10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

AmanijakzO
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la AmanijakzO » 10 avg 2011, 23:05

totasef je napisao/la:Lose smo odigrali skoz, valjda ce biti bolje kad se vrate neki igraci
:| :?:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 avg 2011, 23:05

Sad se pokazalo koliko fali Misimovic ili Pjanic . Nismo stvorili prilike 1 na 1 u citavoj utakmici . Zasto !? Jer nema ko da podvali loptu :)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 avg 2011, 23:05

Cartman je napisao/la:OVako ce igrat i Bjelorusija. Odigrali smo solidno, ali nismo napravili skoro nijednu sansu. Nisu ni oni. Tako da je utakmica bila vrlo losa.

Zahirovic je bio dobar. Moze se na njega racunat. Zec je razocarao, donekle i Stilic. Mravac dosta dobar veceras, iako je on i zakuhao onda kad je spasio protiv Samarasa.
Da nisi Hrvatsku gledao ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:05

Znam da nismo dosli do gola ali ovo je najbolja utakmica sto smo mi igrali davno. Ali mi imamo jos problema u defensivnu i mislim kad Papac se vrati na ljevi bek to ce progledati dobro.

------------------Dzeko
------------------Pjanic
Lulic---Medunjanin---Zahirovic---Salihovic
Papac---Mravac------Spahic-------Mujdza
-----------------Hasagic

Zahirovic(man of the match danas). On mora od sada igrati.,

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 avg 2011, 23:06

prezadovoljan
jedino koga bi prekrizio su besic stilic muslimovic ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2011, 23:06

Očekivao sam puno više od Štilića, po meni je uz Zeku bio najlošiji. Može on deset puta bolje, ne znam šta mu je večeras. Zaha odličan, abd budući Rahimić. Igrali smo veoma fino večeras, Spahić je beton bio. Džeko fantastičan isto. Fino je ovo večeras bilo stvarno...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 23:07

skyisthelimit je napisao/la:mi igrali fudbal, oni antifudbal. Mjesta za kritiku nema, svi su odigrali za 9 i 10 :)
Dobro sad, da su odigrali za 9 i 10, valjda bi pobjedili. Dosta prosjecna igra. Zahirovic i Dzeko odskakali u pozitivnom smislu, Zec u negativnom. Ostali manje-vise prosjek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 avg 2011, 23:07

Cartman je napisao/la:OVako ce igrat i Bjelorusija. Odigrali smo solidno, ali nismo napravili skoro nijednu sansu. Nisu ni oni. Tako da je utakmica bila vrlo losa.

Zahirovic je bio dobar. Moze se na njega racunat. Zec je razocarao, donekle i Stilic. Mravac dosta dobar veceras, iako je on i zakuhao onda kad je spasio protiv Samarasa.
Ne slazem se, imali smo par sansi, a pogotovo onu od Medunjanina gdje je morao zabiti. Zaboravljas da nam fale dva glavna igraca koja znaju dati pas. Imajuci to u vidu, ja sam prezadovoljan igrom. Dalje, Grcka ima jednu od najboljih odbrana u Evropi, tako da njima ni kompletni ne bi lako dali gola. Meni je bitno da smo dobro stojali, da izuzev par trzavica nije bilo sanse da Grci nesto naprave. Bolji smo tim od njih kada smo kompletni za klasu. I ja mislim da ce ovi Grci nama biti tezi kod kuce, nego u gostima. Oni jednostavno ne znaju igrati fudbal, a kod kuce ce biti prisiljeni da krenu naprijed. To ce ostaviti prostora igracima poput Dzeke, Lulica i Ibija. Ne zna se koji je bolji u kontrama. Ima da ih sigurno tucemo u gostima, a kod kuce me ne bi iznenadilo da izvuku remi... Oni su radi svoje odbrane tipicna gostujuca ekipa... To su i Hrvati osjetili na svojoj kozi, ali ce ih zato klepiti u gostima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 avg 2011, 23:08

Zahirovic trci krade lopte , nudi se u napadu u svakom trenutku , svaka mu cast !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 avg 2011, 23:09

TKC je napisao/la:Znam da nismo dosli do gola ali ovo je najbolja utakmica sto smo mi igrali davno. Ali mi imamo jos problema u defensivnu i mislim kad Papac se vrati na ljevi bek to ce progledati dobro.

------------------Dzeko
------------------Pjanic
Lulic---Medunjanin---Zahirovic---Salihovic
Papac---Mravac------Spahic-------Mujdza
-----------------Hasagic

Zahirovic(man of the match danas). On mora od sada igrati.,
salihovic igra na lijevom krilu...a zahirovic nije jos dorasto za prvih 11,ipak je miske miske :)
YNWA!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 10 avg 2011, 23:10

znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...
znaci glavnog manekena nije bilo koji ne trci ni na jednoj utakmici... sada se vidjela zelja mladih igraca za reprezentacijom a ne za parama... i kada je maneken igrao on je vukao druge igrace da manekenisu sa njim, to se desavalo i sa dzekom... pa pogledajte ljudi moji kako je sada igrao dzeko ? je li tako igrao sa misimovicem ????????

:lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 avg 2011, 23:10

Bešića u U21, Zahirovića u A repku.
Ovim večeras je Mravac sigurno izborio opet mjesto u prvih 11, valjda neće kiksati protiv Bjelorusa. Jer djeluje izgubljeno pod pritiskom, a u prijateljskim već lakše i bolje igra.
100% sportski i krajnje opušten potpis

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 10 avg 2011, 23:10

nezz zasto svi zelite da Zaha bude kao RAhimic?
Zaha ce biti bolji od RAhimica :D :D :D
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 23:11

kokuz je napisao/la:znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...
znaci glavnog manekena nije bilo koji ne trci ni na jednoj utakmici... sada se vidjela zelja mladih igraca za reprezentacijom a ne za parama... i kada je maneken igrao on je vukao druge igrace da manekenisu sa njim, to se desavalo i sa dzekom... pa pogledajte ljudi moji kako je sada igrao dzeko ? je li tako igrao sa misimovicem ????????

Slazem se u potpunosti ;) samo sto susic nema muda da stavi misketa na klupu.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 23:11

Puno smo zujali a malo meda napravili sto bi se reklo.Sto se tice odbrane i nije bilo toliko posla tako da svi zasluzuju prolaznu ocjenu,mada se vidi kad Spahic povuce loptu da je dvije klase iznad svih.

Sto se tice veznog reda veceras odigrao sasvim dobro.Mladi Zahirovic je igracina.Ono sto je najvaznije nije se ukenjo nego je igr'o momacki,uklizavo,jednsotavno momak se ne boji duela.Medunjanin igrac kojeg je Pape otkrio.Ono sto je najvaznije je to njegovo samopouzdanje.Igra odlicno,ima odlicnu tehniku i uvijek zna sta treba uraditi sa loptom.Jednostavno me odusevljava.

Po meni Lulic odigr'o jednu od svojih losijih utakmica u dresu repke.Mora da je ta povreda imala manji uticaj al' ne brinem se ja za njega,bit ce to odlicno poznavajuci njega.

Kod malog Stile se vidjelo da posjeduje kvalitet,brz je ,zna s loptom al' uvijek postoji ono ali.Na momka treba ozbiljno racunati i ono sto treba biti prioriteta za njega je odlazak u neku ligu petica.

Besic,momak nije jos sazrio za A repku,treba ga kod Jagodica poslati
Zec-tesko da poslije ovoga meca moze ocekivati poziv za Bjelorusiju.Nije odigrao nista,ubjedljivo najgori igrac veceras.
Mulimovic se takodjer trudi al' ako hoce da ostane u formi mora pod hitno naci klub.

I na kraju,najbolji igrac veceras.Dzeko.Ovaj momak je strasan,jednostavno nije duela izgubio,vidi se na njemu da je fizicki ojac'o.Jos sad kad krene engleska liga ima da rusi.Definitvno ovo ce biti njegova sezona.

I da,koliko ja god bio protiv Papeta mora se priznati da je veceras napravio odlicnu postavku,dominirali smo tokom citavog meca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 10 avg 2011, 23:12

Ovo uopste nije bilo lose.Konacno imamo tu cvrstinu u igri i nije bilo glupih ispadanja.A najvise mi se svidio odnos prema igri.Sa ovakvom borbenoscu svasta mozemo uraditi,i ni Euro 2012 nije nedostizno...Svaka cast momci...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 avg 2011, 23:13

Mislim da je nakon ove utakmice jasno: Medunjanin u igru, Miske na klupu ;) .

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:13

Ala me Mravac pozitivno iznenadi :mrgreen: , ja bi ga vala umjesto Pandze narednu, pa kud puklo da puklo, momak je jedno dva puta brzi od Pandze, a ono kada je stigao onog grka, nisam mogao da vjerujem, za svoju visinu jako brz :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 avg 2011, 23:13

kokuz je napisao/la:znam da se nece polovina sa mnom sloziti, ali razlog ovakve dobre igre po meni je što NIJE BILO misimovica u igri...

prosao je dzeko pripreme sa citijem ;) ali ima i toga sa misimovicem, ali opet, miske je miske ;)

usput, valjda ga opameti ovo ne pozivanje , njega, ibricica, i ostale setace iz proslih tekmi kada videe kako ovi momci trce i bore se a zahirovic, ko kaze da nije za prvih jedanaest, GRIJESI , momak je odigrao fenomenalno! bez izgubljene lopte,mnogo oduzetih i sto je najvaznije, nikdaa se ne okrece nazad da vrati loptu vec uvijek je gura prema naprijed ito precizno a to nam je falilo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

mir
Kontakt:

Post Postao/la mir » 10 avg 2011, 23:13

Ma dobro su nasi igrali stim da je bila prijateljska i da je Susic dosta mijenjao igrace.
A i Mravac je veceras bio odlican. :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.