Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Gazzetta de lo sport je to napisala. Uglavnom, radi se o 35 miliona funti odštete i godišnjom platom u visini od oko 10 miliona Eura. U suprotnom pravcu bi poslije otišao Tevez, al' bi City dobio Maicona i novac. Dakle, 2 igrača Intera bi otišla u City (Maicon i Sneijder), a Inter bi dobio Teveza. Moram priznati da bi ovako City post'o duplo jači, a Inter bi napravio grešku nad greškama (a taman su počeli pametno poslovati). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam da li bi bili 2x jaci, jer trenutni desni bek manchestera m. richards, jako dobar igrac, prodoran i jak u odbraniMonolog je napisao/la:Gazzetta de lo sport je to napisala. Uglavnom, radi se o 35 miliona funti odštete i godišnjom platom u visini od oko 10 miliona Eura. U suprotnom pravcu bi poslije otišao Tevez, al' bi City dobio Maicona i novac. Dakle, 2 igrača Intera bi otišla u City (Maicon i Sneijder), a Inter bi dobio Teveza. Moram priznati da bi ovako City post'o duplo jači, a Inter bi napravio grešku nad greškama (a taman su počeli pametno poslovati).
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
danke für die Info, brate... Bas sam kontao sta i kako, htio sam do kladionice da gledam ali je i to kretenluk buduci da postim...a kod kuce na streamu mi se bas i ne gleda... Uljepsao si mi dan ovom informacijom...Omerbavarac je napisao/la:Osim sto bi bio fantastican potez dovodjenje Snajdera, jos bi zadali nevjerovatan udarac gradskim rivalima.![]()
Sutrasnju tekmu prenosi i Sport 1 ili bivsi DSF.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Sneijder bi up'o u prvu postavu umjesto nekog kočničara (Barry npr) igre. Dakle, automatski bi postali duplo jači. Maicon iz najboljih dana (pretprošla sezona) je mnogo bolji igrač od Richardsa (Micah može igrati i stopera, nije mu to strano), tako da...A otišao bi Tevez za kojeg je već pronađena adekvatna zamjena u vidu Aguera. Po meni, Inter je ovdje na velikom gubitku, a City nije mog'o bolje proći. Eh, druga stvar je što je ovo izmišljena priča. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- gloryhunter
- Kontakt:
Maicon je propo ko žeton i neće u City.
- L' Imperator
- Kontakt:
On je sa timom Edine Džeke potpisao jednogodišnji ugovor i bar na početku sigurno će biti drugi golman jer je siguran starter Joe Hurt.Goalgetter je napisao/la:Golman Costel Pantilimon (Rumunija) potpisao za City .
cuj jednogodisnji
#samoRudar #zauvijek
- Megamon
- Kontakt:
Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Samo sto imaju trenera koji nije ni za BiH lige...Megamon je napisao/la:Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Megamon
- Kontakt:
Nebi ja rek'o da je Mancini tako los trener.Ipak je nakon dugo godina donio trofej Cityu a i ne pamtim koja je to ekipa prosle godine bas nadigrala gradjanehaxonja je napisao/la:Samo sto imaju trenera koji nije ni za BiH lige...Megamon je napisao/la:Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- -Paja
- Kontakt:
Ma ja, levat samo FA kup osvojio, nebitno takmicenje i ostvario sve ciljeve koji su mu zadani usao u Ligu Prvaka. Sad ce svi reci lako mu je sa lovom ali to je debilizam, da je to tako lako i kreten Hughes bi nesto postigao, covjek je prekinuo visedecenijsku trofejnu susu, otisao u Ligu Prvaka i sto je najvaznije napravio tim koji uigrava. Oni sto kazu da njegova ekipa nema igru pricaju gluposti jer dok su italijanski klubovi na takavi i jos gori antifudbal osvajali Ligu Prvaka, reprezentacija svjetska prvenstva to je pravdano njihovim stilom, mentalitetom, taktikom a sad kad City pocinje da tako igra ovde ih svi nazivaju neuigranom ekipom koja jedva ostvaruje svoje pobjede koja ce propasti i raspasti se
. Dolazak Sneidera bi City ucinilo drugom najjacom svjetskom ekipom, a i bez njega mislim da zasluzuju taj status.
Dio Arsenala
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
haxonja je napisao/la:Samo sto imaju trenera koji nije ni za BiH lige...Megamon je napisao/la:Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
otkud vam svima ta glupost, to se često može čuti za mancinia, a čovjek je odličan trener
u interu im osvojio prvi trofej nakon 16 godina pa onda zareda još i kup i superkup pa još 2 prvenstva, pa još jedan superkup, pa sad u cityu trofej nakon sto godina uzeo
ok nije murinjo(a s interom osvajao više bodova neko jose po sezoni i pravio veću razliku
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Mancini je dobio titulu "lošeg" samo zbog Džeke, ljudi su pravdali njegove loše igre pa krvili sve i svašta, a najviše Mancini stradao.
A Sneijder je igrač koji je potreban Cityu da napokon prorade kako treba
A Sneijder je igrač koji je potreban Cityu da napokon prorade kako treba
100% sportski i krajnje opušten potpis
Mancini bi trebao samo malo vise da se oslanja na napad a ne odbranu. Sad igra sa dva spica a znao je igrati sa jednim ili nijednim.
Gomilati tolike napadace a koristiti samo jednog i nije bas pametno. Ova igra Cityja je puno bolja, Silva radi kao sat, Dzeko i Balo se dobro snalaze u napadu. Ne oslanjaju se vise na individualne kvalitete nego su postali tim. Samo da i u prvenstvu ovako nastavi.
Inace, mislim da on nije los trener ali, moze i u prvenstvu igrati ovako.
Ako dodje Sneijder, ja bi to sve natrpao u prvi tim, Silva, Sneijder, Aguero, Dzeko i Balo.
Inace, mislim da on nije los trener ali, moze i u prvenstvu igrati ovako.
Ako dodje Sneijder, ja bi to sve natrpao u prvi tim, Silva, Sneijder, Aguero, Dzeko i Balo.
Ne smijem ni da zamislim kako bi bili mocni sa Sneijderom u sredini.Ali ipak idemo sutra uzeti trofej na Wembleyu a za dalje cemo vidit.Prvi mec pa odmah derbi.Javim se ako prezivim mec.Nema mi teze utakmice za gledat nego kad igramo sa Man utd.Come on you City.Blue moon rising......
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Razbio ih je Liverpool 3:0.Megamon je napisao/la:Nebi ja rek'o da je Mancini tako los trener.Ipak je nakon dugo godina donio trofej Cityu a i ne pamtim koja je to ekipa prosle godine bas nadigrala gradjanehaxonja je napisao/la:Samo sto imaju trenera koji nije ni za BiH lige...Megamon je napisao/la:Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
I Portsmouth je osvojio FA kup prije tri god, i to s poluigracima. Tako da dizati mancinia zbog FA kupa...nije nesto.
A koja je to prva najača svjetska ekipa ? Drug znam da misliš na Arsenal ustvari ti ne misliš na Arsenal jer znap da nije i nit je kad bio nit će kad biti ali samo ovdje to pišeš . City treba još igrati jedan vijek da bi dostigao samo status velikih ekipa Svijeta i Europe znači mora biti redovan u Ligi Šampiona i mora nekad doći do Titule u njoj te se uvijek boroti za vrh svoje lige i osvajati Domači kup . Arsenal ti je trenutno jedan prosječna ekipa Europe jer vecinom igra Ligu Šampiona ali nikad ništa više jer ne osvaja svoj Kup , svoju Ligu a bogami ni Ligu Šampiona . Oni su ti prosjek Europe . Dok je City trenutno prosjek Engleske Lige gdje bljesnuo i osvojio FA Cup , borio se za titulu ali samo u jednoj sezoni-Paja je napisao/la:Ma ja, levat samo FA kup osvojio, nebitno takmicenje i ostvario sve ciljeve koji su mu zadani usao u Ligu Prvaka. Sad ce svi reci lako mu je sa lovom ali to je debilizam, da je to tako lako i kreten Hughes bi nesto postigao, covjek je prekinuo visedecenijsku trofejnu susu, otisao u Ligu Prvaka i sto je najvaznije napravio tim koji uigrava. Oni sto kazu da njegova ekipa nema igru pricaju gluposti jer dok su italijanski klubovi na takavi i jos gori antifudbal osvajali Ligu Prvaka, reprezentacija svjetska prvenstva to je pravdano njihovim stilom, mentalitetom, taktikom a sad kad City pocinje da tako igra ovde ih svi nazivaju neuigranom ekipom koja jedva ostvaruje svoje pobjede koja ce propasti i raspasti se. Dolazak Sneidera bi City ucinilo drugom najjacom svjetskom ekipom, a i bez njega mislim da zasluzuju taj status.
Do tad drug haj povuci koji dim smiri se ako hoces , malo se ubodi pa onda nastavi s ovakvim pricama . Ono da mi te upoznat i da te vidim volio bi vise nego ista . Da vidim tu glupost koja sija iz tvojih ociju .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- -Paja
- Kontakt:
Ne trebam ja povuci dim kad si ti sve ispusio, ovo ti je tema o Cityu nemamo mi sta ovdje o Arsenalu pricati. I da naravno pod najjacom ekipom mislio sam na Arsenal a na koga bi drugog kad niko nije blizu tog nivoa?
Dio Arsenala
- Megamon
- Kontakt:
Sport klub.Nimla_RZ je napisao/la:Ima danas igdje na TV Community Shield???
Gdje mi je tevezito?
Imal` sta novo za Nizozemca ili vas vuku za nos kao i nas sto su vukli?
Prognoza za danas?
Prognoza za danas?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.