Jos da mi je cut da smo se rjesili Chamaka, odma sutra janje okrecem za iftarBosco je napisao/la:E da, gotovo je, Bendtner je prodat. Sutra ili prekosutra će se saznati i kome, ali on nas napušta definitivno.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zar to nije onaj mega talenat, bolji od Edina Džeke? Čovjek koji je spasio DanskuBosco je napisao/la:E da, gotovo je, Bendtner je prodat. Sutra ili prekosutra će se saznati i kome, ali on nas napušta definitivno.
E moj Pajo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bertrand je napisao/la:Ukoliko dođe Cahill, možete biti mnogo zadovoljni. Al' baš mnogo zadovoljni. On i Vermaelen u paru, uz malo molbi ka Svevišnjem da se smiluje Thomasu, i biće to dobro.
Samo, nema broja za Garya. Jedino ako Fabregas ode, što je unlikely...
Btw, gdje je @Arnelinho?
Odlican je i Koscielny u paru sa Vermaelenom bilo bi tesko izabrati pocetni par izmedju cahilla TV i Koscielny-a sva trojica su odlicni naravno kad bi se smilovao wenger i usrecio nas i doveo cahilla
Dobro sadVirtu4l je napisao/la:Zar to nije onaj mega talenat, bolji od Edina Džeke? Čovjek koji je spasio DanskuBosco je napisao/la:E da, gotovo je, Bendtner je prodat. Sutra ili prekosutra će se saznati i kome, ali on nas napušta definitivno.![]()
![]()
E moj Pajo...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sta ce biti kad taj drugi flop da vise golova???? Hoce i onda biti bolji??? Sta ces uvijek ovi bolji stradaju, npr. Denilson a trebao RosickyBosco je napisao/la: Dobro sad, al' uglavnom bolji je od onog drugog flopa u napadu.
Celik!3,2,2.
Kad je ono Chamakh dao zadnji gol ? U oktobru ? Ili je to pak bio novembar. Ne brani neodbranjivo, džaba se mučiš.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta je neodbranjivo?? To sto ti neces da pogledas sta je uradio za Arsenal tvoja stvar, pa covjek je maltene sam uz Nasrija izvukao prvi dio sezone, sa golovima, asistencijama i iznudjenim penalima i crvenim kartonima, a kasnije nije ni imao potrebu da daje golove jer je Robin bio tu.. Covjek je uletio kad je najgore bilo(robin povrijedjen) i dokazao se u prvoj sezoni u EPL.. Vidjeti cemo kakav ce biti na kraju ove sezone ja prognoziram 15 golova u EPL samoBosco je napisao/la:Kad je ono Chamakh dao zadnji gol ? U oktobru ? Ili je to pak bio novembar. Ne brani neodbranjivo, džaba se mučiš.
Celik!3,2,2.
Ma bit će najbolji strijelac Europe.
- Megamon
- Kontakt:
Edvine slazem se s kolegom boscom,inace mojim suigracem iz ekipe Dominatora
Pa ti gledaj sad kako ces na Rusiju bez opreme.
Pa ti gledaj sad kako ces na Rusiju bez opreme.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Guardian pise da bi Arsenal mogao pustiti Nasria za £25m.
Sad kolko tu ima istine neznam, na nama je da sacekamo i da vidimo. Al nebi se cudio kad bi ga AW prodao i rekao da smo doveli Chamberlaina kao adekvatnu zamjenu
Sad kolko tu ima istine neznam, na nama je da sacekamo i da vidimo. Al nebi se cudio kad bi ga AW prodao i rekao da smo doveli Chamberlaina kao adekvatnu zamjenu
znaci moguce je
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Bo ... 83240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Bo ... 83240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Jel ovo on učestvuje u neredima:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- thenaturalone
- Kontakt:
Jel se salis? Pa ovaj ne smije od Messia dres traziti a da izadje i bude u neredima.
Zbog ovakvih kao Teo postoji na tv-u znak Roditeljska paznja.
Zbog ovakvih kao Teo postoji na tv-u znak Roditeljska paznja.
HAHAHAHAHAHAHA ovo morate poslušat, ima subtitle na engleskom. Hahahahaha genijalno, plačem ocami.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
^
Remek-djelo.

Remek-djelo.
nominate this shit for an Emmy and perform it on stage with Elton.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Prvi put sam gledao Bendtnera pre pet godina na evropskom prvensvu za mlade kada je jedva bio punoletan.
Danci su igrali sa Italijanima i Nicklas se poigravao sa nekoliko godina starijim Chielliniem i tada sam mislio da je pred njim vrhunska karijera.
Sad vidim da sam se prevario,decko je obican balvan.
A uz to(sudeci po njegovim prepotentnim izjavama) ima i ozbiljne probleme u glavi.
Danci su igrali sa Italijanima i Nicklas se poigravao sa nekoliko godina starijim Chielliniem i tada sam mislio da je pred njim vrhunska karijera.
Sad vidim da sam se prevario,decko je obican balvan.
A uz to(sudeci po njegovim prepotentnim izjavama) ima i ozbiljne probleme u glavi.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... y-for-club
Jedna radosna vijest, a gazidis je rekao da ce arsenal dovesti jednog defanzivca u iducih par dana, aBd da bude tako
Jedna radosna vijest, a gazidis je rekao da ce arsenal dovesti jednog defanzivca u iducih par dana, aBd da bude tako
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nenadyebivo dobra stvar.

ps. we should play 4-4-2
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ko da je pisao neki lokalni forumas 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.