Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
K'o se zadnji smije,najslađe se smijeProfesor je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la: Citaj da nisam rekao da nisu bitno mjerilo.Gle ambicije Valencije jesu da bude bolja od Barce,no ove sezone ce to ici tesko ali za 2 -3 sezone biti cemo na njihovom nivou.[![]()
Ove godine do toga mozetePonos Torina je napisao/la:IDEMO PO 19 TITULU!!!
![]()
Tim transferom bi ubili 3 muhe odjednom, rjesili se 2 deadwooda i doveli dobrog stopera.anfield je napisao/la:Liverpool FC are ready to offer both David N’Gog and Sotirios Kyrgiakos on top of £10m for Bolton Wanderers and England international centre-back Gary Cahill. <<FootyBunker
Kako znaš da se radi o Edenu kada se ne može link otvoriti.bimbrlica je napisao/la:iako su prijeko potrebna pojacanja u odbrani ja bi najvise volio da dodje Eden
Bilo bi dobro da se dovede, pravi ratnik.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Park Chu-Young odbio ponudu Rennesa, želi u Liverpool.
Za sada jos nista, mada sam siguran da cemo ga dovesti.armin789 je napisao/la:Interesuje me šta je bilo sa enrikeom onim iz njukasla čuo sam da dolazi na enfild roold
[youtube][/youtube]Mozda poznajes svoj klub, ali vjeruj mi jos vama treba pure da bi bili kao Liverpool, sad kad je Liverpool imao 2 lose sezone odmah nam svi sude ali pogledaj historiju i vidjet ces kako smo mi cjepusili i velikane spanskog fudbala poput Reala i Barse a vas nije bilo ni na mapi.. Budimo realni i ovom trenutku na svakoj poziciji imamo kvalitetnije igrace al imate i vi dobar sastav..