FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 23:07

Joint_Union je napisao/la:Bila ova emisija o Premijer ligi na BHT-u. Bili gosti Amar i trener Širokog Karačić.
Hajd makar neka fajda ima od ove mojaTV, mogu pregledat ono što je već prošlo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 08 avg 2011, 23:12

1921 je napisao/la:u prvom mandatu je isplacivao plate ili premije igracima, a kupovale su se i neke utakmice (ko misli i kaze drugacije onda treba strucnu pomoc). najzasluzniji za nasa samoprozvana pojacanja je cviko. i niko ne tjera njega sa klupe jer svakako niko ne shvata ovu ligu za ozbiljno, ali stvarno ubija monotonijom i forsiranjem svojih igraca. pa moje dijete da igra, ako ne zna sastaviti pasa..iducu utakmicu ni na klupu ga ne bi stavio. dovoljno se sjetiti lazara popovica i ostalih napadaca na klupi.. ali je raja sve to okrenula na zajebanciju pa je nekako i proslo ono forsiranje lazara. bajro na pripremama zabije vise golova nego popovic u karijeri, i opet dobije samo 10 minuta protiv travnika cini mi se. nakon amara uvijek postoji mnogo solucija... na kraju krajeva i mesa je izjavio da bi preuzeo zelju.. nekada. sami sebe zatvaramo i stvaramo kult licnosti amara, a niko nece da kaze pogrijesio tu-i-tu.. treba raditi drugacije neke stvari i zdravo.
ocito nisi dobro gledao kako stvari stoje na terenu tj povrsno gledas situaciju. :? lazar je bio bolji od bajre i jedan i drugi neznaju gola dati ali lazar bar primi loptu odigra dobar zadnji pas odvuce trojicu za sobom i onda se otvori prostor mirsi zebi visci... lazar je znacio puno vise i od ove trube od adilovica pa vi recite sta hocete nije zabijao punoo golova li je imao itekako vaznu ulogu na terenu i za razliku od adila ovaj u jednoj utakmici opali loptu glavom bar dva puta a adil 'nolki i u 5 utakmica je ne okrzne tj nezna procjenit gdje ide lopta LAZO LEGENDA (za ove ostale: bajro adil selimovic) :)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 08 avg 2011, 23:20

Sto neki brzo zaboravljaju.
Pobjeda na gostovanju nakon 803 dana - Prva tekma nakon dolaska Amara Osima.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 08 avg 2011, 23:21

Koliko je pratio vidi se iz prilozenog gdje kaže da je Bajro dobio 10.min protiv Travnika :lol:
Bajro je odigrao cijelu i zabio za 1-0. kasnije igrao i sa Širokim i nije se satavio sa loptom.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 avg 2011, 23:21

ONI TI GA PUSE AMARE AMARE AMAEREEEEEE
NO PYRO NO PARTY

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 08 avg 2011, 23:24

Buu je napisao/la:ONI TI GA PUSE AMARE AMARE AMAEREEEEEE
ovo sutra u dnevni avaz rubrika: TO JE TO!! :D :D
1. Željo
2. Liverpool

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 08 avg 2011, 23:25

sto se tice jucerasnje utakmice samo da kazem da je sramota da niti jednom nismo prozvali ime Vedrana Puljica..
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 08 avg 2011, 23:27

500 je napisao/la:sto se tice jucerasnje utakmice samo da kazem da je sramota da niti jednom nismo prozvali ime Vedrana Puljica..
sta mi imamo s njim???? :shock: HZ nikada u zenici nisu skandirali ime Anera Kasapovica
1. Željo
2. Liverpool

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 avg 2011, 23:28

DVA TIPA NAVIJAČA ŽELJE KRITIKUJU AMARA:
1-ONI KOJI SU PRATILI ŽELJU DO PRVOG ODLASKA AMARA , PA PRESTALI ,PA SE VRATILI AMAROVIM POVRATKOM
2-ONI KOJI ŽELJU NIKAKO NISU PRATILI DO AMAROVOG DRUGOG DOLASKA JER KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI NJIHOV NEDOSTATAK INFORMACIJA O ERI IZMEĐU DVIJE AMAROVE
ZAKLJUČAK:RADI SE O SEZONSKIM NAVIJAČIMA ŽELJE KOJE SVOJE FRUSTRACIJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA LIJEČE PLJUVAJUČI AMARA.

ERIC CANTONA JE ZA FERGUSONA REKAO (NA PITANJE JE LI ON NAJBOLJI TRENER UNITEDA SVIH VREMENA) NE "ON JE UNITED" JASAN JE BIO CANTONA
U BIH FUDBALU TO NE VRIJEDI NIZAKOGA VIŠE OD AMARA OSIMA. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 08 avg 2011, 23:30

Ima li sanse da se dovede jos jedno pojacanje do kraja prelaznog roka ?
Volim te Zeljo!!!

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 08 avg 2011, 23:31

Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 23:31

DRHAUSE je napisao/la:DVA TIPA NAVIJAČA ŽELJE KRITIKUJU AMARA:
1-ONI KOJI SU PRATILI ŽELJU DO PRVOG ODLASKA AMARA , PA PRESTALI ,PA SE VRATILI AMAROVIM POVRATKOM
2-ONI KOJI ŽELJU NIKAKO NISU PRATILI DO AMAROVOG DRUGOG DOLASKA JER KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI NJIHOV NEDOSTATAK INFORMACIJA O ERI IZMEĐU DVIJE AMAROVE
ZAKLJUČAK:RADI SE O SEZONSKIM NAVIJAČIMA ŽELJE KOJE SVOJE FRUSTRACIJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA LIJEČE PLJUVAJUČI AMARA.

ERIC CANTONA JE ZA FERGUSONA REKAO (NA PITANJE JE LI ON NAJBOLJI TRENER UNITEDA SVIH VREMENA) NE "ON JE UNITED" JASAN JE BIO CANTONA
Dodao bih tu i one kojima je ispod časti pratiti ligu koja je lošija od liga petice i koji smatraju da je sramota da se Željo ne plasira makar u četvrtfinale LP.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 avg 2011, 23:32

VisokoTM87 je napisao/la:Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!
imal gdje javni poziv na sajtu ?

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 08 avg 2011, 23:40

Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzid :D da malo osvjeze pocrnilo je previse!
Znaci zidanje malterisanje farbanje :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 08 avg 2011, 23:41

Ja nemogu da vjerujem da nasa raja moze kritikovati AMARA..samo se sjetite gdje smo bili prije njegovog povratka!!!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 avg 2011, 23:45

Hawking je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:DVA TIPA NAVIJAČA ŽELJE KRITIKUJU AMARA:

Dodao bih tu i one kojima je ispod časti pratiti ligu koja je lošija od liga petice i koji smatraju da je sramota da se Željo ne plasira makar u četvrtfinale LP.
Da zaboravio sam te navijače Barselone, Reala ,Man utd , Arsenala,Milana ,Intera ,Bajerna koji svoj život ispunjavaju gledajući milionere u kilometrima udaljenim gradovima misleći da navijati za neki vještački klub znači biti nešto.
Samo tako liče na one naivne kineze koji se tuku tamo po onoj đungli im od države zbog klubova koji su tu samo radi njihovog novca.NAŠ fudbal je naš fudbal i meni je kao takav najbolji, više sam uživao juče u utakmici sa pecare nego u finalu LŠ. :P
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 avg 2011, 23:48

Ad0 je napisao/la:
Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzid :D da malo osvjeze pocrnilo je previse!
Fino, fino
I slažem se sa DRHAUSE
SUpport your local team!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 avg 2011, 23:53

nime_tm87 je napisao/la: Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!

dao klub 10 milja da se jug uredi :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 08 avg 2011, 23:56

lisander je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!

dao klub 10 milja da se jug uredi :mrgreen:
Jasta pogotovo Zujo beg hahahhaa...Ma jok ba Zujo samo pogurao za malter!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 23:57

DRHAUSE je napisao/la: Da zaboravio sam te navijače Barselone, Reala ,Man utd , Arsenala,Milana ,Intera ,Bajerna koji svoj život ispunjavaju gledajući milionere u kilometrima udaljenim gradovima misleći da navijati za neki vještački klub znači biti nešto.
Samo tako liče na one naivne kineze koji se tuku tamo po onoj đungli im od države zbog klubova koji su tu samo radi njihovog novca.NAŠ fudbal je naš fudbal i meni je kao takav najbolji, više sam uživao juče u utakmici sa pecare nego u finalu LŠ. :P
Pa dobro, moje navijanje za Želju bi se moglo prokomentarisati kao nečije navijanje za Barcelonu, ipak ja nisam iz Sarajeva, neko može reći eno ga navija za Želju zato što Željo osvaja titule. Nemam ja ništa protiv navijača bilo kojeg kluba, ali ne volim da slušam ljude koji stalno ponavljaju kako je ovo dno dna, kako ništa ne valja, kako je sve namješteno, itd. Poštujem svoju ligu i želim joj da bude što bolja!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 26 gostiju.