Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

warden
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la warden » 10 avg 2011, 12:47

haxonja je napisao/la:
warden je napisao/la:
Giggs-Kralj je napisao/la:18:04 - Snajder: Voleo bih da pređem u Junajted

Za Veslija Snajdera dileme više nema oko toga gde bi voleo da igra u narednoj sezoni.

Holanđanin čije se ime najčešće provlači po transfer rubrikama širom sveta, priznao je da vidi sebe u Mančester junajtedu.

"Koliko sam upućen, trenutno se vode nezvanični razgovori između predstavnika Mančester junajteda i Intera", rekao je Snajder.

i on nam bas treba za formaciju 4 4 2..kakvo 4 5 1 pa to je bezveze **** defanzivnu igru ,cemu to...fergi inace igra 4 4 2 ne znam zasto u zadnjih par sezona nesto izmislja...mozda nam i nasri dode nrk daju jos i 25 miliona za njega i super..sredina ko u prici nani-nasri-snaider-valensia il youg...pa super bi to bilo...al nek bar snaider dode on nam bas treba mislim da ce doci..iako zeli veliku placu ne mislim da bi isao u city jer tamo ne bi nista osvojio a u manci ce to sigurno radi toga ce da nam dode snaider..nadamo se svi..
:lol: :lol: :lol: :lol: Gdje si to procito ? :oops:
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... er-United/" onclick="window.open(this.href);return false;?

Eto imas na ovom linku, jucer izjavio za TV stanicu jednu imas na predhodnim stranicama video clip to sam stavio.
Pa gdje sad tu pise da bi on volio igrati za United ? :oops: sta se brukate tu jos fali pitanje za MAn.City ,nije izvorno odnosno uzeto je sto im odgovora ..pitanje je bilo postavljeno za contacte od City i od UTD.. zanci oba tima +Sneijder je izjavio da jedna zvijezda mora otcii iz Intera ,,a ta zvijezda je EtO"o ,on odlazi u Rusiju (Anzhi ) tako da ....+ 35-40 mil ttreba za njeg uzvlait mislim da UTD nema te pare ,,ako slucajno ,slucajno ,slucajno dode Sneijder na otok ,to ce bit City a ne UTd ,,, ;)
PS_de mi izdvoji taj dio gdje on klaze ..i like MAn ..or I love that .. :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 avg 2011, 13:11

TRANSFER MARKET
ENGLAND/ MAN. UNITED, New attempt for Sneijder
07:30| Claudio Colla |
****: Daily Mirror
With Manchester City being about to purchase Samir Nasri form Arsenal, Manchester United are about to make another attempt for signing Dutch international offensive midfielder Wesley Sneijder (27) from Inter. Red Devils and Neroazzurri might complete the deal for about 32 million pounds.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 10 avg 2011, 13:42

warden je napisao/la: ako slucajno ,slucajno ,slucajno dode Sneijder na otok ,to ce bit City a ne UTd ,,, ;)
Tražiš evidence a svoj si naravno priložio . Nice . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

maestro19
Kontakt:

Post Postao/la maestro19 » 10 avg 2011, 14:34

David Maddock in The Mirror writes...
Wesley Sneijder will thrash out his future over the next 48 hours, after his move to Manchester United took a major step closer on Tuesday. The Dutch winger was hoping to hold formal talks with the Premier League club in London on Thursday, following his country’s friendly international with England at Wembley. But the riot-induced postponement of the fixture has moved that process forward, and now the 27-year-old will speak with his club, Inter Milan, on Wednesday to seek permission to begin negotiations in earnest. Sneijder hinted this week that informal talks have already begun over the transfer, with the two clubs close to arriving at a fee somewhere in the region of £32million. His representatives will be in Milan on Wednesday, hoping to speed up the process, which would allow the player to fly into England to thrash out the terms of a near £200,000 a week contract.

In the same paper, Peter Schmeichel has labelled criticism of David De Gea "ridiculous" after the Spanish goalkeeper's United debut in Sunday's Community Shield victory. The former Reds stopper said: "I think it is absolutely ridiculous, listening to people criticising him after one game."

Meanwhile, the opening round of Premier League fixtures, scheduled for this weekend, have been cast into doubt due to the rioting in several parts of Britain. London games are thought to be most under threat, with Tottenham due to host Everton, Aston Villa travelling to Fulham and QPR welcoming Bolton.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 14:38

Jest ovaj Sneijder naporan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

maestro19
Kontakt:

Post Postao/la maestro19 » 10 avg 2011, 14:41

do kraja sedmice trebali bi saznati kakav ce biti rasplet situacije oko njega.... :D

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 10 avg 2011, 14:51

Cartman je napisao/la:Jest ovaj Sneijder naporan.
Zašto on ? U priči koja traje mjesec dana Sneijder je imao udia sa dvije-tri rečenice vezane za taj potencijalni transfer . Valjda su krivi mediji koji oflaktivno zaključuju gdje će koji igrač preći . Međutim , najgori su forumaši te facebook grupe , čak gori od tih debeljuca za računarima . Baciš konačnu vijest da je Sneijder prešao , ako je ne bude , svi mirni , nenadrkani , jer nisu ni znali ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 14:57

Sir Matt je napisao/la:
Zašto on ? U priči koja traje mjesec dana Sneijder je imao udia sa dvije-tri rečenice vezane za taj potencijalni transfer . Valjda su krivi mediji koji oflaktivno zaključuju gdje će koji igrač preći . Međutim , najgori su forumaši te facebook grupe , čak gori od tih debeljuca za računarima . Baciš konačnu vijest da je Sneijder prešao , ako je ne bude , svi mirni , nenadrkani , jer nisu ni znali ...
Ma i on tu ima svoju ulogu sa izjavama poput "Only God knows", pa onda sljedeci dan ostaje u Interu, pa onda kaze kako se United ne odbija itd. I on sebi dize cijenu.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 10 avg 2011, 15:01

Vala baš , čovjeka šećer da spuca :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 15:21

Rioters looted the City of Manchester Stadium last night, but came back empty handed

:mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 avg 2011, 15:42

Cartman je napisao/la:Rioters looted the City of Manchester Stadium last night, but came back empty handed

:mrgreen:

Hahaha..brutalno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 10 avg 2011, 15:43

Cartman je napisao/la: Ma i on tu ima svoju ulogu sa izjavama poput "Only God knows", pa onda sljedeci dan ostaje u Interu, pa onda kaze kako se United ne odbija itd. I on sebi dize cijenu.
Znatno manju . Primjer: kaže da je moguće da će preć u neki klub a ovi objave da u narednih 48h Sneijder trenira sa Mancesterom ili konkretnije , postoji mogućnost da pređem u Manchester ako pošalju oficijalnu ponudu a osvane da je rekao kako ŽELI igrati za Manchester te kako je stvar gotova . O tome se radi . Da ne napominjem ono boghuljenje do njegovog prvog intervjua gdje je Sneijder već bio u hotelu sa našim igračima . Doslovce . Mah , rekao sam već , KBK za to sranje od priče ....

Edit:

Inter Milan CEO Ernesto Paolillo has told Bloomberg: "Samuel Eto'o will leave and Wesley Sneijder will not be sold."
Povucite se na vrijeme . Ja već imun .

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 avg 2011, 15:45

Sir Matt je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Ma i on tu ima svoju ulogu sa izjavama poput "Only God knows", pa onda sljedeci dan ostaje u Interu, pa onda kaze kako se United ne odbija itd. I on sebi dize cijenu.
Znatno manju . Primjer: kaže da je moguće da će preć u neki klub a ovi objave da u narednih 48h Sneijder trenira sa Mancesterom ili konkretnije , postoji mogućnost da pređem u Manchester ako pošalju oficijalnu ponudu a osvane da je rekao kako ŽELI igrati za Manchester te kako je stvar gotova . O tome se radi . Da ne napominjem ono boghuljenje do njegovog prvog intervjua gdje je Sneijder već bio u hotelu sa našim igračima . Doslovce . Mah , rekao sam već , KBK za to sranje od priče ....

Edit:

Inter Milan CEO Ernesto Paolillo has told Bloomberg: "Samuel Eto'o will leave and Wesley Sneijder will not be sold."
Povucite se na vrijeme . Ja već imun .

Morrati bi za pare dao i mater a kamoli Sneidera
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 10 avg 2011, 15:50

Nekako mi nema logike da Inter proda i Sneidera i Eta jer onda su sami sebe oslabili i to znatno koji bi to klub uradio ?!
Glory Glory Man United !!! :D

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 avg 2011, 15:55

Sir Matt je napisao/la:
warden je napisao/la: ako slucajno ,slucajno ,slucajno dode Sneijder na otok ,to ce bit City a ne UTd ,,, ;)
Ti sad pokusavas ispasti pametan il :?: :oops: KAo prvo City ce dat mnogo vecu lovu ,sto je u interesu kluba prije svega , i sta sad ,kao Inter treba prihvatiti manju ponudu (ako do te famozne ponude dode ),il sta ? (da nisam nesto propustio ) ? a kao drugo inter je zainteresovan za Tevez-a ,pa tako ako vec dode ta ponuda on ce bit ukljucen kako posudba il eventualno neke kompenzacije sa MAiconom ,,a vamop Tevez i nesto sice il neki igrac ..nije bitno da ne idem u off , i da trece ono sto igraci prelaze u "pokerske" :mrgreen: klubove tipa City ,Anzhi ,MAlaga itd ..MONEY , i jos mnogo ,mnogo evidence .... ;)
I da pozravte mi te sjajne novianre MIrror ,Sun i rec"te im da sjajano odraduju svoj posao ,njihov cilj : zaludivanje mase " je uspjesan u svim segmentima ,a sto je evidentno i na ovom forumu ...
Devil@ Snijder je izajavio da jedna zvijezda iz Intera odlazi ...BRanca ,Ag. od ETo"a ,Morrati svi su rekli da pregovori Eto"o sa Anzhiem idu sjajno ,tako da prica sa Wesom zavrsava upravo ovdje ....
IO SONO INTERISTA

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 10 avg 2011, 17:47

warden je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:
Ti sad pokusavas ispasti pametan il :?: :oops: KAo prvo City ce dat mnogo vecu lovu ,sto je u interesu kluba prije svega , i sta sad ,kao Inter treba prihvatiti manju ponudu (ako do te famozne ponude dode ),il sta ? (da nisam nesto propustio ) ? a kao drugo inter je zainteresovan za Tevez-a ,pa tako ako vec dode ta ponuda on ce bit ukljucen kako posudba il eventualno neke kompenzacije sa MAiconom ,,a vamop Tevez i nesto sice il neki igrac ..nije bitno da ne idem u off , i da trece ono sto igraci prelaze u "pokerske" :mrgreen: klubove tipa City ,Anzhi ,MAlaga itd ..MONEY , i jos mnogo ,mnogo evidence .... ;)
I da pozravte mi te sjajne novianre MIrror ,Sun i rec"te im da sjajano odraduju svoj posao ,njihov cilj : zaludivanje mase " je uspjesan u svim segmentima ,a sto je evidentno i na ovom forumu ...
Devil@ Snijder je izajavio da jedna zvijezda iz Intera odlazi ...BRanca ,Ag. od ETo"a ,Morrati svi su rekli da pregovori Eto"o sa Anzhiem idu sjajno ,tako da prica sa Wesom zavrsava upravo ovdje ....
to ti glasnogovornik intera pa znas sta oni rade u milanu??? ili mozda lupas ko i novinari gore navedenih medija???
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2011, 18:37

slika

ovo Curtman? :lol:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 avg 2011, 19:32

motty je napisao/la: to ti glasnogovornik intera pa znas sta oni rade u milanu??? ili mozda lupas ko i novinari gore navedenih medija???
Puno citam ,mnogo pratim svoj voljeni klub ,a sad da li ti il bilo ko naziva takve osobe glasnogovornicima ?,onda sam taj ...
Second part : ne samo da lupam ko novinari nego uredujem Sun ,pa sve gluposti koje se nalaze tamo ,a vi ih uzimate kao sahih (ispravne ,sigurne ) su od mene ;) :lol: :lol: tako da ovih dana nesto kontam da vam i Iniestu dovedem --haa sta mogu ramazan me ucinio darezljivim ,posto sam vam Sneijdera vec potpiso ,ne vjerujes ? bujrum provjeri tamo stoji da je Sneijder vec potpiso ... :roll:
IO SONO INTERISTA

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 10 avg 2011, 19:41

warden je napisao/la: Ti sad pokusavas ispasti pametan il :?: :oops: KAo prvo City ce dat mnogo vecu lovu ,sto je u interesu kluba prije svega , i sta sad ,kao Inter treba prihvatiti manju ponudu (ako do te famozne ponude dode ),il sta ? (da nisam nesto propustio ) ? a kao drugo inter je zainteresovan za Tevez-a ,pa tako ako vec dode ta ponuda on ce bit ukljucen kako posudba il eventualno neke kompenzacije sa MAiconom ,,a vamop Tevez i nesto sice il neki igrac ..nije bitno da ne idem u off , i da trece ono sto igraci prelaze u "pokerske" :mrgreen: klubove tipa City ,Anzhi ,MAlaga itd ..MONEY , i jos mnogo ,mnogo evidence .... ;)
Ovo sve je tvoje mišljenje i mišljenje pojedinih medija . A ja sam pak mislio da pričamo o dokazima . Kako znaš da će City dati veću lovu , kako znaš da je City uopšte u igri kad niti jedna oficijalna ponuda nije stigla na adresu Intera ? A tek ovo za Teveza . Tevez rekao da ide iz kluba pa ga se automatski povezuje sa Interom jer se Sneijdera povezivalo sa Unitedom . Kao preotimanje odnosno zabijanje noža u leđa građanima . A dokaz ? Nema ga prika . Eh to je ono oflaktivno zaključivanje transfera o kojem sam govorio u postu-dva iznad . Ništa se ne dešava a sve se dešava . Ku'iš ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 20:45

mandraX je napisao/la:slika

ovo Curtman? :lol:
Jest da mi je velik, ali nisam crnac.

Nego sto si to ti nesto zapeo za mene? Napisao si 3000 postova, a jos te nisam primjetio. To sam ti nekad spustio, ili sta? Ohladi.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.