SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la deyo » 07 avg 2011, 09:49

123456 je napisao/la:
deyo je napisao/la:Hvala na cestitkama ;) i da pitam Savez sad ovako javno,hocel stavljat na glasanje one pehare sa trakama i one logoe za ligu ? http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=4861" onclick="window.open(this.href);return false;
i ima ovdje grbova za ostale ekipe pa neka uzmu ako hoce,ev vidio sam da Crazy Legs koristi jos uvijek stari grb.

Cestitke za osvajanje SuperKUP-a.

Sto se tice ovi pehara nece ici na glasanje jer nema potrebe za sve da pitamo kapitene.Imamo savez :D .A savez je odlucio da ostane sve po starom do daljnjeg.Mozda vec u 7 sezoni da to izmjenimo ali sad zasad ostaje ovako.

Sto se tice grbova svi sto su izrazili zelju da mjenjaju grb ja sam izmjenio a evo i Legsi su se izjasnili i bit ce izmjenjen.Da su to uradili prije SuperKUP-a bilo bi odradjeno.Tebi hvala na velikom trudu i kao sto vidis isplatilo se.Trofeji samo kapaju,kapaju.... :D
WTF? Mozel neki bolji argument od tog? Ja razumijem da ima posla oko toga i nisam trazio odmah,ali svakako treba ici na glasanje pa ako se usvoji onda ubacite od iduce sezone,jer ja ono nisam pravio Savezu ( da oni odlucuju jel im se svidja ili ne) nego svima nama,pa tako svi mi moramo i odluciti hocemol vizuelnu izmjenu ili ne(kao sto je logo kluba stvar glasanja unutar kluba,a ne pitanje za kapitena),a tehnicka stvar je kad se sve to moze postaviti. :roll:

Mada i to sam postavio daaavno,ali kontam ima vremena....Hvala na cestitci!(Tebi hvala na velikom trudu i kao sto vidis isplatilo se.Trofeji samo kapaju,kapaju.... :D[/quote]) :mrgreen: pa ne kapaju sto sam ja cackao po photoshopu,neg sto je valjalo naci igrace rasute po Bosni da tipuju,i Hercegovini u slucaju *p!p!t@* ;)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 07 avg 2011, 15:23

Evo sigurno ste vec i vidjeli da je postavljeno 1.kolo 6.sezone SportSport.ba lige.Parove sam postavio u Nedelju jer sutra nisam tu a posto je 1.kolo da igraci imaju dan vise posto neki rijetko navracaju ovdje u toku pauze.

@deyo vidi niko nije trazio da ti radis to sto si uradio.Zamisli da je 5-6 igraca uradilo to isto i svi traze da ide anketa bilo bi 5-6 anketa.Ponovo kazem hvala na trudu spaseni su svi tvoji radovi i mozda nekad ubacimo to.No sad ostaje po starom.
Savez valjda ima i neke mogucnosti donosenja samostalni odluka ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 07 avg 2011, 16:06

ma halal to sto sam ja radio,samo sam trazio Argument zasto Ne,a anketa :mrgreen: pa otvoris temu i postavis link i kazes bujrum glasajte,ako se usvoji onda za 15 min sve se zamjeni i TA DAAA :mrgreen:

:mrgreen: ovdje se oruzjem moras izboriti za glasanje :D ko u Libiji i Siriji,ako vas 3 ne moze to uraditi onda raspisite konkurs za jos mjesta.Koliko vidim ti postavljas parove i za to svaka cast,a ostali clanovi sta rade? Tumace pravila?Umjesto da oni daju ideje .....c c c haj vozdra, Željo Šampion !
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 avg 2011, 20:37

123456 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Kad pocinje liga?
Nesto mi Bezimenog nema, nisam upratio da je pisao u posljednje vrijeme. :?
Sutra. :mrgreen: (ponedeljak) se postavlja prvo kolo 6.sezone.Sretno svima.
Čuj mene nema a ja tipovao u nedelju, dakle prije nego je sekretar i postavio parove :P
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2011, 00:06

Da vam predstavim novu (staru) ekipu FC Ljuta Krajina (FK Gušteri)!

U ovu sezonu ulazimo sa jednim novim imenom u sastavu Goalgetter, a to je igrač koji je prošle godine nastupao za ekipu SK Stolac Hercegovina, uvidjevši njegove kvalitete skauti tima su odlučili da ga dovedu u ovom prijelaznom roku, ali smo se isto tako oprostili od igrača elninho_resTO , koji je bio malo nestašan, volio više kafanu nego teren :mrgreen: (šala), pa smo ga zamjenili sa mladim perspektivnim Krajišnikom! Menadzer ekipe Ljuta Krajina uspio je dogovoriti razmjenu igrača, tako da za ovo pojačanje nije ništa potrošeno iz budžeta.

Ekipa je u novom sastavu odigrala dvije prijateljske utakmice u kojima je zabilježila polovičan usjeh, sa pobjedom i porazom, u prijateljskim se istekao kapiten ekipe juventus 0244 koji je postigao 4 gola, dok se apocalyps nije pojavio na drugoj utakmice, tako da se i njemu sprema noga u narednom prijelaznom roku :mrgreen:. Ali raduje i prvijenac novog igrača u ekipi Goalgettera.

Uprava je postavila cilj da se pokusa ugrabiti baraz za ulazak u prvu ligu ili u najgorem slučaju 5-6 mjesto na tabele, odnosno da se ne strahuje, kao prošle sezone do zadnjeg kola o opstanku u ligi, prošle godine smo se spasili pobjedom protiv Dragonsa u barazu :D!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 avg 2011, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 00:35

juventus 0244 je napisao/la: prošle godine smo se spasili pobjedom protiv Dragonsa u barazu :D!
Zafali se Remyu jbm mu Marseile ,nikad vi ne bi vidjeli druge lige više da njega nebi :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 avg 2011, 00:38

@123456
Ako nije problem da se uvede ova zamjena kod nas,prva stvar Claus se vec predstavio kao novi igrac na temi "trazim novog igraca" ili kako se vec zove,a @brazzo je prethodno javio da odlazi,zatim,vise nismo FK Klosari vec Spartans FC.Hvala unaprijed :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2011, 00:42

legenda reala je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la: prošle godine smo se spasili pobjedom protiv Dragonsa u barazu :D!
Zafali se Remyu jbm mu Marseile ,nikad vi ne bi vidjeli druge lige više da njega nebi :P
Eh, ovo je igra na sreću, moglo je biti i obratno, ali nije :P , a Remy-u sam se zahvalio davno :lol:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 avg 2011, 01:07

the scouser je napisao/la:@123456
Ako nije problem da se uvede ova zamjena kod nas,prva stvar Claus se vec predstavio kao novi igrac na temi "trazim novog igraca" ili kako se vec zove,a @brazzo je prethodno javio da odlazi,zatim,vise nismo FK Klosari vec Spartans FC.Hvala unaprijed :D

Izmjenjeno ;) Uh sta si mi posla napravio :D E sad onaj stari grb ne ide uz novo ime kluba :?: Kad skontate novi grb javi da i to izmjenim.Ili sam i to previdio a Bogami sam sad prelisto ove dvije teme oko novi grbova i nema vasega novoga 8-)

EDIT: Pronasao novi grb :D

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:09

Sekretaru jesam li to sada ja kapetan potonulog broda kada nas je @Johhny ostavio ? :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:10

Tu sam sta sad da radim :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2011, 01:11

Jedva čekam da počne nova sezone, oporavio sam se od povrede i spreman sam za rašetanje protivnika.
Slobodno već sada uplatite da ću biti najbolji strijelac lige. :)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 avg 2011, 01:14

Devil je napisao/la:Sekretaru jesam li to sada ja kapetan potonulog broda kada nas je @Johhny ostavio ? :)
Cim @Johhny propusti tri utakmice ili javi da neigra vise ligu ti preuzimas kapitensku traku i biras sebi novoga saigraca.Do tad izdrzi sa ovim moim Zeljovcem :mrgreen: Sta ti mogu tako ti grah pao :D

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:15

Tribalian je napisao/la:Tu sam sta sad da radim :?
Cekaj. :lol:

Prvo da resimo administrativne probleme :D ,ali prvo moraju proci tri kola pa tek onda mozes poceti tipovati,znaci nas si igrac od septembra i zvanicno,imas sada potpisan predugovor,svako krsenje istog znaci odgovaranje pred sudom. :mrgreen:

p.s. Sekretaru @Tribalian je nas novi igrac da znas kad istekne "suspenzija". ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:17

Devil je napisao/la:

Prvo da resimo administrativne probleme :D ,ali prvo moraju proci tri kola pa tek onda mozes poceti tipovati,znaci nas si igrac od septembra i zvanicno,imas sada potpisan predugovor,svako krsenje istog znaci odgovaranje pred sudom. :mrgreen:

p.s. Sekretaru @Tribalian je nas novi igrac da znas kad istekne "suspenzija". ;)
Sekretaru snjima sam,@ Kolega daj da potpisem sta treba. :mrgreen:

P.S Kakva suspenzija,jeste vi ozloglaseni tu nesto,neki Millwall SS BA lige? :?

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 avg 2011, 01:18

Devil je napisao/la:

OK.Ali kad dodje vrijeme podsjeti me.Nesto me memorija slabo sluzi u zadnje vrijeme :oops: :mrgreen:

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:19

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Sekretaru snjima sam,@ Kolega daj da potpisem sta treba. :mrgreen:

P.S Kakva suspenzija,jeste vi ozloglaseni tu nesto,neki Millwall SS BA lige? :?
Ma igrac mora propustiti tri utakmice zaredom da bi dosao drugi umesto njega,a ovaj nas indijanac nema jos niti jedne propustene a otis'o. :mrgreen: :(

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 01:22

Tribalianu nemoj s njima u ekipu to su ti čobani ,svaku ćete izgubiti :lol: :lol:

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedva čekam da počne nova sezone, oporavio sam se od povrede i spreman sam za rašetanje protivnika.
Slobodno već sada uplatite da ću biti najbolji strijelac lige. :)
Šta to ti pričaš ,nema se šta uplaćivati ,zna se ko je najbolji igrač ove lige i ko će biti najbolji strijelac ,ovo da te upozorim za ubuduće :lol: :lol:
pogledajte molim vas prosjek i divite se 9 odigranih mečeva 12 pogodaka za ekipu Green Dragons ,ima li ko bolji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:23

slika

Vec vidim kako okrecemo @ Legendin tim ovako 8-) :mrgreen: :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2011, 01:25

Bravo legendo, da Bog da ti prosjek znatno skočio sljedeće sezone. Samo rezultate piši 5 do 12 da ti ostali ne bi prepisivali. :)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.