Ako nije zabranjeno, onda razlog ovog' mog posta/prijave nek' bude smaranje

Ako ce se admin drzati pravila,mandrax ocekuj ban.mandraX je napisao/la:Ovaj se malo reklamira a? Koliko ja znam, ovo bi trebalo biti zabranjeno![]()
Dylan Dog je napisao/la:Ako ce se admin drzati pravila,mandrax ocekuj ban.mandraX je napisao/la:Ovaj se malo reklamira a? Koliko ja znam, ovo bi trebalo biti zabranjeno![]()
Kako mozes nazvati reklamom nesto sto ti je poslao u pp? Nije se javno reklamirao na forumu.mandraX je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ako ce se admin drzati pravila,mandrax ocekuj ban.mandraX je napisao/la:Ovaj se malo reklamira a? Koliko ja znam, ovo bi trebalo biti zabranjeno![]()
Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju...
ma stipu jarane, admin ce da odlucisamir_tm87 je napisao/la:sta sad ??' navijate da ga banuje ???'
ps. i meni je slao pm sa tom porukom :/
Brate ako ti je toliko stalo do toga bana, nek' banuje, ako nece, odoh sam, ako ce te to zadovoljit'? Samo da pokupim svoje igracke ....o'hanite malo covjeceneutralan__ je napisao/la:Pa nismo ti mi krivi što ne čitaš pravila.Mi samo kažemo šta je admin napisao za objavljivanje privatnih poruka.
Samo da vam ponovim ovo sto je napisano. Da vam slucajno ne bi proletilo...admin je napisao/la:spamiranje inboxa reklamama nije dozvoljeno.
hvala na prijavi. robin hood je uklonjen.
Ne,nije mi stalo.Čak šta više volio bi da te ne banuje.Samo eto da znaš ubuduće da je to zabranjeno.mandraX je napisao/la:Brate ako ti je toliko stalo do toga bana, nek' banuje, ako nece, odoh sam, ako ce te to zadovoljit'? Samo da pokupim svoje igracke ....o'hanite malo covjeceneutralan__ je napisao/la:Pa nismo ti mi krivi što ne čitaš pravila.Mi samo kažemo šta je admin napisao za objavljivanje privatnih poruka.
E'o ti odg:neutralan__ je napisao/la:
Ne,nije mi stalo.Čak šta više volio bi da te ne banuje.Samo eto da znaš ubuduće da je to zabranjeno.
mandraX je napisao/la: Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju...
Ma uredu je.Samo mi je bilo glupo.Ja ne bi nikada objavio tako nešto.Da je ne znam ti šta napisao,jer nisam takav lik da nekoga radi gluposti otjeram sa foruma.Pročitao bi,obrisao i to je to.mandraX je napisao/la:E'o ti odg:neutralan__ je napisao/la:
Ne,nije mi stalo.Čak šta više volio bi da te ne banuje.Samo eto da znaš ubuduće da je to zabranjeno.
mandraX je napisao/la: Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju...
Vjeruj ne bi ni ja, al' ovdje se bas vidi zbog cega se ovaj lik prikljucio forumu...evo gore se javlja jos jedan forumas koji je dobio istu poruku...znaci reklama + smaranjeneutralan__ je napisao/la: Ma uredu je.Samo mi je bilo glupo.Ja ne bi nikada objavio tako nešto.Da je ne znam ti šta napisao,jer nisam takav lik da nekoga radi gluposti otjeram sa foruma.Pročitao bi,obrisao i to je to.
Rekao sam uredu je.Eto ja za ovo pravilo nisam ni znao do sad.Nisam nigdje pročitao,valjda je to novo pravilo,pa me i to dodatno zbunilo.mandraX je napisao/la:Vjeruj ne bi ni ja, al' ovdje se bas vidi zbog cega se ovaj lik prikljucio forumu...evo gore se javlja jos jedan forumas koji je dobio istu poruku...znaci reklama + smaranjeneutralan__ je napisao/la: Ma uredu je.Samo mi je bilo glupo.Ja ne bi nikada objavio tako nešto.Da je ne znam ti šta napisao,jer nisam takav lik da nekoga radi gluposti otjeram sa foruma.Pročitao bi,obrisao i to je to.da je to neki standardni clan foruma poslao meni, npr. ti, mozda i ne bi prijavio, nisam siguran...al' vec kad bi prijavljivao, ne bi ovako, javnim putem, nego bih fino poslao PP adminu ili nekome od moderatora
![]()
Toliko o tome, da ne spamamo bezze...lijep pozdrav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.