WTF? Mozel neki bolji argument od tog? Ja razumijem da ima posla oko toga i nisam trazio odmah,ali svakako treba ici na glasanje pa ako se usvoji onda ubacite od iduce sezone,jer ja ono nisam pravio Savezu ( da oni odlucuju jel im se svidja ili ne) nego svima nama,pa tako svi mi moramo i odluciti hocemol vizuelnu izmjenu ili ne(kao sto je logo kluba stvar glasanja unutar kluba,a ne pitanje za kapitena),a tehnicka stvar je kad se sve to moze postaviti.123456 je napisao/la:deyo je napisao/la:Hvala na cestitkamai da pitam Savez sad ovako javno,hocel stavljat na glasanje one pehare sa trakama i one logoe za ligu ? http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=4861" onclick="window.open(this.href);return false;
i ima ovdje grbova za ostale ekipe pa neka uzmu ako hoce,ev vidio sam da Crazy Legs koristi jos uvijek stari grb.
Cestitke za osvajanje SuperKUP-a.
Sto se tice ovi pehara nece ici na glasanje jer nema potrebe za sve da pitamo kapitene.Imamo savez.A savez je odlucio da ostane sve po starom do daljnjeg.Mozda vec u 7 sezoni da to izmjenimo ali sad zasad ostaje ovako.
Sto se tice grbova svi sto su izrazili zelju da mjenjaju grb ja sam izmjenio a evo i Legsi su se izjasnili i bit ce izmjenjen.Da su to uradili prije SuperKUP-a bilo bi odradjeno.Tebi hvala na velikom trudu i kao sto vidis isplatilo se.Trofeji samo kapaju,kapaju....
Mada i to sam postavio daaavno,ali kontam ima vremena....Hvala na cestitci!(Tebi hvala na velikom trudu i kao sto vidis isplatilo se.Trofeji samo kapaju,kapaju....