ogadi mi život jbt
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ne slusa me Sarajlic@ ,eno ga tamo utvrdjuje istorijske cinjenice.legenda reala je napisao/la:nemaš ti pojma ,šta su ovaj mali pitar i onaj ti kolega iz ekipe Edin mali manijak ,to ti je malo a zajebano ,nedo bog nikome ,vidjećeš tek ,ako kad profuliš koji rezultat ,kako će ti se Edo nagovoritiTribalian je napisao/la:
@ Saralic@ tebi nikako nije mesto na onoj temi tamo,da se razumemo ,pusti bagru ti si normalan lik.
:![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- neutralan__
- Kontakt:
Šta sve pročita na onoj temi
.Ne znam je l' ih stid.Pa tamo treba uvesti roditeljsku pažnju.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Citam Tribinu brate , tamo bolesniji likovi nego ovdjeTribalian je napisao/la:Ne slusa me Sarajlic@ ,eno ga tamo utvrdjuje istorijske cinjenice.legenda reala je napisao/la:nemaš ti pojma ,šta su ovaj mali pitar i onaj ti kolega iz ekipe Edin mali manijak ,to ti je malo a zajebano ,nedo bog nikome ,vidjećeš tek ,ako kad profuliš koji rezultat ,kako će ti se Edo nagovoritiTribalian je napisao/la:
@ Saralic@ tebi nikako nije mesto na onoj temi tamo,da se razumemo ,pusti bagru ti si normalan lik.
:![]()
mirotvorac wrote:
ovi iz Lukavice kao da ne postoje..." " ? " ¥ $ $ у " на нова " $, $ % %!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Meni je on najvise upao u oko (posto su mu komentari identicni onim bolesnicima sa indeksa, valjda se tu covjek obrazuje), a ima ih jos nekoliko koji su zreli za banane, da ne kazem nesto gore.alan_kardec je napisao/la:
Nije @vito sam na temi širokog, ima njih još par koji se glupiraju i šprdaju sa ozbiljnim stvarima. Najgore što su to sve odrasli ljudi, siguran sam.
Nisam siguran da se ono uopste moze nazvati ljudima, a ni majmune ne bih da vrijedjam.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ima gorih i od mene :O nego da kazem zdra'o sigurno cu popusit ban jer ovom djecacicu nedam ispred sebe 
pa et ko me volio volio me ko me mrzio,nece vise jer me nece bit
dabogda da ostanem zajebo sam stvar al nema veze..on ce meni da bosne nema -.-
pa et ko me volio volio me ko me mrzio,nece vise jer me nece bit
Brate ono je strasnoneutralan__ je napisao/la:Šta sve pročita na onoj temi.Ne znam je l' ih stid.Pa tamo treba uvesti roditeljsku pažnju.
@ Sarajlic@ pusti ti sve njih
- legenda reala
- Kontakt:
ne sikiraj se ,ja te branim ,neće ti niko ništaPlivadon je napisao/la:ima gorih i od mene :O nego da kazem zdra'o sigurno cu popusit ban jer ovom djecacicu nedam ispred sebe
pa et ko me volio volio me ko me mrzio,nece vise jer me nece bitdabogda da ostanem zajebo sam stvar al nema veze..on ce meni da bosne nema -.-
vidiš da se ovaj don Vito prijavio i ide od teme do teme i provocira ,prvo pdf košarka ,pa evo pdf reprezentacije i sad širokog tema
Šta ovaj ministra spominje ,ja sam bolan ovdje glavni kakav crni ministar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ Tanzla tebra to si u pravu,najgori su oni sto steknu obrazovanje na YT i forumima tipa HR index," srpski nacionalisti.com","sarajevo x com",da su politicari normalni u ex yu sve bi to bilo zabranjeno .tanzla je napisao/la:Meni je on najvise upao u oko (posto su mu komentari identicni onim bolesnicima sa indeksa, valjda se tu covjek obrazuje), a ima ih jos nekoliko koji su zreli za banane, da ne kazem nesto gore.alan_kardec je napisao/la:
Nije @vito sam na temi širokog, ima njih još par koji se glupiraju i šprdaju sa ozbiljnim stvarima. Najgore što su to sve odrasli ljudi, siguran sam.![]()
Nisam siguran da se ono uopste moze nazvati ljudima, a ni majmune ne bih da vrijedjam.
@ Legenod stipu ga,provocira jer zna da mu nije jos mnogo ostalo na forumu
Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- legenda reala
- Kontakt:
jesi se to zaljubio ,bogatiLBJ MVP je napisao/la:Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Sta ti je svit nedaju mi s tobom bit
[youtube][/youtube] Samo njoj sam viran bija
[youtube][/youtube] Samo njoj sam viran bija
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ma svi ste pozvanilegenda reala je napisao/la:jesi se to zaljubio ,bogatiLBJ MVP je napisao/la:Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
e kad je ženidba jel uskoro ,hoš nas zvati u svatove
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- skyisthelimit
@tribalian, vidim spominjes Sarajevo-x forum na kojem sam i sam..I vjeruj mi da nema toga sto ti spominjes, a onakve stvari kao sto je onaj radio na temi siroki bi se momentalno sankcionisale i ne bi trolovi imali ni vremena ni prostora da se qrce. Tamo je pravo strogo za razliku od ovog duplog sporta ..a ja ne znam otkud tebi to za sax, al nebitno.. 
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 08 avg 2011, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
sreća pa me nema tamoTribalian je napisao/la:@ Tanzla tebra to si u pravu,najgori su oni sto steknu obrazovanje na YT i forumima tipa HR index," srpski nacionalisti.com","sarajevo x com",da su politicari normalni u ex yu sve bi to bilo zabranjeno .tanzla je napisao/la:Meni je on najvise upao u oko (posto su mu komentari identicni onim bolesnicima sa indeksa, valjda se tu covjek obrazuje), a ima ih jos nekoliko koji su zreli za banane, da ne kazem nesto gore.alan_kardec je napisao/la:
Nije @vito sam na temi širokog, ima njih još par koji se glupiraju i šprdaju sa ozbiljnim stvarima. Najgore što su to sve odrasli ljudi, siguran sam.![]()
@ Legenod stipu ga,provocira jer zna da mu nije jos mnogo ostalo na forumu
mani me se sad,ovo je stvar mene i ovog djecarca,
PO CIJENU BAN-a NEDAM BOSNU! LUD JE ONAJ KOJI POPUSTI,BRANI SVOJE PUSTI MOJE!
ugl--par ljudi mi je reko preko PM da se đaba ne uplićem više tamo jer dečko očito priča i u drugim temama
- neutralan__
- Kontakt:
Jedino zbog čega se kajem jeste što sam se rodio ovdje.Zbog našeg piš.ljivog mentaliteta i ovakvih svađa koje će da budu dok je i ovih država odnosno vječno.Tribalian je napisao/la:Brate ono je strasnoneutralan__ je napisao/la:Šta sve pročita na onoj temi.Ne znam je l' ih stid.Pa tamo treba uvesti roditeljsku pažnju.
![]()
![]()
A tumace istoriju kako im se svidja,niko pojma sa zivotom nema,lupetaju gluposti,vredjaju jedni druge...A sportski forum
Kako sam bio glup kada sam odbio ići u Njemačku.Ali ipak ne može se protiv srca,ono mi nije to dozvolilo,jer nisam mogao sve ovo napustiti,ali kada sada pogledam sve to...
Kažu i ovo je dio sporta,e pa ovo nije,ovo je prevršilo svaku granicu.Svađa i prepirki je uvijek bilo i uvijek će biti,ali da vjera i sport idu u istu rečenicu to nije moglo i nikada neće moći.
Mene je sada samo strah Boga,kako ću zapostiti kada pročitah hrpu neviđenih gluposti
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
@ Sarajlic@ ti si meni delovao kao neki pobornik RNR-a
a ti slusas ovu dalmatinsku muziku za pizzerije 
Plivadone care nisam na tebe mislio,kontam ja tebe,branis svoje,al brate banovace te bzv. ,proguglaj ti malo o sirokom i o njihovoj gimnaziji i videces da nema razloga da upadas sa njima u raspravu,samo ignore,nek pisu sta hoce
pocepace njih Ministar cim vidi ono 
Plivadone care nisam na tebe mislio,kontam ja tebe,branis svoje,al brate banovace te bzv. ,proguglaj ti malo o sirokom i o njihovoj gimnaziji i videces da nema razloga da upadas sa njima u raspravu,samo ignore,nek pisu sta hoce
gde si brateeee što te neeeeeeeeeemaa da u prrrrroooooooooooooooovoooooood idemooooooooooooooo
Joj prenosi me opasno đogani dado stojan
Joj prenosi me opasno đogani dado stojan
- legenda reala
- Kontakt:
Nemojte mi kvariti ovaj pdf sa tim glupim temama ,ja se borim da ga zadržim što zdravijim a vi ga ništite ,nemojte više

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.