Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

hodža
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la hodža » 08 avg 2011, 02:13

@ legenda

ogadi mi život jbt :cry: :cry: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 02:13

legenda reala je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
@ Saralic@ tebi nikako nije mesto na onoj temi tamo,da se razumemo ,pusti bagru ti si normalan lik.
:
nemaš ti pojma ,šta su ovaj mali pitar i onaj ti kolega iz ekipe Edin mali manijak ,to ti je malo a zajebano ,nedo bog nikome ,vidjećeš tek ,ako kad profuliš koji rezultat ,kako će ti se Edo nagovoriti :lol: :lol:
Ne slusa me Sarajlic@ ,eno ga tamo utvrdjuje istorijske cinjenice.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 avg 2011, 02:13

Šta sve pročita na onoj temi :roll: .Ne znam je l' ih stid.Pa tamo treba uvesti roditeljsku pažnju.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 02:15

Tribalian je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
@ Saralic@ tebi nikako nije mesto na onoj temi tamo,da se razumemo ,pusti bagru ti si normalan lik.
:
nemaš ti pojma ,šta su ovaj mali pitar i onaj ti kolega iz ekipe Edin mali manijak ,to ti je malo a zajebano ,nedo bog nikome ,vidjećeš tek ,ako kad profuliš koji rezultat ,kako će ti se Edo nagovoriti :lol: :lol:
Ne slusa me Sarajlic@ ,eno ga tamo utvrdjuje istorijske cinjenice.
Citam Tribinu brate , tamo bolesniji likovi nego ovdje
mirotvorac wrote:
ovi iz Lukavice kao da ne postoje...
" " ? " ¥ $ $ у " на нова " $, $ % %!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 02:16

alan_kardec je napisao/la:

Nije @vito sam na temi širokog, ima njih još par koji se glupiraju i šprdaju sa ozbiljnim stvarima. Najgore što su to sve odrasli ljudi, siguran sam.
Meni je on najvise upao u oko (posto su mu komentari identicni onim bolesnicima sa indeksa, valjda se tu covjek obrazuje), a ima ih jos nekoliko koji su zreli za banane, da ne kazem nesto gore. :mrgreen:
Nisam siguran da se ono uopste moze nazvati ljudima, a ni majmune ne bih da vrijedjam.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 avg 2011, 02:17

ima gorih i od mene :O nego da kazem zdra'o sigurno cu popusit ban jer ovom djecacicu nedam ispred sebe ;)
pa et ko me volio volio me ko me mrzio,nece vise jer me nece bit :) dabogda da ostanem zajebo sam stvar al nema veze..on ce meni da bosne nema -.-

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 02:19

neutralan__ je napisao/la:Šta sve pročita na onoj temi :roll: .Ne znam je l' ih stid.Pa tamo treba uvesti roditeljsku pažnju.
Brate ono je strasno :!: :!: :!: A tumace istoriju kako im se svidja,niko pojma sa zivotom nema,lupetaju gluposti,vredjaju jedni druge...A sportski forum :!:

@ Sarajlic@ pusti ti sve njih :!: Sve su to cketinepi koje lece komplexe i slabosti na forumima ;) to su ti oni sto ih pogledas na ulici i spuste glavu momentalno,boje se i svoje senke,pitaj ti onog tvog sto ga imas na Fb sta je rat i trauma i dal' bi on pisao nekad tako nesto,ovi ne znaju pa vredjaju.Ako ih sramota nije nek samo nastave ,ali ce svi u banovice cim Ministar dodje ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 02:20

Plivadon je napisao/la:ima gorih i od mene :O nego da kazem zdra'o sigurno cu popusit ban jer ovom djecacicu nedam ispred sebe ;)
pa et ko me volio volio me ko me mrzio,nece vise jer me nece bit :) dabogda da ostanem zajebo sam stvar al nema veze..on ce meni da bosne nema -.-
ne sikiraj se ,ja te branim ,neće ti niko ništa :P
vidiš da se ovaj don Vito prijavio i ide od teme do teme i provocira ,prvo pdf košarka ,pa evo pdf reprezentacije i sad širokog tema :shock: :shock:

Šta ovaj ministra spominje ,ja sam bolan ovdje glavni kakav crni ministar :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 02:22

tanzla je napisao/la:

Nije @vito sam na temi širokog, ima njih još par koji se glupiraju i šprdaju sa ozbiljnim stvarima. Najgore što su to sve odrasli ljudi, siguran sam.
Meni je on najvise upao u oko (posto su mu komentari identicni onim bolesnicima sa indeksa, valjda se tu covjek obrazuje), a ima ih jos nekoliko koji su zreli za banane, da ne kazem nesto gore. :mrgreen:
Nisam siguran da se ono uopste moze nazvati ljudima, a ni majmune ne bih da vrijedjam.
@ Tanzla tebra to si u pravu,najgori su oni sto steknu obrazovanje na YT i forumima tipa HR index," srpski nacionalisti.com","sarajevo x com",da su politicari normalni u ex yu sve bi to bilo zabranjeno .

@ Legenod stipu ga,provocira jer zna da mu nije jos mnogo ostalo na forumu ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 02:22

Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 02:24

LBJ MVP je napisao/la:Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 02:26

LBJ MVP je napisao/la:Fali mi ljubaaaaaaaaaaaaaaaaav srceeeee me šaljeeeeeeeeeeeeeeee tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
jesi se to zaljubio ,bogati :D :D e kad je ženidba jel uskoro ,hoš nas zvati u svatove :lol: :P :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 02:26

[youtube][/youtube] Sta ti je svit nedaju mi s tobom bit :oops:

[youtube][/youtube] Samo njoj sam viran bija
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 02:27

jesi se to zaljubio ,bogati :D :D e kad je ženidba jel uskoro ,hoš nas zvati u svatove :lol: :P :?:
Ma svi ste pozvani :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 avg 2011, 02:28

@tribalian, vidim spominjes Sarajevo-x forum na kojem sam i sam..I vjeruj mi da nema toga sto ti spominjes, a onakve stvari kao sto je onaj radio na temi siroki bi se momentalno sankcionisale i ne bi trolovi imali ni vremena ni prostora da se qrce. Tamo je pravo strogo za razliku od ovog duplog sporta ..a ja ne znam otkud tebi to za sax, al nebitno.. :roll:
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 08 avg 2011, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 avg 2011, 02:28

Tribalian je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

@ Tanzla tebra to si u pravu,najgori su oni sto steknu obrazovanje na YT i forumima tipa HR index," srpski nacionalisti.com","sarajevo x com",da su politicari normalni u ex yu sve bi to bilo zabranjeno .

@ Legenod stipu ga,provocira jer zna da mu nije jos mnogo ostalo na forumu ;)
sreća pa me nema tamo :) vidim da aludiraš na mene, uglavnom stojim iza toga da branim bosnu,ako ti ne odgovara,zašuti jer kad neko kaže da Kosovo nije srpsko ode mu sva familija i blizi i dalji komsiluk u 3 lijepe :)
mani me se sad,ovo je stvar mene i ovog djecarca,
PO CIJENU BAN-a NEDAM BOSNU! LUD JE ONAJ KOJI POPUSTI,BRANI SVOJE PUSTI MOJE! :) a dosad se nisam svađao ako si primjetio al mi je izvukao živac da bi ga sad nalupao kao truhli kupus u vreći :)

ugl--par ljudi mi je reko preko PM da se đaba ne uplićem više tamo jer dečko očito priča i u drugim temama :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 avg 2011, 02:28

Tribalian je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Šta sve pročita na onoj temi :roll: .Ne znam je l' ih stid.Pa tamo treba uvesti roditeljsku pažnju.
Brate ono je strasno :!: :!: :!: A tumace istoriju kako im se svidja,niko pojma sa zivotom nema,lupetaju gluposti,vredjaju jedni druge...A sportski forum :!:
Jedino zbog čega se kajem jeste što sam se rodio ovdje.Zbog našeg piš.ljivog mentaliteta i ovakvih svađa koje će da budu dok je i ovih država odnosno vječno.
Kako sam bio glup kada sam odbio ići u Njemačku.Ali ipak ne može se protiv srca,ono mi nije to dozvolilo,jer nisam mogao sve ovo napustiti,ali kada sada pogledam sve to...
Kažu i ovo je dio sporta,e pa ovo nije,ovo je prevršilo svaku granicu.Svađa i prepirki je uvijek bilo i uvijek će biti,ali da vjera i sport idu u istu rečenicu to nije moglo i nikada neće moći.

Mene je sada samo strah Boga,kako ću zapostiti kada pročitah hrpu neviđenih gluposti :roll: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 02:30

@ Sarajlic@ ti si meni delovao kao neki pobornik RNR-a :lol: a ti slusas ovu dalmatinsku muziku za pizzerije :lol:

Plivadone care nisam na tebe mislio,kontam ja tebe,branis svoje,al brate banovace te bzv. ,proguglaj ti malo o sirokom i o njihovoj gimnaziji i videces da nema razloga da upadas sa njima u raspravu,samo ignore,nek pisu sta hoce ;) pocepace njih Ministar cim vidi ono ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 02:31

gde si brateeee što te neeeeeeeeeemaa da u prrrrroooooooooooooooovoooooood idemooooooooooooooo
Joj prenosi me opasno đogani dado stojan :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 02:31

Nemojte mi kvariti ovaj pdf sa tim glupim temama ,ja se borim da ga zadržim što zdravijim a vi ga ništite ,nemojte više ;) ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Kaunas i 7 gostiju.