Kada se nasla zamjena za Ibru za kojeg sam mislio da necemo nikada naci nacemo i za Eto-a...Mister No je napisao/la:Slažem se sa cijenjenim Monologom, Eto'o je imao odličnu sezonu, daju mu platu 20 miliona eura, pa neka daju i 40 miliona eura odštetu.Tevez, Lavezzi i ostali nisu ni do koljena Samuelu, bojim se da nemamo za njega zamjenu, on ima takvu konstituciju da će još 5 godina bez problema igrati, čovjek nikada nije povrijeđen...Monolog je napisao/la:Dajte ba, pa sasvim je sigurno da se za Eto'a može dobiti 30-ak miliona Eura. Samuel je jedan od najboljih svjetskih napadača, a Rusi imaju para na bacanje. Jedino ukoliko nije želja da ga se čim prije riješe, pa da se zadovolje i sa ovih 22-23 miliona. S obzirom da je Eto'o već sve dogovorio sa Anzhijem (tako barem tvrde mediji), onda se može malo igrati sa živcima Rusa. Dakle, podići to na 30 miliona i riješen problem. Sasvim sam siguran da bi oni to platili. On je dokazan napadač; zabija iz svih mogućih situacija, a Anzhi za te pare ne može dobiti boljeg i provjerenijeg napadača.
Meni je bilo gore kada smo prodali Ibru,konto sam ma kakav Eto nece se snaci a ispade duplo bolji od onog.Osvojismo sve sa njim.Nadam se da cemo dovesti i Lavezzia (njega za kes,a danas nasi ponudli Santona,Panedva i Marigu za njega) i Teveza posudba...