezone na Mestalli (2-0) i Anfieldu (0-1) liverpoola nije bilo na mapi ,ovo da imate na svakoj poziciji bolje igrace moze izjaviti samo bahati englez pun sebe.Soldado je bolji od Carolla ,Mata od svakog igraca Liverpola , Rami od svakog odbranbenog igraca Liverpoola i tu se prica zavrsava,jedino Suarez i Gerrard su wc klase u Liverpoolu mada i taj Gerrard nije vise onaj stari . Naravno da bi za Matu korak unazad bio prelazak (nema nista od toga) Valencia gotovo uvijek igra LP i kada predje na novi stadion ovo sto rece Adi bice konkurenti Realu i Barci po svemu . Liverpoolu sve najbolje u novoj sezoni.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 06 avg 2011, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 7 gostiju.