FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 14:54

@warden
Nije valjda da Lavezzi vrijedi kao trojica gore spomenutih igrača, kakva je njegova referenca ili subjektivno tako mislimo??!!I Pandev je bio Tito u Laziu, pa ga sad tjeramo, ko garantuje da Lavezzi neće biti takav !!
Odlaskom Eto'a mi gubimo na kvalitetu, ni Tevez niti bilo koji drugi slobodni napadač nam to neće nadomjestiti.Nešto više od dvije sedmice do početka prvenstva mi prodajemo najboljeg igrača iz prošle sezone ispod cijene ( pogledati Carrola i ostale mediokritete )i tješimo se sa Lavezzijem, Tevezom ili Palaciom ...Ozbiljan klub to ne radi, a bojim se da smo sve manje to....

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 avg 2011, 15:15

Mister No je napisao/la:@warden
Nije valjda da Lavezzi vrijedi kao trojica gore spomenutih igrača, kakva je njegova referenca ili subjektivno tako mislimo??!!I Pandev je bio Tito u Laziu, pa ga sad tjeramo, ko garantuje da Lavezzi neće biti takav !!
Odlaskom Eto'a mi gubimo na kvalitetu, ni Tevez niti bilo koji drugi slobodni napadač nam to neće nadomjestiti.Nešto više od dvije sedmice do početka prvenstva mi prodajemo najboljeg igrača iz prošle sezone ispod cijene ( pogledati Carrola i ostale mediokritete )i tješimo se sa Lavezzijem, Tevezom ili Palaciom ...Ozbiljan klub to ne radi, a bojim se da smo sve manje to....
MAriga 5-7 mil ,Pandev 10 (vrh ) ,Santon 5-6 mil ,to je neki 20 mil + sice ,LAvezzi ima klauzalu 30 mil ,o cemu je de Luernits govorio ,pa tako da je bolje par kompenzacija uradit nego izdvojiti lovu koji nasi ocito ne zele izdvojiti ,LAvezzi je bio prva postava vecim dijelom Cope ispred ponekad ispred Aquera ,Teveza a kamo li Higuaina ,MILita ,tako da nam ne treba neki "garant" pa uostalom tako je sa svakim igracem ,ko bi reko da se Ibra nece uklopiti u Bracu ? tako da uvijek postoji rizik ..
Od kud ti da je Pandev bio Tito u Laziu :mrgreen: :o :?:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 15:25

Odličan tekst na Goal.com.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ge-control" onclick="window.open(this.href);return false;

His dream was to become the second family member to lead the club to glory, to forge a second coming of La Grande Inter.

Ovoga sam se bojao nakon triplete i sve ukazuiuje na to, odlazak Josea, prošlogodišnji mercato, dolazak Gaspa i sada ovo..

@warden,
poenta je da ga reditelj ne da ispod te cifre ( skidam mu kapu na tome jer on za njega vrijedi ) i mi ga moramo dovesti odnosno toliko platiti ( umanjivanjem vrijednosti igrača odnosno prodajom po realnim tzrenutnim cijenama jer tako tržište kazuje ).Neka ga reditelj tušne za te pare, malo morgen....

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 avg 2011, 15:41

Ma istovario se kesha Moratti kamaru,a slabo se sta osvajalo do unazad ovih par godina,isto je Silvio uradio kad je preuzeo Milan,al je Milan osvojio sve zivo i mtrvo i imao dominaciju u Serie A i u Europi,tako da je uspio da vrati dosta novca,a ovaj je nakon 10 11 godina tek uspio uzeti prvi scudetto,doduse osvojen je cup Uefa-a al slabo je to bilo....i sad je uradjeno nesto slicno ko i Galliani poslie LP-a 2007 povecao plate svima(kasnije je i priznao da je pogrijesio tu)i onda morali Kaku prodati.
Ako ode Eto,onda bi Lavezzi bio odlican izbor po meni odlican igrac,imate Pazzinija ko "sidrasa" gore,e sad jel ovo tacno za Wesleya i Man Utd?ako moze neko nek mi odgovori...unaprijed zahvalan.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 avg 2011, 16:27

Warrick @ Odlazi ETO"O tako da Snijdere ostaje ..
Evo iz Rusije javljaju da ce Anzhi kesirat 40 mil ..
Criscito vec izjavio dobrodoslicu Eto"o u Rusiju :twisted:
Za Munatri-a stigla ponuda iz Spanije .
Ag. od Kucke izajavio da preegovri izmedu Genove i Intera idu dobro :P
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 17:22

Evo da ZACEPIMO USTA ovim dusebriznicima koji misle da Eto ne vrijedi vise od 25 mil...

Danas je stigla zvanicna ponuda za Eto-a a ona glasi 40mil.Nasi jos nisu prihvatili,mozda hoce vise :D :D

Onaj rece da za Ibru nebi mogli uzeti vise od 25-30mil,eee pa Eto je bolji od Ibre i ide za 40mil lagano plus postaje najplaceniji igrac danasnjice :D

Nasi dobijaju 40mil (plus pare od njegove plate) i za te pare se moze dovesti i Lavezzi i jos jedan igrac u vezi i sve to poklopiti sa parama od Eto-a.Ako nasi dovedu i Teveza to ce biti bolji posao nego sa Ibrom :lol:

JEDAN JE MASSIMO MORATTI ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 17:24

Boateng_27 je napisao/la:Apsurdno je traziti za jednog igrača od 30 godina, 30 miliona :roll:

ako ode za 22-25 vičite Elhamdulillah
Ja ne "vičem" Elhamdulilah nego klanjam jer ce ici za 40 mil. :D :D
INTER SIAMO NOI ! ! !

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 11 avg 2011, 17:26

bojim se da ovaj kucka ne bude nesto slicno kao vratslav gresko :? :mrgreen:

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 17:30

Kada smo prodali Ibru svi su kukali i govorili da cemo biti losi a sta bi na kraju????SVI ZNAJU ! ! !

Sada cemo prodati Eto-a za 40mil. i plus njegova plata 11mil to je oko 50mil za jednog igraca...Za te pare mozemo dobiti i Lavezzia i Teveza i normalno kupit ce Moratti jos nekog u vezi...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 avg 2011, 17:35

Jao ja maštanja i fantaziranja :mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 17:47

@Grande
Prodajom Ibre su došli Eto'o, Lucio, Sneijder,Milito ( iako je došao prije )....

Kad se sve završi oko Eto'a i kada vidimo zamjene moći će se govoriti o kvalitetu posla, nadam se kvalitetnim zamjenama iako sam skeptik jer nema dobrih igrača koji su na prodaju...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 17:54

Mister No je napisao/la:@Grande
Prodajom Ibre su došli Eto'o, Lucio, Sneijder,Milito ( iako je došao prije )....

Kad se sve završi oko Eto'a i kada vidimo zamjene moći će se govoriti o kvalitetu posla, nadam se kvalitetnim zamjenama iako sam skeptik jer nema dobrih igrača koji su na prodaju...
Ma siguran sam da cemo tek sada dovoditi prave igrace,eeee Chelsea ponudio 15mil za Pandeva,hahahahah....

Sada ce tek MASSIMO MORATTI da kupuje igrace,a zna se kako on kupuje igrace...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 11 avg 2011, 17:59

e to mi ide na živce, njima je Ibra vrijedio tad ko Eto,Lucio,Sneijder i Milito :roll: kazu dolaskom Eta sve je islo nabolje,pa nije Eto sam igro,a vidim zaboravljate ko vam je donio 2-3 skudeta :D koja do tad ste mogli sanjat
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 18:06

Sada sam procitao jako interesantan clanak na jednoj Ital.stranici u vezi Intera.

U zadnje vrijeme je vecina novinara i portala (njih 90%) pisalo kako se Inter raspada,kako Moratti nece da ulaze u tim,kako nece biti pojacanja,kako ce se prodati najbolji igraci,kako se nece dovoditi novi vrhunski igraci i svasta nesto ali sve se svodilo na lose...Evo danas je dosao taj dan i progovorio je jedan dobar novinar koji je blizak porodici Moratti i napisao je kako Moratti pravi jos jaci Inter koji ce biti baziran na ARGENTINCIMA.Kako pise novi igraci bi trebali biti TEVEZ i LAVEZZI i jos jedan vrhunski igrac kojem se ne zna ime.

Ehh ja sam uvijek vjerovao Massimu i sada vjerujem da ce uraditi jako dobre stvari u mercatu,ustvari predobre :D
INTER SIAMO NOI ! ! !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 18:10

Boateng_27 je napisao/la:e to mi ide na živce, njima je Ibra vrijedio tad ko Eto,Lucio,Sneijder i Milito :roll: kazu dolaskom Eta sve je islo nabolje,pa nije Eto sam igro,a vidim zaboravljate ko vam je donio 2-3 skudeta :D koja do tad ste mogli sanjat
Nije Ibro vrijedio kao oni, nemoj lupati, njegovom prodajom , jer je Barca popušila foru , su dovedeni oni.
A Ibrahimović je jedan od najatraktivnijih i najboljih napadača na svijetu koji, na njegovu žalost, može samo uspješno igrati u Italiji ;)
O tome, ko je bolji Eto'o ili Ibra , se danima može naglabati, pogledati samo uspjehe obojice i tome kako se podrede kolektivu..

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 11 avg 2011, 18:18

Boateng_27 je napisao/la:

e to mi ide na živce, njima je Ibra vrijedio tad ko Eto,Lucio,Sneijder i Milito :roll: kazu dolaskom Eta sve je islo nabolje,pa nije Eto sam igro,a vidim zaboravljate ko vam je donio 2-3 skudeta :D koja do tad ste mogli sanjat
Ibra jest bio dobar za domace prvenstvo,i sa njim smo uzeli par titula,ali nije bio jedini igrac koji je donosio prevagu,ustvari donosio je samo zadnju godinu prevagu.Mi smo sa Manciniem svoje pratioce ostavljali po 20 bodova i jednom 10 ostalo 6-7 bodva razlike,a imali smo prejaku ekipu tih godina ali nismo u Evropi mogli nista veliko da napravimo...

Ibra je meni uvijek bio drag,i nikad necu protiv njega,jer je donio puno Interu i uzivao sam dok sam ga gledao kako se bori za nas.I ti sigurno uzivas gledajuci ga kako se bori za vas,tipicni bosnjo :lol: ...Jbg meni je on gotivan igrac :D ...

Ali nije mi zao sto odlazi Eto (a donio je vise Interu nego Ibra) jer ce doci zamjena i to je to...Dobar kes uzimamo i sigurno dobre igrace za te pare...
INTER SIAMO NOI ! ! !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 11 avg 2011, 18:53

na prvu sam ostao šokiran da ostajemo bez Eto'a pogotovo kad se saznalo da prelazi u "neki tamo" Anzhi.... al jbga treba uzeti u obzir da je njemu 31 godina i da je ovo možda zadnji Mercato na kojem se na njem može uzeti ozbiljna lova....

sad njegovim odlaskom pa slabiji smo za 99% po mom viđenju :D da nedođe nitko, a njega prodamo borili bi smo se za 6.-7. mjesto....... Eto'o je svaku utakmicu bio najbolji na terenu.... mnogo mnogo smo zavisili o njegovoj inspiraciji u napadu u prošlom prvenstvu....

no dobro bit će pojačanje, nebojte se 8-) :lol:
s 3 godine mlađim Tevezom bi mogli to solidno popuniti, a Lavezzi bi trebao biti to drugo krilo umjesto Pandeva... znači napad Lavezzi-Pazzini-Tevez bi ponovo bio izvrstan... ;)

još sam mišljenja da nam treba jedan pravi vezni igrač koji bi na sredini terena uz Sneijdera mogao kreirati igru... tko će to biti neznam, ali nadam se da će Branca i MM pronaći nekoga na tu poziciju....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 18:53

Speaking to Inter Channel, the young Lorenzo Crisetig, who has been with the first team, spoke of the summer pre-season period: "It was and still is a great honour for me to be with the first team, to be able to train with them, learn from them. For this reason I can't say this summer has been anything less than fantastic. Any act, any action, made by the great Nerazzurri champions can only help a youngster like me learn something very important."
But which player has Crisetig been most impressed by over these weeks? "They are all great players from which I can learn, as I said. But perhaps the one who impressed me most of all has been Stankovic, for the way he trains and his commitment, which is always best; he's an incredible professional."
Ovo ime treba zapamtiti, nadam se da će u Interu imati vjere u njega i da neće završiti kao Santon.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 avg 2011, 22:33

slika

Danas je na rasporedu bio popodnevni trening u sportskom centru Angelo Moratti u Appiano Gentileu. Suigračima su se priključili i brazilski reprezentativci Lucio i Maicon, koji su se jutros vratili u Milano.

Pored njih, pod vodstvom Gian Piera Gasperinija, trenirali su i Ricardo Alvarez, Matteo Bianchetti, Esteban Cambiasso, Luca Castellazzi, Cristian Chivu, Lorenzo Crisetig, Jonathan, Diego Milito, Felice Natalino, Paolo Orlandoni i Walter Samuel. Na repertoaru su bile vježbe posjeda lopte i utakmice na smanjenom terenu.

Lucio je imao opuštajući trening, dok su po individualnim programima radili Ivan Cordoba, Yuto Nagatomo, Nelson Rivas i Emiliano Viviano. Sa trenerom vratara, Alessandrom Nistom, su radili mladi Matteo Cincilla i Raffaele Di Gennaro.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 avg 2011, 22:52

Imamo gomilu tih nekakvih talenata, ali meni se nekako izdvaja Lorenzo, ne treba ga sad kovati u neke zvijezde, ali mislim da bi on mogao postati veliki igrac

da nam je Mancini sad trener, Crisetig bi igrao u prvoj postavi, jer sjetite se da je Mancini progurao i Balu i Santona, samo se nadam da ce i gasperini davati sanse, kako i Crisetigu, tako jos nekim talentovanim igracima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.