yup je napisao/la:Vrlo diskutabilan jedanesterac.
Ali pazi Spahe kako davi obojicu
odvuče ih 2 m bez p'o muke
ne d'o Bog da je kakva mrcina...zabranili bi mu da igra
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
yup je napisao/la:Vrlo diskutabilan jedanesterac.
Ali pazi Spahe kako davi obojicu
Principatus je napisao/la:Ma Spaha nije uspio da odigra loptu, a Hamsik odmah poleti kao Airbus.
Ma penal nepostojeci, samo sto je vidio nogu Hamsik je poletio.hodža je napisao/la:Principatus je napisao/la:Oh oh Spaha skrivio jedanesterac. Ali kako uze Emir njih dvojicu.
Neka vidi Hamsik sta ga ocekiva na kvalifikacijama za SP.
niĐe veze penal
El penalty que hace Spahic no es penalty. Se tira más claro que cuando lo hace Ronaldo.
Moze li prevod?Air Commodore je napisao/la:Jedan od komentara na Marci uvezi penala Spahica![]()
El penalty que hace Spahic no es penalty. Se tira más claro que cuando lo hace Ronaldo.
Joint_Union je napisao/la:Po meni jedna od najboljih tekmi za repku! Kakva mirnoća i inetligencija u igri. Bravo Emire!
Na koncu, moram Vas pitati - reprezentaciju u septembru očekuje važna utakmica. Hoće li pasti Bjelorusija?
- Moje iskrene želje su da padne, ali još ne bih želio dizati atmosferu. Prvo trebamo dobro razmisliti o pristupu toj utakmici. Neka nam Rumunija bude opomena. Zaista nikada neću shvatiti šta nam se dogodilo. Uredu je da imaš loš dan i da odigraš lošu utakmicu. Uredu je jedan ili dva igrača, ali u Rumuniji smo svi loše odigrali i to mi nikada neće biti jasno zbog čega. Neka nam to bude opomena i neka zvijezda vodilja za ono što nas očekuje u Bjelorusiji. Ne čeka nas nimalo lak protivnik. Vjerujte, neće biti nimalo lagano, ali mi imamo dobru reprezentaciju, satkanu od stvarno dobrih igrača. Trebali bismo, ako Bog da, odraditi dobar posao.
Dežurni pljuvač
Čini se da se situacija u reprezentaciji nakon Rumunije slegla. Možete li nam to, kao kapiten i insajder, potvrditi?
- Bilo je žalosno slušati te ljude, ja ih zovem dežurni pljuvači. To su ljudi koji ne žele dobro sebi pa kako će, onda, željeti nekome drugome. Počeli su podvaljivati neke priče poput klanova u reprezentaciji, rušenju, i u tom kontekst se, faktički, spominjalo moje ime. Žalosno. Na to ne možeš ostati gluh, ali kad pogledaš ko to plasira, onda ti je mnogo lakše, jer je to za mene posljednji šljam. Ali, povrijedi te to, jer mi svi u reprezentaciju dođemo čiste duše i punog srca.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.