Pa gdje sad tu pise da bi on volio igrati za United ?haxonja je napisao/la:http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... er-United/" onclick="window.open(this.href);return false;?warden je napisao/la:Giggs-Kralj je napisao/la:18:04 - Snajder: Voleo bih da pređem u Junajted
Za Veslija Snajdera dileme više nema oko toga gde bi voleo da igra u narednoj sezoni.
Holanđanin čije se ime najčešće provlači po transfer rubrikama širom sveta, priznao je da vidi sebe u Mančester junajtedu.
"Koliko sam upućen, trenutno se vode nezvanični razgovori između predstavnika Mančester junajteda i Intera", rekao je Snajder.
i on nam bas treba za formaciju 4 4 2..kakvo 4 5 1 pa to je bezveze **** defanzivnu igru ,cemu to...fergi inace igra 4 4 2 ne znam zasto u zadnjih par sezona nesto izmislja...mozda nam i nasri dode nrk daju jos i 25 miliona za njega i super..sredina ko u prici nani-nasri-snaider-valensia il youg...pa super bi to bilo...al nek bar snaider dode on nam bas treba mislim da ce doci..iako zeli veliku placu ne mislim da bi isao u city jer tamo ne bi nista osvojio a u manci ce to sigurno radi toga ce da nam dode snaider..nadamo se svi..![]()
![]()
![]()
Gdje si to procito ?
Eto imas na ovom linku, jucer izjavio za TV stanicu jednu imas na predhodnim stranicama video clip to sam stavio.

PS_de mi izdvoji taj dio gdje on klaze ..i like MAn ..or I love that ..