FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
amaru treba dati svakako podrsku, SVAKU UTAKMICU, a ne kada ima nesuglasica... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Što Žujo traži belaja 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa i svaku utakmicu dobije podršku, ali sad mu treba dati ono iznad svegatm84 je napisao/la:amaru treba dati svakako podrsku, SVAKU UTAKMICU, a ne kada ima nesuglasica...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Trebalo bi neku parolu finu napisati...ali imaju već momci koji su zaduženi za te stvari...
Ž '21!
Sad prelazimo neke granice kojima na ovom forumu nije mjesto zna se gdje se to predlaze i ko je zaduzen za isto.Bianconeri1988 je napisao/la:Trebalo bi neku parolu finu napisati...ali imaju već momci koji su zaduženi za te stvari...

Ja se nadam da ovdje neko ima da je blizak udruzenju ili takvo sto:Mora se na adekvatan nacin staviti do znanja da ne damo Amara, napraviti neki transparent koji bi stajao cijelu tekmu protiv Rudara, skandirati ime... Neko mora to pokrenuti. Za naseg Zelju diranje u Brku je kao diranje u klub! Samo LUUUD moze podrzati Zuju umjesto Amara.
Taj Zujo da znate pravi vikendicu u Ribicima-selo kod Konjica(info od lika koji mu je radio nesto),i ne bih me cudilo da munta pare jer je dokazani lazov i nesposobnjakovic. Kaze jedne prilike u 1 intervjuu da on ne smije pogrijesiti jer bi ga odmah nasi 'razapeli',kao lafo on radi posteno i vrijedno. Pa ljudi moji haj' realno gledajte taj lik nije ispunio maltene ni jedno jedino obecanje koje je dao!
Ili mi vec imamo Fan shop za koji nismo culi, ili smo odigrali trening-utakmice pred praznim tribinama sa Galatasarayem, Schalke-om,Milanom...
MORAMO MALO ZAGALAMITI NA NJEGA! Znamo svi da smo mi za njega samo 'najbolji kupci'...
Taj Zujo da znate pravi vikendicu u Ribicima-selo kod Konjica(info od lika koji mu je radio nesto),i ne bih me cudilo da munta pare jer je dokazani lazov i nesposobnjakovic. Kaze jedne prilike u 1 intervjuu da on ne smije pogrijesiti jer bi ga odmah nasi 'razapeli',kao lafo on radi posteno i vrijedno. Pa ljudi moji haj' realno gledajte taj lik nije ispunio maltene ni jedno jedino obecanje koje je dao!
Ili mi vec imamo Fan shop za koji nismo culi, ili smo odigrali trening-utakmice pred praznim tribinama sa Galatasarayem, Schalke-om,Milanom...
MORAMO MALO ZAGALAMITI NA NJEGA! Znamo svi da smo mi za njega samo 'najbolji kupci'...
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pročitaj boldani dio...nime_tm87 je napisao/la:Sad prelazimo neke granice kojima na ovom forumu nije mjesto zna se gdje se to predlaze i ko je zaduzen za isto.Bianconeri1988 je napisao/la:Trebalo bi neku parolu finu napisati...ali imaju već momci koji su zaduženi za te stvari...

Ono što si ti meni napisao ja sam napisao indirektno u mom postu...

@rossoner
Ja mislim da ako mi to i uradimo da će njega i dalje libo racku...takvi ljudi su ljudi bez srama i morala...
Ž '21!
Ako može neko pojasniti šta se dešava, to Žujo ima nešto protiv Osima i hoće da ga tjera ?
navodno priča se.Omar500 je napisao/la:Ako može neko pojasniti šta se dešava, to Žujo ima nešto protiv Osima i hoće da ga tjera ?

Nego nemojte odma trčat pred rudu jeb.iga lik direktor Farmavite i predsjednik Želje i pravi vikendicu moral odmah značit da krade ?

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mesarsku!MuhamedTM je napisao/la:Zujo nemoj da ti opalim cvoku![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM

Ž '21!
Ozbiljno taj tip je lazov (zujo) ,ako je istina da Amaru pravi problema odma mu cvoku lupitBianconeri1988 je napisao/la:Mesarsku!MuhamedTM je napisao/la:Zujo nemoj da ti opalim cvoku![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 10 avg 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma mešetaner obični...
Ne kažem ja da on ne želi dobro Želji, ali stekao sam dojam da prvo gleda neki vlastiti interes u svemu tome, pa tek onda misli o onom što je najbolje za Želju...

Ne kažem ja da on ne želi dobro Želji, ali stekao sam dojam da prvo gleda neki vlastiti interes u svemu tome, pa tek onda misli o onom što je najbolje za Želju...
Ž '21!
Da voli i želi dobro Želji, Farmavita bi bila glavni sponzor i imali bi milion godišnje od navedeneBianconeri1988 je napisao/la:Ma mešetaner obični...![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
O tome ti govorim, prvo gleda lični interes...
Misliš da je on u Želju došao iz ljubavi, nikad u životu!
Ako je ovo istina sve što se piše, tek je sad počeo otkrivati svoje pravo lice...
Mada su to neki znali i od ranije kad su uvijek za njega govorili kako je ublehaš...
To je pokazao i sa oni famoznih "10 maraka" u finalu Kupa protiv Čelika!
Misliš da je on u Želju došao iz ljubavi, nikad u životu!
Ako je ovo istina sve što se piše, tek je sad počeo otkrivati svoje pravo lice...
Mada su to neki znali i od ranije kad su uvijek za njega govorili kako je ublehaš...
To je pokazao i sa oni famoznih "10 maraka" u finalu Kupa protiv Čelika!
Ž '21!
Ti bi opet ko Logosoft i Faruk ? Logosoft glavni sponzor a dobijemo sicu, jednom dobili mislim oko 100 k da nam zamaze i oci i slabo vise gotovo nista. Kakva farmavita nije Žujo vlasnik farmavite pa da on odlucuje o tome ... ja mislimOmar500 je napisao/la:Da voli i želi dobro Želji, Farmavita bi bila glavni sponzor i imali bi milion godišnje od navedeneBianconeri1988 je napisao/la:Ma mešetaner obični...![]()

Ma nije vrijedno raspravljati, nikad nećemo imati normalnu upravu dok je ovakve države, pa čak i da nas neko privatizuje, prao bi pare preko našeg kluba.
Omar500 je napisao/la:Da voli i želi dobro Želji, Farmavita bi bila glavni sponzor i imali bi milion godišnje od navedeneBianconeri1988 je napisao/la:Ma mešetaner obični...![]()
To ne vjerujem da bi moglo proci jer bi s eodmah nasao neku da ga napada u firmi jer eto bilo bi "Zelji daje i sakom i kapom" znaci nista od toga.
PS. jeste li sigurni da ovo nije samo neka suplja jer sto bi ga bas sad odmah nakon jedne tekem napadao?? Ok Izrael je druga prica ali tu nismo imali sanse i tacka.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
sta vam je ba neko napisao da zujo zeza amara i odma svi nasjeli na tu pricu..odkud znate da je to tacno..zujo je dosao u zelju kad je najteze bilo i kad j e klub grcao u dugovmia sad se sve pocelo popvarljati i vracati se dug al neko provali neku suplju odma se svi zalijepe za to sto je napisao..nekazem ja d a zujo ne krade i sve to al sjetite seot za prijateljske sto se trebalo igrat da je u to vrijeme savez bio suspeodnvan i nisu se mogle odigravat medjunarodne prijateljske utakmice..nemojte sa d mislit da ja sta branim zuju il slicno..al nemojte se lijepit na mahalske price.. amar je za zelju sve al vjurejte da sad boljeg predsjeakind od zuje za zelju nema
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PeppermintSA i 7 gostiju.