Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
mandraX
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2011, 23:30

Ovaj se malo reklamira a? Koliko ja znam, ovo bi trebalo biti zabranjeno ;)

slika

Ako nije zabranjeno, onda razlog ovog' mog posta/prijave nek' bude smaranje :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 avg 2011, 23:33

mandraX je napisao/la:Ovaj se malo reklamira a? Koliko ja znam, ovo bi trebalo biti zabranjeno ;)

slika

Ako nije zabranjeno, onda razlog ovog' mog posta/prijave nek' bude smaranje :mrgreen:
Ako ce se admin drzati pravila,mandrax ocekuj ban.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2011, 23:36

Dylan Dog je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ovaj se malo reklamira a? Koliko ja znam, ovo bi trebalo biti zabranjeno ;)

slika

Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju... :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 avg 2011, 23:37

Pravila su pravila.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 23:43

Zabranjeno je objavljivati pp ;) .Po pravilu ide trajni ban.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 avg 2011, 23:46

sta sad ??' navijate da ga banuje ???'

ps. i meni je slao pm sa tom porukom :/

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 10 avg 2011, 23:47

mandraX je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

slika

Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju... :roll:
Kako mozes nazvati reklamom nesto sto ti je poslao u pp? Nije se javno reklamirao na forumu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2011, 23:49

samir_tm87 je napisao/la:sta sad ??' navijate da ga banuje ???'

ps. i meni je slao pm sa tom porukom :/
ma stipu jarane, admin ce da odluci ;)

Jah, likova sto su navalili Boze dragi...bola' zanemarite to, to je tu postalvljeno da admin ocijeni jel' krsi pravila il' ne, sta ste se vi koji q... navili ... :roll:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 23:54

Pa nismo ti mi krivi što ne čitaš pravila.Mi samo kažemo šta je admin napisao za objavljivanje privatnih poruka.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 avg 2011, 23:56

spamiranje inboxa reklamama nije dozvoljeno.

hvala na prijavi. robin hood je uklonjen.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2011, 23:57

neutralan__ je napisao/la:Pa nismo ti mi krivi što ne čitaš pravila.Mi samo kažemo šta je admin napisao za objavljivanje privatnih poruka.
Brate ako ti je toliko stalo do toga bana, nek' banuje, ako nece, odoh sam, ako ce te to zadovoljit'? Samo da pokupim svoje igracke ....o'hanite malo covjece ;)
admin je napisao/la:spamiranje inboxa reklamama nije dozvoljeno.

hvala na prijavi. robin hood je uklonjen.
Samo da vam ponovim ovo sto je napisano. Da vam slucajno ne bi proletilo...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 23:58

mandraX je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pa nismo ti mi krivi što ne čitaš pravila.Mi samo kažemo šta je admin napisao za objavljivanje privatnih poruka.
Brate ako ti je toliko stalo do toga bana, nek' banuje, ako nece, odoh sam, ako ce te to zadovoljit'? Samo da pokupim svoje igracke ....o'hanite malo covjece ;)
Ne,nije mi stalo.Čak šta više volio bi da te ne banuje.Samo eto da znaš ubuduće da je to zabranjeno.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 avg 2011, 00:01

neutralan__ je napisao/la:
Ne,nije mi stalo.Čak šta više volio bi da te ne banuje.Samo eto da znaš ubuduće da je to zabranjeno.
E'o ti odg:
mandraX je napisao/la: Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju... :roll:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 avg 2011, 00:02

Opustite se, kakva je svađa.

dopunjena su i pravila oko ovoga, kako u budućnosti ne bi bilo zabune. Bilo kakav komercijalni spam nije dozvoljen. pogotovo onaj kroz PP koji je posebno iritantan.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 11 avg 2011, 00:03

Ma dobro je. Naucili smo jedno novo pravilo i to je to ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 avg 2011, 00:03

mandraX je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
E'o ti odg:
mandraX je napisao/la: Zasto? Znam da je zabranjeno objavljivati PP-e, al' vidi se da je lik dosao na forum sa jednom namjerom, da reklamira tu 'nakvu stranicu... nije standardni clan, barem ne sa ovim nickom (2 posta), samo bezze smara raju... :roll:
Ma uredu je.Samo mi je bilo glupo.Ja ne bi nikada objavio tako nešto.Da je ne znam ti šta napisao,jer nisam takav lik da nekoga radi gluposti otjeram sa foruma.Pročitao bi,obrisao i to je to.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 avg 2011, 00:06

neutralan__ je napisao/la: Ma uredu je.Samo mi je bilo glupo.Ja ne bi nikada objavio tako nešto.Da je ne znam ti šta napisao,jer nisam takav lik da nekoga radi gluposti otjeram sa foruma.Pročitao bi,obrisao i to je to.
Vjeruj ne bi ni ja, al' ovdje se bas vidi zbog cega se ovaj lik prikljucio forumu...evo gore se javlja jos jedan forumas koji je dobio istu poruku...znaci reklama + smaranje ;) da je to neki standardni clan foruma poslao meni, npr. ti, mozda i ne bi prijavio, nisam siguran...al' vec kad bi prijavljivao, ne bi ovako, javnim putem, nego bih fino poslao PP adminu ili nekome od moderatora ;)

Toliko o tome, da ne spamamo bezze...lijep pozdrav :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 avg 2011, 00:08

mandraX je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la: Ma uredu je.Samo mi je bilo glupo.Ja ne bi nikada objavio tako nešto.Da je ne znam ti šta napisao,jer nisam takav lik da nekoga radi gluposti otjeram sa foruma.Pročitao bi,obrisao i to je to.
Vjeruj ne bi ni ja, al' ovdje se bas vidi zbog cega se ovaj lik prikljucio forumu...evo gore se javlja jos jedan forumas koji je dobio istu poruku...znaci reklama + smaranje ;) da je to neki standardni clan foruma poslao meni, npr. ti, mozda i ne bi prijavio, nisam siguran...al' vec kad bi prijavljivao, ne bi ovako, javnim putem, nego bih fino poslao PP adminu ili nekome od moderatora ;)

Toliko o tome, da ne spamamo bezze...lijep pozdrav :)
Rekao sam uredu je.Eto ja za ovo pravilo nisam ni znao do sad.Nisam nigdje pročitao,valjda je to novo pravilo,pa me i to dodatno zbunilo.

Forumaški pozdrav :mrgreen: .

P.s Admine ako imaš volje da izbrišeš ove postove.Hvala.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2011, 00:16

slika

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 11 avg 2011, 00:18

Moram smarati opet ali nesto me kopka.Koliko sam upoznat na ovom forumu je strogo zabranjena politika u bilo kakvom segmentu,mislim da je to tacno,moje misljenje je da je to super.Nego ja da postavim u potpis sad " Alijini sinovi" "tigrovi "tetkovi" " to bi bilo uklonjeno i dobio bi ban vjerovatno,e kako moze ovdje onda lik da ima nickname "Titova-Juga" jel to u skladu sa pravilima ? Nemam nista protiv momka niti njega cinkam nego me interesuje.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []