Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2011, 14:03

Gazzetta de lo sport je to napisala. Uglavnom, radi se o 35 miliona funti odštete i godišnjom platom u visini od oko 10 miliona Eura. U suprotnom pravcu bi poslije otišao Tevez, al' bi City dobio Maicona i novac. Dakle, 2 igrača Intera bi otišla u City (Maicon i Sneijder), a Inter bi dobio Teveza. Moram priznati da bi ovako City post'o duplo jači, a Inter bi napravio grešku nad greškama (a taman su počeli pametno poslovati). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2011, 14:20

Monolog je napisao/la:Gazzetta de lo sport je to napisala. Uglavnom, radi se o 35 miliona funti odštete i godišnjom platom u visini od oko 10 miliona Eura. U suprotnom pravcu bi poslije otišao Tevez, al' bi City dobio Maicona i novac. Dakle, 2 igrača Intera bi otišla u City (Maicon i Sneijder), a Inter bi dobio Teveza. Moram priznati da bi ovako City post'o duplo jači, a Inter bi napravio grešku nad greškama (a taman su počeli pametno poslovati). :mrgreen:
ne znam da li bi bili 2x jaci, jer trenutni desni bek manchestera m. richards, jako dobar igrac, prodoran i jak u odbrani :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 avg 2011, 14:24

Omerbavarac je napisao/la:Osim sto bi bio fantastican potez dovodjenje Snajdera, jos bi zadali nevjerovatan udarac gradskim rivalima. :D

Sutrasnju tekmu prenosi i Sport 1 ili bivsi DSF.
danke für die Info, brate... Bas sam kontao sta i kako, htio sam do kladionice da gledam ali je i to kretenluk buduci da postim...a kod kuce na streamu mi se bas i ne gleda... Uljepsao si mi dan ovom informacijom...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2011, 14:25

Pa Sneijder bi up'o u prvu postavu umjesto nekog kočničara (Barry npr) igre. Dakle, automatski bi postali duplo jači. Maicon iz najboljih dana (pretprošla sezona) je mnogo bolji igrač od Richardsa (Micah može igrati i stopera, nije mu to strano), tako da...A otišao bi Tevez za kojeg je već pronađena adekvatna zamjena u vidu Aguera. Po meni, Inter je ovdje na velikom gubitku, a City nije mog'o bolje proći. Eh, druga stvar je što je ovo izmišljena priča. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 avg 2011, 14:41

Maicon je propo ko žeton i neće u City.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 avg 2011, 15:06

Goalgetter je napisao/la:Golman Costel Pantilimon (Rumunija) potpisao za City .
On je sa timom Edine Džeke potpisao jednogodišnji ugovor i bar na početku sigurno će biti drugi golman jer je siguran starter Joe Hurt.
cuj jednogodisnji :roll:
#samoRudar #zauvijek

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 avg 2011, 18:34

Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 avg 2011, 18:35

Megamon je napisao/la:Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
Samo sto imaju trenera koji nije ni za BiH lige... ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 avg 2011, 18:43

haxonja je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ako dodje Sneijder onda City postaje glavni kandidat za titulu.Jednostavno ljudi imaju strasan sastav a i klupa im je sigurno najjaca u ligi.
Nebi ja rek'o da je Mancini tako los trener.Ipak je nakon dugo godina donio trofej Cityu a i ne pamtim koja je to ekipa prosle godine bas nadigrala gradjane
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 avg 2011, 18:44

Ma ja, levat samo FA kup osvojio, nebitno takmicenje i ostvario sve ciljeve koji su mu zadani usao u Ligu Prvaka. Sad ce svi reci lako mu je sa lovom ali to je debilizam, da je to tako lako i kreten Hughes bi nesto postigao, covjek je prekinuo visedecenijsku trofejnu susu, otisao u Ligu Prvaka i sto je najvaznije napravio tim koji uigrava. Oni sto kazu da njegova ekipa nema igru pricaju gluposti jer dok su italijanski klubovi na takavi i jos gori antifudbal osvajali Ligu Prvaka, reprezentacija svjetska prvenstva to je pravdano njihovim stilom, mentalitetom, taktikom a sad kad City pocinje da tako igra ovde ih svi nazivaju neuigranom ekipom koja jedva ostvaruje svoje pobjede koja ce propasti i raspasti se :lol: . Dolazak Sneidera bi City ucinilo drugom najjacom svjetskom ekipom, a i bez njega mislim da zasluzuju taj status.
Dio Arsenala

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 avg 2011, 19:07

haxonja je napisao/la:
:roll: :roll:
otkud vam svima ta glupost, to se često može čuti za mancinia, a čovjek je odličan trener
u interu im osvojio prvi trofej nakon 16 godina pa onda zareda još i kup i superkup pa još 2 prvenstva, pa još jedan superkup, pa sad u cityu trofej nakon sto godina uzeo :lol:
ok nije murinjo(a s interom osvajao više bodova neko jose po sezoni i pravio veću razliku ;) ), nije ni ferguson, al da je među boljima i da plavci i nemaju koga boljeg dovesti-nemaju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 avg 2011, 20:07

Mancini je dobio titulu "lošeg" samo zbog Džeke, ljudi su pravdali njegove loše igre pa krvili sve i svašta, a najviše Mancini stradao.

A Sneijder je igrač koji je potreban Cityu da napokon prorade kako treba
100% sportski i krajnje opušten potpis

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 avg 2011, 20:33

Mancini bi trebao samo malo vise da se oslanja na napad a ne odbranu. Sad igra sa dva spica a znao je igrati sa jednim ili nijednim. :D Gomilati tolike napadace a koristiti samo jednog i nije bas pametno. Ova igra Cityja je puno bolja, Silva radi kao sat, Dzeko i Balo se dobro snalaze u napadu. Ne oslanjaju se vise na individualne kvalitete nego su postali tim. Samo da i u prvenstvu ovako nastavi.
Inace, mislim da on nije los trener ali, moze i u prvenstvu igrati ovako. :)

Ako dodje Sneijder, ja bi to sve natrpao u prvi tim, Silva, Sneijder, Aguero, Dzeko i Balo. :lol:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 06 avg 2011, 23:15

Ne smijem ni da zamislim kako bi bili mocni sa Sneijderom u sredini.Ali ipak idemo sutra uzeti trofej na Wembleyu a za dalje cemo vidit.Prvi mec pa odmah derbi.Javim se ako prezivim mec.Nema mi teze utakmice za gledat nego kad igramo sa Man utd.Come on you City.Blue moon rising......
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 07 avg 2011, 01:25

Megamon je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
Nebi ja rek'o da je Mancini tako los trener.Ipak je nakon dugo godina donio trofej Cityu a i ne pamtim koja je to ekipa prosle godine bas nadigrala gradjane
Razbio ih je Liverpool 3:0.

I Portsmouth je osvojio FA kup prije tri god, i to s poluigracima. Tako da dizati mancinia zbog FA kupa...nije nesto.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 avg 2011, 01:30

-Paja je napisao/la:Ma ja, levat samo FA kup osvojio, nebitno takmicenje i ostvario sve ciljeve koji su mu zadani usao u Ligu Prvaka. Sad ce svi reci lako mu je sa lovom ali to je debilizam, da je to tako lako i kreten Hughes bi nesto postigao, covjek je prekinuo visedecenijsku trofejnu susu, otisao u Ligu Prvaka i sto je najvaznije napravio tim koji uigrava. Oni sto kazu da njegova ekipa nema igru pricaju gluposti jer dok su italijanski klubovi na takavi i jos gori antifudbal osvajali Ligu Prvaka, reprezentacija svjetska prvenstva to je pravdano njihovim stilom, mentalitetom, taktikom a sad kad City pocinje da tako igra ovde ih svi nazivaju neuigranom ekipom koja jedva ostvaruje svoje pobjede koja ce propasti i raspasti se :lol: . Dolazak Sneidera bi City ucinilo drugom najjacom svjetskom ekipom, a i bez njega mislim da zasluzuju taj status.
A koja je to prva najača svjetska ekipa ? Drug znam da misliš na Arsenal ustvari ti ne misliš na Arsenal jer znap da nije i nit je kad bio nit će kad biti ali samo ovdje to pišeš . City treba još igrati jedan vijek da bi dostigao samo status velikih ekipa Svijeta i Europe znači mora biti redovan u Ligi Šampiona i mora nekad doći do Titule u njoj te se uvijek boroti za vrh svoje lige i osvajati Domači kup . Arsenal ti je trenutno jedan prosječna ekipa Europe jer vecinom igra Ligu Šampiona ali nikad ništa više jer ne osvaja svoj Kup , svoju Ligu a bogami ni Ligu Šampiona . Oni su ti prosjek Europe . Dok je City trenutno prosjek Engleske Lige gdje bljesnuo i osvojio FA Cup , borio se za titulu ali samo u jednoj sezoni ;) .

Do tad drug haj povuci koji dim smiri se ako hoces , malo se ubodi pa onda nastavi s ovakvim pricama . Ono da mi te upoznat i da te vidim volio bi vise nego ista . Da vidim tu glupost koja sija iz tvojih ociju .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 avg 2011, 01:32

Ne trebam ja povuci dim kad si ti sve ispusio, ovo ti je tema o Cityu nemamo mi sta ovdje o Arsenalu pricati. I da naravno pod najjacom ekipom mislio sam na Arsenal a na koga bi drugog kad niko nije blizu tog nivoa?
Dio Arsenala

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 avg 2011, 10:17

Ima danas igdje na TV Community Shield???
Čelik Zenica 1945

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 avg 2011, 10:22

Nimla_RZ je napisao/la:Ima danas igdje na TV Community Shield???
Sport klub.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 13:37

Gdje mi je tevezito? :mrgreen: :mrgreen: Imal` sta novo za Nizozemca ili vas vuku za nos kao i nas sto su vukli? :D

Prognoza za danas?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.