Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hodža
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la hodža » 08 avg 2011, 01:43

yup je napisao/la:Vrlo diskutabilan jedanesterac.

Ali pazi Spahe kako davi obojicu :lol:

odvuče ih 2 m bez p'o muke :lol: :lol:

ne d'o Bog da je kakva mrcina...zabranili bi mu da igra :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 avg 2011, 01:51

Ma Spaha nije uspio da odigra loptu, a Hamsik odmah poleti kao Airbus.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 avg 2011, 01:55

Principatus je napisao/la:Ma Spaha nije uspio da odigra loptu, a Hamsik odmah poleti kao Airbus.

joj što ja mrzim ove "padavičare" :evil:

al' najgori mi je D.Kapel, baš iz Sevilje...lik ga pogleda, on odmah počne padati :evil: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 avg 2011, 03:28

Kako ga covjek okrenu kod penal situacije :o :o meni je ono penal start sa ledja bilo je kotakta i tako to.

Kod kartona situacije pokusao da odigra siledziju i izbacivaca i ljudi mu skrenuli paznju po nosu.
Ipak to nisu niti Pjanic niti onaj Marin.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 avg 2011, 09:03

hodža je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Oh oh Spaha skrivio jedanesterac. Ali kako uze Emir njih dvojicu. :D
Neka vidi Hamsik sta ga ocekiva na kvalifikacijama za SP. :mrgreen:

niĐe veze penal
Ma penal nepostojeci, samo sto je vidio nogu Hamsik je poletio.

Ala ih Spaha rasu ko koli rize :D, dvojicu za vratic i odvuce :D i jos malo falilo i da ih istuce :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 08 avg 2011, 09:06

Jedan od komentara na Marci uvezi penala Spahica :)
El penalty que hace Spahic no es penalty. Se tira más claro que cuando lo hace Ronaldo.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 avg 2011, 09:20

Drago mi je da je Spaha postao važna karika Seville i da je to dokazao na predstavljanju dresova.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 avg 2011, 10:56

Crveni karton a i penal zbog zvona oko vrata kojeg nosi vec odavno. :cry:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 08 avg 2011, 19:49

Air Commodore je napisao/la:Jedan od komentara na Marci uvezi penala Spahica :)
El penalty que hace Spahic no es penalty. Se tira más claro que cuando lo hace Ronaldo.
Moze li prevod?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 10 avg 2011, 10:53

Penal koji je napravio Spahic, nije penal. Sta vise baca se providnije nego kad to radi Ronaldo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 avg 2011, 01:39

Da mi je pogledati jos jedanput kako Spaha izigrava Grcke napadace pri njihovom pokusaju pressinga. :D
Svaka cast kapitenu. Sevilla je za male pare dobila velikog igraca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 11 avg 2011, 09:26

Sinoć je Spahić odigrao maestralnu utakmicu ;) moj naklon Spaha.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 11 avg 2011, 10:08

Po meni jedna od najboljih tekmi za repku! Kakva mirnoća i inetligencija u igri :shock: . Bravo Emire!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 11 avg 2011, 11:16

Sve čestitke kapitenu.Tako se to radi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 avg 2011, 15:16

Joint_Union je napisao/la:Po meni jedna od najboljih tekmi za repku! Kakva mirnoća i inetligencija u igri :shock: . Bravo Emire!

Ma ne znam više kako da nahvalim ovog ljudinu, pa ja se ne sjećam stvarno da sa sam pogled'o ijednu tekmu repke a da je on podbacio. STVARNO SVAKA ČAST KAPITENU PO KO ZNA KOJI PUT !

Posebno mi se svidilo bodrenje i podrška ovih debitanata, pravi IL CAPITANO :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 11 avg 2011, 15:48

Svaka cast kapitenu. Pogotov na nerviranju Samarasa :):)
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 avg 2011, 20:30

Fenomenalna utakmica Spahica. Samo neka ovako i protiv Bjelorusije nastavi.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 avg 2011, 19:04

Nisam odavno gledao Spahića onako motivisanog,doduše u svakoj utakmici on pruža maksimum i igra vrlo borbeno,ne štedi se kada igra za reprezentaciju.Odlično je igrao,uz Džeku naš najbolji igrač.
K'o što je Šuko rekao može iznijeti loptu kada hoće i kako hoće.Pravi kapiten samo da ovako nastavi protiv Bjelorusije i mi gola primiti nećemo 8-) .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 avg 2011, 13:34

http://www.****/vijesti/interv ... vilji.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Veliki i jako dobar intervju s kapitenom u Dnevnom Avazu... Ima da se cita makar 5-6 minuta :D

I nisam znao da i Spaha posti...

Osjeti li se u Španiji barem malo miris ramazana?

- To je ono što mi je poklonio Kanute, čovjek koji je poznat u islamskom svijetu po onome što je napravio ovdje, u Sevilji. Došlo je do situacije i jedna stara džamija se trebala srušiti, jer u njihovom gradskom budžetu nije bio izdvojen novac za renoviranje. I Fredi je tada napravio jedan veliki gest i kao vjernik i kao čovjek. Donirao je ogromnu svotu novca da bi se zemlja na kojoj se nalazi džamija, otkupila i kasnije renovirala. I ta džamija je danas prelijepa.

Kada sam se vratio sa priprema, tada je nastupio ramazan i svaki dan koji sam prveo ovdje, proveo sam sa Fredijem. On mi mnogo proča o islamu u Sevilji. Imamo i Muhameda Daba (Mouhamadou Dabo) i Aruna Konea (Arouna Kone) tako da smo nas četvorica-petorica u tom krugu u klubu. Ljudi nas poštuju, a pomalo i kritiziraju da bismo nekada trebali malo pripaziti na prehranu, jer imamo težak period priprema i utakmica. No, oni shvataju da mi to želimo i pomažu nam u tome. Kada imamo dva treninga dnevno, onda ne posti nijedan od nas, a kada imao jedan, onda uspijevamo. Malo je ovdje dan duži, iftar je oko 21.30 sati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 avg 2011, 13:38

Ova dva dijela su dobra.
Na koncu, moram Vas pitati - reprezentaciju u septembru očekuje važna utakmica. Hoće li pasti Bjelorusija?

- Moje iskrene želje su da padne, ali još ne bih želio dizati atmosferu. Prvo trebamo dobro razmisliti o pristupu toj utakmici. Neka nam Rumunija bude opomena. Zaista nikada neću shvatiti šta nam se dogodilo. Uredu je da imaš loš dan i da odigraš lošu utakmicu. Uredu je jedan ili dva igrača, ali u Rumuniji smo svi loše odigrali i to mi nikada neće biti jasno zbog čega. Neka nam to bude opomena i neka zvijezda vodilja za ono što nas očekuje u Bjelorusiji. Ne čeka nas nimalo lak protivnik. Vjerujte, neće biti nimalo lagano, ali mi imamo dobru reprezentaciju, satkanu od stvarno dobrih igrača. Trebali bismo, ako Bog da, odraditi dobar posao.
Dežurni pljuvač

Čini se da se situacija u reprezentaciji nakon Rumunije slegla. Možete li nam to, kao kapiten i insajder, potvrditi?

- Bilo je žalosno slušati te ljude, ja ih zovem dežurni pljuvači. To su ljudi koji ne žele dobro sebi pa kako će, onda, željeti nekome drugome. Počeli su podvaljivati neke priče poput klanova u reprezentaciji, rušenju, i u tom kontekst se, faktički, spominjalo moje ime. Žalosno. Na to ne možeš ostati gluh, ali kad pogledaš ko to plasira, onda ti je mnogo lakše, jer je to za mene posljednji šljam. Ali, povrijedi te to, jer mi svi u reprezentaciju dođemo čiste duše i punog srca.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.