Hajd makar neka fajda ima od ove mojaTV, mogu pregledat ono što je već prošlo...Joint_Union je napisao/la:Bila ova emisija o Premijer ligi na BHT-u. Bili gosti Amar i trener Širokog Karačić.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ocito nisi dobro gledao kako stvari stoje na terenu tj povrsno gledas situaciju.1921 je napisao/la:u prvom mandatu je isplacivao plate ili premije igracima, a kupovale su se i neke utakmice (ko misli i kaze drugacije onda treba strucnu pomoc). najzasluzniji za nasa samoprozvana pojacanja je cviko. i niko ne tjera njega sa klupe jer svakako niko ne shvata ovu ligu za ozbiljno, ali stvarno ubija monotonijom i forsiranjem svojih igraca. pa moje dijete da igra, ako ne zna sastaviti pasa..iducu utakmicu ni na klupu ga ne bi stavio. dovoljno se sjetiti lazara popovica i ostalih napadaca na klupi.. ali je raja sve to okrenula na zajebanciju pa je nekako i proslo ono forsiranje lazara. bajro na pripremama zabije vise golova nego popovic u karijeri, i opet dobije samo 10 minuta protiv travnika cini mi se. nakon amara uvijek postoji mnogo solucija... na kraju krajeva i mesa je izjavio da bi preuzeo zelju.. nekada. sami sebe zatvaramo i stvaramo kult licnosti amara, a niko nece da kaze pogrijesio tu-i-tu.. treba raditi drugacije neke stvari i zdravo.

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
-
- Kontakt:
Sto neki brzo zaboravljaju.
Pobjeda na gostovanju nakon 803 dana - Prva tekma nakon dolaska Amara Osima.
Pobjeda na gostovanju nakon 803 dana - Prva tekma nakon dolaska Amara Osima.
- Joint_Union
- Kontakt:
Koliko je pratio vidi se iz prilozenog gdje kaže da je Bajro dobio 10.min protiv Travnika
Bajro je odigrao cijelu i zabio za 1-0. kasnije igrao i sa Širokim i nije se satavio sa loptom.

Bajro je odigrao cijelu i zabio za 1-0. kasnije igrao i sa Širokim i nije se satavio sa loptom.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
ovo sutra u dnevni avaz rubrika: TO JE TO!!Buu je napisao/la:ONI TI GA PUSE AMARE AMARE AMAEREEEEEE

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
sto se tice jucerasnje utakmice samo da kazem da je sramota da niti jednom nismo prozvali ime Vedrana Puljica..
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
sta mi imamo s njim????500 je napisao/la:sto se tice jucerasnje utakmice samo da kazem da je sramota da niti jednom nismo prozvali ime Vedrana Puljica..

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
DVA TIPA NAVIJAČA ŽELJE KRITIKUJU AMARA:
1-ONI KOJI SU PRATILI ŽELJU DO PRVOG ODLASKA AMARA , PA PRESTALI ,PA SE VRATILI AMAROVIM POVRATKOM
2-ONI KOJI ŽELJU NIKAKO NISU PRATILI DO AMAROVOG DRUGOG DOLASKA JER KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI NJIHOV NEDOSTATAK INFORMACIJA O ERI IZMEĐU DVIJE AMAROVE
ZAKLJUČAK:RADI SE O SEZONSKIM NAVIJAČIMA ŽELJE KOJE SVOJE FRUSTRACIJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA LIJEČE PLJUVAJUČI AMARA.
ERIC CANTONA JE ZA FERGUSONA REKAO (NA PITANJE JE LI ON NAJBOLJI TRENER UNITEDA SVIH VREMENA) NE "ON JE UNITED" JASAN JE BIO CANTONA
U BIH FUDBALU TO NE VRIJEDI NIZAKOGA VIŠE OD AMARA OSIMA.
1-ONI KOJI SU PRATILI ŽELJU DO PRVOG ODLASKA AMARA , PA PRESTALI ,PA SE VRATILI AMAROVIM POVRATKOM
2-ONI KOJI ŽELJU NIKAKO NISU PRATILI DO AMAROVOG DRUGOG DOLASKA JER KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI NJIHOV NEDOSTATAK INFORMACIJA O ERI IZMEĐU DVIJE AMAROVE
ZAKLJUČAK:RADI SE O SEZONSKIM NAVIJAČIMA ŽELJE KOJE SVOJE FRUSTRACIJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA LIJEČE PLJUVAJUČI AMARA.
ERIC CANTONA JE ZA FERGUSONA REKAO (NA PITANJE JE LI ON NAJBOLJI TRENER UNITEDA SVIH VREMENA) NE "ON JE UNITED" JASAN JE BIO CANTONA

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ima li sanse da se dovede jos jedno pojacanje do kraja prelaznog roka ?
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!
Dodao bih tu i one kojima je ispod časti pratiti ligu koja je lošija od liga petice i koji smatraju da je sramota da se Željo ne plasira makar u četvrtfinale LP.DRHAUSE je napisao/la:DVA TIPA NAVIJAČA ŽELJE KRITIKUJU AMARA:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
imal gdje javni poziv na sajtu ?VisokoTM87 je napisao/la:Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!
Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzidVisokoTM87 je napisao/la:Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!

Znaci zidanje malterisanje farbanje

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
-
- Kontakt:
Ja nemogu da vjerujem da nasa raja moze kritikovati AMARA..samo se sjetite gdje smo bili prije njegovog povratka!!!
Da zaboravio sam te navijače Barselone, Reala ,Man utd , Arsenala,Milana ,Intera ,Bajerna koji svoj život ispunjavaju gledajući milionere u kilometrima udaljenim gradovima misleći da navijati za neki vještački klub znači biti nešto.Hawking je napisao/la:Dodao bih tu i one kojima je ispod časti pratiti ligu koja je lošija od liga petice i koji smatraju da je sramota da se Željo ne plasira makar u četvrtfinale LP.DRHAUSE je napisao/la:DVA TIPA NAVIJAČA ŽELJE KRITIKUJU AMARA:
Samo tako liče na one naivne kineze koji se tuku tamo po onoj đungli im od države zbog klubova koji su tu samo radi njihovog novca.NAŠ fudbal je naš fudbal i meni je kao takav najbolji, više sam uživao juče u utakmici sa pecare nego u finalu LŠ.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Fino, finoAd0 je napisao/la:Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzidVisokoTM87 je napisao/la:Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!da malo osvjeze pocrnilo je previse!
I slažem se sa DRHAUSE
SUpport your local team!
dao klub 10 milja da se jug uredinime_tm87 je napisao/la: Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!
Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzidda malo osvjeze pocrnilo je previse!

Jasta pogotovo Zujo beg hahahhaa...Ma jok ba Zujo samo pogurao za malter!lisander je napisao/la:dao klub 10 milja da se jug uredinime_tm87 je napisao/la: Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!
Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzidda malo osvjeze pocrnilo je previse!
DRŽAVA ŽELJO!
Pa dobro, moje navijanje za Želju bi se moglo prokomentarisati kao nečije navijanje za Barcelonu, ipak ja nisam iz Sarajeva, neko može reći eno ga navija za Želju zato što Željo osvaja titule. Nemam ja ništa protiv navijača bilo kojeg kluba, ali ne volim da slušam ljude koji stalno ponavljaju kako je ovo dno dna, kako ništa ne valja, kako je sve namješteno, itd. Poštujem svoju ligu i želim joj da bude što bolja!DRHAUSE je napisao/la: Da zaboravio sam te navijače Barselone, Reala ,Man utd , Arsenala,Milana ,Intera ,Bajerna koji svoj život ispunjavaju gledajući milionere u kilometrima udaljenim gradovima misleći da navijati za neki vještački klub znači biti nešto.
Samo tako liče na one naivne kineze koji se tuku tamo po onoj đungli im od države zbog klubova koji su tu samo radi njihovog novca.NAŠ fudbal je naš fudbal i meni je kao takav najbolji, više sam uživao juče u utakmici sa pecare nego u finalu LŠ.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.