vidis da su prvi dosli jutros, cim je sunce svanulo pozurili da se zacas jave porodici i safetu pa da dobro iskoriste ono vremena sto je ostlaoMegamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
- Megamon
- Kontakt:
Sta pjeva Spaha Dzeki
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ali normalno ni Medunjanin nece moci igrati,,bar je tako javljano prije nekoliko dana??????
- Goalgetter
- Kontakt:
U koliko sati je utakmica
.. Citam danas na SportSport.ba i avazu, kazu u 19:00 h, dok na TXT BHT1 stoji u 21:00 h 
21 hGoalgetter je napisao/la:U koliko sati je utakmica.. Citam danas na SportSport.ba i avazu, kazu u 19:00 h, dok na TXT BHT1 stoji u 21:00 h
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- neutralan__
- Kontakt:
Mislim da je u 21h utakmica.
Za koju li će se varijantu Sušić odlučiti.Nadam se da će isprobati sve igrače koje je pozvao i dati im priliku da pokažu šta znaju.Pa ko zna možda neki od njih već zaigraju i protiv Bjelorusije.
Potrebno nam je mladosti u ekipi,jer ima nekoliko i veterana koji se neće još puno naigrati u reprezentaciji,a zamjena im se mora naći.
Za koju li će se varijantu Sušić odlučiti.Nadam se da će isprobati sve igrače koje je pozvao i dati im priliku da pokažu šta znaju.Pa ko zna možda neki od njih već zaigraju i protiv Bjelorusije.
Potrebno nam je mladosti u ekipi,jer ima nekoliko i veterana koji se neće još puno naigrati u reprezentaciji,a zamjena im se mora naći.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nema tu nigdje taktike, samo pretpostavka formacije i početnih 11 igrača.
Bolje ovako
--------------Džeko -
----Lulić - Medunjanin - Zec
-------Salihović - Zahirović
Papac - Spahić - Pandža - Mujdža
--------------Hasagić
Bolje ovako
--------------Džeko -
--------------Hasagić
100% sportski i krajnje opušten potpis
ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilicaRiNo je napisao/la:Nema tu nigdje taktike, samo pretpostavka formacije i početnih 11 igrača.
Bolje ovako
--------------Džeko -
--------------Hasagić
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja bi prije povukao medu na zadnjeg veznog a na njegovo mjesto stavio stilu....a zahirovic bi trebao u drugom pol uci, a ne odma od pocetka, jbg ipak je prvi put pozivan...nick je napisao/la:ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilicaRiNo je napisao/la:Nema tu nigdje taktike, samo pretpostavka formacije i početnih 11 igrača.
Bolje ovako
--------------Džeko -
--------------Hasagić
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ja neznam kakve vi to varijante pravite. al sastav nemore izgledat druciji nego ovaj:
HASAGIC
PAPAC SPAHIC PANDZA MUJDZA
SALIHOVIC ZAHIROVIC
MEDUNJANIN LULIC
ZEC DZEKO
HASAGIC
SALIHOVIC ZAHIROVIC
MEDUNJANIN LULIC
ZEC DZEKO
--------------------Hasagic--------------------------
--Mujdza------Spahic--Pandza--------Papac-----
-----------------zahirovic--Medunjanin------------
------Lulic---------------------------------Salihovic--
-----------------------Stilic------------------------------
-----------------------Dzeko--------------------------
--Mujdza------Spahic--Pandza--------Papac-----
-----------------zahirovic--Medunjanin------------
------Lulic---------------------------------Salihovic--
-----------------------Stilic------------------------------
-----------------------Dzeko--------------------------
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahah...2 velike greske si napravio....papac ne igra na desnom beku, i igrat cemo sa jednim napadacem protiv grcke...svabo94 je napisao/la:ja neznam kakve vi to varijante pravite. al sastav nemore izgledat druciji nego ovaj:
HASAGIC
SALIHOVIC ZAHIROVIC
MEDUNJANIN LULIC
ZEC DZEKO
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Megamon
- Kontakt:
Nece da moRe.svabo94 je napisao/la:ja neznam kakve vi to varijante pravite. al sastav nemore izgledat druciji nego ovaj:
HASAGIC
SALIHOVIC ZAHIROVIC
MEDUNJANIN LULIC
ZEC DZEKO
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
@Svabo94
Znaci to Medunjanina stavljas na lijevo krilo
, ako je Lulic na desnom .. A nemora i biti sastav ako ga objave na reprezentacija . ba
Evo, ovako bi nesto ja volio :
-------------------Hasagic-------------------
--Mujdza----Spahic----Pandza----Papac--
------------Salihovic----Besic---------------
--Zec-----------Medunjanin--------Lulic---
--------------------Dzeko--------------------
Znaci to Medunjanina stavljas na lijevo krilo
Evo, ovako bi nesto ja volio :
-------------------Hasagic-------------------
--Mujdza----Spahic----Pandza----Papac--
------------Salihovic----Besic---------------
--Zec-----------Medunjanin--------Lulic---
--------------------Dzeko--------------------
Zaboravio sam na Štilu, sigurno da zaslužuje da bude u prvih 11 u ovoj utakmici, kasnije u toku utakmice isprobati kako sam napisao sa Zahirovićem, a Medu gurnuti malo u bliže protivničkom golu.nick je napisao/la: ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilica
100% sportski i krajnje opušten potpis
jesam pogresio maloprije sa papcem. ali ta varijanta sa zecem u vezi nece dobro proci. a sta ja znam mozda izprobat
Dzeko
Medunjanin STILIC Lulic
Salihovic Zahirovic(Besic)
Papac Spahic Pandza Mujdza
Keno
Dzeko
Medunjanin STILIC Lulic
Salihovic Zahirovic(Besic)
Papac Spahic Pandza Mujdza
Keno
realno ima najvise jakih utakmica u nogama od prosle sezone a momak se svaki put odazove i presjedi na tribinama... red ga je pustit bar ove prijateljskeRiNo je napisao/la:Zaboravio sam na Štilu, sigurno da zaslužuje da bude u prvih 11 u ovoj utakmici, kasnije u toku utakmice isprobati kako sam napisao sa Zahirovićem, a Medu gurnuti malo u bliže protivničkom golu.nick je napisao/la: ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bice svega veceras. Dzeko je dao gol, sad mu niko nije ravan. Spahic je dobio crveni, sto njemu isto znaci ko i Dzeki gol. Znaci ako imate sestru, kcer ili lijepu mater (MILF) u Sarajevu, ni pod razno ne dopustite da izadju veceras.Megamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
HA,ha kraljevi ste majke mi,pogotovo ovo -MILF,a sa Spahom se nikada ne zna,ako bi se koja nećkala kada zatraži,ne dadne na prvu mogla bi i po g uzici dobiti-nema kod Spahe z a jb a ncije(a u tom slučaju ne rizikuje ni crveni)Cartman je napisao/la:Bice svega veceras. Dzeko je dao gol, sad mu niko nije ravan. Spahic je dobio crveni, sto njemu isto znaci ko i Dzeki gol. Znaci ako imate sestru, kcer ili lijepu mater (MILF) u Sarajevu, ni pod razno ne dopustite da izadju veceras.Megamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
- Megamon
- Kontakt:
Treba Spahi imobilisati nos,a realno najbolje cu mu goditi polozaj izmedju sifona.Cartman je napisao/la:Bice svega veceras. Dzeko je dao gol, sad mu niko nije ravan. Spahic je dobio crveni, sto njemu isto znaci ko i Dzeki gol. Znaci ako imate sestru, kcer ili lijepu mater (MILF) u Sarajevu, ni pod razno ne dopustite da izadju veceras.Megamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.