18hnookey je napisao/la:Je li tekma u 17 ili u 18 u subotu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Toliko o ZURZINOVU!! 

pretjerujete Bogami, nemojte vi jos dodatno zahuktavati stvari sve to krene preko foruma do tribina, sve je dosad bilo u redu ako se nesto desi naravno da cemo reagovat mi MANIJACI !
- KB-TM87
- Kontakt:
koji će nam on qracninho je napisao/la:Toliko o ZURZINOVU!!

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Izgleda da je u 20hpile87 je napisao/la:18hnookey je napisao/la:Je li tekma u 17 ili u 18 u subotu?
svoj ti pos'o !
Ostali se i dalje pojacavaju samo nasi izgleda misle da je ovo sto imamo dovoljno dobro
Eto ostali doveli tako strašna pojačanja da će nas sad nabušiti u svakoj utakmiciadi11 je napisao/la:Ostali se i dalje pojacavaju samo nasi izgleda misle da je ovo sto imamo dovoljno dobro

Pazi sad Zeljo-Rudar 0:oOmar500 je napisao/la:Eto ostali doveli tako strašna pojačanja da će nas sad nabušiti u svakoj utakmiciadi11 je napisao/la:Ostali se i dalje pojacavaju samo nasi izgleda misle da je ovo sto imamo dovoljno dobro![]()
- KB-TM87
- Kontakt:
đesi stand-up komičarninho je napisao/la:Pazi sad Zeljo-Rudar 0:o

Željezničar - kult glavnog grada
meni i dalje najčudnije što se ništa ne zna šta je sa parama od džekinog transfera, kao navodno trebale su uskoro biti, ali ništa konkretno, tu se nešto žestoko petlja...doduše kad pokrijemo dugove od tih para više skoro neče ništa ni ostat, al pitanje je ko će u želji opšte te pare vidjet 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bistrikboy
- Kontakt:
Bile su vec dvije rate...effe_sa je napisao/la:meni i dalje najčudnije što se ništa ne zna šta je sa parama od džekinog transfera, kao navodno trebale su uskoro biti, ali ništa konkretno, tu se nešto žestoko petlja...doduše kad pokrijemo dugove od tih para više skoro neče ništa ni ostat, al pitanje je ko će u želji opšte te pare vidjet
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
onda je to meni promaklo....i koliko smo tačno dobili u te dvije rate??bistrikboy je napisao/la: Bile su vec dvije rate...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ide to sve po dogovoru,nema ni razloga da se mi oko tih stvari brinemo,zasto bi bas i morali da guramo u nos u samo poslovanje kluba...ako nam se takve stvari ne objavljuju ne mora znaciti da se odmah nesto petlja,mada si u pravu kad pogledamo okolo i u nasu drzavu da je to uvijek tako i da se uvijek nesto petlja gdje bude para...znaci moze biti,ali ne mora da znaci...klub zivi i radi,ima svoje prihode,donacije,sponzore,rate od transfera,igraci imaju plate koje su za nase uslove jako kvalitetne i redovne,ne idemo u daljnje dubioze,ne pravimo nove dugove,a koliko se stari dugovi smanjuju cuce se kad tad...do nas je da ih bodrimo i treba da nas zanima rezultat kluba,dobar strucan rad sa igracima,i igracki kadar,eventualna pojacanja,dolasci,odlasci i takve teme...ja ne bi lupao glavom u teme o finansijama,znamo sta znamo,a to je da klub ima dobre finansijske injekcije od tih transfera i da je solidan sponzor,i ono sto je sigurno je da se ovaj put ne moze to tek tako lako pokrasti,i da u klubu ne mogu reci da nema para kada i ptice na grani znaju da para ima...kako ce se te pare trositi,to je stvar klupske politike i njihov je interes da to rade na pametan nacin,valjda rade tako,vidjecemo,ne moram da razmisljam o tome,samo me sad zanima igra i rezultat jer hocu da se radujem i nista vise i da bodrim svoj voljeni klub.effe_sa je napisao/la:meni i dalje najčudnije što se ništa ne zna šta je sa parama od džekinog transfera, kao navodno trebale su uskoro biti, ali ništa konkretno, tu se nešto žestoko petlja...doduše kad pokrijemo dugove od tih para više skoro neče ništa ni ostat, al pitanje je ko će u želji opšte te pare vidjet
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Grbavica moj zivot je napisao/la:Izgleda da je u 20hpile87 je napisao/la:18hnookey je napisao/la:Je li tekma u 17 ili u 18 u subotu?

pa pola raje sto posti nece doc
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hoću ja
Tekma će možda biti u 20 i 30 isto kao prošle godine protiv Leotara kad smo ih 8:0 nabili, a bio je Ramazan...

Tekma će možda biti u 20 i 30 isto kao prošle godine protiv Leotara kad smo ih 8:0 nabili, a bio je Ramazan...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
željo je uvijek imao najvjernije navijače, bilo koja da je utakmica u pitanju gledalaca za naše prilike bude sasvim solidno il da čak da kažemo bude ih mnogo...al ja dobro znam kako su se onda profučkale pare kada smo stigli do trečeg pretkola lige prvaka...A ako dobro ne ulažu pare onda nema ni budućnosti kluba, bar one buducnosti koju svi želimo...Pa nečemo se valjda još 15 godina zadovoljavat time da prodjemo 1 pretkolo i da se prave sitni pomaci...Ako neko pare troši tamo gdje ne treba onda ni navijači ne mogu biti spremni dati ulaznice za određene utakmice...Logično da navijači trebaju biti o svemu obaviješteni, šta se ima skrivat ako su poslovi čisti...Na zapadu navijači lako mogu pozvat upravu na odgovornost, a kod nas to ne ide lako...ustvari malo je onih koji žele profesionalan klubboccaccio je napisao/la:
Ide to sve po dogovoru,nema ni razloga da se mi oko tih stvari brinemo,zasto bi bas i morali da guramo u nos u samo poslovanje kluba...ako nam se takve stvari ne objavljuju ne mora znaciti da se odmah nesto petlja,mada si u pravu kad pogledamo okolo i u nasu drzavu da je to uvijek tako i da se uvijek nesto petlja gdje bude para...znaci moze biti,ali ne mora da znaci...klub zivi i radi,ima svoje prihode,donacije,sponzore,rate od transfera,igraci imaju plate koje su za nase uslove jako kvalitetne i redovne,ne idemo u daljnje dubioze,ne pravimo nove dugove,a koliko se stari dugovi smanjuju cuce se kad tad...do nas je da ih bodrimo i treba da nas zanima rezultat kluba,dobar strucan rad sa igracima,i igracki kadar,eventualna pojacanja,dolasci,odlasci i takve teme...ja ne bi lupao glavom u teme o finansijama,znamo sta znamo,a to je da klub ima dobre finansijske injekcije od tih transfera i da je solidan sponzor,i ono sto je sigurno je da se ovaj put ne moze to tek tako lako pokrasti,i da u klubu ne mogu reci da nema para kada i ptice na grani znaju da para ima...kako ce se te pare trositi,to je stvar klupske politike i njihov je interes da to rade na pametan nacin,valjda rade tako,vidjecemo,ne moram da razmisljam o tome,samo me sad zanima igra i rezultat jer hocu da se radujem i nista vise i da bodrim svoj voljeni klub.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vjerovatno ćemo i ove sezone gledati Borcu u leđa jer ono što sam vidio u Širokom ne ulijeva mi nadu , katastrofalno loša igra bez ideje a i volje tri pasa ne mogu uvezati kako treba :Adilović 0,Selimović 0, Zeba se samo šetka po terenu i glumi igračinu,Bešlija već odavno trebao okačiti kopačke o klin a pošto se radi o našoj ligi gdje i dedo Mujo može igrati onda ga razumijem uzima pare Želji nizašta,jedino bi pohvalio malog Kvesića,a opet šta očekivati od igrača koji su došli kako pojačanja tj koje drugi klubovi nisu htjeli Željo ih je dzabe doveo jer ne želi izdvojiti ni 1KM za neko kvalitetno pojačanje a zna se da imaju para od Šehića,Džeke važno je da oni sebi trpaju u džepove pa kad nas potopi Macabi u dvomeču 8:0 Osim baci izjavu kako oni imaju budžet od 20 mil jednostavno svake godine ista priča.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 10 avg 2011, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedan provjeren info sa drugog foruma,mislim da nije nikakva tajna i da bih trebao iznijeti to.Istina je da su se Žujo i Amar posvadjali nako Širokog.I prije je bilo toga,ali sada nije bilo u 4 oka kako je prije bilo,nego je pred "publikom".Žuji je krivo jer se sve sto se dogadja dobro pripisuje Amaru,a ono lose marketing itd.pripisuje samo njemu i Dželi.Žujo je napravio gresku kade je pustio/otjerao Nijaza,koji je bio alfa i omega uprave kluba.On i Amar bi sigurno ponovo nasli zajednicki jezik.Stanje u klubo daleko je od sjajnog,ali i daleko od groznog,zato svi u subotu na Grbavicu da damo podrsku ŽELJEZNIČARU!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Joint_Union
- Kontakt:
Znači provjeren info 

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.