totasef je napisao/la:Lose smo odigrali skoz, valjda ce biti bolje kad se vrate neki igraci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
totasef je napisao/la:Lose smo odigrali skoz, valjda ce biti bolje kad se vrate neki igraci
Da nisi Hrvatsku gledao ?Cartman je napisao/la:OVako ce igrat i Bjelorusija. Odigrali smo solidno, ali nismo napravili skoro nijednu sansu. Nisu ni oni. Tako da je utakmica bila vrlo losa.
Zahirovic je bio dobar. Moze se na njega racunat. Zec je razocarao, donekle i Stilic. Mravac dosta dobar veceras, iako je on i zakuhao onda kad je spasio protiv Samarasa.
Dobro sad, da su odigrali za 9 i 10, valjda bi pobjedili. Dosta prosjecna igra. Zahirovic i Dzeko odskakali u pozitivnom smislu, Zec u negativnom. Ostali manje-vise prosjek.skyisthelimit je napisao/la:mi igrali fudbal, oni antifudbal. Mjesta za kritiku nema, svi su odigrali za 9 i 10
Ne slazem se, imali smo par sansi, a pogotovo onu od Medunjanina gdje je morao zabiti. Zaboravljas da nam fale dva glavna igraca koja znaju dati pas. Imajuci to u vidu, ja sam prezadovoljan igrom. Dalje, Grcka ima jednu od najboljih odbrana u Evropi, tako da njima ni kompletni ne bi lako dali gola. Meni je bitno da smo dobro stojali, da izuzev par trzavica nije bilo sanse da Grci nesto naprave. Bolji smo tim od njih kada smo kompletni za klasu. I ja mislim da ce ovi Grci nama biti tezi kod kuce, nego u gostima. Oni jednostavno ne znaju igrati fudbal, a kod kuce ce biti prisiljeni da krenu naprijed. To ce ostaviti prostora igracima poput Dzeke, Lulica i Ibija. Ne zna se koji je bolji u kontrama. Ima da ih sigurno tucemo u gostima, a kod kuce me ne bi iznenadilo da izvuku remi... Oni su radi svoje odbrane tipicna gostujuca ekipa... To su i Hrvati osjetili na svojoj kozi, ali ce ih zato klepiti u gostima.Cartman je napisao/la:OVako ce igrat i Bjelorusija. Odigrali smo solidno, ali nismo napravili skoro nijednu sansu. Nisu ni oni. Tako da je utakmica bila vrlo losa.
Zahirovic je bio dobar. Moze se na njega racunat. Zec je razocarao, donekle i Stilic. Mravac dosta dobar veceras, iako je on i zakuhao onda kad je spasio protiv Samarasa.
salihovic igra na lijevom krilu...a zahirovic nije jos dorasto za prvih 11,ipak je miske miskeTKC je napisao/la:Znam da nismo dosli do gola ali ovo je najbolja utakmica sto smo mi igrali davno. Ali mi imamo jos problema u defensivnu i mislim kad Papac se vrati na ljevi bek to ce progledati dobro.
------------------Dzeko
------------------Pjanic
Lulic---Medunjanin---Zahirovic---Salihovic
Papac---Mravac------Spahic-------Mujdza
-----------------Hasagic
Zahirovic(man of the match danas). On mora od sada igrati.,
Slazem se u potpunostikokuz je napisao/la:znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...
znaci glavnog manekena nije bilo koji ne trci ni na jednoj utakmici... sada se vidjela zelja mladih igraca za reprezentacijom a ne za parama... i kada je maneken igrao on je vukao druge igrace da manekenisu sa njim, to se desavalo i sa dzekom... pa pogledajte ljudi moji kako je sada igrao dzeko ? je li tako igrao sa misimovicem ????????
prosao je dzeko pripreme sa citijemkokuz je napisao/la:znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...
znaci glavnog manekena nije bilo koji ne trci ni na jednoj utakmici... sada se vidjela zelja mladih igraca za reprezentacijom a ne za parama... i kada je maneken igrao on je vukao druge igrace da manekenisu sa njim, to se desavalo i sa dzekom... pa pogledajte ljudi moji kako je sada igrao dzeko ? je li tako igrao sa misimovicem ????????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.